Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Любов !!!
lollaДата: Пт, 27.08.10, 22:25 | Повідомлення # 316
Перспективне
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Quote (Mysterio)
чоловіки зраджують найчастіше через недостаток вражень у ліжку

але погодься, що іноді і чоловіки не доставляють жінкам тих вражень та бажаних відчуттів в ліжку які від них чекають їхні половинки, та це зовсім не означає, що треба іти і зраджувати коханому чи чоловікові ...

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

lomza_tДата: Ср, 01.09.10, 16:08 | Повідомлення # 317
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Mysterio)
за вищеперечислене тебе швидше кинуть ніж зраджуватимуть

любов зла. інше діло, що жінки набагато більше прив"язуються.... навіть якщо жінку б"ють, то вона в багатьох випадках з цим просто змириться, ніж піде.
Quote (Mysterio)
чоловіки зраджують найчастіше через недостаток вражень у ліжку, а не через побутову недосконалість своєї половинки

ага, так все-таки, секс для чоловіків - найважливіше ?
якщо жінка готує, пере, прибирає, але в ліжку так собі, то я думаю, що так, чоловік їй зраджуватиме, але не піде. дім, затишок є,а секс можна на стороні знайти...
Quote (lolla)
але погодься, що іноді і чоловіки не доставляють жінкам тих вражень та бажаних відчуттів в ліжку які від них чекають їхні половинки, та це зовсім не означає, що треба іти і зраджувати коханому чи чоловікові ...

вот іменно! особисто для мене на першому місці - емоційний духовний контакт, а не фізичні відчуття.

BrandДата: Ср, 01.09.10, 18:23 | Повідомлення # 318
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (lomza_t)
якщо жінка готує, пере, прибирає, але в ліжку так собі, то я думаю, що так, чоловік їй зраджуватиме, але не піде. дім, затишок є,а секс можна на стороні знайти...

А ти зла :)
Є дуже багато випадків коли хлопець/чоловік живе без батьків і йому приходиться навчитись готувати, прати, прасувати, ...(робити всі добашні обовязки самостійно). Після одруження він може цим займатись і надалі(інша справа що йому лінь переважно і ці обовязки не діляться, а падають на плечі жінки). А от сексом займатись з кимось набагато краще ніж самому, тому це більш важлива причина для розходу ніж побутове. ІМХО

Йа Айтішко

lollaДата: Ср, 01.09.10, 21:24 | Повідомлення # 319
Перспективне

Нагороди:
Quote (Brand)
Є дуже багато випадків коли хлопець/чоловік живе без батьків і йому приходиться навчитись готувати, прати, прасувати, ...(робити всі домашні обов'язки самостійно).

Звісно, що мусить навчитися це все робити сам якщо не хоче бути голодним чи жити в брудному домі, та чомусь коли хлопець усе це самостійно опановує і з усім цим справляється то він просто "супермен" бо освоїв прям недосяжне. А для дівчини чи жінки це впорядку справ що вона це все вміє, як на мене то коли двоє живуть разом то і всі справи по дому можуть робити разом...
Quote (Brand)
А от сексом займатись з кимось набагато краще ніж самому,

робити все по дому теж краще ніж самому, бо швидше всі справи владнавши, економляться сили на секс, і тоді ніхто нікому не скаже "я така втомлена бо цілий день прала, прибирала, прасувала, мила, чистила, готувала" для тебе любий... (це моя думка звісно)!

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

lomza_tДата: Чт, 02.09.10, 14:32 | Повідомлення # 320
Толкове

Нагороди:
Quote (Brand)
Є дуже багато випадків коли хлопець/чоловік живе без батьків і йому приходиться навчитись готувати, прати, прасувати, ...(робити всі добашні обовязки самостійно)

Багато, але порівняно з загальною кількістю хлопців - мало.
Quote (lolla)
робити все по дому теж краще ніж самому, бо швидше всі справи владнавши, економляться сили на секс, і тоді ніхто нікому не скаже "я така втомлена бо цілий день прала, прибирала, прасувала, мила, чистила, готувала" для тебе любий... (це моя думка звісно)!

lolla, молодець! Дуже гарно пишеш respect

MysterioДата: Пт, 03.09.10, 13:28 | Повідомлення # 321
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (lolla)
іноді і чоловіки не доставляють жінкам тих вражень та бажаних відчуттів в ліжку які від них чекають їхні половинки

при нормальному відношенні про це завжди можна сказати чоловіку і поекспериментувати для досягнення взаємного задоволення B)
Quote (lomza_t)
інше діло, що жінки набагато більше прив"язуються.... навіть якщо жінку б"ють, то вона в багатьох випадках з цим просто змириться, ніж піде

ну питання до речі досить спірне
Quote (lomza_t)

мені не нра поділ на статі у відношенні до сексу =) він для кожного з нас важливий, просто кожному подобається щось своє respect
Quote (lomza_t)
особисто для мене на першому місці - емоційний духовний контакт, а не фізичні відчуття

+1
Quote (lomza_t)

тут теж не варто думати що так поступають лише чоловіки, в подібних ситуаціях часто це властиво і жінкам bumburum
Quote (lolla)
як на мене то коли двоє живуть разом то і всі справи по дому можуть робити разом...

