|
Любов !!!
|
|
| yura | Дата: Пн, 24.12.07, 15:25 | Повідомлення # 61 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Люди а може даже є якийсь сенс в такій дружбі. А тоді взагалі тоді який сенс в дружбі ?????? Quote (}{@Tske)R) Ми довго дружим а потім сваримся а потім находим іншого друга і тд тп. Нового справжнього друга - тяжко найти. Вони на дорозі не валяються Quote (}{@Tske)R) Це ж всетаки життя і ми люди ніхто ніколи не дасть нам на це відповіді може її даже не існує. Вона все таки існує існує, но по твоїм словам, я так бачу, що не для всіх....
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
| |
| |
|
| Brand | Дата: Пн, 24.12.07, 16:29 | Повідомлення # 63 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) дуже багато історій про неї чула класне слово тільки до таких слів треба додавати правдива чи видумана
Йа Айтішко
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Пн, 24.12.07, 16:49 | Повідомлення # 64 |
Нагороди:
| існує..але рідко...я вважаю мені повезло..бо я маю таку дружбу)))
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Пн, 24.12.07, 16:53 | Повідомлення # 65 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Brand) тільки до таких слів треба додавати правдива чи видумана звичайно правдивих!!!
|
| |
| |
| Ramzis | Дата: Пн, 24.12.07, 20:18 | Повідомлення # 66 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Скільки знаю дєвачок нівко з них немає "жіночої дружби"!!! Завжди чота налагає але за спиною!!!
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Пн, 24.12.07, 20:27 | Повідомлення # 67 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Скільки знаю дєвачок нівко з них немає "жіночої дружби"!!! Якщо подумати теж ніколи не бачив. Quote (Ramzis) Завжди чота налагає але за спиною!!! Ооооо... З тими шо лагають за спиною кльово говорити. Так обсирають одна одну а на наступний день гуляють двоє (пацанів сривають).
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Пн, 24.12.07, 22:35 | Повідомлення # 68 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Скільки знаю дєвачок нівко з них немає "жіночої дружби"!!! Завжди чота налагає але за спиною!!! Quote (}{@Tske)R) Ооооо... З тими шо лагають за спиною кльово говорити. Так обсирають одна одну а на наступний день гуляють двоє (пацанів сривають). ЕЙ, а я???? Я що, собі сама все придумала???
|
| |
| |
| yura | Дата: Вт, 25.12.07, 01:19 | Повідомлення # 69 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Якщо подумати теж ніколи не бачив. Незнаю, як хто, а я таку дружбу бачив, і не раз
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
| |
| |
| Brand | Дата: Вт, 25.12.07, 10:15 | Повідомлення # 70 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Якщо подумати теж ніколи не бачив. А я здається одину таку дружбу бачу, але на 100% сказати не можу
Йа Айтішко
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Вт, 25.12.07, 18:22 | Повідомлення # 71 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Любов-це...
|
| |
| |
| Rain | Дата: Ср, 26.12.07, 17:42 | Повідомлення # 72 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| не забуваймо про людський фактор: ми вміємо грати ролі і носити маски самі знаєте, якшо дуже захотіти, то можна і притворитися найкращим другом... я ще часто друзів знаходять в НЕОрдинарних ситуаціях - де допомогти може найнесподіваніша людина, а той, кого ми називаємо "другом" може і заломатися...то буває важко, тому треба рахуватися ще й з тим фактором, що в когось щось вдається краще за інших, а в когось - ні наприклад серед дівчаток-неформалів дуже круто мати "друзів" (в даному випадку - це люди з якими раз пили пиво) серед вокалістів груп (інших членів групи), впливових музикантів, "отой хлопець, шо в КВН грає, ну пам"ятаєш, тоді?", інші варіанти... здається задуматись "Хм, а якшо так - то з ким тоді треба дружити?" логічно, шо в цьому засипаному брудом світі, утопленому в ХАОСІ можна знайти КОРСИТЬ навіть в похід на філіжаночку кави з думкою "я хочу почути шось, хай мене розважать, мені нудно/скучно - ця людина цікава" - теж корсить свого роду... легше буде знайти другом, будучи праведним християнином, знаходячи друга у всіх і кожному, ставитись з терпінням і любов"ю до кожного... ...тоді факт, шо всі будуть дружити з Тобою, бо ти ніколи не посваришся, завжди допоможеш і уступиш... але тоді не всім це під силу в результаті ми обираємо друзів тих людей, які -класні -просто мене пруть -мені з ним добре -він серйозний чувак, дуже модний, його тато працює на Вол-стріт....(ну добре, останнє - то стьоб) %%%
|
| |
| |
| Ramzis | Дата: Ср, 26.12.07, 19:34 | Повідомлення # 73 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Rain) вміємо грати ролі і носити маски Чого мєлачітса!!!Зразу вдягнути костюм під назвою "друг"
|
| |
| |
| Ramzis | Дата: Ср, 26.12.07, 19:37 | Повідомлення # 74 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Rain) просто мене пруть,мені з ним добре Оце!!!
Повідомлення відредагував Ramzis - Ср, 26.12.07, 19:38 |
| |
| |
| Rain | Дата: Сб, 29.12.07, 12:41 | Повідомлення # 75 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Любов, кохання, дружба... яка відмінність?... чи це не різні поняття, а поетапні: - спочатку знайомство, приязнь, дружба, кохання і нарешті Любов.....мені здається, що так.....принаймі я так відчуваю..... *** любов безкорислива і ніжна - ідеалом такої любові є.....був.....є....Ісус *** Бог є любов, а любов - це і є Бог
|
| |
| |