Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Любов !!!
BrandДата: Ср, 10.12.08, 00:51 | Повідомлення # 211
Толкове
Група: Адміністратори

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Mysterio ти за кого мене приймаєш? Я окрім журналу Футол і ІТ журналів юільше ніяких не читаю.
Я не казав що маю наувазі людину яка любить виключно себе, а просто людину яка окрім всього любить і себе також. Я думаю що себе любити варто і треба.

Йа Айтішко

IngaДата: Ср, 10.12.08, 10:47 | Повідомлення # 212
Впевнене
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
lomza_t, дуже сумна і романтична історія. cry
А ще дякую, що нагадала про подарунки, дійсно вже час над цим задуматись)))

Додано (10.12.2008, 10:47)
---------------------------------------------

Quote (Mysterio)
З.І. а от той хто в першу чергу любить себе той навряд чи може всерйоз любити когось dry

А от я вважаю в першу чергу треба любити себе!

Quote (Brand)
Назріло таке питання. А от на вашу думку ч иможе людина яка не любить себе любити когось іншого? ІМХО це не можливо.

Незнаю чи ця людина зможе когось любити, але її наврядчи хтось полюбить. (ІМХО)

Повідомлення відредагував Inga - Ср, 10.12.08, 10:44

kitpesДата: Ср, 10.12.08, 11:35 | Повідомлення # 213
Новеньке
Група: Користувачі

Нагороди:
трохи прочитала шо у вас тут понаписувано...(трохи бо там де багато в мене не вдається дочитувати)
знаєте що я думаю??))) biggrin ..ні!?

"любов - довготерпелива, вона не заздрить, любов не нади­мається, не шукає свого, не пори­вається до гніву"

це тільки уривок, який на мою думку найбільше підходить до теми "Мій ЕГОцентризм і Любов"

а ще, між іншим, якщо жінка/чоловік пише про глибоко-інтимно-особисте публічно, значить в неї не настільки серйозні відносини з іншим ж/ч, що передбачає готовність до нових "цікавих" відносини...
це гіпотетично... wacko

життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається

kib-trampДата: Ср, 10.12.08, 15:18 | Повідомлення # 214
Перспективне

Нагороди:
kitpes, влучно підмітила, не можу не погодитись yes victory

Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!

BrandДата: Ср, 10.12.08, 22:05 | Повідомлення # 215
Толкове

Нагороди:
Quote (kitpes)
якщо жінка/чоловік пише про глибоко-інтимно-особисте публічно

ну я тут не замічав щоб хтось відкривав душу smile
Так що ...

Йа Айтішко

MysterioДата: Ср, 10.12.08, 22:46 | Повідомлення # 216
Впевнене

Нагороди:
lomza_t, класна історійка happy
З.І. тільки в Літературі існує схожа по тематиці тема з життєвими історіями smile добре було б подібне викладати туди wink

kitpesДата: Чт, 11.12.08, 13:54 | Повідомлення # 217
Новеньке

Нагороди:
доречі, вам не здається що хоч теми про Любов завжди актуальні але вони швидко набридають... це як товкти горох в ступі (поправте мене бо я не знаю як правильно cool )

життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається

lomza_tДата: Чт, 11.12.08, 20:58 | Повідомлення # 218
Толкове

Нагороди:
Quote (Inga)
lomza_t, дуже сумна і романтична історія. cry
А ще дякую, що нагадала про подарунки, дійсно вже час над цим задуматись)))

Inga, спасибі...Хоч хтось інколи замічає, що я щось пишу, а то складається враження, що хлопці спорять з хлопцями, а не хлопці з дівчатами wacko
Quote (Inga)
А от я вважаю в першу чергу треба любити себе!
І я так вважаю...
Quote (Mysterio)
З.І. тільки в Літературі існує схожа по тематиці тема з життєвими історіями smile добре було б подібне викладати туди wink

Гаразд wink
Quote (kitpes)
доречі, вам не здається що хоч теми про Любов завжди актуальні але вони швидко набридають... це як товкти горох в ступі (поправте мене бо я не знаю як правильно cool )

..."товкти воду в ступі " (займатись непотрібом)...Так, я особисто замітила...Хочеться чогось нового, свіжого, сенсаційного я б навіть сказала...

andrewДата: Чт, 11.12.08, 21:52 | Повідомлення # 219
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (kitpes)
оречі, вам не здається що хоч теми про Любов завжди актуальні але вони швидко набридають... це як товкти горох в ступі (поправте мене бо я не знаю як правильно cool )

мені не здається... набридає так чи інакше все. тоді залишається перестати говорити взагалі smile мені подобаються космічні теми, я навпаки вважаю що вони вічні для обговорення...

