|
Любов !!!
|
|
| Shooric | Дата: Пт, 14.12.07, 22:05 | Повідомлення # 31 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Brand) Ага, наприклад якщо вона твоя сестра не обовязково
Потеряв надежду мы обретаем свободу
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Пт, 14.12.07, 23:40 | Повідомлення # 32 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Про сестру на 100% згідний в мене є така правдарідко бачу живе в Дрогобичі але з нею справді можна поговорити як з найкращим другом.
|
| |
| |
|
| Brand | Дата: Пн, 17.12.07, 12:46 | Повідомлення # 34 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Народ збивайтесь! в якому плані ?
Йа Айтішко
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Вт, 18.12.07, 11:08 | Повідомлення # 35 |
Нагороди:
| в тому шо переходимо на іншу тему
|
| |
| |
| andrew | Дата: Вт, 18.12.07, 14:28 | Повідомлення # 36 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Ти сам то хоть поняв шо сказав Ясно шо я розумію про що я писав... Мова йшла про те, що друзі (хлопець і дівчина) можуть дружити без користі, розуміючи що вони обоє уже кохають своїх коханих. І коли вони ділятиься своїм щастям, в голові у них не виникає бажання переспати між собою. Вони радіють тому, що є з ким поділитись радістю, з другом подругою!
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Вт, 18.12.07, 15:03 | Повідомлення # 37 |
Нагороди:
| в мене самі такі стосунки з моїми друзями)
|
| |
| |
| Rain | Дата: Ср, 19.12.07, 09:51 | Повідомлення # 38 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| але не завжди так є, коли ти думаєш саме так, а твоя подруга/друг - не дуже так само як і ти ))
|
| |
| |
| Brand | Дата: Ср, 19.12.07, 12:18 | Повідомлення # 39 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Rain) але не завжди так є, коли ти думаєш саме так, а твоя подруга/друг - не дуже так само як і ти )) повністю з тобою погоджуюсь, але з інакшого боку можна обмежувати спілкування з тою подругою/другом на тему особистого життя і інтимних стосунків, або навпаки тільки про свою половинку і говорити, коли починаються якісь натяки
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Rain | Дата: Пт, 21.12.07, 16:27 | Повідомлення # 40 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| може йа і я старомодний але я собі мислю так: хто такий друг? це хтось, з ким хочеться провести час,....побути.....розповісти про своє.....пожалітися/похвалитися своїми успіхами..... сказати таємницю.......сказати шось таке, шо більше нікому не скажеш........ піти разом погуляти........зіграти в якусь гру )).......попросити допомогу.......допомогти якшо я все це можу робити з дівчиною..........мабуть вона мені вже більше, ніж друг!
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Пт, 21.12.07, 19:29 | Повідомлення # 41 |
Нагороди:
| ну на даний момент я наприклад вважаю Андрійка своїм найближчим другом та найближчою людиною також в мене є подруга.... всі інші друзі відійшли на задній план коли появився у мене хлопець і вважаю це правильним
Повідомлення відредагував nastinka - Пт, 21.12.07, 22:57 |
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Пт, 21.12.07, 23:22 | Повідомлення # 42 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Факт дівчину\хлопця за друга кльово мати і в загальному друга кльово мати. Але довго ми можем не знати чи він є насправді друг а не людина яка в останій момент наставляє тобі роги. І друг це та людина яка підтримає в тяжку хвилину і нема різниці хто це дівчина чи хлопець.
Повідомлення відредагував }{@Tske)R - Пт, 21.12.07, 23:25 |
| |
| |
| yura | Дата: Сб, 22.12.07, 00:01 | Повідомлення # 43 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) всі інші друзі відійшли на задній план коли появився у мене хлопець і вважаю це правильним На мою думку, це не зовсім правильно. Тому, що дужа часто буває, так, що коли ти відкидаєш друзів ( а не знайомих ) на задній план, а приділяєш весь час свому(єму) хлопцю/дівчині, якщо недай щось станеться ти залишишся без хлопця/дівчини і без друзів. А коли ти захочеш просто зустрітися з друзями - вони тебе будуть морозитися
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Сб, 22.12.07, 10:34 | Повідомлення # 44 |
Нагороди:
| також правильно...тому залишились у мене 3 вірних друзів......моя подруга....ше один хлопець(Маркіян)бас-гітарист...і ше одна дівчинка(Катя)грає на ударних інструментах...я в них певнена і завжди можу покластись на них....
|
| |
| |
| yura | Дата: Сб, 22.12.07, 14:17 | Повідомлення # 45 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) я в них певнена і завжди можу покластись на них.... Таких людей у кожного мабуть є маленька купка, але цих людей можна назвати ДРУЗЯМИ, а не знайомими
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
| |
| |