Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Любов !!!
MysterioДата: Ср, 08.09.10, 15:52 | Повідомлення # 331
Впевнене
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (nastinka)
ви нас за що тоді любите?)

Quote (lomza_t)
От я хотіла те саме запитати. Який тоді сенс

вас, дамы, интересуют конкретные случаи или обобщённая версия?))
Quote (lomza_t)
Хіба що ти мав на увазі, що якщо хлопець не любить дівчину, то навіть якщо вона буде прекрасною домогосподаркою, це його не втримає.. ?

удержит ровно до того момента пока он не найдет ту в которую будет по-настоящему влюблен....
а вообще, думаю Бренд, имел ввиду что ни один парень не любит свою девушку исключительно за то что она отличная домохозяйка...если в остальном она пустышка то это отношения провальны ещё до того как они начались...
Quote (lomza_t)
Но меня просто выводит из себя, когда парень не подойдет даже к плите, чтоб взять покушать, а будет сидеть как король и ждать когда ему подадут, как будто бы рук у него нету и это еще будет сопровождаться "Че так долго??? Я что, сегодня голодным останусь? "

Хм...и если данная ситуация будет иметь место в твоей личной жизни ты тут же его бросишь? =) вот почему то уверен в обратном - ты будешь ныть на всех форумах и перед всеми подругами, как это хреново но останешься
Quote (lomza_t)
А мені кадр із "Місіс і Містер Сміт", коли вони на кухні.. :D

да, ну я именно это и имел ввиду :)
Quote (lomza_t)
Швидше за все, їх вже розібрали ) Як дефіцитний товар...

а кто вам виноват что вы, пардон, прое...потеряли свой шанс? или здесь ещё присутствуют дети которые думают что стоящие парни будут падать им на голову с цветами? :D думаю у каждой из вас в жизни был парень который сейчас кажется лучше всех остальных - положите руку на сердце и скажите что вы действительно боролись за него в своё время и приложили усилия и фантазию чтобы добиться и удержать возле себя? Опять же уверен что вы было наоборот - вы палец о палец не ударили чтобы он был с вами, и максимум на что вас хватило потом - поныть перед подругами и в инете какая жестокая наша жизнь и как всё несправедливо. Вместо нытья что всех стоящих разобрали, лучше задумайтесь - ведь сейчас кто-то посмелее и поумнее чем вы, завоевывает немногих оставшихся стоящих мужчин пока вы тут жалуетесь что их нет B)
Quote (lolla)
Ну я згодна з дівчатами, за що ж тоді ви нас любите, я на власні вуха чула від двох своїх товаришів:"та нафіга мені така що нічого не вміє робити, що я за неї все буду робити" так що навіть якщо дівчина дуже симпатична та розумна то всерівно хлопець коли побаче що нічогісінько вона не вміє робити його це як навіть не відлякає то насторожить...

а я собственными ушами слышал от своих подруг что парень ничего не стоит если не может обеспечить ей оргазма в сексе))) из этого я должен был заключить что для девушек (всех) оргазм в отношениях превыше всего?)))
п.с. не воспринимай за чистую монету чужие глупости, а думай своей головой ;)
Quote (lolla)
так є такі хлопці, можуть чекати коли ти звідкись повернешся щоб його нагодувати, і поки не прийдеш та не подаш то сам не візьме собі, це просто ЖАХ fail можливо їх просто треба провчити? у не хочеш сам взяти то сиди голодний, ніхто тобі в няньки не наймався!!!

вот и зачем тебе этот дятел? выбрось и найди себе нормального парня, а он пусть думает почему он дальше голоден.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------
П.С. знаете пока всё это писал, в голову пришла мысль что вот этот ваш вайн - это прямо таки зеркальное отражение мужчин на которых вы жалуетесь. Смотрите - вашим мужчинам лень встать и сделать себе что-то, вместо этого они ждут пока вы это им приготовите и принесете на блюдечке и вас это раздражает, а ведь в то же самое время вы точно так же сейчас сидите и жалуетесь что нету вокруг ничего стоящего вашего внимания и точно так же ждете что кто-то найдет и принесет вам на блюдечке овеянного мечтами Настоящего Мужчину которого вы уже заждались :D Сходства не видите? Мужчины которых вы выбираете - зеркала в которых вы видите самих себя!
Вывод - найдите силы изменить самих себя, свои критерии выбора и научитесь выбирть мужчин, а не слизней, об отношениях с которыми потом неприятно вспоминать....