BoVVeRДата: Чт, 11.12.08, 22:13 | Повідомлення # 220
Толкове

Нагороди:
Quote (DarkAndrew)
мені не здається... набридає так чи інакше все. тоді залишається перестати говорити взагалі smile мені подобаються космічні теми, я навпаки вважаю що вони вічні для обговорення...

підтримую...люди завжди говорили і будуть говорити найбільше про ці теми,навіть ставити їх поверх політики і тому подібного тому ,що це всіх завжди цікавить і хтось рано чи пізно сам захоче поговорити про це з кимось....дехто може це приховувати,але в глибині душі йому хочеться поділитись...
вот так вот smile

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

MysterioДата: Чт, 11.12.08, 23:25 | Повідомлення # 221
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Inga, спасибі...Хоч хтось інколи замічає, що я щось пишу

ну я вже звик що мої пости не замічають happy
Quote (lomza_t)
хлопці спорять з хлопцями, а не хлопці з дівчатами

бо ви, дівчатка, ні про що не хочете спорити останнім часом biggrin
Quote (lomza_t)
І я так вважаю...

А Я НАВПАКИ! Любити себе вміють всі, але не всі хочуть цього, а от реально любити когось хочуть всі, а вміють лише одиниці cool
Quote (kitpes)
доречі, вам не здається що хоч теми про Любов завжди актуальні але вони швидко набридають...

Quote (lomza_t)
Так, я особисто замітила...Хочеться чогось нового, свіжого, сенсаційного я б навіть сказала...

таке враження що обоє магістерський ступінь в питаннях кохання маєте biggrin любов як космос, була, є і буде, і так само як космос її осягнути повністю не зміг ніхто і ніколи)))) а вам сенсаційного подавай sad
Quote (DarkAndrew)
вважаю що вони вічні для обговорення...

тому що всі знають що такі питання і проблеми вічні і ніколи не вирішаться, але все одно задають їх і пробують вирішити smile

BrandДата: Пт, 12.12.08, 00:00 | Повідомлення # 222
Толкове

Нагороди:
Quote (lomza_t)
..."товкти воду в ступі " (займатись непотрібом)...Так, я особисто замітила...Хочеться чогось нового, свіжого, сенсаційного я б навіть сказала...

6 жовтня 2009року приходи smile Вибачте не втримався.
Quote (Mysterio)
Любити себе вміють всі, але не всі хочуть цього, а от реально любити когось хочуть всі, а вміють лише одиниці

Ото закрутив. Сам то зрозумів що сказав ?
Quote (Mysterio)
тому що всі знають що такі питання і проблеми вічні і ніколи не вирішаться, але все одно задають їх і пробують вирішити

А мені здається що всі наступають на одні і ті самі граблі, роблять одинакові помилки.
Любов вона маскує(видозмінює) ці граблі. І кожен на них наступає знову і знову. І пізнає істину любов тільки той хто кого вона окриляє( так як коли летиш важко на щось наступити )

Йа Айтішко

MysterioДата: Пт, 12.12.08, 12:33 | Повідомлення # 223
Впевнене

Нагороди:
Quote (Brand)
Ото закрутив. Сам то зрозумів що сказав ?

Всі вміють любити себе, і всі себе люблять, хоча знаю людей які не хочуть любити себе, а любити когось. А от реально любити іншого (-шу) вміють далеко не всі, хоч і майже поголовно до цього прагнуть. Так зрозуміліше? smile

BoVVeRДата: Пт, 12.12.08, 22:30 | Повідомлення # 224
Толкове

Нагороди:
9 класс
Когда я сидел там, в классе Английского языка, я смотрел на девушку, сидевшую впереди.
Она была для меня так называемым "лучшим другом".
Я долго смотрел на нее, на ее шелковистые волосы, и так хотел, чтобы она была моей. Но она не замечала моей любви, и я знал это. После урока, она подошла ко мне и попросила конспекты лекций, что пропустила за день до этого. Я отдал их ей.
Она сказала "спасибо", и поцеловала меня в щечку.
Я хотел ей сказать, что я хочу, чтобы она знала, что я не хочу быть просто друзьями.
Я люблю ее, но я так стесняюсь, и я не знаю почему.

