Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Любов !!!
BoVVeRДата: Вт, 07.04.09, 16:38 | Повідомлення # 256
Толкове
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (cerveza)
та ні, я рідко скаржуся і взагалі я дуже терпляча))) в мене з коханим рідко сварки бувають, це я так для прикладу сказала. а в тебе що такі дівчата бували, що весь час були чимось незадоволені???

взагалі то неа....ти сама написала "постійно говорю що не так"

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

cervezaДата: Вт, 07.04.09, 16:54 | Повідомлення # 257
Новеньке
Група: Користувачі

Нагороди:
а, ти про це, ну це я так, заговорилася) то в тебе з дівчатами все добре кажеш?

BoVVeRДата: Вт, 07.04.09, 17:06 | Повідомлення # 258
Толкове

Нагороди:
Quote (cerveza)
то в тебе з дівчатами все добре кажеш?

ну тепер відносно тааа,але помоєму то не для обговорення тут.....

lomza_tДата: Вт, 07.04.09, 18:16 | Повідомлення # 259
Толкове

Нагороди:
cerveza, я з тобою повністю згідна, але нажаль тут досить-таки нерівний бій...хлопців забагато...А взагалі-то дійсно краще інколи промовчати...не про те, що тобі щось неподобається...Ні, про це потрібно завжди казати...бо зрештою не всі ми телепати, і вгадати думки партнера вдається не так вже й часто...Та й зрештою, ви почнете краще розуміти один одного...Але коли є речі, про які ви б дуже не хотіли, щоб хтось дізнався, бо це поставить під загрозу цілу сім"ю, тоді краще промовчати....
Наприклад...Поїхали ви на море..ну так вийшло, що там у вас був роман...ви були напідпитку....вам стало сумно...нудно...і т.д. і т.п..Про це ніхто не знає, крім вас самих і вашого\вашої коханця\коханки. Приїхали ви додому. З коханцем\коханкою не підтримуєте ніякого зв"язку і взагалі, ви мешкаєте в різних куточках світу, а те, що між вами було - маленьке непорозуміння...розривка...Ймовірність, що чоловік\жінка дізнається - дуже і дуже мізерна. Навіщо все портити ? Ви любите вашого\вашу чоловіка\жінку, дітей...і самі жалієте, що зрадили, але навіщо ворушити минуле, про яке швидше за все ніхто не дізнається ?

Повідомлення відредагував lomza_t - Вт, 07.04.09, 18:18

BrandДата: Вт, 07.04.09, 19:09 | Повідомлення # 260
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (cerveza)
От я весь час як кажу свому хлопцю що мені щось не подобається

А ти ніколи не задумувалась можливо ти не доступно йому пояснюєш що саме тобі не подобається і чому воно тобі не подобається?
Quote (lomza_t)
Ні, про це потрібно завжди казати...бо зрештою не всі ми телепати

100%
Quote (lomza_t)
Поїхали ви на море..ну так вийшло, що там у вас був роман...

Прикольно, як може так вийти? Якщо так виходить значить не всьо гаразд в вашій сімї вже наступив до вашого роману. Тому причина тут не в романі, а містеріо казав правду що воно всерівно вилізе, від когось іншого почуєш
Quote (lomza_t)
Про це ніхто не знає, крім вас самих і вашого\вашої коханця\коханки. Приїхали ви додому.

таке буває дуууууже рідко, бо всеодно хтось вас бачив чи ще якось на іншому підпитку наприклад розказали найкращій подрузі/другу і т.п.
Quote (lomza_t)
і самі жалієте, що зрадили
брехня!!!!1111одинодин
Quote (lomza_t)
але навіщо ворушити минуле, про яке швидше за все ніхто не дізнається ?

ага минулого разу він/вона нічого не дізналися не дізнаються і цього разу і т.д. і т.п.
Зрада на тверезий розсуд, особливо постійна означає що вам нема чого шукати більше з вашою "половинкою" ы щоб не мучати ні себе ні когось іншого вам варто розійтись

Йа Айтішко

BoVVeRДата: Вт, 07.04.09, 22:30 | Повідомлення # 261
Толкове

Нагороди:
Brand, згідний.
Quote (lomza_t)
Про це ніхто не знає, крім вас самих і вашого\вашої коханця\коханки. Приїхали ви додому. З коханцем\коханкою не підтримуєте ніякого зв"язку і взагалі, ви мешкаєте в різних куточках світу, а те, що між вами було - маленьке непорозуміння...розривка...Ймовірність, що чоловік\жінка дізнається - дуже і дуже мізерна. Навіщо все портити ? Ви любите вашого\вашу чоловіка\жінку, дітей...і самі жалієте, що зрадили, але навіщо ворушити минуле, про яке швидше за все ніхто не дізнається ?