Повідомлення відредагував Mysterio - Ср, 08.09.10, 15:53

lollaДата: Ср, 08.09.10, 18:17 | Повідомлення # 332
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (Mysterio)
выбрось и найди себе нормального парня, а он пусть думает почему он дальше голоден.

дякую за пораду, я так і зробила, правда скоріше ніж ти це порадив)))

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

Повідомлення відредагував lolla - Ср, 08.09.10, 23:09

GestiaДата: Чт, 09.09.10, 09:51 | Повідомлення # 333
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (andrew)
Не можу не погодитись але зі своєї сторони... Справжні розумні жінки перевелись... залишились лише розбалувані обмежені з завишеною самооцінкою дурочки...

Ну ты прям обласкал нас всех. К тому же завышенная самооценка помогает выживать в этом жестоком мире =)

Quote (Mysterio)
а кто вам виноват что вы, пардон, прое...потеряли свой шанс? или здесь ещё присутствуют дети которые думают что стоящие парни будут падать им на голову с цветами? думаю у каждой из вас в жизни был парень который сейчас кажется лучше всех остальных - положите руку на сердце и скажите что вы действительно боролись за него в своё время и приложили усилия и фантазию чтобы добиться и удержать возле себя? Опять же уверен что вы было наоборот - вы палец о палец не ударили чтобы он был с вами, и максимум на что вас хватило потом - поныть перед подругами и в инете какая жестокая наша жизнь и как всё несправедливо. Вместо нытья что всех стоящих разобрали, лучше задумайтесь - ведь сейчас кто-то посмелее и поумнее чем вы, завоевывает немногих оставшихся стоящих мужчин пока вы тут жалуетесь что их нет

Зря ты так. Жизнь такая какая есть и она нас учит. К тому же что значит завоевывать мужчин? Вообще то это мужчины должны завоевывать. Ну так вот исторически сложилось. Конечно, когда нравится какой-то парень то будешь искать с ним встречи и т д, но цветы и конфеты мужчина дарить должен... Вот только об этом они забывают. Да наверное эти цветы надо ещё заслужить, скажете вы, но не меньше чем мужчина должен заслужить, чтоб ему готовили завтрак, обед и ужин.

Неадекватная, высокомерная истеричка ^^

lollaДата: Чт, 09.09.10, 10:19 | Повідомлення # 334
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (Gestia)
К тому же завышенная самооценка помогает выживать в этом жестоком мире =)

Можу не погодитися з тобою, бо саме через завищену самооцінку в житті бувають проблеми, так що щоб помогла вона в житті це хіба випадок на мільйон, ніхто не любить коли перед ним випендрюються...
Quote (Gestia)
Да наверное эти цветы надо ещё заслужить,

кумедно ти роздумуєш, може саме через твою завищену самооцінку мусиш заслужувати собі квіти? Бо на скільки я знаю хлопці дарують квіти просто в знак уваги, а не за якусь заслугу)))

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

Повідомлення відредагував lolla - Чт, 09.09.10, 10:20

GestiaДата: Чт, 09.09.10, 16:13 | Повідомлення # 335
Няшний флудер

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (lolla)
Можу не погодитися з тобою, бо саме через завищену самооцінку в житті бувають проблеми, так що щоб помогла вона в житті це хіба випадок на мільйон, ніхто не любить коли перед ним випендрюються...

Ну так дело тут не в выпендреже, а в том как человек себя держит, и вот это в жизни важно. Если у человека завышенная самооценка, он будет это показывать лишь в том случае, если он дурак.

Quote (lolla)
кумедно ти роздумуєш, може саме через твою завищену самооцінку мусиш заслужувати собі квіти? Бо на скільки я знаю хлопці дарують квіти просто в знак уваги, а не за якусь заслугу)))

Ты уж копируй тогда всю мою цитату) Я это написала, так как вполне возможно, кто нибудь мог мне так ответить,а я просто заранее это предупредила. Узко мыслишь =)

lomza_tДата: Чт, 09.09.10, 17:16 | Повідомлення # 336
Толкове

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (andrew)
залишились лише розбалувані обмежені з завишеною самооцінкою дурочки...

