|
Любов !!!
| |
| lolla | Дата: Ср, 24.03.10, 10:00 | Повідомлення # 301 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Inga, ти просто письменник, прикольно написала саме головне правдиво, коли прочитала то здалося що завжди так і думала але незнала як сформулювати, умнічка +1
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Чт, 19.08.10, 14:35 | Повідомлення # 302 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Це написала Людина яка ніколи нікому не говорила "Я тебе ЛЮБЛЮ" ! ! ! """"" Хто знає таке почутя коли дуже хочется але в останій момент собі відмовляє той мене зрозуміє. В мене така ситуація в мене характер саме такий що все веду до цього а потім стає (нецікаво, страшно) даже незнаю як описати таке почуття. Це напевно як для людини яка хоче втратити вагу і дуже хоче шоколаду купляє відкриває підносить до рота і бере викидає! Так вот зустрів дівчину ну нащот спільної мови і ціностей можна сказати що з дзеркалом говорю. Всьо в ідеалі. Даже вона сама то визнала. Друзі тож саме говорять. А ми вот ну ніяк на більше не можем перейти. СТРАШНО напевно. """"" Хтось це може прокоментувати порадати просто сказати як це назвати =))))
|
| |
| |
| Brand | Дата: Чт, 19.08.10, 14:40 | Повідомлення # 303 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| }{@Tske)R, проблема в дзеркальності та ідеальності
Йа Айтішко
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Чт, 19.08.10, 14:49 | Повідомлення # 304 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Да одинакові люди рідко зходятся... )))))) сам таке говорив не раз і даже сам собі )))
|
| |
| |
| Inga | Дата: Чт, 19.08.10, 15:18 | Повідомлення # 305 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Всьо в ідеалі Люди чомусь так запрограмовані, що якщо щось ідеально, то одразу з'являється страх. Quote (}{@Tske)R) СТРАШНО напевно ІМХО страх руйнує стосунки або не дає їм розпочатись. Краще перебороти свій страх і зробити крок в невідоме, хай навіть з того нічого не вийде, але пізніше ти хочаб не будеш гризти себе тим, що ти навіть не спробував.
Повідомлення відредагував Inga - Чт, 19.08.10, 15:21 |
| |
| |
| nastinka | Дата: Чт, 19.08.10, 16:59 | Повідомлення # 306 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| я думаю ми самі собі придумуємо любов і потім самі собі її руйнуємо... самі її покидаємо. перестаємо вірити і довіряти, сумніватись. якшо ж хотіти любові то не має бути ревності. ревність це дуже глупо. на мою думку. тому якшо любимо то один раз. якшо любимо то назавжди. особисто я така є. один раз..і все.)
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Чт, 19.08.10, 18:12 | Повідомлення # 307 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) тому якшо любимо то один раз. якшо любимо то назавжди. особисто я така є. один раз..і все.) Про Один раз згідний ми тільки раз любити можем але ніколи не будем знати чи саме це любов чи може вона ще незустрілась нам а може ми її вже втратили!
|
| |
| |
| lolla | Дата: Чт, 19.08.10, 21:48 | Повідомлення # 308 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) я думаю ми самі собі придумуємо любов і потім самі собі її руйнуємо... як на мене то це не любов, а просто захоплення, напевне не потрібно всі почуття сприймати як любов. До кожної людини в нас виникає симпатія, чи захоплення, та це не означає, що ми закохалися в цю людину...Quote (nastinka) якшо ж хотіти любові то не має бути ревності. ревність це дуже глупо. на мою думку. а ревність як на мене зовсім не стосується любові ,це вже залежить від темпераменту людини та її характеру, дехто і своїх друзів ревнує, не кажучи вже про коханих людей.
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Чт, 19.08.10, 22:55 | Повідомлення # 309 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) я думаю ми самі собі придумуємо любов і потім самі собі її руйнуємо... придумати простіше простого...скажу навіть так - якщо дуже захотіти, можна закохатись абсолютно в любу людину...а от зруйнувати це в собі потім дуже нелегко, часто просто неможливо... Quote (nastinka) якшо ж хотіти любові то не має бути ревності. ревність це дуже глупо. на мою думку. а я думаю не глупо...ти можеш думати що відчуття згасли чи притупились, але поки ти ревнуєш - доти обєкт ревності тобі не байдужий...і по оцьому відчуттю ревності іноді можна багато чого зрозуміти про себе і перестати брехати собі і оточуючим що мол "я не люблю, все в минулому". Я звісно не збираюсь оправдувати ті глупості які ми іноді можем витворяти через ревність або під її впливом - тобто ображати, сваритись і т.д. Це вже крайності в які не треба впадати. Але саме відчуття я не вважаю глупістю чи чимось непотрібним. Quote (}{@Tske)R) Про Один раз згідний ми тільки раз любити можем але ніколи не будем знати чи саме це любов чи може вона ще незустрілась нам а може ми її вже втратили! повір мені - відчуєш що це Любов коли зустрінеш, а от розумієш що це було за відчуття - аж коли втрачаєш Quote (lolla) як на мене то це не любов, а просто захоплення, напевне не потрібно всі почуття сприймати як любов. абсолютно правильно але щоб це зрозуміти треба спершу кілька разів обпектися на власних помилках
|
| |
| |
| nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 07:12 | Повідомлення # 310 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) а я думаю не глупо...ти можеш думати що відчуття згасли чи притупились, але поки ти ревнуєш - доти обєкт ревності тобі не байдужий...і по оцьому відчуттю ревності іноді можна багато чого зрозуміти про себе і перестати брехати собі і оточуючим що мол "я не люблю, все в минулому". я провела соц опитаування в людей старше 30 років які в шлюбі більше 5 років. всі відповіли що ревність тільки руйнує стосунки. є правда. що від жінки, що він чоловіка. вони просто відкриті і все розказують одне одному. знаю таку пару які 12 років. жінка має 3 коханців чоловік ішачить на 2 роботах не підозрюючи, що в неї хтось є, ну ренувати тут пізно. просто треба створювати такі умови, щоб навіть в думках вашої половинки не було б й того, щоб вона/він шось там десь на боці робили! Quote (Mysterio) повір мені - відчуєш що це Любов коли зустрінеш, а от розумієш що це було за відчуття - аж коли втрачаєш так, то правда, тому й кажу, що один раз..
