Чоловіки і жінки...
| |
Mysterio | Дата: Чт, 02.10.08, 19:00 | Повідомлення # 376 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (adrenalin) жити все життя з недоумками ну якшо цей чувак зміг за все життя заробити кучу паперів то він явно не недоумок Quote (lomza_t) Всі мабуть чули про Сашу Ніколаєнко і Філа Раффіна( йому 72, а їй 30 з чимось...) Так от, в одному зі своїх інтерв"ю Саша сказала, що в дитинстві їй і її сім"ї ніколи не хватало грошей, вони змушені були важко працювати, щоб прожити. А тепер, сповнилась її мрія - вона багата....Може собі дозволити відвідати любий куточок світу, купити що завгодно і де завгодно, а її сім"я ніколи не знатиме, що таке брак коштів... Тобто за її версію - гроші - це ключ до сповнення мрій, тих мрій, які вона лелеїла ще з дитинства... Взагалі то стосунки за гроші або через гроші всюди і завжди офіційно трактувались як проституція Сашу виправдовує лише штампік в паспорті і то...^_^ Якби моя дружина сказала що вона зі мною лише через гроші то в той же день лишилась би і без мене і без них Ну ладно, припустім всілякі бідняги йдуть за багатенькими через гроші бо хочуть мати те чого ніколи не мали - тіпа машини, шмотки і т.д. і т.п. А чому ж тоді багатенькі тоже шукають собі альбо таикх же багатеньких або й ще багатших? А? Можливо в дитинстві чогось не вистачало? Сумніваюся. Може не могла собі чогось дозволити? Навряд чи. А може їй довелося дуже важко працюваи щоб щось мати? Теж ні. Агааа...Мабуть її сімя знала що таке брак коштів...Ніяк не могли наскладати їй на персональну машину...От біда...Ну так нічо, мона знайти кошелькастого хлопця і все буде люкс Так получається чи що? А тоді скажіть мені, мої любі дівчатка, а ДЕ Ж ВАША ХВАЛЕНА ЛЮБОВ? А? Чи вам пофіг з ким спати і буди поряд, головне щоб грошей було вдосталь, щоб можна було ніфіга не робити, тіки лазити по бутіках і валятися на пляжі? "Стерпится-слюбится" получається О тоді нєфіг бігати і жалітися що мол всі пацани сволочі, що їм би тіки сексу і випити...А що нам ще залишається, якщо більшості з вас в свою чергу тільки б гаманець потовстіше?
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 03.10.08, 16:30 | Повідомлення # 377 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| жіноча логіка просто відрізняється від чоловічої наявний приклад з життя: коли я чую запахи, розділяю їх і можу виділити, назвати, то дівчата кажуть, що я голодний в цей момент)))) тобто я розрізняю запахи тільки тоді коли голодний? навіть, якщо це не запахи якоїсь страви, а будь-чого іншого )))) я гребу )))) ... а взагалі, що кажучи про дівчат, про хлопців: я думаю, що варто говорити про людину загалом, тільки що дівчатам потрібно одне (відриватися на пляжі, діскатєці, на курорті), хлопцям - інше (секс) але всім потрібно Щось. це суто справа людського Его, навіть якщо це не гроші і не слава, не стан в суспільстві і не влада. Завжди залишається місце на вдоволення власних потреб. ... хоча я все таки хлопець, і якби я не хотів утискати дівчат, але схиляюся до думки, що свідомо чи несвідомо, але дівчата/жінки маніпулюють хлопцями/чоловіками. Давайте подумаємо: чоловік, який любить жінку, і не заробляє їй на море-пляж-діскатєкі (образно наприклад), буде недоїдати, недосипати, економити на всьому чому можна, буде жертвувати своїм часом, але таки заробить Їй на те, чого вона хоче. я надіюся, що ви розумієте цей метод хитрий метод маніпуляції, навіть якщо жінка каже: "та все добре, я розумію, що ми не можемо собі дозволити цього, якось буде", а чоловік собі думає: "як же так, хіба я не мужик, щоб забезпечити бодай одну жінку?" жінки розумніші - вони використовують зворотню психологію. вони випробовують чоловіків, ніби показують цим, що сумніваються у їхній спроможності. чоловік так не поступає! маніпуляціє є - навіть проста фраза, яка багатьом хлопцям відома: "мені скучно" , - вбиває мене насмерть, це настільки тупо, ніби немає розумній людині чим корисним зайнятися. завжди є в"язання гачком накрайняк. сама фраза ніби от просто так сказана, ніякого змісту не несе, але ж ми свідомо розуміємо, що це автоматично означає, що ми повинні розважати даму, зі шкіри лізти ,щоб піднятися в її очах, бо з кимось вона смієьтся і кокетує, а з вами "їй скучно". щоб ніхто не ображався, я не говорю про одну дівчину, а про всіх. така природа, і як я написав на початку - інша логіка, інше мислення. ************ і на останок хочу додати, що людина яка має Мрію, - прагне до неї, шукає всеможливі варіанти, як можна втілити її в життя, або бодай займається хоч чимось. такій людині постійно не вистачає часу, хочеться іноді відпочити від бурного життя і руху за мрією. такій людині ніколи не буде "скучно".
