|
Любов !!!
| |
| Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 12:48 | Повідомлення # 196 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| У мене є друг з яким я дружу вже 10 років, нашій дружбі заздрять всі мої подруги ми не займались сексом. А от одна моя подруга переспала зі всіма своїми друзями, вона і досі зі всіма підтримує стосунки і вони їй помагають коли теба, але завжди в обмін на секс, отака історія так що кожен сам вибирає, яка дружба йому потрібна.
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Пн, 17.11.08, 13:36 | Повідомлення # 197 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| В її ситуації винувата і вона, і ті її друзі... нормальні друзі в обмін на допомогу ніфіга не просять (ІМХО) Є ситуації в яких ти просто не можеш дати нічого взамін, а допомога дуууууууже потрібна. А на рахунок дружби 10 років вітаю а то тут дехто впирається що чувак і чувіха без сексу не можуть дружити
Повідомлення відредагував Brand - Пт, 28.11.08, 01:37 |
| |
| |
| Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 13:53 | Повідомлення # 198 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) А нащот дружби 10 років вітаю Дякую!!
|
| |
| |
| Shnaider | Дата: Вт, 25.11.08, 23:31 | Повідомлення # 199 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Секс - це війна, Любов - це битва!
NDH-I, das its mein.....
|
| |
| |
| Brand | Дата: Ср, 26.11.08, 00:23 | Повідомлення # 200 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) а то тут дехто впирається що чувак і чувіха без сексу не можуть дружити Я не впираюсь, протсо так в більшості випадків стається що друзі різної статі пересплять. Але з кожного правила є вийняток. Inga і які ж це друзі, якщо вони щось просять в замін допомоги ? Повністю погоджуюсь з Mysterio на рахунок цього. Quote (DerGraff) Секс - це війна, Любов - це битва! Сам придумав ? Ми цю тему завели якраз для того щоб перейти від філософії до реалій, а ти з філософією Хоча фраза мені сподобалась, запамятав, спс
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 26.11.08, 01:55 |
| |
| |
| Mysterio | Дата: Ср, 26.11.08, 01:42 | Повідомлення # 201 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (DerGraff) Секс - це війна, Любов - це битва! А я принципово не згоден!!!!! Набагато краще підходить якщо навпаки, тому що секс - це лише складова частина любові, а не навпаки. Так само як битва це лише частина війни
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Чт, 27.11.08, 17:19 | Повідомлення # 202 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) А я принципово не згоден!!!!! Набагато краще підходить якщо навпаки, тому що секс - це лише складова частина любові, а не навпаки. Так само як битва це лише частина війни В цьому наші думки збігаються...
Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 27.11.08, 17:20 |
| |
| | |
| andrew | Дата: Пт, 28.11.08, 00:57 | Повідомлення # 204 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Я не впевнений як у всіх, але у мене поняття займатись сексом і займатись коханням речі різні... а ви про що?
Повідомлення відредагував Brand - Пт, 28.11.08, 01:36 |
| |
| |
| Mysterio | Дата: Пт, 28.11.08, 01:23 | Повідомлення # 205 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (DarkAndrew) Я не впевнений як у всіх, але у мене поняття займатись сексом і займатись коханням речі різні Повністю підтримую! Заняття сексом - це просто втамування статевого потягу до протилежної статі. Тобто чисто фізичний контакт і все. Заняття коханням - це контакт не тільки і не стільки навіть фізичний скільки духовний....навіть не духовний, а душевний... бо в занятті коханням домінує не тіло (як в сексі), а душа... З.І. йомайо, ото понаписував Їй-богу був би це чийсь пост, а не мій, то б точно відписав "Ти хоть сам поняв що написав?" 
