|
Любов !!!
|
|
|
| Brand | Дата: Сб, 22.12.07, 19:20 | Повідомлення # 47 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (lomza_t) В мене є друзі, які підтримають і допоможуть у важку хвилину, але я дуже сумніваюсь, що підтримуватиму з ними зв'язок після закінчення школи...Справжнім другом, з яким я завжди зможу поговорити і який мене зрозуміє є мій двоюрідний брат... тут зарікатись не треба, хоча шкільні друзі дуже рідко є справжніми друзями Але переважно справжні друзі виявляються після шкільного віку, тобто десь в універі і тп ...
Йа Айтішко
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Сб, 22.12.07, 20:27 | Повідомлення # 48 |
Нагороди:
| незнаю....я своїх однокласників взагалі не бачу...тільки свою найкращу подругу з якою провчилась до 9 класу)
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Сб, 22.12.07, 21:53 | Повідомлення # 49 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Да.... Слово однокласники як друзі в мене пропало разом з закінченням школи. Тільки з одним підтримую звязок (він тоже вчиться в академії ))))) І вперниний після закінчення академії також звязок пропаде з ним. Є один друг з яким ми дружим і його можна назвати друг. Але йому батьки заборонили гуляти до нового року (І частково я в тому виноватий бо він сидів в дома прогулював школу і бавився RF Onlline я його на то підсадив а хто мене підсадив на RF я навіть говорити небуду). І от сиджу я днями в дома і даже нема з ким піти пива випити.
|
| |
| |
| yura | Дата: Нд, 23.12.07, 00:24 | Повідомлення # 50 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| В мене наприклад - друзів не багато, і їхньою дружбою я дорожу і ціную....Всіх остальних - можна назвати просто знайомими. Друзями можуть виступати як хлопці так і дівчатаю, і в цьому немає нічого дивного, щоб наприклад в мене є дівчина, з якою мені приємно провести вільний час, наприклад на каву сходити, піти в кіно.....
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
| |
| |
| Brand | Дата: Нд, 23.12.07, 16:25 | Повідомлення # 51 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (yura) наприклад в мене є дівчина, з якою мені приємно провести вільний час вона прграміст З.І. вирішив тебе похарити
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Ramzis | Дата: Нд, 23.12.07, 17:27 | Повідомлення # 52 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| НАРОД А ЧИ ІСНУЄ ЖІНОЧА ДРУЖБА ???
Повідомлення відредагував Ramzis - Нд, 23.12.07, 17:31 |
| |
| |
| wip2 | Дата: Нд, 23.12.07, 19:27 | Повідомлення # 53 |
Нагороди:
| жіноча дружба...на мою думку існує але дуже рідко...так само як і чоловіча....тому що рано чи пізно хтось між собою шось не поділить
|
| |
| |
| yura | Дата: Нд, 23.12.07, 22:43 | Повідомлення # 54 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Brand) вона прграміст Я в курсі, що вона програміст Quote (Brand) З.І. вирішив тебе похарити Ха....мене, ти в курсі, що мене тяжко підхарити
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Пн, 24.12.07, 11:57 | Повідомлення # 55 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) НАРОД А ЧИ ІСНУЄ ЖІНОЧА ДРУЖБА ??? Незнаю навіть... А от чоловіча існує. Принаймі в мене є такий друг який мене завжди підтримає особливо зараз я знаю що це друг.
|
| |
| |
| yura | Дата: Пн, 24.12.07, 13:16 | Повідомлення # 56 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) НАРОД А ЧИ ІСНУЄ ЖІНОЧА ДРУЖБА ??? Звичайно існує.....так само, як і чоловіча. Кожна дівчина має "пару" подружок, знайомих. Але тільки з вибраними вона може поділитися особистими проблемами, радощами
|
| |
| |
| Brand | Дата: Пн, 24.12.07, 13:30 | Повідомлення # 57 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (yura) Звичайно існує.....так само, як і чоловіча. Кожна дівчина має "пару" подружок, знайомих. Але тільки з вибраними вона може поділитися особистими проблемами, радощами А потім через хлопця стати гіршими ворогами
Йа Айтішко
|
| |
| |
| yura | Дата: Пн, 24.12.07, 13:38 | Повідомлення # 58 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Brand) А потім через хлопця стати гіршими ворогами Це рідкість,але буває. Зазвичай, такі ситуації виникають у віці від 14 до 18 років, потім всі дорослішають, і розуміють, що якщо це дійсно справжня подруга, то через хлопця не варто сваритися, а тим більше бути ворогами....Хоча по одинокі випадки бувають
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Пн, 24.12.07, 14:17 | Повідомлення # 59 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Люди а може даже є якийсь сенс в такій дружбі. Ми довго дружим а потім сваримся а потім находим іншого друга і тд тп. Це ж всетаки життя і ми люди ніхто ніколи не дасть нам на це відповіді може її даже не існує.
Повідомлення відредагував }{@Tske)R - Пн, 24.12.07, 14:18 |
| |
| |
| Brand | Дата: Пн, 24.12.07, 15:10 | Повідомлення # 60 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Ми довго дружим а потім сваримся а потім находим іншого друга і тд тп. Ну зі справжнім другом дуже важко посваритись, тому що причина для цієї сварки мусить бути дуже вагома і ти просто не зробиш нічого такого зваживши на свого друга. Так як справжня дружба цінніша ніж те що ти можеш зробити, при тому не знаючи чи це себе настільки окупить і чи окупить взагалі. Так що посваритись зі справжнім другом надзвичайно складно.
Йа Айтішко
|
| |
| |