абсолютно вірно, повністю згоден respect
Quote (lolla)
коли хлопець усе це самостійно опановує і з усім цим справляється то він просто "супермен" бо освоїв прям недосяжне

мадмуазель, ви притримуєтесь стереотипних поглядів на чоловічу стать ^_^ можу сказати що нічого суперменського немає в тому щоб готувати чи прибирати - як на мене це нормально, не є якимось колосальним досягненням і з моїх знайомих переважна більшість думає так само.
Quote (lolla)
робити все по дому теж краще ніж самому, бо швидше всі справи владнавши, економляться сили на секс

мені чомусь після цієї фрази уявився секс на кухонному столі після закінчення домашніх справ :D
Quote (lomza_t)
Багато, але порівняно з загальною кількістю хлопців - мало.

хм...ну навіть якщо так, то що заважає вам завязувати стосунки саме з такими? :) якщо ви вибрали собі неряху і лінтяя то хто ж в цьому винен? виберіть серйозного хлопця з відповідальним відношенням до побуту ;)

GestiaДата: Сб, 04.09.10, 14:09 | Повідомлення # 322
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (Mysterio)
хм...ну навіть якщо так, то що заважає вам завязувати стосунки саме з такими? :) якщо ви вибрали собі неряху і лінтяя то хто ж в цьому винен? виберіть серйозного хлопця з відповідальним відношенням до побуту ;)

Было бы из кого выбирать. У нас общество такое, что ведение хозяйства ложится на хрупкие женские плечи. И что обидно женщина так воспитана мамой и бабушкой, которые с детства толдычат, что ты должна уметь готовить и заботится о муже и т д и т п. Лично я такого не терплю, да я готовлю дома, но я никогда не мою посуду и никогда не пылесошу, и только так. Просто женщинам пора перестать прогибатся в этом плане, а все никак. И не надо мне говорить что я феминистка, может быть. Я просто за справедливость, во всем.

Неадекватная, высокомерная истеричка ^^

BoVVeRДата: Сб, 04.09.10, 21:35 | Повідомлення # 323
Толкове

Нагороди:
А я за справедливість в армії. bumburum

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

BrandДата: Пн, 06.09.10, 12:37 | Повідомлення # 324
Толкове

Нагороди:
Quote (Gestia)
что ты должна уметь готовить и заботится о муже и т д и т п.

Але насправді ти не хочеш піклуватись про свого чоловіка, хай тільки він піклується про себе сам, ой забув ще і про тебе заодно. І я не сказав що ти феміністка!!!

Quote (Gestia)
Лично я такого не терплю, да я готовлю дома, но я никогда не мою посуду и никогда не пылесошу, и только так.

В нормальних відносинах обовязки, і не лише ті що повязані з побутовими справами, розділяються між партнерами.

Якщо тебе не влаштовує певний розподіл обовязків(які ви встановлюєте ддля себе разом), тоді я не розумію, як проходив процес їх встановлення(поділу).

Йа Айтішко

GestiaДата: Пн, 06.09.10, 20:28 | Повідомлення # 325
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (Brand)
что ты должна уметь готовить и заботится о муже и т д и т п.

Але насправді ти не хочеш піклуватись про свого чоловіка, хай тільки він піклується про себе сам, ой забув ще і про тебе заодно. І я не сказав що ти феміністка!!!

Quote (Gestia)
Лично я такого не терплю, да я готовлю дома, но я никогда не мою посуду и никогда не пылесошу, и только так.

В нормальних відносинах обовязки, і не лише ті що повязані з побутовими справами, розділяються між партнерами.

Якщо тебе не влаштовує певний розподіл обовязків(які ви встановлюєте ддля себе разом), тоді я не розумію, як проходив процес їх встановлення(поділу).

Что за бред? Почему же я не хочу? Я забочусь о своем парне в меру возможностей, например готовлю еду и т д. Как можно вообще судить насколько я забочусь о своем парне по тому что я написала, что нам с детства внушается что надо заботится? И что то еще говорят о женской логике...
И если ты не видел, я написала, что у нас обязанности разделены и меня это устраивает.

Неадекватная, высокомерная истеричка ^^

BrandДата: Пн, 06.09.10, 21:06 | Повідомлення # 326
Толкове

Нагороди:
Gestia, це був сарказм по відношенню до того що ти написала що тобі обідно що матусі/бабусі кажуть своїм донечкам/внучкам піклуватись про чоловіка.
А останнє реччення було спрямоване не до тебе конкретно, а в загальному (тобто до всіх хто це читатиме), просто це дурний проглюк укоза з поїданням переводів рядку :(

А ще далеко не всі дівчата/жінки вміють робити всі побутові речі як наприклад готувати, прати і тп. А ще я дууууже сумніваюсь, що є хоч один хлопець/чоловік на світі, який б любив свою дівчину/жінку за те, що вона вміє прати чи готувати, чи прасувати, ...

