Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Любов !!!
BoVVeRДата: Пт, 10.04.09, 15:49 | Повідомлення # 271
Толкове
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
огоу,скільки тут всього цікавого.....
блін,а якшо так по простому і банально?вам зрадили і ви про це дізналися,без будь яких додаткових обставин....ваші дії?питання до всіх.....

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

BrandДата: Пт, 10.04.09, 16:04 | Повідомлення # 272
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (BoVVeR)
без будь яких додаткових обставин....ваші дії?питання до всіх.....

взагалі так не буває, але якщо вже дійсно без будь яких тоді хай бігає лісом і нюхає небо, а подорозі пукне в муку.
З.І. без жодних обставин це за власної волі при тверезому мишленні і без будь яких додаткових збудників, себто цілеспрямовано, обдумано

Йа Айтішко

BoVVeRДата: Пт, 10.04.09, 16:06 | Повідомлення # 273
Толкове

Нагороди:
Quote (Brand)
З.І. без жодних обставин це за власної волі при тверезому мишленні і без будь яких додаткових збудників, себто цілеспрямовано, обдумано

я саме це і мав на увазі....просто надоїло "а вот якшо так" чи "ох за таке"....

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

IngaДата: Пт, 10.04.09, 19:53 | Повідомлення # 274
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (BoVVeR)
блін,а якшо так по простому і банально?вам зрадили і ви про це дізналися,без будь яких додаткових обставин....ваші дії?питання до всіх.....

Колись думала, що нізащо не пробачу, але зараз знаю, що якщо таке б сталось і людина про це дуже сильно шкодувала то пробачила б, це життя дано мені один раз і я впевнена, що хочу прожити його з коханою людиною, а не в вічній депресії через те у чому винні обидві половинки...

MysterioДата: Пт, 10.04.09, 22:15 | Повідомлення # 275
Впевнене

Нагороди:
Quote (Inga)
Колись думала, що нізащо не пробачу, але зараз знаю, що якщо таке б сталось і людина про це дуже сильно шкодувала то пробачила б

а я навпаки колись думав <_< типу "та лано...і таке в житті трапляється...я ж добрий, мабуть пробачу та й все" sad
Quote (Inga)
життя дано мені один раз і я впевнена, що хочу прожити його з коханою людиною, а не в вічній депресії через те у чому винні обидві половинки...

твої б слова да Богу в вуха....

lomza_tДата: Пн, 01.06.09, 11:50 | Повідомлення # 276
Толкове

Нагороди:
Знайшла в неті статтю, де пише про обійми. Виявляється, вони досить детально вивчаються психологами і є навіть ціла область, посвячена саме їм. А ще обійми зміцнюють імунну систему і наш настрій...
А ви любите обніматись ? )) happy

ВікусяДата: Вт, 02.06.09, 14:36 | Повідомлення # 277
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
любов-це така штука,від якої потім хочеться плакати і думаєш,краще би її не було .)

MysterioДата: Вт, 02.06.09, 14:58 | Повідомлення # 278
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Знайшла в неті статтю, де пише про обійми. Виявляється, вони досить детально вивчаються психологами і є навіть ціла область, посвячена саме їм. А ще обійми зміцнюють імунну систему і наш настрій...
А ви любите обніматись ? ))

Психологи по-моєму все люблять повивчати smile
З.І. я особисто дуже люблю обніматись))) та й думаю більшість людей теж))
Quote (Вікуся)
любов-це така штука,від якої потім хочеться плакати і думаєш,краще би її не було .)

зате протім ще через деякий час ти усміхаєшся, згадуючи ту любов і радієш що вона була)))

lomza_tДата: Вт, 02.06.09, 16:38 | Повідомлення # 279
Толкове

Нагороди:
Quote (Вікуся)

Не завжди...Просто люди звикли запам"ятовувати найгірше, а про хороше забувати...
Найчастіше початок найкращий, а кінець - найгірший. Але якщо не думати на мить про кінець, то можна навіть дивуватись тому, яким прекрасний був початок і що ця людина хоч і зробила тобі боляче, та все ж таки, подарувала безліч незабутніх моментів, які ти згадуватимеш з посмішкою...доки не подумаєш, що було потім...
Quote (Mysterio)
зате протім ще через деякий час ти усміхаєшся, згадуючи ту любов і радієш що вона була)))

Саме так. Я б тільки змінила "потім ще через деякий час" на просто "потім" smile
_______
Цитата до теми:
Когда влюбляешься безответно,
хочется просить прощения у всех тех, кто был безответно влюблен в тебя.
(с)

Повідомлення відредагував lomza_t - Вт, 02.06.09, 17:24

MysterioДата: Вт, 02.06.09, 17:48 | Повідомлення # 280
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
доки не подумаєш, що було потім...