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 03.10.08, 17:14 | Повідомлення # 378 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) і на останок хочу додати, що людина яка має Мрію, - прагне до неї, шукає всеможливі варіанти, як можна втілити її в життя, або бодай займається хоч чимось. такій людині постійно не вистачає часу, хочеться іноді відпочити від бурного життя і руху за мрією. такій людині ніколи не буде "скучно". Це мабуть про мене...Тільки з тою різницею, що мрія не одна і відпочивати від "бурного" життя мені не так вже й часто хочеться... Quote (BoVVeR) оце точно.....блін за вами і так і сяк дивляться зі всіх боків пробують якось підійти якось при потребі і можливості допомогти а ви....а ви ложили на то відверто кажучи.... Ну не всі ж такі...я б принаймні не проміняла кохання на гроші Quote (Rain) жінки розумніші - вони використовують зворотню психологію. Потрібна неабияка відвага, щоб таке сказати...не кожен це визнає... Quote (Mysterio) ну якшо цей чувак зміг за все життя заробити кучу паперів то він явно не недоумок Це правда
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 03.10.08, 17:22 | Повідомлення # 379 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Ну не всі ж такі...я б принаймні не проміняла кохання на гроші dry я трошки не те мав на увазі....я хотів сказати що ви(дівчата/жінки)переважно не зважаєте на ти хто постійно старається вам догодити і робить для цього все,незважаючи на те шо йому може бути важко чи ше шось....скоріше ви замітите того хто вам з легкість влаштує Quote (Rain) відриватися на пляжі, діскатєці, на курорті а на просто роботягу і того хто постійно старається але може це йому дається не так легко,ви рідко звертаєте увагу...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 03.10.08, 17:36 | Повідомлення # 380 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| BoVVeR, все просто, так як я писав вище, всі шукають собі вигоду. але є певна логіка жінки звертають увагу на успішних чоловіків, які чого досягли в своєму житті самі - сам такі домінуючі самці потрібні для продовження роду і здорового, а далі успішного потомства - все природньо, природний відбір, бажання до здорового і життєздатного потомтства. чоловіки шукають жінок із класною фігурою... просто з класною фігурою, бо з ними приємно мати чудовий секс, і як не дивно природньо такі жінки (з класною фігурою) найбільше здатні до народження здорового потомства і чоловіки їх відбирають теж дуже природньо. коли хтось не вписується в ці критерії -це все від нашої ліні...в когось не ідеальна фігура від ліні займатися вправами чи створити собі нормальну дієту, хтось неуспішний через лінь вдосконалюватися, щось вивчати, щось робити словом.
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 03.10.08, 20:23 | Повідомлення # 381 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Мене ще цікавить питання чому жінки так люблять і старають загнати чоловіка як то кажуть "під каблук" і дуже їм не подобається коли це не виходить ?
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 04.10.08, 00:01 | Повідомлення # 382 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) і дуже їм не подобається коли це не виходить ? угу...і ще більше не подобається коли це виходить Quote (Rain) сам такі домінуючі самці потрібні для продовження роду і здорового, а далі успішного потомства - все природньо, природний відбір, бажання до здорового і життєздатного потомтства. чоловіки шукають жінок із класною фігурою... просто з класною фігурою, бо з ними приємно мати чудовий секс, і як не дивно природньо такі жінки (з класною фігурою) найбільше здатні до народження здорового потомства і чоловіки їх відбирають теж дуже природньо. я бачу тут вже почалося наукове обгрунтування "тваринних інстинктів©" - самці, самки пішли, природній відбір... браво Rain Quote (lomza_t) я б принаймні не проміняла кохання на гроші я думаю Саша Ніколаєнко теж так колись казала Quote (lomza_t) Потрібна неабияка відвага, щоб таке сказати...не кожен це визнає... Quote (Rain) жінки розумніші - вони використовують зворотню психологію. це не розум, а хитрість, про яку тут вже згадували. Розум - це цінування того що є, а не надії на примарне "авось". Частенько через такі випробування, все і розвалюється
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 04.10.08, 10:48 | Повідомлення # 383 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) я думаю Саша Ніколаєнко теж так колись казала А може й не казала...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 04.10.08, 12:07 | Повідомлення # 384 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) А може й не казала... 99% дівчат років до 20 так кажуть...а потім...потім в них це називається "я довго думала і зрозуміла що саме в житті мені потрібно"
|
|
| |
adrenalin | Дата: Нд, 05.10.08, 17:07 | Повідомлення # 385 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Ага і це шо їм потрібно як правило зводится до грошей і до багатого тупого чоловіка якого можна розводити і ходити на ліво коли він буде купатись в ілюзії!
