|
Любов !!!
|
|
| }{@Tske)R | Дата: Чт, 13.12.07, 23:55 | Повідомлення # 16 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Ідеальний варіант дружби між хлопцем і дівчиною: він- гей, вона-гетеро...хоча це звучить досить дивно, але таке трапляється... Згідний на 100% Quote (lomza_t) Дружба між дівчиною і хлопцем можлива лише тоді, коли в цій дружбі присутній аспект небажання фізичної близкості, інакше дружба неодмінно закінчиться сексом... Якщо я правильно зрозумів? Якщо дівчина не в мому смаку то я можу з нею дружити. А що якщо так. Ми довго гуляєм ми починаєм розуміти один одного але ми дружим але час лічить типу вона як друг стає для мене привабливою. Час мінняє ситуацію. Якщо завжди гуляти з одною хоть і непривабливою людиною вона рано чи пізно вона стане привабливою. Моя думка.
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Чт, 13.12.07, 23:57 | Повідомлення # 17 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Якщо завжди гуляти з одною хоть і непривабливою людиною вона рано чи пізно вона стане привабливою. Моя думка. Цікава думка...можливо й так, але хіба тобі то все не надоїсть?
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Пт, 14.12.07, 00:04 | Повідомлення # 18 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Не виключений варіант. Але моя думка що дружби між хлопцем і дівчиною нормальної орієнтації неможливо і ще з негарними друзями протилежної статі гуляти не хочеться а з гарнними невиходить.
|
| |
| |
| Shooric | Дата: Пт, 14.12.07, 00:13 | Повідомлення # 19 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Дружба між хлопцем і дівчиною МОЖЕ БУТИ!!! Перевірено на власному досвіді!!! І між іншим вона дуже красива...
Потеряв надежду мы обретаем свободу
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Пт, 14.12.07, 01:40 | Повідомлення # 20 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Shooric) Дружба між хлопцем і дівчиною МОЖЕ БУТИ!!!Перевірено на власному досвіді!!!І між іншим вона дуже красива... Цікаво А що можуть робити такі друзі: 1 Пити пиво, і говорити про футбол, машини про дівчат. 2 Ходити по магазинах вибирати сумочкі одяг або сидіти дома і передягатись що хвилини в всякий свій одяг говорити про хлопців. 3 Це 1 і 2 разом типу він гей і вона гетеро.
|
| |
| |
| yura | Дата: Пт, 14.12.07, 04:13 | Повідомлення # 21 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Як на мене так все якраз і закінчується через секс. Закоханість вичерпується тоді, коли вичерпується сексуальний потяг до партнера ( ки ). А складність розставання в тому що з часом в людей появляється прив'язаність. Правду кажеш Brand Любов - досить цікава штука. Але є велика різниця між захоплення і любов"ю........ Любов, як почуття триває досить таки довго ( дивлячись, як в кого ) і ці почуття не дають тобі спати, їсти, ти хочеш бути з цієїю людиною, бачити, чути, відчувати її! А захоплення - воно як почуття - короткотривале ( але не завжди). Тобі приємно бути з цією людиною, проводи разом з нею час. Але в середині душі ти розумієш, що це не ця людина, з якою ти б хотів провести все своє життя ( яким би воно не було )
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Пт, 14.12.07, 08:43 | Повідомлення # 22 |
Нагороди:
| Дружба може бути між хлопцем і дівчиною...я завжди дружила виключно з хлопцями....і я вважаю що це краще кататись на велосипеді, роликах..чим сидіти в подружки в гостях і фарбувати пазурі обговорюючи когось..хто яка стерво....а він мені подобався...отак...
|
| |
| |
| Rain | Дата: Пт, 14.12.07, 10:56 | Повідомлення # 23 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| я згідний з думкою: хлопець і дівчина не можуть бути ПРОСТО друзями - або між ними стосунки і вони друзі (по сумісництву) або вони просто знайомі чому одружений чоловік і хороший сім"янин ніколи не буде про себе багато розповідати, а буде чітко і вичерпно відповідати на запитання, особливо зі сторони жінок? тому що жінки часто випитують - таким чином зав"язують розмову і панєслась такий чоловік не буде зав"язувати "дружби" з іншими жінками, бо знає, в що це може перерости - і , поірте мені, це не дружба - самі знаєте *** дуже хочу зазначити - хлопці і дівчатат гуляють разом, і говорять, що вони друзі - булшет все кардинально просто: дівчатам подобається бути в центрі уваги, особливо чоловічої, почувати себе потрібною - найкращий варіант, якщо це одна дівчина серед компанії хлопців - таким чином на 100% вся увага буде тільки їй - ха-ха щодо хлопців - їм вигідно сказати дівчині те, що вона хоче почути - ми друзі - а самі свою справу знають...таким чином дівчина вже наближується до них... все просто - навіщо називати речі іншими іменами...