а тепер подивися з іншого боку.....зрадили тобі....класно,правда?
Quote (lomza_t)
Але коли є речі, про які ви б дуже не хотіли, щоб хтось дізнався, бо це поставить під загрозу цілу сім"ю, тоді краще промовчати....

якщо людина моральна і цілеспрямована,справді любить свою сім'ю,то вона до такого не буде допускати....я звичайно розумію,що ми всі грішні,але все таки.....моя точка зору - розповісти зразу....бо насправді якщо добре подумати,то після зради людина не так сильно думає про сім'ю,і сказати не хоче лише через те,що сама боїться за себе,а не за успішну сім'ю....

MysterioДата: Пт, 10.04.09, 01:20 | Повідомлення # 262
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (BoVVeR)
особисто я би пробачав якщо би вона сама мені розповіла....а якщо з третіх губ,то пішла би вона далеко і надовго...

чувак я теж колись так думав - "розкаже сама, все пробачу ще й розцілую" smile рішають там все інші підводні течії і камені яких до пори до часу не видно. все може скластися так, що ти її в другому випадку пробачиш, а в першому пошлеш далеко і надовго happy для прикладу - сама призналась але це було з твоїм кращим другом причому неодноразово, а розповість вона тобі це коли десь трохи вип’є з подругами і на откровєнності потягне (думаю обох відправиш прямим курсом куди подалі),а інший випадок скажімо розкаже якийсь ваш спільний знайомий якому вона це відкриє і спеціально попросить тоіб розповісти бо самій страшно і стидно (а не тому що хоче приховати).
Quote (BoVVeR)
.але тут ще почне грати свою частину інше.....після того як вона піде перші моменти самому буде ой як не добре....ну і знаючи себе я би це намагався виправити...

повір якщо пробачиш і залишиш то буде ненабагато краще...починаються недовіра, ревнощі, постійні підозри і інший брєдохлам...ІМХО в таких випадках нелишнім буде згадати слова одного древнього мудрого араба "Ты лучше голодай, чем что попало есть, И лучше будь один, чем вместе с кем попало."
Quote (cerveza)
Ну да, я так бачу, що тут в нас чоловіча солідарність)))

а хто винен що нема жіночої? =)))
Quote (cerveza)
А як ви думаєте, хто винен якщо ваша половинка вам зраджує?

я думаю що обоє (той хто зраджує на 75%). якщо це був натяк на "поширену думку" що "винен в першу чергу той кого зраджують бо він це допустив" то я б хотів перепитати когось з шанувальників цієї глупості чи згодні вони з цим через хвилинку після того як взнають про зраду СВОЄЇ половинки smile
Quote (lomza_t)
тут досить-таки нерівний бій...хлопців забагато...

та ми і не воюєм здається smile чи співвідношення "я , бренд, бовер + іколи ендрю" : "ломза, інга, настя, а тепер ще і cerveza" це вже непосильно?)))))
Quote (lomza_t)
Але коли є речі, про які ви б дуже не хотіли, щоб хтось дізнався, бо це поставить під загрозу цілу сім"ю, тоді краще промовчати....
Наприклад...Поїхали ви на море..ну так вийшло, що там у вас був роман...ви були напідпитку....вам стало сумно...нудно...і т.д. і т.п..Про це ніхто не знає, крім вас самих і вашого\вашої коханця\коханки. Приїхали ви додому. З коханцем\коханкою не підтримуєте ніякого зв"язку і взагалі, ви мешкаєте в різних куточках світу, а те, що між вами було - маленьке непорозуміння...розривка...Ймовірність, що чоловік\жінка дізнається - дуже і дуже мізерна. Навіщо все портити ? Ви любите вашого\вашу чоловіка\жінку, дітей...і самі жалієте, що зрадили, але навіщо ворушити минуле, про яке швидше за все ніхто не дізнається ?

lomza_t, от чесслово їй-Богу аж замилувався як читав))) тут дуже точно описано те, що в книжках по сімейних проблемах вже давно займає тверду позицію в розділі "ТОП-5 ситуацій які приводять до краху найміцінших і найблагополучніших сімей" smile Плюс я думаю багато хто згодиться що втримати таке в таємниці в наш час розквіту соціальних сервісів а-ля Вконтакте\Одноклассники\Сокамерники досить важкувато. На рахунок цього був дуже хороший вислів в загальнолюбимому серіалі "House M.D." - "Если между двумя людьми произошел секс и дял обоих он не был ужасен, он обязательно повторится" smile Можливо я якийсь неправильний, занадто романтичний чи в мене занадто ідеалістична думка про жіночу стать але мені незрозуміло - якщо ви так сильно кохаєте і цінуєте вашу половинку, шлюб і дітей то чому коли ви їдете на море і вам стає холодно, сумно і нудно то стається "маленьке непорозуміння"?)))) невже на морських курортах мало розваг що варто ризикувати життєвим благополуччям заради однієї ночі? (плюс, думаю, невисокі шанси на те що враження від цієї ночі сильно вас вразять, а ще й якщо ви були тоді напідпитку, то ці шанси взагалі плавно опускаються кудись в район плінтуса smile )
Згоджусь з Брендом, що якщо на курорті тягне на пригоди то це не "маленьке непорозуміння", а якраз дуже серйозна річ - або "не нагулявся\не нагулялась" і зарано зв’язали себе серйозними стосунками, або стосунки в серйозній кризі яку можливо ще ніхто з учасників ще не помітив.
Quote (BoVVeR)
а тепер подивися з іншого боку.....зрадили тобі....класно,правда?

згоджусь з BoVVeR’ом, уяви себе на місці ображеної половинки, яка сидить вдома з дітьми, в той час як "коханому, єдиному і неповторному" на морі стало сумно і нудно і він вирішив зігрітись і розігнати нудьгу за допомогою заїзжої гості sad Від себе скажу що відчуття від подібного відношення приємними аж ніяк не назвеш sad
Quote (BoVVeR)
бо насправді якщо добре подумати,то після зради людина не так сильно думає про сім'ю,і сказати не хоче лише через те,що сама боїться за себе

я не уточнятиму але як показує життя інколи дуже навіть правильно боїться cool
Від себе скажу що в такій ситуації для мене невеликою різницею було б - сказала сама чи взнав від когось. Головним залишається сам факт зради, тому сумніваюсь що на таке варто закривати очі... все одно з таким відношенням до сімейних і любовних цінностей кінець стосунків буде вже не за горами...

Повідомлення відредагував Mysterio - Пт, 10.04.09, 02:48

IngaДата: Пт, 10.04.09, 09:34 | Повідомлення # 263
Впевнене

Нагороди:
Mysterio, ОгО!!!! Це що, крик душі, чи тебе муза відвідала???!!! smile

Додано (10.04.2009, 09:34)
---------------------------------------------

Quote (Mysterio)
Quote (cerveza)
А як ви думаєте, хто винен якщо ваша половинка вам зраджує?

я думаю що обоє (той хто зраджує на 75%). якщо це був натяк на "поширену думку" що "винен в першу чергу той кого зраджують бо він це допустив" то я б хотів перепитати когось з шанувальників цієї глупості чи згодні вони з цим через хвилинку після того як взнають про зраду СВОЄЇ половинки smile

Я згідна. Якщо зрадив, то з мого боку напевно було чогось замало, або уваги, або сексу, або ще чого. Я вважаю, що якщо в стосунках всього вдосталь, то Вам ніколи не зрадять, бо просто не буде чого шукати на стороні.

Quote (Mysterio)
от чесслово їй-Богу аж замилувався як читав))) тут дуже точно описано те, що в книжках по сімейних проблемах вже давно займає тверду позицію в розділі "ТОП-5 ситуацій які приводять до краху найміцінших і найблагополучніших сімей"

Менше читай такі книжки :)))

Quote (Mysterio)
уяви себе на місці ображеної половинки, яка сидить вдома з дітьми, в той час як "коханому, єдиному і неповторному" на морі стало сумно і нудно і він вирішив зігрітись і розігнати нудьгу за допомогою заїзжої гості

А якого милого, ображена половинка, яка сидить вдома з дітьми відпустила коханого одного на море????!!!

Повідомлення відредагував Inga - Пт, 10.04.09, 09:21

MysterioДата: Пт, 10.04.09, 11:04 | Повідомлення # 264
Впевнене

Нагороди:
Quote (Inga)
Це що, крик душі, чи тебе муза відвідала???!!! smile

Ні, я спецально чекав щоб чимпобільше тут без мене наговорили, щоб потім одним постом всіх прокоментити smile
З.І. коли приходить муза я подібне у віршованій формі пишу, а не прозою biggrin
Quote (Inga)
Я вважаю, що якщо в стосунках всього вдосталь, то Вам ніколи не зрадять, бо просто не буде чого шукати на стороні.

а я так не думаю...інколи якщо тебе зраджують то ти можеш бути абсолютно не винна...просто твоїй половинці захотілось чогось нового "на один раз"...а з твого боку всього було вдосталь, можливо і більше...просто бажання чогось новенького пересилило бажання мати впевнеість в завтрашньому дні і в силі своїх стосунків з кимось cool
Quote (Inga)
Менше читай такі книжки :)))

tongue
Quote (Inga)
А якого милого, ображена половинка, яка сидить вдома з дітьми відпустила коханого одного на море????!!!

