Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Любов !!!
}{@Tske)RДата: Чт, 13.12.07, 23:55 | Повідомлення # 16
Говорун
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Quote (lomza_t)
Ідеальний варіант дружби між хлопцем і дівчиною: він- гей, вона-гетеро...хоча це звучить досить дивно, але таке трапляється...

Згідний на 100%

Quote (lomza_t)
Дружба між дівчиною і хлопцем можлива лише тоді, коли в цій дружбі присутній аспект небажання фізичної близкості, інакше дружба неодмінно закінчиться сексом...

Якщо я правильно зрозумів? Якщо дівчина не в мому смаку то я можу з нею дружити.
А що якщо так. Ми довго гуляєм ми починаєм розуміти один одного але ми дружим але час лічить типу вона як друг стає для мене привабливою. Час мінняє ситуацію. Якщо завжди гуляти з одною хоть і непривабливою людиною вона рано чи пізно вона стане привабливою. Моя думка.

lomza_tДата: Чт, 13.12.07, 23:57 | Повідомлення # 17
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (}{@Tske)R)
Якщо завжди гуляти з одною хоть і непривабливою людиною вона рано чи пізно вона стане привабливою. Моя думка.

Цікава думка...можливо й так, але хіба тобі то все не надоїсть?

}{@Tske)RДата: Пт, 14.12.07, 00:04 | Повідомлення # 18
Говорун

Нагороди:
Quote (lomza_t)
надоїсть?

Не виключений варіант.
Але моя думка що дружби між хлопцем і дівчиною нормальної орієнтації неможливо і ще з негарними друзями протилежної статі гуляти не хочеться а з гарнними невиходить.

ShooricДата: Пт, 14.12.07, 00:13 | Повідомлення # 19
Новеньке

Нагороди:
Дружба між хлопцем і дівчиною МОЖЕ БУТИ!!!
Перевірено на власному досвіді!!!
І між іншим вона дуже красива...

Потеряв надежду мы обретаем свободу

}{@Tske)RДата: Пт, 14.12.07, 01:40 | Повідомлення # 20
Говорун

Нагороди:
Quote (Shooric)
Дружба між хлопцем і дівчиною МОЖЕ БУТИ!!!Перевірено на власному досвіді!!!І між іншим вона дуже красива...

Цікаво А що можуть робити такі друзі: 1 Пити пиво, і говорити про футбол, машини про дівчат. 2 Ходити по магазинах вибирати сумочкі одяг або сидіти дома і передягатись що хвилини в всякий свій одяг говорити про хлопців. 3 Це 1 і 2 разом типу він гей і вона гетеро.

yuraДата: Пт, 14.12.07, 04:13 | Повідомлення # 21
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (Brand)
Як на мене так все якраз і закінчується через секс. Закоханість вичерпується тоді, коли вичерпується сексуальний потяг до партнера ( ки ). А складність розставання в тому що з часом в людей появляється прив'язаність.

Правду кажеш Brand
Любов - досить цікава штука. Але є велика різниця між захоплення і любов"ю........
Любов, як почуття триває досить таки довго ( дивлячись, як в кого ) і ці почуття не дають тобі спати, їсти, ти хочеш бути з цієїю людиною, бачити, чути, відчувати її!
А захоплення - воно як почуття - короткотривале ( але не завжди). Тобі приємно бути з цією людиною, проводи разом з нею час. Але в середині душі ти розумієш, що це не ця людина, з якою ти б хотів провести все своє життя ( яким би воно не було )

Все мы будем в аду, но я буду с вилами!

wip2Дата: Пт, 14.12.07, 08:43 | Повідомлення # 22
Група: Видалені

Нагороди:

Дружба може бути між хлопцем і дівчиною...я завжди дружила виключно з хлопцями....і я вважаю що це краще кататись на велосипеді, роликах..чим сидіти в подружки в гостях і фарбувати пазурі обговорюючи когось..хто яка стерво....а він мені подобався...отак...

RainДата: Пт, 14.12.07, 10:56 | Повідомлення # 23
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
я згідний з думкою: хлопець і дівчина не можуть бути ПРОСТО друзями - або між ними стосунки і вони друзі (по сумісництву) або вони просто знайомі
чому одружений чоловік і хороший сім"янин ніколи не буде про себе багато розповідати, а буде чітко і вичерпно відповідати на запитання, особливо зі сторони жінок? тому що жінки часто випитують - таким чином зав"язують розмову і панєслась
такий чоловік не буде зав"язувати "дружби" з іншими жінками, бо знає, в що це може перерости - і , поірте мені, це не дружба - самі знаєте
дуже хочу зазначити - хлопці і дівчатат гуляють разом, і говорять, що вони друзі - булшет
все кардинально просто: дівчатам подобається бути в центрі уваги, особливо чоловічої, почувати себе потрібною - найкращий варіант, якщо це одна дівчина серед компанії хлопців - таким чином на 100% вся увага буде тільки їй - ха-ха
щодо хлопців - їм вигідно сказати дівчині те, що вона хоче почути - ми друзі - а самі свою справу знають...таким чином дівчина вже наближується до них...
все просто - навіщо називати речі іншими іменами...