|
| |
| |
| Brand | Дата: Пт, 14.12.07, 12:02 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) А що якщо так. Ми довго гуляєм ми починаєм розуміти один одного але ми дружим але час лічить типу вона як друг стає для мене привабливою. Час мінняє ситуацію. Якщо завжди гуляти з одною хоть і непривабливою людиною вона рано чи пізно вона стане привабливою. Моя думка. повністю згідний Quote (Rain) дуже хочу зазначити - хлопці і дівчатат гуляють разом, і говорять, що вони друзі - булшет все кардинально просто: дівчатам подобається бути в центрі уваги, особливо чоловічої, почувати себе потрібною - найкращий варіант, якщо це одна дівчина серед компанії хлопців - таким чином на 100% вся увага буде тільки їй - ха-ха щодо хлопців - їм вигідно сказати дівчині те, що вона хоче почути - ми друзі - а самі свою справу знають...таким чином дівчина вже наближується до них...все просто - навіщо називати речі іншими іменами... Чиста правда, спочатку дозволяєш відчути дівчині в тобі друга, а це вже більша половина успіху Доречі знаю такий варіант коли дівчина з хлопцем друзі, але час від часу сплять разом, без будь-яких обовязків одне перед одним, при чому це не залежить від того чи є в когось з них якісь стосунки на цей момент. Просто захотілось комусь позвонив другому зібрались переспали і все.
Йа Айтішко
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Пт, 14.12.07, 14:07 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) дуже хочу зазначити - хлопці і дівчатат гуляють разом, і говорять, що вони друзі - булшетвсе кардинально просто: дівчатам подобається бути в центрі уваги, особливо чоловічої, почувати себе потрібною - найкращий варіант, якщо це одна дівчина серед компанії хлопців - таким чином на 100% вся увага буде тільки їй - ха-хащодо хлопців - їм вигідно сказати дівчині те, що вона хоче почути - ми друзі - а самі свою справу знають...таким чином дівчина вже наближується до них... Правду кажеш!!! Мати друзів серед чоловічої компанії можна, але лише коли в тебе самої є хлопець, інакше ця дружба перетвориться у щось корисливе...
|
| |
| |
| andrew | Дата: Пт, 14.12.07, 14:10 | Повідомлення # 26 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Моя думка, хлопець і дівчина можуть бути просто друзми. Хоча я не виключаю і те,що вони мають симпатизувати одне одному, можливо навіть подобатись. Тут нічого поганого немає. Інша справа дружба гея і лесбійки - це мені нагадує дружбу двох хворих, у яких одинакове нещастя. В природі гармонія, коли чоловік із жінкою, і не обовязково все повинно закінчитись сексом. Люди можуть мати своїх коханих, тому їх думки не зосереджені на стосунках між собою, навіть навпаки вони діляться між собою радістю стосунків з іншими.
|
| |
| |
| Rain | Дата: Пт, 14.12.07, 16:05 | Повідомлення # 27 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| напевно тут доходжу до висновку, що різні життєві ситуації складають в нас враження, про дружбу злопця і дівчини тому ...))) хтось бачив дружбу (хтось дружив), хтось бачив користь (користався) ))) сумніваюсь, шо я дружив...соромно...але правда
|
| |
| |
| Brand | Дата: Пт, 14.12.07, 16:06 | Повідомлення # 28 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) Люди можуть мати своїх коханих, тому їх думки не зосереджені на стосунках між собою, навіть навпаки вони діляться між собою радістю стосунків з іншими. Ти сам то хоть поняв шо сказав _______________________________ З.І. потім витру причина флуд
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Shooric | Дата: Пт, 14.12.07, 16:26 | Повідомлення # 29 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Цікаво А що можуть робити такі друзі: 1 Пити пиво, і говорити про футбол, машини про дівчат. 2 Ходити по магазинах вибирати сумочкі одяг або сидіти дома і передягатись що хвилини в всякий свій одяг говорити про хлопців. 3 Це 1 і 2 разом типу він гей і вона гетеро. Можуть робити все і для того не обовязково бути геєм!!! 1 Пити пиво, і говорити про футбол, машини про дівчат знайомих 2 Ходити по магазинах, просто ходити по магазинах 3 Це 1 і 2 разом типу він гей натурал і вона гетеро
Потеряв надежду мы обретаем свободу
|
| |
| |
| Brand | Дата: Пт, 14.12.07, 18:02 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Shooric) Можуть робити все і для того не обовязково бути геєм!!!1 Пити пиво, і говорити про футбол, машини про дівчат знайомих2 Ходити по магазинах, просто ходити по магазинах3 Це 1 і 2 разом типу він гей натурал і вона гетеро Ага, наприклад якщо вона твоя сестра
Йа Айтішко
|
| |
| |