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Пт, 20.08.10, 08:56 | Повідомлення # 311 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) я провела соц опитаування в людей старше 30 років які в шлюбі більше 5 років маю три уточнення - скільки приблизно пар чи окремих людей ти опитала, наскільки ці люди знайомі з тобою, і я підозрюю це було десь недавно і вже коли ти була у Вєтнамі? Quote (nastinka) просто треба створювати такі умови, щоб навіть в думках вашої половинки не було б й того, щоб вона/він шось там десь на боці робили! забудь таку думку що ти можеш створити такі умови - це утопія просто будь собою і якщо людина будучи з тобою, бігає на сторону, твої зусилля навряд чи щось змінять - справа в першу чергу в твому партнері. Та й якщо подумати, навіть будучи вже женатими чи заміжніми, ми все одно звертаємо увагу на нових людей, або старих знайомих які змінились, головне в тому - наскільки ти дорожиш і поважаєш себе, свою половину і ваші стосунки щоб заплямовувати все це якимись інтрижками або зрадами.
|
| |
| |
| nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 09:14 | Повідомлення # 312 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) маю три уточнення - скільки приблизно пар чи окремих людей ти опитала, наскільки ці люди знайомі з тобою, і я підозрюю це було десь недавно і вже коли ти була у Вєтнамі? ні це було пів року тому,ці люди мене незнали, опитування проводилось на вулиці посеред білого дня біля оперного театру з декількома людьми Quote (Mysterio) забудь таку думку що ти можеш створити такі умови - це утопія дивлячись на мою маму..) я можу сказати, що утопії існують..повір мені..ніразу не бачивши, ти не можеш стверджувати таке і звичайно ми звертаємо увагу, але ж не хтиву увагу з думкою, "ох як би я її чпокнув") ги) отак) а просто о гарна дівчина, о сипатичний хлопець..але ми не уявляємо зразу його поряд себе ще й у ліжку о_0
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Чт, 26.08.10, 21:48 | Повідомлення # 313 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) просто треба створювати такі умови, щоб навіть в думках вашої половинки не було б й того, щоб вона/він шось там десь на боці робили! Ага. Якщо дома будеш часто влаштовувати істерики, не дивитись за чистотою і чи в холодильнику не пусто, то навіть якщо тебе люблять, можуть в якийсь момент зрадити, тому що не кожен таке витримає. В цьому плані, згідна. Quote (nastinka) один раз..і все.) Ну чому 1 раз ? От, наприклад, було подружжя. Чоловік помер. Жінці, нехай, 25 років. Що ж, вона більше нікого не покохає ? Як на мене, кохання може бути багато раз. А мріяти про одну велику чисту любов по-моєму наївно.
|
| |
| |
| lolla | Дата: Чт, 26.08.10, 22:36 | Повідомлення # 314 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) один раз..і все.) емпц, можливо, десь і в когось буває отак раз і на все життя, та як на мене то почуття іноді проходять, іноді загасають, звісно вони потім можуть розгорітися знову, та для цього потрібно щоб пройшов час. Кохання штука каверзна і хто зна як воно може поступити з кожним з нас?
Повідомлення відредагував lolla - Чт, 26.08.10, 22:37 |
| |
| |
| Mysterio | Дата: Пт, 27.08.10, 00:01 | Повідомлення # 315 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) дивлячись на мою маму..) я можу сказати, що утопії існують..повір мені..ніразу не бачивши, ти не можеш стверджувати таке я не дуже зрозумів що ти мала на увазі <_< Quote (nastinka) ні це було пів року тому,ці люди мене незнали, опитування проводилось на вулиці посеред білого дня біля оперного театру  з декількома людьми тоді сорі, але це не показник Quote (nastinka) ми звертаємо увагу, але ж не хтиву увагу з думкою, "ох як би я її чпокнув") Quote (nastinka) але ми не уявляємо зразу його поряд себе ще й у ліжку о_0 хм...ну кажучи за себе, то є дівчата які в мене лише таку думку і викликають своїм виглядом чи поведінкою і головне як на мене не думка, а дія одна справа - заценити інколи на вулиці сексапільну баришню, а інша - зраджувати дівчині з її подругами теж кажучи особисто за себе то не бачу нічого поганого в першому випадку, оскільки все таки я молодий і здоровий і само собою в мене виникає інстинктивний потяг до звабливих мадмуазелей, а вот другий приклад - це неприпустимо і я в першу чергу зневажав би себе за подібний обман Quote (lomza_t) Якщо дома будеш часто влаштовувати істерики, не дивитись за чистотою і чи в холодильнику не пусто, то навіть якщо тебе люблять, можуть в якийсь момент зрадити, тому що не кожен таке витримає. кхм....все буде простіше і банальніше набагато, за вищеперечислене тебе швидше кинуть ніж зраджуватимуть чоловіки зраджують найчастіше через недостаток вражень у ліжку, а не через побутову недосконалість своєї половинки
Повідомлення відредагував Mysterio - Пт, 27.08.10, 00:02 |
| |
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
| Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|