Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Чоловіки і жінки...
lollaДата: Сб, 20.03.10, 21:02 | Повідомлення # 511
Перспективне
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Quote (Brand)
Они ее повяжут в гостинице, притащат в отделение, будут битый час светить лампой в глаза и что-то лопотать по ихнему.
В конце скажут на ломаном английском, что отпустят, если она подпишет бумагу.
А на бумаге будет "ЮЛЯ Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ, ВЫХОДИ ЗА МЕНЯ!". И появляешься ты с цветами!

помоєму це жорстоко, потрібна романтика а від такого можна перелякатися до смерті

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

BrandДата: Пн, 22.03.10, 12:26 | Повідомлення # 512
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
lolla, це ж анекдот )
А взагалі я думаю що коли доходить до того що чоловік хоче освідчитись, то дівчина вже певний час цього чекає
І в принципі навіть прості слова будуть почуті і сприйняті як якісь супер екстра і дадуть позитивний результат
З.І. хоча я можу помилятись за браком досвіду -))

Йа Айтішко

BoVVeRДата: Пн, 22.03.10, 15:58 | Повідомлення # 513
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
Головне: не завчивати наперед якихось уберфраз і тому подібного: все вилетить і так з голови.

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

lollaДата: Пн, 22.03.10, 16:31 | Повідомлення # 514
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
BoVVeR, цілком згідна бо завчена чи заздалегідь придумана фраза може звучати штучно і не справить належного враження
О, доречі згадала : в житті не в театрі головної репетиції не буває! smart

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

BoVVeRДата: Пн, 22.03.10, 21:48 | Повідомлення # 515
Толкове

Нагороди:
Діло в тому, що в такий відповідальний момент просто почне язик заплітатись. Краще видати те, що сформується в ту ж хвилину і буде найбільш щирим.

lomza_tДата: Вт, 23.03.10, 16:32 | Повідомлення # 516
Толкове

Нагороди:
Quote (Brand)
А на бумаге будет "ЮЛЯ Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ, ВЫХОДИ ЗА МЕНЯ!". И появляешься ты с цветами!

А у відповідь - "Та пішов ти!" respect
Зійдусь на думці, що ідею потрібно детально обміркувати, спланувати (хоча не завжди), постаратись, щоб вона була справді цікавою. А от слова... Вони мають іти з душі, бути відзеркаленням почуттів, тому і сказані мають бути в момент освідчення, тоді, коли почуття найсильніщі і найщиріші =)

BrandДата: Вт, 23.03.10, 16:48 | Повідомлення # 517
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
особливо якщо варіант по зальоту )
вона - в нас буде дитина
він( думає ) - ото я попав
він - ... *******, виходь за мене
вона - так

З.І. ... - задумався, стан ошоломлення
З.З.І. ****** висловлювання емоцій щиро і відверто, замінено на зірочки бо цензура не пропускає

Йа Айтішко

BoVVeRДата: Вт, 23.03.10, 19:08 | Повідомлення # 518
Толкове

Нагороди:
Саме такий варіант був у мого знайомого...Тобто мав бути...Тести фігня одним словом)) Лікарі надійніше...
Так ось: все було сказано з душі і саме в цей момент, а не задумано наперед. Лише програма на день була спланованою.

IngaДата: Ср, 24.03.10, 11:23 | