Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Любов !!!
RamzisДата: Сб, 29.12.07, 22:47 | Повідомлення # 76
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Тема то любов, а ми вже на релігію перейшли!

wip2Дата: Нд, 30.12.07, 10:51 | Повідомлення # 77
Група: Видалені

Нагороди:

так воно все взаємопов'язане cool

RamzisДата: Нд, 30.12.07, 16:23 | Повідомлення # 78
Впевнене

Нагороди:
Quote (nastinka)
так воно все взаємопов'язане

Люби ближнього свого як самого себе!!!

wip2Дата: Вт, 01.01.08, 12:02 | Повідомлення # 79

Нагороди:

точно)))

lomza_tДата: Пт, 18.01.08, 18:31 | Повідомлення # 80
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Любов в наш час - це не коли співають серенади під її балконом, а коли перечитують 15 разів за день ваші з нею логи в асьці... happy

wip2Дата: Пт, 18.01.08, 19:35 | Повідомлення # 81

Нагороди:

любов це коли ти телефонуєш хлопцю зранку - а він відповідає "доброго ранку кохана"))) cool

RamzisДата: Пт, 18.01.08, 22:23 | Повідомлення # 82
Впевнене

Нагороди:
По телефоні не тяжко говори як в живу)))

Повідомлення відредагував Ramzis - Пт, 18.01.08, 22:24

yuraДата: Пт, 18.01.08, 23:34 | Повідомлення # 83
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (Ramzis)
По телефоні не тяжко говори як в живу)))

Що в живу, що по телефону - різниці НУЛЬ.

Все мы будем в аду, но я буду с вилами!

RainДата: Сб, 19.01.08, 09:09 | Повідомлення # 84
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
може комусь по телефону легше шось сказати ("я тебе люблю" чи "привіт, кохана"), якшо важко/соромно це сказати вживу ? tongue

wip2Дата: Сб, 19.01.08, 11:12 | Повідомлення # 85

Нагороди:

мені просто приємно шо мене будить такий приємний голос з приємними словами, а в живу я це чую кожні но хвилин + бонусні поцілунки))) happy

lomza_tДата: Сб, 19.01.08, 23:34 | Повідомлення # 86
Толкове

Нагороди:
Что такое любовь, обьяснить не возможно,
Что такое любовь - это просто и сложно,
Это горечь и слёзы, мечты и разлуки.
Это нежные встречи и нежные муки.
Что такое любовь нельзя обьяснить,
Что бы просто понять, надо просто
ЛЮБИТЬ smile

yuraДата: Нд, 20.01.08, 00:22 | Повідомлення # 87
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
lomza_t, гарно сказано :))))

Все мы будем в аду, но я буду с вилами!

lomza_tДата: Нд, 20.01.08, 22:27 | Повідомлення # 88
Толкове

Нагороди:
Дякую, yura, . Ось ще одна стаття.

Не мовчи якщо любиш.

Пригадай. Все тільки починалося. Кожна секунда вашого життя була наповнена один одним. Ви дихали, ви жили своєю любов'ю – втім, ні, ви ще не наважувалися так назвати її. І лише гадали безсонними ночами - любить чи ні... а вранці приховували свої сумніви за пеленою байдужості.

Пригадай дні очікування: подзвонить? Або не захоче? Ще півгодини і я наберу. Ні, треба почекати. І цей подвиг – вперше вимовлене «я тебе кохаю», і нескінченні смс-ки з дурними, дурними, наївними, закоханими признаннями. Пригадай першу ніч, коли ви заснули разом. І перший ранок, коли разом прокинулися. І той перший сніданок разом – все як в красивому кіно: вона в його сорочці, запах кави і зубної пасти, не прибране до вечора ліжко.

І, навіть коли всі визнання вже давно були сказані – незгасаючий подив, і неможливість до кінця повірити в таке немислиме, незбагненне щастя – називати цю людину СВОЄЮ.
А потім якось непомітно в серці поселилася впевненість, що це вже назавжди, що любов нікуди від вас не подінеться. І ви ПЕРЕСТАЛИ ПОМІЧАТИ ЇЇ. Ні, зовні все продовжувалося як і раніше: ночі притиснувшись в одному ліжку, запах кави вранці. Навіть поцілунки, навіть признання в коханні.

Але це диво – доторкатись один одного, бути поряд - перестало бути для вас дивом. І бачити щодня того, хто ще вчора був сенсом і центром всього життя, стало звичайною справою. І признання в коханні вже здавалися чимось зайвим і непотрібним, а телевізор став цікавіший за розмову удвох. І часу один для одного залишилось так мало. Ви обидва неначе заснули. Життя стало... не таким живим. Кохання стало автоматичним. Але ви за інерцією продовжуєте називати це коханням.

Повідомлення відредагував lomza_t - Пн, 21.01.08, 16:04

lomza_tДата: Нд, 20.01.08, 22:28 | Повідомлення # 89
Толкове

Нагороди:
У ваших долонях виросла чарівна квітка, якій і потрібно було зовсім мало: просто щоб про неї не забували. Ви ж, недовго помилувавшись цією красою, винесли її в димну кухню – і ще припорошили, пелюстки перестали цікавити вас. Невже ви не бачите, що вона помирає там, на кухні, ваша квітка! Адже її так легко погубити – одним тільки словом, диханням, необережним рухом. Однім-однісіньким «вибач, я втомився», одним байдужим поглядом. І це буде найважча втрата, яка тільки може бути в житті. І важча вдвічі тому, що не допустити цього – так легко! Все, що потрібно – це просто ПРОКИНУТИСЬ. Розкрити очі, побачити світ навколо себе так, ніби бачиш його вперше, вдихнути повітря, яким дихаєте ви обидва. І усвідомити це незбагненне, дивовижне щастя – КОХАТИ.

Спробуй знову навчитись дивуватись зі свого кохання; завмирати від щастя, пригадавши кохану людину; лічити хвилини до зустрічі. Дивитися на нього(неї), не вірячи в те, що це дійсно він(вона) - той(та) самий(-а), єдиний(-а), найкращий(-а) в цілому світі, той(та), з ким були пов'язані всі мрії. А ось і він(вона), зовсім поряд; і ти можеш доторкнутися до нього(неї), можеш відчути його(її) запах, заглянути в його(її) очі.
Адже те, що у вас є - це диво, справжнє диво, яке з якоїсь нез'ясованої причини дісталося вам. Це ж так просто: прямо зараз відірвися від монітора, підійди до того, кого любиш, відкрий пляшку шампанського (чи що там у тебе в холодильнику), заглянь в очі і скажи: «ДАВАЙ ПРОКИНЕМОСЬ!».

Неважливо, день зараз або ніч, неважливо, хто з вас чим зайнятий. Неважливо, коли востаннє ви робили щось подібне. Неважливо, якщо відповіддю тобі буде здивований погляд або роздратоване «у мене немає часу». Просто зроби це – і зроби прямо зараз. І ти побачиш: ЖИТТЯ ЗМІНИТЬСЯ.

І візьми, візьми нарешті за правило згадувати своєму коханню, прокидаючись вранці і засинаючи увечері!
Повторюй в думках як молитву: Я КОХАЮ ТЕБЕ, КОХАЮ ТЕБЕ, КОХАЮ ТЕБЕ, КОХАЮ, КОХАЮ, КОХАЮ.
І твоя казка житиме вічно. :)))

RainДата: Пн, 21.01.08, 09:49 | Повідомлення # 90
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
lomza_t, хороша стаття
якби хтось цікавився, то про це говорить не одна релігія на світі - тільки не всі хочуть це почути/зрозуміти/прочитати... - просто РОБИТИ так
гарна стаття happy

катехизм, веди....там все це є

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825