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 05.10.08, 19:29 | Повідомлення # 386 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (adrenalin) Ага і це шо їм потрібно як правило зводится до грошей і до багатого тупого чоловіка якого можна розводити і ходити на ліво коли він буде купатись в ілюзії! ех, як добре коли хоть хтось тебе розуміє
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 09.10.08, 13:46 | Повідомлення # 387 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| а так хочеться думати, що десь є такі... які тебе ніколи ні на що не проміняють... насправді. хочеться інколи на когось покластись, а немає на кого. хочеться щоб тебе підтримали, а немає нiкого. хочеться відчувати себе потрібним комусь, а нікому не треба... але хочеться вірити що така людина є...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 09.10.08, 14:16 | Повідомлення # 388 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| andrew, як я вас розумію...
|
|
| |
Rain | Дата: Чт, 09.10.08, 15:09 | Повідомлення # 389 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| і я вас розумію але ще розумію, що коли я так думаю, то в мені говорить мій же егоїзм. але так не повинно бути - для чого страждати? з часом приходить розуміння того, що справжнє щастя не брати, а давати, не отримувати подарунки, а дарувати їх, не чекати уваги від когось, а самому/самій приділяти її. правильно - жити для когось, приділати комусь увагу, підтримувати когось, допомагати - і все це самовідверженно. це прояв справжньої любові. адже любов - це коли людина нехтує своїми інтересами заради іншої людини, котру любить. ви скажете - дурня, але це говорить ваш егоїзм: "як же так, а коли мені буде добре? а чому мені він/вона не робить того, що я хочу? от я вчора скільки зробив/зробила для нього/неї" люди - це такі істоти, які ніколи не хочуть робити перший крок: "спочатку хай мені зробить, тоді я зроблю йому/їй", "нехай перша скаже, а тоді я скажу", "нехай хтось почне, а я підхоплю". отака наша з вами логіка. так неправильно. в когось є дівчина, в когось є хлопець, але багато хто з цих людей кажуть: "він/вона мене не любить, бо нічого для мене не робить, того, що я хочу, а я ж їй/йому просто душу віддаю, стараюся, все роблю, що для нього/неї краще". а чи ми з вами задавали собі питання: "що я зробив для цієї людини, не чекаючи нічого взамін? зробив щось, чого ця людина по-справжньому бажає, а не те, що ми на мою думку, буде краще для неї?" варто спробувати, і тоді ви ніколи не будете самотніми чи сумувати.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 09.10.08, 15:41 | Повідомлення # 390 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) а так хочеться думати, що десь є такі... які тебе ніколи ні на що не проміняють... насправді. хочеться інколи на когось покластись, а немає на кого. хочеться щоб тебе підтримали, а немає на кого. хочеться відчувати себе потрібним комусь, а нікому не треба... але хочеться вірити що така людина є.. хоч десь але такі люди я думаю є....просто часто ми можемо їх не зауважувати,і не сприймати серйозно коли вони в той самий момент віддаються наповну... Quote (Rain) і я вас розумію але ще розумію, що коли я так думаю, то в мені говорить мій же егоїзм. але так не повинно бути - для чого страждати? з часом приходить розуміння того, що справжнє щастя не брати, а давати, не отримувати подарунки, а дарувати їх, не чекати уваги від когось, а самому/самій приділяти її. правильно - жити для когось, приділати комусь увагу, підтримувати когось, допомагати - і все це самовідверженно. це прояв справжньої любові. адже любов - це коли людина нехтує своїми інтересами заради іншої людини, котру любить. ви скажете - дурня, але це говорить ваш егоїзм: "як же так, а коли мені буде добре? а чому мені він/вона не робить того, що я хочу? от я вчора скільки зробив/зробила для нього/неї" люди - це такі істоти, які ніколи не хочуть робити перший крок: "спочатку хай мені зробить, тоді я зроблю йому/їй", "нехай перша скаже, а тоді я скажу", "нехай хтось почне, а я підхоплю". отака наша з вами логіка. так неправильно. в когось є дівчина, в когось є хлопець, але багато хто з цих людей кажуть: "він/вона мене не любить, бо нічого для мене не робить, того, що я хочу, а я ж їй/йому просто душу віддаю, стараюся, все роблю, що для нього/неї краще". а чи ми з вами задавали собі питання: "що я зробив для цієї людини, не чекаючи нічого взамін? зробив щось, чого ця людина по-справжньому бажає, а не те, що ми на мою думку, буде краще для неї?" варто спробувати, і тоді ви ніколи не будете самотніми чи сумувати. впринципі людина часто боїться більше за себе а не за інших....це є в кожному....але в кожному воно по різному проявляється... хтось таки переступить через свої вподобання і потреби і зробить саме те що є першою необхідністю і допоможе цій людині яка є поруч,а хтось скаже "а ну його на..."що в деяких ситуаціях теж правильно... Якшо ти викладаєшся наповну і може не все робиш ідеально але робиш це натхненно,а в твою сторону навіть не дивляться ,не говорячи вже про віддачу,то все що ти робив,і як би не старався не проб"є ту людину якшо вона ше досі не зрозуміла що за людина є з нею завжди поруч і допомагає....і в такі моменти можна сміло розвернутись і піти в інший бік,а та,інша людина незабаром обов"язково пожалкує....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|