Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Любов !!!
MysterioДата: Нд, 18.01.09, 01:04 | Повідомлення # 241
Впевнене
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
і бажано ніколи не приховувати нічого від половинки бо це часто приводить до досить поганих і несподіваних наслідків, коли це випливає (як у вищеприведеній історії). А коли розказуєш щось важливе то треба завжди слідкувати ЯК ти це розповідаєш, бо одна і та сама річ розказана по-різному може справити діаметрально різні враження cool

lomza_tДата: Пн, 19.01.09, 16:58 | Повідомлення # 242
Толкове

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (andrew)
т і буває таке лише від того що люди не говорять між собою про проблеми, не вирішують їх. прийняття самостійних рішень між людьми що кохають одне одного є просто неможливим... потрібно робити це разом... (імхо звичайно)

Quote (Mysterio)
А коли розказуєш щось важливе то треба завжди слідкувати ЯК ти це розповідаєш, бо одна і та сама річ розказана по-різному може справити діаметрально різні враження

Повністю з вами згідна!! Треба виражатись ясно і щиро! happy

cervezaДата: Вт, 07.04.09, 13:23 | Повідомлення # 243
Новеньке
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (Mysterio)
і бажано ніколи не приховувати нічого від половинки бо це часто приводить до досить поганих і несподіваних наслідків, коли це випливає (як у вищеприведеній історії). А коли розказуєш щось важливе то треба завжди слідкувати ЯК ти це розповідаєш, бо одна і та сама річ розказана по-різному може справити діаметрально різні враження cool

А я думаю, що часом краще про щось і не сказати))) Вітя, це і тебе стосується)))

MysterioДата: Вт, 07.04.09, 13:41 | Повідомлення # 244
Впевнене

Нагороди:
cerveza, і в якому цікаво ж плані це мене стосується, а? happy

cervezaДата: Вт, 07.04.09, 13:47 | Повідомлення # 245
Новеньке

Нагороди:
Quote (Mysterio)
cerveza, і в якому цікаво ж плані це мене стосується, а? happy

В буквальному, я тобі вже казала tongue

BrandДата: Вт, 07.04.09, 13:48 | Повідомлення # 246
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (cerveza)
А я думаю, що часом краще про щось і не сказати

Стандартна жіноча логіка ( нічого осбистого )
Як на мене коли жінки чогось не говорять вони тримають це в собі, а коли таких речей трохи назбирається приходить злощасний тиждень і вони вибухають. А якщо все обговорювати по мірі надходження то буде набагато простіше. А якщо ви дійсно любите один одного то і всілякі маленькі грішки будете пробачати не задумуючись.
З.І. нічого осбистого і взагалі це моє ІМХО

Йа Айтішко

cervezaДата: Вт, 07.04.09, 13:53 | Повідомлення # 247
Новеньке

Нагороди:
Quote (Brand)
Стандартна жіноча логіка ( нічого осбистого )
Як на мене коли жінки чогось не говорять вони тримають це в собі, а коли таких речей трохи назбирається приходить злощасний тиждень і вони вибухають. А якщо все обговорювати по мірі надходження то буде набагато простіше. А якщо ви дійсно любите один одного то і всілякі маленькі грішки будете пробачати не задумуючись.
З.І. нічого осбистого і взагалі це моє ІМХО

ну незнаю, якщо б твоя дівчина тобі зрадила по п'яні і прийшла і сказала тобі пр оце, ти б нормально до цього поставився? може краще їй мовчати і ви будете жити довго і щасливо???

MysterioДата: Вт, 07.04.09, 14:47 | Повідомлення # 248
Впевнене

Нагороди:
Quote (cerveza)
може краще їй мовчати і ви будете жити довго і щасливо???

довго і щасливо ви будете жити рівно до того моменту коли це вспливе (а така фігня завжди вспливає), але не від тебе. Бо коли твій хлопець взнає від когось про твої "грішки" 90% що тобі буде ой як несолодко.
Quote (cerveza)
якщо б твоя дівчина тобі зрадила по п'яні і прийшла і сказала тобі пр оце, ти б нормально до цього поставився?

"як би ти поставився" багато від чого залежить. Одне діло коли дівчину знаєш довгий час і знаєш що вона ні-ні, а тут десь на вечірці трохи перебрала і понесло, то тут можна і пробачити (вкінці кінців в кого тут грішків нема?). А зовсім інше коли твоя дівчина через день любить завалитися в якийсь барчик з "друзями", причом пофігу є ти чи нема і навіть при тобі дозволяє вольності, то навіть якщо вона сама таке розкаже то першою думкою в тих же ж 90% випадків буде "Про один вона розказала а скільки насправді?" smile

BrandДата: Вт, 07.04.09, 15:53 | Повідомлення # 249
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Mysterio, згідний з тобою на 100%

Йа Айтішко

BoVVeRДата: Вт, 07.04.09, 16:04 | Повідомлення # 250
Толкове

Нагороди:
Brand, Mysterio, теж згідний,але з певною поправкою....
особисто я би пробачав якщо би вона сама мені розповіла....а якщо з третіх губ,то пішла би вона далеко і надовго...але тут ще почне грати свою частину інше.....після того як вона піде перші моменти самому буде ой як не добре....ну і знаючи себе я би це намагався виправити...

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

cervezaДата: Вт, 07.04.09, 16:18 | Повідомлення # 251
Новеньке

Нагороди:
Ну да, я так бачу, що тут в нас чоловіча солідарність))) А як ви думаєте, хто винен якщо ваша половинка вам зраджує?

BoVVeRДата: Вт, 07.04.09, 16:23 | Повідомлення # 252
Толкове

Нагороди:
Quote (cerveza)
Ну да, я так бачу, що тут в нас чоловіча солідарність))) А як ви думаєте, хто винен якщо ваша половинка вам зраджує?

якщо нашій половинці щось не подобається то про це можна сказати і буде не так погано,навідміну від того,коли випливе зрада....

cervezaДата: Вт, 07.04.09, 16:27 | Повідомлення # 253
Новеньке

Нагороди:
Ну та можна і сказати, але ж в нас трохи різна логіка) і ви дуже часто не розумієте наші скарги. От я весь час як кажу свому хлопцю що мені щось не подобається, то він на мене так дивно дивиться і каже що не розуміє що я з нього хочу...)

BoVVeRДата: Вт, 07.04.09, 16:29 | Повідомлення # 254
Толкове

Нагороди:
Quote (cerveza)
Ну та можна і сказати, але ж в нас трохи різна логіка) і ви дуже часто не розумієте наші скарги. От я весь час як кажу свому хлопцю що мені щось не подобається, то він на мене так дивно дивиться і каже що не розуміє що я з нього хочу...)

еммм....тут вже справа більше в конкретній особистості....логіка у вас бронєбойна з титановими пластинами побоках....а може це справа в тому,шо ти постійно скаржишся?шо тобі постійно шось не подобається?

cervezaДата: Вт, 07.04.09, 16:34 | Повідомлення # 255
Новеньке

Нагороди:
та ні, я рідко скаржуся і взагалі я дуже терпляча))) в мене з коханим рідко сварки бувають, це я так для прикладу сказала. а в тебе що такі дівчата бували, що весь час були чимось незадоволені???

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478