Повідомлення відредагував Brand - Пт, 28.11.08, 01:35 |
| |
| |
| Brand | Дата: Пт, 05.12.08, 02:21 | Повідомлення # 206 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Заняття сексом - це просто втамування статевого потягу до протилежної статі. Тобто чисто фізичний контакт і все. Так написав ныи це не важливо. Ще й як важливо! Це не просто "втамування статевого потягу" ( і доречі не завжди до протилежної статі п-д. гомосексуалісти, зоофіли ), а ще й профілактика таких захворювань як простатит і спермотоксикоз ( у чоловіків ). За жінок не скажу, так як не дуже сильний у їхніх хворобах. Ну а ще це дуже кльово :)Quote (Mysterio) Заняття коханням - це контакт не тільки і не стільки навіть фізичний скільки духовний....навіть не духовний, а душевний... бо в занятті коханням домінує не тіло (як в сексі), а душа... Слово заняття якось опошлює слово кохання ( ІМХО ) А в тому що Кохання поняття духовне цілком з тобою погоджуюсь
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Пт, 05.12.08, 02:48 | Повідомлення # 207 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) а ще й профілактика таких захворювань як простатит і спермотоксикоз ( у чоловіків ). За жінок не скажу, так як не дуже сильний у їхніх хворобах. на рахунок простатиту не знаю, а от спермотоксикоз це не стільки хвороба скільки маскування під хворобу нашого чоловічого "хочу сексу, аж по стінах скоро лазитиму" на рахунок жіночих хвороб не ручаюсь але знаю що як правило в чоловіків довга відсутність статевих контактів викликає в основному психічні розлади, на відміну від жінок, які в подібних випадках ризикують заробити ще й фізичні розлади (які саме і чим спричиняються не знаю, просто читав таке кілька разів в медичних джерелах) Quote (Brand) Слово заняття якось опошлює слово кохання якщо чесно щось не бачу чому слово заняття щось опошлює))) от якби було займання....мдя...оце дійсно пошлим попахує
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Вт, 09.12.08, 18:05 | Повідомлення # 208 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Чудеса бывают! Очень плохо, что, вырастая, мы превращаемся в скучных всезнаек и перестаем верить в волшебство. Но верить или не верить – это один вопрос, а вот существует ли оно на самом деле – совсем другой. И здесь двух версий быть не может: оно существует! Конечно, сейчас меня все засмеют и скажут: «Знаем-знаем все эти истории про чудо-экстрасенсов, предсказательниц будущего и прочую чушь». А вот и нет, вовсе и не этих товарищей я имела в виду. Я говорю о нас, обычных людях без всяких потусторонних дарований, мальчишках и девочках, дяденьках и тетенька, которые придумывают такие вещи, такие…В общем, иначе, как волшебством, это и не назовешь! Это грустная история. Но она все равно про волшебство, несмотря на отсутствие хеппи-энда. Был у меня дед, папин папа. Они с бабушкой были людьми не старыми, оба работали: дед переводы брал на дом, а бабушка трудилась на полставки учительницей в школе. Были у них кот, собака и даже крошечная дача, на которой они выращивали укроп с морковкой. Жили потихонечку, нас, внуков, растили. А потом дедушка заболел. Неоперабельный рак легких, ему даже химиотерапию не назначили (возраст пожилой, сердце не выдержит). Врачи сказали: «Сидите дома, готовьтесь к смерти», а бабушке телефон хосписа дали и научили, какие обезболивающие колоть. Я даже рассказать не могу, каково было бабушке обо всем этом узнать. И как она, пожилая женщина с больным сердцем, все это вынесла. Я просто не знаю, не представляю себе. Очень хотелось помочь, но не просто облегчить последние дни, а сделать что-то такое, чтобы действительно помогло, по-настоящему. В общем, сели мы с родителями, прикинули кое-чего, подсчитали, да и купили дедушке подарок на день рождения. Это был его последний день рождения, и он тоже об этом знал. Так уж вышло, что дед, всю жизнь занимавшийся литературными переводами с итальянского и немецкого, за границей ни разу не был. При этом он был совершенно влюблен и во флорентийские базилики, и в венецианские палаццо, и в Дрезденскую галерею. Знал все наизусть, читал обо всем, альбомов кучу имел. А мы с родителями немножко напряглись с деньгами и купили им с бабушкой тур. В Венецию. Для влюбленных. Всего лишь на неделю, больше не потянули, но, по большому счету, это же не так важно… Было это почти восемь лет назад. Дедушка слег через пару недель после возвращения из Италии, а через месяц умер. Бабушка ушла через четыре года. Жизнь всегда кончается смертью, с этим ничего поделать не можем. Но, честное слово, одна короткая неделя принесла двум людям настоящее счастье. И то, что мы потратили на ту поездку все наши скромные сбережения, не имеет ровным счетом никакого значения. Если бы вы видели дедушкины глаза по возвращению домой! Если бы слышали дедушкины слова, когда она плакала от счастья. Разве это не волшебство? Разве не так надо жить, скажите? Я знаю, что так. И именно ради таких моментов и стоит жить. (Cosmo) P.S. Я не просто так запостила сюди цю історію. Так, вона мені дуже сподобалась, і надіюсь вам теж. Але я також хочу, щоб в цей передсвятковий час кожен подумав про близьких і про те, що він може зробити хорошого. Я не кажу, що потрібно видумувати щось справді величне і складне. Адже навіть найменша річ може принести щастя, якщо вона дарується з любов’ю. Кожен може стати чарівником бодай на мить і принести щастя й радість коханим не залежно від матеріального забезпечення і наукового ступеня 
|
| |
| |
| Brand | Дата: Вт, 09.12.08, 21:26 | Повідомлення # 209 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| lomza_t ти читаєш космо!!! А тепер по ділу. Назріло таке питання. А от на вашу думку ч иможе людина яка не любить себе любити когось іншого? ІМХО це не можливо.
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Ср, 10.12.08, 00:14 | Повідомлення # 210 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Brand, ти що теж читаєш космо? На рахунок питання однозначно - ТАК, МОЖЕ. З.І. а от той хто в першу чергу любить себе той навряд чи може всерйоз любити когось <_<
Повідомлення відредагував Mysterio - Ср, 10.12.08, 00:16 |
| |
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
| Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|