Ці слова аналогічні моєму "Швидше за все, їх вже розібрали ) Як дефіцитний товар... ". Думаю, відповідь в наших завищених вимогах і взагалі - в нас самих, раз ми так кажемо.
Quote (andrew)
вирішила знайти сенс кохання в матеріальних речах?

Ні, звичайно ні. Ти правий, - любов не поясниш нічим. Але хочеться щоб цінили і вчинки,і зусилля. Щоб вони не лишались намарне. Щоб після смачної вечері і прибирання дому тобі подякували, а твою працю - оцінили. Бо навіть якщо тебе люблять, деякі речі можуть лишитись не поміченими і сприйматись як щось звичне.
Quote (andrew)
Я в шоці з проблем які ви поставили... їх просто не існує.

Якось наша розмова зайшла в це русло. Значить нас хвилює це питання. Не знаю, що ще додати...
Компроміс - так, він не замінний у відносинах. От до якої межі йти на компроміс - це вже складніше.

Quote (Mysterio)
вас, дамы, интересуют конкретные случаи или обобщённая версия?))

Якщо можеш розповісти про конкретні випадки, - з задоволенням послухаю.
Quote (Mysterio)
а вообще, думаю Бренд, имел ввиду что ни один парень не любит свою девушку исключительно за то что она отличная домохозяйка...если в остальном она пустышка то это отношения провальны ещё до того как они начались...

Якби він написав "А ще я дууууже сумніваюсь, що є хоч один хлопець/чоловік на світі, який б любив свою дівчину/жінку ТІЛЬКИ за те, що вона вміє прати чи готувати, чи прасувати, ...", я б зрозуміла це саме так, як ти написав, а так - не до кінця зрозуміло.
Quote (Mysterio)
Хм...и если данная ситуация будет иметь место в твоей личной жизни ты тут же его бросишь? =) вот почему то уверен в обратном - ты будешь ныть на всех форумах и перед всеми подругами, как это хреново но останешься

Твоя манера постійно переходити на особистості говорить про злобу і не розв"язаний конфлікт в тобі самому.
Quote (Mysterio)
Вывод - найдите силы изменить самих себя, свои критерии выбора и научитесь выбирть мужчин, а не слизней, об отношениях с которыми потом неприятно вспоминать....

Справжню любов не вибирають...думаю, ти й сам це знаєш.

andrewДата: Чт, 09.09.10, 18:31 | Повідомлення # 337
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
lolla, умнічка... навіть не буду наводити цитати...
Quote (Gestia)
Ну так вот исторически сложилось

історія з обовязками дівчат теж склалась історично...
Quote (lomza_t)
Ці слова аналогічні моєму "Швидше за все, їх вже розібрали ) Як дефіцитний товар... ". Думаю, відповідь в наших завищених вимогах і взагалі - в нас самих, раз ми так кажемо.

це взагалі-то був випад щодо Гесті... це коментувати не потрібно
Quote (lomza_t)
Але хочеться щоб цінили і вчинки,і зусилля. Щоб вони не лишались намарне. Щоб після смачної вечері і прибирання дому тобі подякували, а твою працю - оцінили. Бо навіть якщо тебе люблять, деякі речі можуть лишитись не поміченими і сприйматись як щось звичне

Хочеться, але любов-кохання - це коли нічого не просиш взамін... Те про що ти говориш - це любов взаємна... тут як пощастить) у мене були обломи )))
Quote (lomza_t)
Твоя манера постійно переходити на особистості

<_< ні-ні це тут ні до чого... ця тема не може бути узагальненою... кожен же виходить із власного досвіду, отже ми всі постійно переходимо на особистості
----------
наразі я солідарний лише з Лолою і Містосом...

BoVVeRДата: Чт, 09.09.10, 20:34 | Повідомлення # 338
Толкове

Нагороди:
Найбільше мене пре в даній суперечці те, що "дехто" не бачить аналогій. Це така велике послуга зробити їсти, поприбирати чи ще щось в тому роді? А може тоді хай цим займається чоловік? А хто зароблятиме гроші? Жінка? Щоб потім сипались фрази типу: "я тут одна горбачусь, а ти дома цілими днями сидиш?!"? Чи може працюватимуть обоє? А дома що? Особливо, якщо діти. Є певний усталений розподіл обов"язків, який вже не 1 і не 2 століття є звичним. Чому ж раптом це вже такою проблемою стає?
На рахунок "уже не торт". Хто винен, що попередньо-визначаючою причиною зацікавленості в протилежній статі є зовнішність? Треба вміти суміщати свої потреби і пропозицію, яка є. Це аналогія до покупки будь-якої техніки в виділений бюджет і потреби. Тобі не підходить нетбук для вирішення твоїх потреб? Ось, маєш офігєнний топовий десктоп, але викладись зі свого боку теж на максимум. І стосується обох статей, але не в образу нікому, поки що з слабшої це розуміє меншість, судячи з постів.

