Чоловіки і жінки...
| |
andrew | Дата: Чт, 15.11.07, 12:00 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| В просто флуді набрала обороти окрема тема, яку я сюди і переношу. Чоловіки і жінки! Невже Вам немає чого сказати?
|
|
| |
Mozia | Дата: Чт, 15.11.07, 12:00 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Напиклад я інженер-технолог по ремонту залізничного транспорту (себто тепловозів, електровозів). Як казав Andrew - "підтримуй інженера-механіка". По освіті я якраз він і є! А найбільше у світі я люблю ходити в кіно зі своєю дружиною та бавитись зі своїм 7-ми місячним синочком.
Между намерением и исполнением желаемого всегда лежит преграда! Между намерением и исполнением желаемого всегда помехой стоит хрупкая человеческая жизнь!
|
|
| |
kitpes | Дата: Чт, 15.11.07, 12:00 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| всьо, і нема на то ради....Quote (Mozia) Напиклад я інженер-технолог по ремонту залізничного транспорту (себто тепловозів, електровозів). Як казав Andrew - "підтримуй інженера-механіка". По освіті я якраз він і є! А найбільше у світі я люблю ходити в кіно зі своєю дружиною та бавитись зі своїм 7-ми місячним синочком. Мозя\можна тебе так називати\, а ти знаєш шо ти щасливчик?....от я знаю...Тільки не забувай про то...а то от погана погода,"клята робота" і можна забути що ти є щасливчик))
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Rain | Дата: Чт, 15.11.07, 12:01 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| одна дівчина сказала: "чоловіки, як чоловічий громадський туалет: або занято або гамно" - вибачте за нецензурщину... джентельмени - ваша думка щодо фрази або щодо дівчини
|
|
| |
wip2 | Дата: Чт, 15.11.07, 12:01 | Повідомлення # 5 |
Нагороди:
| на землі за статистикою вірних чоловіків майже немає - тобто 0,1% велика ймовірність того шо їй попався не той хлопець з 0,1%, а той з 99,9%) мені напрклад пощастило) і думаю шо так буде завжди тому нікого судити не буду. Люди не дарма говорять такі речі...
|
|
| | |
Rain | Дата: Чт, 15.11.07, 12:01 | Повідомлення # 7 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| один знайомий сказав: "ніколи не бігай за маршруткою і за дівчиною - завжди буде наступна..." леді, ваші коментарі ))) *** а інший знайомий додав - "а якшо я завжди їжджу на тролейбусі"...)))
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 15.11.07, 12:01 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) мені напрклад пощастило) і думаю шо так буде завжди тому нікого судити не буду. Самовпевнено Quote (nastinka) Люди не дарма говорять такі речі... А ще говорять що спалення одна з найболючіших смертей. Цікаво і скільки трупів вони опитали ? Скільки людей перепробувало багато видів смерті ? Люди взагалі багато говорять і то не означає що їм треба без заперечно вірити
Йа Айтішко
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 15.11.07, 12:01 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Згоден, що статистика це своєрідна "повія". Статистика показує те, що кому потрібно Нормальних чоловіків дуже багато, і таких що не зрадять ще більше... Просто потрібно ретельніше добирати свій контингент...
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 15.11.07, 12:04 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Я так зрозумів тут будем обговорювати відносини між чоловіками і жінками, висловлювати свої думки про протилежну стать і тп. речі ? Якщо так то відповідно будем обговорювати і порівнювати Блонидинок, Брюнеток і Руденьких
Йа Айтішко
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 15.11.07, 12:05 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Я і моя дівчина хоча і ревнуємо одне одного але розуміємо що зрадити не можемо, і я не думаю, що таких як ми мало.
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 15.11.07, 12:10 | Повідомлення # 12 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Я думаю ти правий, недавно була в мене така ситуація, але як виявилось в мене ще є залишки совісті які не дали мені згрішити і з цього приводу дуже радий
Йа Айтішко
|
|
| | |
andrew | Дата: Пт, 16.11.07, 19:09 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Хоче може і кожен другий... Але то не мужик, який себе не може стримувати!!! (а тряпка)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пт, 16.11.07, 19:10 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ЗаПпИтАнНя До ЧоЛоВіКіВ!!!! ЯкИй ВаМ СтИлЬ,ХаРаКтЕр ПоДоБаЄтЬсЯ ЖіНоК,ДіВчАт.....??? :rolleyes:
Повідомлення відредагував Ramzis - Пт, 16.11.07, 17:57 |
|
| |
|
|
Доброго дня, Гість |
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.147
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney: U423369090055 R290962205825 Z323888339574 E235003321478

SMS.копілка
|
|