оййййй....та що мало причин чи що? Недавно після пологів, відпустку не дають, прямо перед від’їздом мама захворіла і половинка залишилась, діти ще дуже малі для морських поїздок, а лишити нема на кого...та й плюс хто каже що вона ващє не приїде?)) я приїхав сьоня, вона завтра, сьогодні вечером мені стало холодно і нудно, я пішов набрався, підцепив якусь чувіху в такому ж стані і попустило мене вже ближче до ранку, коли вже було пізно...от і все, маєш...вроді на день лишила мну самого а я вже "отлічілсО" sad

cervezaДата: Пт, 10.04.09, 11:04 | Повідомлення # 265
Новеньке
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (Inga)

Да-да-да, якого милого відпускати? А я всеодно вважаю, що зрада це не так вже й страшно, якщо це було один раз, а не постійно з однією коханкою) Я б пробачила,якщо мені людина дорога... Але всеодно краще про це не розказувати, було собі і було)))

MysterioДата: Пт, 10.04.09, 11:26 | Повідомлення # 266
Впевнене

Нагороди:
Quote (cerveza)
Але всеодно краще про це не розказувати, було собі і було)))

я б мабуть так не зміг...совість би загризла нафіг....якщо вже натворив чогось то скоріш за все признаюсь (хоча теж багато що залежить від ситуації і обставин), а там їй вирішувати - прощати мну чи кинути..кине - то знатиму що сам винен і сприйму це як належне, пробачить - честь їй і хвала, буду лізти з шкіри щоб загладити вину smile

Повідомлення відредагував Mysterio - Пт, 10.04.09, 11:27

BrandДата: Пт, 10.04.09, 14:30 | Повідомлення # 267
Толкове

Нагороди:
Quote (Mysterio)
з твоїм кращим другом причому неодноразово

по перше з моїм найкращим ( як ти виразився ) другом такого не буде.
по друге неодноразово це вже інша справа.
Quote (Inga)
Я вважаю, що якщо в стосунках всього вдосталь, то Вам ніколи не зрадять, бо просто не буде чого шукати на стороні.

Погоджуюсь з Містреіо. Людина така не розумна істота, якій все стає одноманітним і вона хоче чогось нового, якихось нових відчуттів.
Quote (cerveza)
якщо це було один раз, а не постійно з однією коханкою

А якщо один раз з одною, але декілька разів з різними і в різний час?

Йа Айтішко

MysterioДата: Пт, 10.04.09, 14:39 | Повідомлення # 268
Впевнене

Нагороди:
Quote (Brand)
по перше з моїм найкращим ( як ти виразився ) другом такого не буде.
по друге неодноразово це вже інша справа.

ти настільки довіряєш своїм друзям чи там щось інше?

IngaДата: Пт, 10.04.09, 15:20 | Повідомлення # 269
Впевнене

Нагороди:
Quote (Mysterio)
а я так не думаю...інколи якщо тебе зраджують то ти можеш бути абсолютно не винна...просто твоїй половинці захотілось чогось нового "на один раз"...а з твого боку всього було вдосталь, можливо і більше...просто бажання чогось новенького пересилило бажання мати впевнеість в завтрашньому дні і в силі своїх стосунків з кимось cool

Quote (Brand)
Погоджуюсь з Містреіо. Людина така не розумна істота, якій все стає одноманітним і вона хоче чогось нового, якихось нових відчуттів.

Так це і є те, що їй (йому) не хватає!!! Значить треба дивувати частіше свою другу половинку чимось новеньким. А то дехто думає одружився і все, можна розслабитись і займатись своїми справами, а от якраз навпаки, треба приємно дивувати один одного постійно. (ІМХО)

Quote (Mysterio)
оййййй....та що мало причин чи що? Недавно після пологів, відпустку не дають, прямо перед від’їздом мама захворіла і половинка залишилась, діти ще дуже малі для морських поїздок, а лишити нема на кого...та й плюс хто каже що вона ващє не приїде?)) я приїхав сьоня, вона завтра, сьогодні вечером мені стало холодно і нудно, я пішов набрався, підцепив якусь чувіху в такому ж стані і попустило мене вже ближче до ранку, коли вже було пізно...от і все, маєш...вроді на день лишила мну самого а я вже "отлічілсО" sad

Ти мене не правильно зрозумів. Треба не допускати такого, щоб він їхав сам, навіть хоч на день раніше і все smile
Доречі, дуже він "хороший", якщо жінка тільки після пологів, а він на море звалив. Я би такого і не чекаючи його зради послала би.

BrandДата: Пт, 10.04.09, 15:35 | Повідомлення # 270
Толкове

Нагороди:
Quote (Mysterio)
ти настільки довіряєш своїм друзям чи там щось інше?

Я настільки довіряю своїм друзям ( в мене їх аж 4 )
я впевнений в них на 101%

Йа Айтішко

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825