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

nastinkaДата: Пт, 10.09.10, 12:44 | Повідомлення # 339
Говорун

Нагороди:
Quote (BoVVeR)
"я тут одна горбачусь, а ти дома цілими днями сидиш?!"?

так каже чоловік жінці, яка не працює :)

Quote (BoVVeR)
Чи може працюватимуть обоє? А дома що? Особливо, якщо діти.

ну коли маленькі до 3 років жінк може бути в декреті, а потім садочок/няня/ прибиральниця.
готувати можна й ввечері і сніданок, і обід і вечерю, то й не дуже довго є. 2 години часу. вдвох якшо вже на то пішло. і все буде хокей.

мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю.
Коко Шанель

BoVVeRДата: Пт, 10.09.10, 14:03 | Повідомлення # 340
Толкове

Нагороди:
Quote (nastinka)

ну коли маленькі до 3 років жінк може бути в декреті, а потім садочок/няня/ прибиральниця.

Дитині в першу чергу потрібна увага батьків, я в тому плані є дуже консервативним, тому такий варіант мене не цікавить.
Quote (nastinka)

Якщо жінка ходить по магазинах і взагалі ні чорта не робить, то тоді каже, але не каже, якщо вона зайнята хатніми справами. Але якщо помінятись місцями, то неважливо, що робитиме дома чоловік:прибиратиме, митиме посуду, сидітиме з дітьми - реакція буде одна й та ж. Вже не говорячи про завдану шкоду банальній чоловічій гордості.

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

nastinkaДата: Пт, 10.09.10, 15:21 | Повідомлення # 341
Говорун

Нагороди:
Quote (BoVVeR)
Якщо жінка ходить по магазинах і взагалі ні чорта не робить, то тоді каже, але не каже, якщо вона зайнята хатніми справами

явний приклад мого життя. мій батько завжди кричав мамі , що вона ніфіга не робить! а хату вилизувала до блєску. і працювала і ще за нами встигала дивитись, а нас 2-є.
і заробляла стільки як він, а він казав всерівно, шо вона ніхто, і нічого не заробляє.
є дуже велика така штука, як характер і компроміси між людьми, якшо ти з такою проблемою не стикався у житті, тобі й не говорити, а то я стою на свому боці не через солодку малину всього життя.
до 3 років дитина психологічно повністю виховується, по материнській і чоловіковій лінії, якшо в неї вкласти, силу, розум, і доброту, та дитина вижеве всюди, і в садочку(в якому я також була) і в школі, в яку ми всі ходили. і в мене була няня, бо мої батьки працювали, і я сильно з того не страждала, все було окей.

Коко Шанель

MysterioДата: Пт, 10.09.10, 15:59 | Повідомлення # 342
Впевнене

Нагороди:
Quote (Gestia)
Просто женщинам пора перестать прогибатся в этом плане, а все никак. И не надо мне говорить что я феминистка, может быть. Я просто за справедливость, во всем.

Quote (Gestia)
с детства толдычат, что ты должна уметь готовить и заботится о муже

Quote (Gestia)
что значит завоевывать мужчин? Вообще то это мужчины должны завоевывать. Ну так вот исторически сложилось.

Quote (Gestia)
но цветы и конфеты мужчина дарить должен... Вот только об этом они забывают.

я один заметил яркий пример взаимосключающих фраз?)) вообще, Оль, ты довольно хитро подоходишь к справедливости и равенству. Если дело касается женщин - притеснения и експлуатация, давайте справедливость, а как только дело оборачивается касательно мужчин - стоп, мужчины ОБЯЗАНЫ и ДОЛЖНЫ потому что исторически так сложилось. Давай уже определись какой вариант тебе всё таки ближе - справедливость но ВО ВСЁМ и ДЛЯ ВСЕХ либо всё таки исторически сложившийся вариант разделения обязанностей но опять таки ВО ВСЁМ и для ВСЕХ. Если будешь цитировать это и отвечать, то попросил бы чётко и по существу, и желательно без "я делаю что считаю правильным, а мужчина должен делать то, что должен" bumburum
Quote (lomza_t)
Компроміс - так, він не замінний у відносинах. От до якої межі йти на компроміс - це вже складніше.