а навіщо згадувати що було потім? потім якраз те що написала Вікуся, а ще потім те що написав я smile

Quote (lomza_t)
Не завжди...Просто люди звикли запам"ятовувати найгірше, а про хороше забувати...
Найчастіше початок найкращий, а кінець - найгірший. Але якщо не думати на мить про кінець, то можна навіть дивуватись тому, яким прекрасний був початок і що ця людина хоч і зробила тобі боляче, та все ж таки, подарувала безліч незабутніх моментів, які ти згадуватимеш з посмішкою...

Час лікує і очищає...це спершу ти памятаєш лише найгірше і найболючіше тому що воно було недавно і відчуття ще дуже свіжі....а згодом коли проходить час, тобі всі ці неприємності і т.д. здаються такими дрібницями, а приємні моменти настільки вагомими і незабутніми, що ти починаєш згадувати це з легкою ностальгією і радіти що в тебе це було і тобі приємно це згадати))))

lomza_tДата: Вт, 14.07.09, 23:45 | Повідомлення # 281
Толкове

Нагороди:
Вчора на лі.ру читала один пост і коментарі до нього. Коментар якоїсь дівчини настільки мене вразив, що я ще довго ходила задумана..Точно не пам"ятаю, як він звучав, але в загальному, приблизно отак: "Все те, про що ви говорите - закоханість, камуфляж або ж егоїзм... Справжня любов, - це не тоді, коли ви щасливі, а тоді, коли щасливі, за умови, що щасливий партнер..." І ніби не раз чула схожі фразі, різноманітні метаморфози цієї "ідеї", але вони не були настільки сильні...у всякому разі, вони не вразили мене настільки... А й справді, ми всі прагнемо любові, всі до одного переконані, що ось, "я кохаю"...що це саме те неземне відчуття, саме те "возвышенное чувство"...Але..хто кого обманює ? Ми ж так хочемо, щоб нас любили, про нас піклувались, а де подяка ? Нема...а навіщо ? Та звичайно, не потрібно. Але життя така штука, що приходиться платити за все...а хто не платить, тому бан )) Ну це я так...веду до того, що потрібно відрізняти закоханість від кохання, і не просити, не давши нічого взамін...

MysterioДата: Ср, 15.07.09, 02:12 | Повідомлення # 282
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Точно не пам"ятаю, як він звучав

"Счастье в любви не в том чтобы иметь человека который даёт тебе всё что тебе нужно просто так, а в том что ты счастлив от того,что способен дать всё то, что нужно ему и он искренне отвечает тем же"
Quote (lomza_t)
веду до того, що потрібно відрізняти закоханість від кохання, і не просити, не давши нічого взамін

якщо мені не зраджує память то на рахунок цього досить давно була дуже серйозна суперечка або тут або в чоловіках і жінках...наскільки памятаю саме це доводила чоловіча частина форуму smile
З.І. процитував би щось з того але зараз 2 ночі і мені влом ритись по 50 сторінках обох тем і вишукувати цитати)) кому цікаво можете глянути але це оце 100% десь було smile

Повідомлення відредагував Mysterio - Ср, 15.07.09, 02:14

lomza_tДата: Ср, 15.07.09, 11:18 | Повідомлення # 283
Толкове

Нагороди:
Quote (Mysterio)
"Счастье в любви не в том чтобы иметь человека который даёт тебе всё что тебе нужно просто так, а в том что ты счастлив от того,что способен дать всё то, что нужно ему и он искренне отвечает тем же"

Точно не так звучало....
Quote (Mysterio)
саме це доводила чоловіча частина форуму smile

що саме доводить ? що вже щось схоже було ? і що ? мені не можна висловити "схожу" думку ? Та ну...кожен нехай пише, що хоче про любов...в мене був "крик душі" biggrin

}{@Tske)RДата: Ср, 15.07.09, 15:55 | Повідомлення # 284
Говорун
Група: Користувачі

Нагороди:
А я завжди говорю не "Люби і буть щасливим головне щоб тебе любили )))"

p.s. Це моя думка ))) І працюЄ ! ! !

MysterioДата: Ср, 15.07.09, 19:24 | Повідомлення # 285
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Точно не так звучало....

я і не казав що там так звучало...просто згадав вислів на цю тему smile
Quote (lomza_t)
що саме доводить ? що вже щось схоже було ? і що ? мені не можна висловити "схожу" думку ?

думку можна і треба висловлювати - для цього форум і є smile просто незвичні від тебе такі "крики" happy

Повідомлення відредагував Mysterio - Ср, 15.07.09, 19:29

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574