|
Любов !!!
| |
| lomza_t | Дата: Ср, 15.07.09, 21:50 | Повідомлення # 286 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) А я завжди говорю не "Люби і буть щасливим головне щоб тебе любили )))" Це так...але ти не будеш справді щасливим, якщо не любитимеш...Коли про тебе піклуються, тебе обожнюють, це звичайно чудово, але ті, хто тебе люблять почувають себе набагато краще, ніж ти себе Quote (Mysterio) просто незвичні від тебе такі "крики" happy Нууу... ))
|
| |
| |
| Inga | Дата: Вт, 17.11.09, 17:36 | Повідомлення # 287 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| У відношенях з коханою людиною буває порізному, багато щасливих моментів, радості, але бувають і сльози, і обіди, і все таке інше. А от що може означати коли все добре, твоя половинка тобі говорить що щаслива, посміхається і радіє з тобою кожному дню прожитому разом... але якогось вечора приходить до дому в поганому настрої, на питання - що сталось? відповідає - нічого. В край зіпсувавши настрій перед сном кидає фразу "а може я не щасливий..." Ти пів ночі переживаєш... А він зранку встає як нічого і небуло, все знов ніби чудово. Проходить день, два, три, все гуд. І ти собі думаєш що це все таки було? Чи варто переживати? І чи дійсно він нещасливий зі мною?
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Вт, 17.11.09, 19:52 | Повідомлення # 288 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) "а може я не щасливий..." імхо необдумана фраза...прийшов в поганому настрої,то не треба лізти,а спочатку хоч би їсти йому дай якшо його це не "тєрзає" і він далі спокійно себе веде,то мабуть якась проблема була на роботі чи ше шось таке...на таке звертати увагу можна тільки коли покормиш
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
| |
| |
| Inga | Дата: Ср, 18.11.09, 03:07 | Повідомлення # 289 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) а спочатку хоч би їсти йому дай Я вже більше року заміжня, невже ти думаєш я не знаю це, це ж правило номер 1 Quote (BoVVeR) імхо необдумана фраза... Дуже на це надіюсь...
|
| |
| |
| andrew | Дата: Ср, 18.11.09, 10:54 | Повідомлення # 290 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| BoVVeR, чоловік завжди все тримає в собі... тут нічого не зробиш. Ну не може він з тобою ділитись проблемами, бо він вважає що не повиннен на тебе валити свої трабли. Якщо сумніваєшся в чомусь, підбери момент і поговори про це.
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Ср, 18.11.09, 12:53 | Повідомлення # 291 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) BoVVeR, чоловік завжди все тримає в собі... більшість так,але ж є і індивідууми тим більше якшо врахувати шо це після роботи і все таке,то будь хто може бути замученим та знервованим...особисто я би не придавав цьому багато значення мабуть,але якшо вже аж дуже гризе тебе ця фраза,то справді поговори...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
| |
| |
| Rain | Дата: Ср, 18.11.09, 23:09 | Повідомлення # 292 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Inga, не варто виставляти особисте на загальне обговорення
|
| |
| |
| Brand | Дата: Чт, 19.11.09, 02:07 | Повідомлення # 293 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) на таке звертати увагу можна тільки коли покормиш На скільки я знаю, кожна доросла людина може собі сама взяти їсти ( не враховуючи інвалідів )Quote (andrew) чоловік завжди все тримає в собі... жінка доречі теж, але різниця в тому що чоловік не накопичує трабли, а жінка так, і в один прекрасний момент ти чуєш зразу надцять проблем під одним контекстом і це не правильно!!!Quote (Rain) не варто виставляти особисте на загальне обговорення 100%
Йа Айтішко
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Чт, 19.11.09, 10:59 | Повідомлення # 294 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) не варто виставляти особисте на загальне обговорення Хмм..а хіба ви цього не робите в темі Секс ? Quote (Inga) але якогось вечора приходить до дому в поганому настрої, на питання - що сталось? відповідає - нічого. В край зіпсувавши настрій перед сном кидає фразу "а може я не щасливий..." Ти пів ночі переживаєш... А він зранку встає як нічого і небуло, все знов ніби чудово. Хех..зі мною таке не раз бувало. Це скоріш за все щось на роботі не вдалось...або на роботі + ще щось..А ділитись переживаннями не хоче, бо почуває себе винним, та й не хоче "ворушити" неприємне... А за ніч виспався, зранку новий день, все зпочатку, навіщо згадувати вчорашнє ? Якщо зараз все ОК, то не бачу потреби щось в нього випитувати... Quote (andrew) чоловік завжди все тримає в собі... тут нічого не зробиш. Повністю згідна! Quote (Brand) жінка доречі теж, але різниця в тому що чоловік не накопичує трабли, а жінка так А тут вже ні... Накопичують більше в собі якраз чоловіки, і це їх найчастіше роз"їдає зсередини. Жінки ж більш емоціональні і відкриті, тому вони частіше це "викидують" на зовні.