Залежить від потреби один в одному і звичайно ж довіри один до одного B)
Quote (lomza_t)
Твоя манера постійно переходити на особистості говорить про злобу і не розв"язаний конфлікт в тобі самому.

виглядає як якесь звинувачення B) ти поставила приклад що ТЕБЕ нервує, що дивного що відповідь теж була наведена зі згадкою ТЕБЕ ж?
п.с. дещо з вчорашнього дня дозволяє мені думати що внутрішній конфлікт не тільки і не стільки в мене...
Quote (lomza_t)
Якби він написав "А ще я дууууже сумніваюсь, що є хоч один хлопець/чоловік на світі, який б любив свою дівчину/жінку ТІЛЬКИ за те, що вона вміє прати чи готувати, чи прасувати, ...", я б зрозуміла це саме так, як ти написав, а так - не до кінця зрозуміло.

ну він взагалі-то так і написав тільки упустивши слово "виключно", яке я уточнив в свому коменті, оскільки знав що він мав на увазі :)
Quote (lomza_t)
Якщо можеш розповісти про конкретні випадки, - з задоволенням послухаю.

вже не впевнений чи варто, бо саме там доведеться перейти на конкретні випадки, вчинки і особистості, а це як я помітив не дуже тобі подобається.
п.с. не виноситиму це на загал, якщо цікаво то для цього існує лічка абощо.
Quote (lomza_t)
Справжню любов не вибирають...думаю, ти й сам це знаєш.

Знаю звичайно, от тільки ще не вирішив для себе - на жаль чи на щастя....
Quote (BoVVeR)
з слабшої це розуміє меншість, судячи з постів

та ні, розуміють майже всі, просто іноді важко признати свою неправоту, і згодитись з опонентом) колись теж таким був, потім дойшло що всі ми буваєм неправі і вчасне усвідомлення хибності своєї нинішньої точки зору може вберегти від багатьох проблем у майбутньому respect
Quote (nastinka)

абсолютно аналогічно так чинять і жінки з непрацюючими чоловіками....тут стать не грає ролі...
Quote (BoVVeR)
банальній чоловічій гордості

в жінок з гордістю теж все в порядку, причому масштаби окремих випадків просто вражають %)

Повідомлення відредагував Mysterio - Пт, 10.09.10, 15:59

nastinkaДата: Пт, 10.09.10, 16:05 | Повідомлення # 343
Говорун

Нагороди:
Quote (Mysterio)
абсолютно аналогічно так чинять і жінки з непрацюючими чоловіками....тут стать не грає ролі...

тому працювати мають двоє.)
я вибрала собі таку професію, що матиму короткий день. і буду встигати піти з роботи закупити продуктів, забрати дитя з садочку, пригоувати всім їсти, всюди і все.)
клас! чому б і ні? і зайнята і сімейна жінка.
ще би чоловіки такі були..а не приходили додому пізно.
рекомендію подивитись філльм російський Любовь-Морковь.
файний. про любов.)

Коко Шанель

MysterioДата: Пт, 10.09.10, 16:15 | Повідомлення # 344
Впевнене

Нагороди:
Quote (nastinka)
явний приклад мого життя. мій батько завжди кричав мамі , що вона ніфіга не робить! а хату вилизувала до блєску. і працювала і ще за нами встигала дивитись, а нас 2-є.
і заробляла стільки як він, а він казав всерівно, шо вона ніхто, і нічого не заробляє.

подібні явні приклади тут на кожній сторінці і відповідь як до цього варто підходити, вже звучала неодноразово B)
Quote (nastinka)
є дуже велика така штука, як характер і компроміси між людьми, якшо ти з такою проблемою не стикався у житті, тобі й не говорити, а то я стою на свому боці не через солодку малину всього життя.

така штука є, але ти стоїш на свому боці просто тому що вперта (ІМХО =) ) і наскільки я тебе знаю то ти не з тих людей які можуть йти в потрібних ситуаціях на компроміси, оскільки відчуття власної правоти для тебе важливіше (знову ж таки ІМХО, тільки радітиму якщо я тут неправий :) )
Quote (nastinka)
до 3 років дитина психологічно повністю виховується, по материнській і чоловіковій лінії, якшо в неї вкласти, силу, розум, і доброту, та дитина вижеве всюди, і в садочку(в якому я також була) і в школі, в яку ми всі ходили. і в мене була няня, бо мої батьки працювали, і я сильно з того не страждала, все було окей.

