|
Любов !!!
| |
| BoVVeR | Дата: Пт, 10.04.09, 15:49 | Повідомлення # 271 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| огоу,скільки тут всього цікавого..... блін,а якшо так по простому і банально?вам зрадили і ви про це дізналися,без будь яких додаткових обставин....ваші дії?питання до всіх.....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
| |
| |
| Brand | Дата: Пт, 10.04.09, 16:04 | Повідомлення # 272 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) без будь яких додаткових обставин....ваші дії?питання до всіх..... взагалі так не буває, але якщо вже дійсно без будь яких тоді хай бігає лісом і нюхає небо, а подорозі пукне в муку. З.І. без жодних обставин це за власної волі при тверезому мишленні і без будь яких додаткових збудників, себто цілеспрямовано, обдумано
Йа Айтішко
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Пт, 10.04.09, 16:06 | Повідомлення # 273 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) З.І. без жодних обставин це за власної волі при тверезому мишленні і без будь яких додаткових збудників, себто цілеспрямовано, обдумано я саме це і мав на увазі....просто надоїло "а вот якшо так" чи "ох за таке"....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
| |
| |
| Inga | Дата: Пт, 10.04.09, 19:53 | Повідомлення # 274 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) блін,а якшо так по простому і банально?вам зрадили і ви про це дізналися,без будь яких додаткових обставин....ваші дії?питання до всіх..... Колись думала, що нізащо не пробачу, але зараз знаю, що якщо таке б сталось і людина про це дуже сильно шкодувала то пробачила б, це життя дано мені один раз і я впевнена, що хочу прожити його з коханою людиною, а не в вічній депресії через те у чому винні обидві половинки...
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Пт, 10.04.09, 22:15 | Повідомлення # 275 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Колись думала, що нізащо не пробачу, але зараз знаю, що якщо таке б сталось і людина про це дуже сильно шкодувала то пробачила б а я навпаки колись думав <_< типу "та лано...і таке в житті трапляється...я ж добрий, мабуть пробачу та й все" Quote (Inga) життя дано мені один раз і я впевнена, що хочу прожити його з коханою людиною, а не в вічній депресії через те у чому винні обидві половинки... твої б слова да Богу в вуха....
|
| |
| | |
| Вікуся | Дата: Вт, 02.06.09, 14:36 | Повідомлення # 277 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| любов-це така штука,від якої потім хочеться плакати і думаєш,краще би її не було .)
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Вт, 02.06.09, 14:58 | Повідомлення # 278 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Знайшла в неті статтю, де пише про обійми. Виявляється, вони досить детально вивчаються психологами і є навіть ціла область, посвячена саме їм. А ще обійми зміцнюють імунну систему і наш настрій... А ви любите обніматись ? )) Психологи по-моєму все люблять повивчати З.І. я особисто дуже люблю обніматись))) та й думаю більшість людей теж)) Quote (Вікуся) любов-це така штука,від якої потім хочеться плакати і думаєш,краще би її не було .) зате протім ще через деякий час ти усміхаєшся, згадуючи ту любов і радієш що вона була)))
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Вт, 02.06.09, 16:38 | Повідомлення # 279 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Вікуся) любов-це така штука,від якої потім хочеться плакати і думаєш,краще би її не було .) Не завжди...Просто люди звикли запам"ятовувати найгірше, а про хороше забувати... Найчастіше початок найкращий, а кінець - найгірший. Але якщо не думати на мить про кінець, то можна навіть дивуватись тому, яким прекрасний був початок і що ця людина хоч і зробила тобі боляче, та все ж таки, подарувала безліч незабутніх моментів, які ти згадуватимеш з посмішкою...доки не подумаєш, що було потім... Quote (Mysterio) зате протім ще через деякий час ти усміхаєшся, згадуючи ту любов і радієш що вона була))) Саме так. Я б тільки змінила "потім ще через деякий час" на просто "потім" _______ Цитата до теми: Когда влюбляешься безответно, хочется просить прощения у всех тех, кто был безответно влюблен в тебя. (с)
Повідомлення відредагував lomza_t - Вт, 02.06.09, 17:24 |
| |
| |
| Mysterio | Дата: Вт, 02.06.09, 17:48 | Повідомлення # 280 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) доки не подумаєш, що було потім... а навіщо згадувати що було потім? потім якраз те що написала Вікуся, а ще потім те що написав я Quote (lomza_t) Не завжди...Просто люди звикли запам"ятовувати найгірше, а про хороше забувати... Найчастіше початок найкращий, а кінець - найгірший. Але якщо не думати на мить про кінець, то можна навіть дивуватись тому, яким прекрасний був початок і що ця людина хоч і зробила тобі боляче, та все ж таки, подарувала безліч незабутніх моментів, які ти згадуватимеш з посмішкою... Час лікує і очищає...це спершу ти памятаєш лише найгірше і найболючіше тому що воно було недавно і відчуття ще дуже свіжі....а згодом коли проходить час, тобі всі ці неприємності і т.д. здаються такими дрібницями, а приємні моменти настільки вагомими і незабутніми, що ти починаєш згадувати це з легкою ностальгією і радіти що в тебе це було і тобі приємно це згадати))))
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Вт, 14.07.09, 23:45 | Повідомлення # 281 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Вчора на лі.ру читала один пост і коментарі до нього. Коментар якоїсь дівчини настільки мене вразив, що я ще довго ходила задумана..Точно не пам"ятаю, як він звучав, але в загальному, приблизно отак: "Все те, про що ви говорите - закоханість, камуфляж або ж егоїзм... Справжня любов, - це не тоді, коли ви щасливі, а тоді, коли щасливі, за умови, що щасливий партнер..." І ніби не раз чула схожі фразі, різноманітні метаморфози цієї "ідеї", але вони не були настільки сильні...у всякому разі, вони не вразили мене настільки... А й справді, ми всі прагнемо любові, всі до одного переконані, що ось, "я кохаю"...що це саме те неземне відчуття, саме те "возвышенное чувство"...Але..хто кого обманює ? Ми ж так хочемо, щоб нас любили, про нас піклувались, а де подяка ? Нема...а навіщо ? Та звичайно, не потрібно. Але життя така штука, що приходиться платити за все...а хто не платить, тому бан )) Ну це я так...веду до того, що потрібно відрізняти закоханість від кохання, і не просити, не давши нічого взамін...
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Ср, 15.07.09, 02:12 | Повідомлення # 282 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Точно не пам"ятаю, як він звучав "Счастье в любви не в том чтобы иметь человека который даёт тебе всё что тебе нужно просто так, а в том что ты счастлив от того,что способен дать всё то, что нужно ему и он искренне отвечает тем же" Quote (lomza_t) веду до того, що потрібно відрізняти закоханість від кохання, і не просити, не давши нічого взамін якщо мені не зраджує память то на рахунок цього досить давно була дуже серйозна суперечка або тут або в чоловіках і жінках...наскільки памятаю саме це доводила чоловіча частина форуму З.І. процитував би щось з того але зараз 2 ночі і мені влом ритись по 50 сторінках обох тем і вишукувати цитати)) кому цікаво можете глянути але це оце 100% десь було
Повідомлення відредагував Mysterio - Ср, 15.07.09, 02:14 |
| |
| |
| lomza_t | Дата: Ср, 15.07.09, 11:18 | Повідомлення # 283 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) "Счастье в любви не в том чтобы иметь человека который даёт тебе всё что тебе нужно просто так, а в том что ты счастлив от того,что способен дать всё то, что нужно ему и он искренне отвечает тем же" Точно не так звучало.... Quote (Mysterio) саме це доводила чоловіча частина форуму smile що саме доводить ? що вже щось схоже було ? і що ? мені не можна висловити "схожу" думку ? Та ну...кожен нехай пише, що хоче про любов...в мене був "крик душі"
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Ср, 15.07.09, 15:55 | Повідомлення # 284 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| А я завжди говорю не "Люби і буть щасливим головне щоб тебе любили )))" p.s. Це моя думка ))) І працюЄ ! ! !
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Ср, 15.07.09, 19:24 | Повідомлення # 285 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Точно не так звучало.... я і не казав що там так звучало...просто згадав вислів на цю тему Quote (lomza_t) що саме доводить ? що вже щось схоже було ? і що ? мені не можна висловити "схожу" думку ? думку можна і треба висловлювати - для цього форум і є просто незвичні від тебе такі "крики"
Повідомлення відредагував Mysterio - Ср, 15.07.09, 19:29 |
| |
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
| Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|