BrandДата: Пт, 14.12.07, 12:02 | Повідомлення # 24
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (}{@Tske)R)
А що якщо так. Ми довго гуляєм ми починаєм розуміти один одного але ми дружим але час лічить типу вона як друг стає для мене привабливою. Час мінняє ситуацію. Якщо завжди гуляти з одною хоть і непривабливою людиною вона рано чи пізно вона стане привабливою. Моя думка.

повністю згідний

Quote (Rain)
дуже хочу зазначити - хлопці і дівчатат гуляють разом, і говорять, що вони друзі - булшет
все кардинально просто: дівчатам подобається бути в центрі уваги, особливо чоловічої, почувати себе потрібною - найкращий варіант,
якщо це одна дівчина серед компанії хлопців - таким чином на 100% вся увага буде тільки їй - ха-ха
щодо хлопців - їм вигідно сказати дівчині те, що вона хоче почути - ми друзі - а самі свою справу знають...таким чином дівчина вже наближується до них...все просто - навіщо називати речі іншими іменами...

Чиста правда, спочатку дозволяєш відчути дівчині в тобі друга, а це вже більша половина успіху tongue
Доречі знаю такий варіант коли дівчина з хлопцем друзі, але час від часу сплять разом, без будь-яких обовязків одне перед одним, при чому це не залежить від того чи є в когось з них якісь стосунки на цей момент. Просто захотілось комусь позвонив другому зібрались переспали і все.

Йа Айтішко

lomza_tДата: Пт, 14.12.07, 14:07 | Повідомлення # 25
Толкове

Нагороди:
Quote (Rain)
дуже хочу зазначити - хлопці і дівчатат гуляють разом, і говорять, що вони друзі - булшетвсе кардинально просто: дівчатам подобається бути в центрі уваги, особливо чоловічої, почувати себе потрібною - найкращий варіант, якщо це одна дівчина серед компанії хлопців - таким чином на 100% вся увага буде тільки їй - ха-хащодо хлопців - їм вигідно сказати дівчині те, що вона хоче почути - ми друзі - а самі свою справу знають...таким чином дівчина вже наближується до них...

Правду кажеш!!! Мати друзів серед чоловічої компанії можна, але лише коли в тебе самої є хлопець, інакше ця дружба перетвориться у щось корисливе...
yes

andrewДата: Пт, 14.12.07, 14:10 | Повідомлення # 26
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Моя думка, хлопець і дівчина можуть бути просто друзми. Хоча я не виключаю і те,що вони мають симпатизувати одне одному, можливо навіть подобатись. Тут нічого поганого немає. Інша справа дружба гея і лесбійки - це мені нагадує дружбу двох хворих, у яких одинакове нещастя. В природі гармонія, коли чоловік із жінкою, і не обовязково все повинно закінчитись сексом. Люди можуть мати своїх коханих, тому їх думки не зосереджені на стосунках між собою, навіть навпаки вони діляться між собою радістю стосунків з іншими.

RainДата: Пт, 14.12.07, 16:05 | Повідомлення # 27
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
напевно тут доходжу до висновку, що різні життєві ситуації складають в нас враження, про дружбу злопця і дівчини
тому ...)))
хтось бачив дружбу (хтось дружив), хтось бачив користь (користався)
)))
сумніваюсь, шо я дружив...соромно...але правда

BrandДата: Пт, 14.12.07, 16:06 | Повідомлення # 28
Толкове

Нагороди:
Quote (andrew)
Люди можуть мати своїх коханих, тому їх думки не зосереджені на стосунках між собою, навіть навпаки вони діляться між собою радістю стосунків з іншими.

Ти сам то хоть поняв шо сказав smile

Йа Айтішко

ShooricДата: Пт, 14.12.07, 16:26 | Повідомлення # 29
Новеньке

Нагороди:
Quote (}{@Tske)R)
Цікаво А що можуть робити такі друзі: 1 Пити пиво, і говорити про футбол, машини про дівчат. 2 Ходити по магазинах вибирати сумочкі одяг або сидіти дома і передягатись що хвилини в всякий свій одяг говорити про хлопців. 3 Це 1 і 2 разом типу він гей і вона гетеро.

Можуть робити все і для того не обовязково бути геєм!!!
1 Пити пиво, і говорити про футбол, машини про дівчат знайомих
2 Ходити по магазинах, просто ходити по магазинах
3 Це 1 і 2 разом типу він гей натурал і вона гетеро

Потеряв надежду мы обретаем свободу

BrandДата: Пт, 14.12.07, 18:02 | Повідомлення # 30
Толкове

Нагороди:
Quote (Shooric)
Можуть робити все і для того не обовязково бути геєм!!!1 Пити пиво, і говорити про футбол, машини про дівчат знайомих2 Ходити по магазинах, просто ходити по магазинах3 Це 1 і 2 разом типу він гей натурал і вона гетеро

Ага, наприклад якщо вона твоя сестра

Йа Айтішко

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825