10 класс

Телефонный звонок. На другом конце провода - она.
Она в слезах, между всхлипываниями я слышу, что ее любовь разбила ей сердце. Она просит прийти, потому что не хочет оставаться одна, и я пришел. Когда я сидел на диване около нее, я смотрел в ее красивые глаза, желая, чтобы она была моей. После двух часов просмотра фильма и трех пачек чипсов, она решила лечь спать. Она глянула на меня, сказала "спасибо", и поцеловала меня в щечку.
Я хотел ей сказать, что я хочу, чтобы она знала, что я не хочу быть просто друзьями. Я люблю ее, но я так стесняюсь, и я не знаю почему.

11 класс

За день до школьного бала она подошла к моему шкафчику.
"Мой парень заболел" - сказала она,- и он не поправится к завтрашнему дню.
У меня в то время не было девушки, и к тому же в 7 классе мы пообещали, что всегда будем помогать друг другу. Поэтому мы пошли на бал, как "лучшие друзья".
Той ночью, после окончания праздника, я стоял перед ней около ее дома. Я смотрел, как она улыбалась и глядела на меня своими кристальными глазами. Я хотел, чтобы она была моей. Но она не замечала этого, и я знал это.
Затем она сказала - "я замечательно провела с тобой время, спасибо!", и поцеловала меня в щечку.
Я хотел ей сказать, что я хочу, чтобы она знала, что я не хочу быть просто друзьями.
Выпускной день
Прошел день, затем неделя, потом месяц. Не успел я, и моргнуть, уже был выпускной. Я смотрел, как ее совершенное тело, подобно ангелу, летит к сцене за дипломом. Я так хотел, чтобы она была моей. Но она не замечала моей любви, и я знал это. До того как все разошлись по домам, она подошла ко мне в своем сказочном белом платье и шляпке, и заплакала, когда я обнял ее. Затем она опустила свою голову мне на плечо, сказав - "ты мой самый лучший друг на свете, спасибо тебе!", и поцеловала меня в щечку.
Несколько лет спустя
Сейчас я сижу на церковной скамье. Та девушка выходит замуж. Я только что видел, как она сказала "Да" и вошла в ее новую жизнь вместе с другим человеком.
Я хотел, чтобы она была моей. Но она не замечала этого, и я знал это.
Но перед тем, как она уехала, она подошла ко мне, сказав - "Ты пришел!!! Спасибо!", и поцеловала меня в щечку.

Похороны

Годы пролетели. Я смотрел вниз на гроб, в нем лежала девушка, которая всегда была моим лучшим другом. Они читали дневник, который она вела все годы своей школьной жизни.
Вот что там было написано:
Я смотрела на него, желая, чтобы он был моим, но он не замечает моей любви, и я знаю это. Я хотела сказать ему, что я хочу, чтобы он знал, что я не хочу быть просто друзьями. Я люблю его, но я так стесняюсь и не знаю почему.
Я бы так хотела, чтобы он сказал мне, что любит меня!!!

Для счастья одному из них всего лишь надо было сказать три слова

З.І. сорі що на російській,влом було перекладати...

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

lomza_tДата: Пт, 12.12.08, 23:06 | Повідомлення # 225
Толкове

Нагороди:
Quote (Mysterio)
ну я вже звик що мої пости не замічають

твої якраз і помічають...
Quote (Mysterio)
бо ви, дівчатка, ні про що не хочете спорити останнім часом

А навіщо сперичатись? Краще культурно і спокійно побесідувати))
Quote (Mysterio)

А Я НАВПАКИ! Любити себе вміють всі, але не всі хочуть цього, а от реально любити когось хочуть всі, а вміють лише одиниці cool

Хмммм...На рахунок "Любити себе вміють всі" не погоджусь, бо далеко не всі люблять себе взагалі, і далеко не всі оцінюють себе як особистість гідно...
Quote (Brand)
6 жовтня 2009року приходи smile Вибачте не втримався.

Не знаю...в мене 5-го ДН...А що таке 6 ?
Quote (Brand)
А мені здається що всі наступають на одні і ті самі граблі, роблять одинакові помилки.
Любов вона маскує(видозмінює) ці граблі. І кожен на них наступає знову і знову. І пізнає істину любов тільки той хто кого вона окриляє( так як коли летиш важко на щось наступити )

Повністю погоджуюсь з цією думкою...
BoVVeR, дуже гарна історія, а головне - повчальна...Будь, що буде, але завжди потрібно говорити про свої почуття, бо можна так безглуздо прогавити любов...ІМХО

Повідомлення відредагував Brand - Пт, 12.12.08, 23:15

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574