Йа Айтішко

nastinkaДата: Вт, 07.09.10, 06:01 | Повідомлення # 327
Говорун

Нагороди:
Quote (Brand)
сумніваюсь, що є хоч один хлопець/чоловік на світі, який б любив свою дівчину/жінку за те, що вона вміє прати чи готувати, чи прасувати, ...

ви нас за що тоді любите?)

мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю.
Коко Шанель

lomza_tДата: Ср, 08.09.10, 10:16 | Повідомлення # 328
Толкове

Нагороди:
Quote (nastinka)

От я хотіла те саме запитати. Який тоді сенс
Quote (Brand)
прати чи готувати, чи прасувати, ...
?
Хіба що ти мав на увазі, що якщо хлопець не любить дівчину, то навіть якщо вона буде прекрасною домогосподаркою, це його не втримає.. ?

Quote (Gestia)
У нас общество такое, что ведение хозяйства ложится на хрупкие женские плечи. И что обидно женщина так воспитана мамой и бабушкой, которые с детства толдычат, что ты должна уметь готовить и заботится о муже и т д и т п.

Эх, эт точно. Правда меня мать не учила готовить, потому что: "Будет надо, - научишься сама." <_<
Но меня просто выводит из себя, когда парень не подойдет даже к плите, чтоб взять покушать, а будет сидеть как король и ждать когда ему подадут, как будто бы рук у него нету и это еще будет сопровождаться "Че так долго??? Я что, сегодня голодным останусь? "

Quote (Mysterio)
мені чомусь після цієї фрази уявився секс на кухонному столі після закінчення домашніх справ :D

А мені кадр із "Місіс і Містер Сміт", коли вони на кухні.. :D
Quote (Mysterio)
.ну навіть якщо так, то що заважає вам завязувати стосунки саме з такими?

Швидше за все, їх вже розібрали ) Як дефіцитний товар...

lollaДата: Ср, 08.09.10, 10:39 | Повідомлення # 329
Перспективне

Нагороди:
Quote (Brand)
А ще я дууууже сумніваюсь, що є хоч один хлопець/чоловік на світі, який б любив свою дівчину/жінку за те, що вона вміє прати чи готувати, чи прасувати, ...

Ну я згодна з дівчатами, за що ж тоді ви нас любите, я на власні вуха чула від двох своїх товаришів:"та нафіга мені така що нічого не вміє робити, що я за неї все буду робити" так що навіть якщо дівчина дуже симпатична та розумна то всерівно хлопець коли побаче що нічогісінько вона не вміє робити його це як навіть не відлякає то насторожить...
Quote (lomza_t)
Но меня просто выводит из себя, когда парень не подойдет даже к плите, чтоб взять покушать, а будет сидеть как король и ждать когда ему подадут, как будто бы рук у него нету и это еще будет сопровождаться "Че так долго??? Я что, сегодня голодным останусь? "

:D так є такі хлопці, можуть чекати коли ти звідкись повернешся щоб його нагодувати, і поки не прийдеш та не подаш то сам не візьме собі, це просто ЖАХ fail можливо їх просто треба провчити? у не хочеш сам взяти то сиди голодний, ніхто тобі в няньки не наймався!!!

Франсуа де Лярошфуко

Повідомлення відредагував lolla - Ср, 08.09.10, 10:40

andrewДата: Ср, 08.09.10, 13:19 | Повідомлення # 330
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Gestia)
Было бы из кого выбирать

Не можу не погодитись але зі своєї сторони... Справжні розумні жінки перевелись... залишились лише розбалувані обмежені з завишеною самооцінкою дурочки...
Quote (nastinka)

хто зна... над цим питанням не одне століття мучаться всі... любов, а я думаю тут йшлось про кохання а не любов, річ яку пояснити неможливо. і суть тут не в сексі і не в уміннях. але на жаль у нас є така штука як інститут шлюбу, тому в стосунки двох людей влазять побутові проблеми, а це уже зовсім інша історія.
Quote (lomza_t)
Який тоді сенс

вирішила знайти сенс кохання в матеріальних речах?
Quote (lomza_t)
Швидше за все, їх вже розібрали ) Як дефіцитний товар...

із двох хлопців, один з яких тебе буде любити, ти вибереш іншого, бо він прікольний. закон! а потім підуть фрази типу: "всі мужики сволочі"
Quote (lolla)
Ну я згодна з дівчатами, за що ж тоді ви нас любите, я на власні вуха чула від двох своїх товаришів:"та нафіга мені така що нічого не вміє робити, що я за неї все буду робити"

уже відповів... побут
----------
Я в шоці з проблем які ви поставили... їх просто не існує. Всі проблеми постають від людей і їх бажання йти на компроміс. Не подобається як він щось робить, йдіть від нього... Не здатен він жити з Вами гармонійно - йдіть від нього... Але заради всього святого не рівняйте все під одну лінійку. Ті самі мінуси можна знайти і у Вас... Найважливіше - це компроміс... якщо любите, кохаєте... такі речі Вас не зачіпатимуть на довго.

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478