це де ти таку нісенітницю взяла? Оо до 3 років ти говорити і писати ще навчи, а про силу і розум, так дехто і в 20-23 цим не може похвалитись. Дитина потребує батьків набагато довше ніж до 3 років (вибач але просто хренію від такої глупості). І я, як і BoVVeR, повністю згоден стосовно того що дитина - це частина мене і я хочу виховувати її сам і дати їй найкраще, а ніяка няня etc. не замінить батьків, пофіг наскільки вона професійна B)
Quote (nastinka)
я вибрала собі таку професію, що матиму короткий день. і буду встигати піти з роботи закупити продуктів, забрати дитя з садочку, пригоувати всім їсти, всюди і все.)
клас! чому б і ні? і зайнята і сімейна жінка.
ще би чоловіки такі були..а не приходили додому пізно.

в теорії все завжди дуже гарно, дійде до практики, побачиш що не все так гладко. Кохання теж теоретично не складна річ поки не стикаєшся з нею сам. На папері всі плани завжди красиві, в житті ж далеко не все підкоряється нашим хотінням.
Чоловіків хороших теж не бракує, і це тут обговорювалось - це або по молодості і недосвідченості не цінуєте що маєте, або планка вимог вище неба :)

Повідомлення відредагував Mysterio - Пт, 10.09.10, 16:23

GestiaДата: Пт, 10.09.10, 19:19 | Повідомлення # 345
Няшний флудер

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (Mysterio)
Quote (Gestia)
Просто женщинам пора перестать прогибатся в этом плане, а все никак. И не надо мне говорить что я феминистка, может быть. Я просто за справедливость, во всем.
Quote (Gestia)
с детства толдычат, что ты должна уметь готовить и заботится о муже
Quote (Gestia)
что значит завоевывать мужчин? Вообще то это мужчины должны завоевывать. Ну так вот исторически сложилось.
Quote (Gestia)
но цветы и конфеты мужчина дарить должен... Вот только об этом они забывают.

я один заметил яркий пример взаимосключающих фраз?)) вообще, Оль, ты довольно хитро подоходишь к справедливости и равенству. Если дело касается женщин - притеснения и експлуатация, давайте справедливость, а как только дело оборачивается касательно мужчин - стоп, мужчины ОБЯЗАНЫ и ДОЛЖНЫ потому что исторически так сложилось. Давай уже определись какой вариант тебе всё таки ближе - справедливость но ВО ВСЁМ и ДЛЯ ВСЕХ либо всё таки исторически сложившийся вариант разделения обязанностей но опять таки ВО ВСЁМ и для ВСЕХ. Если будешь цитировать это и отвечать, то попросил бы чётко и по существу, и желательно без "я делаю что считаю правильным, а мужчина должен делать то, что должен" bumburum

Не вижу НИ ОДНОГО противоречия. Если ты считаешь что моя фраза о завоевании девушек противоречит предыдущим утверждениям, то ты ошибаешься. Я говорю именно о прямом завоевании, и я тебе же в асю объясняла, что у нас тактика другая, мы больше намеком, флиртами. И девушки редко подходят первыми знакомятся, да парни и не любят когда девушки проявляют интерес напрямую, парни просто от такого бегут, видела подобное и не раз. Поэтому и говорю что исторически сложилось что мужчины завоевывают. А цветы и конфеты это вообще фигня, равносильно тому что я покупала одному своему парню французские булочки, потому что он их любил. Что такое подарить цветы по сравнению с ежедневным приготовлением пищи? Практически ничего, тут не прикладывается тех усилий. Так что да, я за равенство и справедливость как уже говорила, но некоторые старые добрые традиции убирать не стоит.
Кстати, чтоб было понятнее, могу заменить это - "что значит завоевывать мужчин? Вообще то это мужчины должны завоевывать. Ну так вот исторически сложилось."
на это - "что значит завоевывать мужчин? Вообще то исторически так сложилось, что мужчины завоевывают нас."
Суть поменялась? Нет. Зато теперь мужчины уже ничего не должны, раз так тебе не нравится это слово)

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574