|
| |
| |
| Inga | Дата: Чт, 19.11.09, 11:13 | Повідомлення # 295 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Rain) Inga, не варто виставляти особисте на загальне обговорення Це мнеі вирішувати Тема здохла, а в мене питаннячко назріло, цікава була думка зі сторони, не люблю тримати все в собі Quote (lomza_t) Quote (Rain) не варто виставляти особисте на загальне обговорення Хмм..а хіба ви цього не робите в темі Секс ? +5 От почитала вас і заспокоїлась, і справді чого паритись...
|
| |
| |
| Brand | Дата: Чт, 19.11.09, 14:36 | Повідомлення # 296 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Жінки ж більш емоціональні і відкриті, тому вони частіше це "викидають" на зовні. так, але я мав на увазі що великою "порцією", а не по мірі того як проблеми поступають Це мабуть тому що 7 людей на 20 сторінок вже задовбались щось новеньке писати
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Gestia | Дата: Нд, 22.11.09, 21:59 | Повідомлення # 297 |
|
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| А я тут оказывается и не писала... Ещё вчера я бы не задумываясь написала, что Любовь это когда чувствуешь что живешь на полную, а до этого все было как будто искусственно. Но сегодня в журнале по психологии прочитала несколько статей о любви и понимаю что вот это ощущение полноты жизни мелочь. И все так сложно что и не описать словами, а всякими психологическими терминами как минимум нудно но ещё и непонятно. Так вот, не читайте этих журналов!!! И жить будет проще =)))
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
| |
| |
| lolla | Дата: Вт, 29.12.09, 18:44 | Повідомлення # 298 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| хм, я тож не писала тут , я якщо чесно то завше розумом думаю і говорю, але недавно шось мене трохи перемкнуло і я почала думати серденьком, тому раджу ніколи не зарікатися та не казати що любов то пусте і ви в неї не вірити
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
| |
| |
| nastinka | Дата: Чт, 18.03.10, 18:32 | Повідомлення # 299 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| коли є любов, ти знаєш, що вона дійсно є це дійсно не передається..і серце до всіх не лежить...тому коли ти її знаходиш...ти стаєш цілим.. і щасливим як дитина
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
| |
| |
| Inga | Дата: Ср, 24.03.10, 09:52 | Повідомлення # 300 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| «Именно любовь порождает одиночество, заставляет нас чувствовать его еще более остро, порождая страстное желание избежать этой муки от единения с самим собой». Что-то есть в этой фразе. Может на самом деле мы не ищем того или ту самую чтобы любить и быть любимым, ведь это слишком сжато. А что если копнуть глубже и на самом деле окажется, что каждый из нас просто боится одиночества, и чтобы почувствовать себя живыми мы ищем и ищем. А когда приходит день расставания, разве мы боимся потерять человека? Мне кажется, что на самом деле мы боимся потерять себя, остаться в одиночестве со своими мыслями. И если все это все же правда, тогда любовь приобретает окраску эгоистичности, что в свою очередь делает бессмысленным все, что было когда-либо воспето и написано о высоких чувствах. (Мысли вслух)
|
| |
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
| Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|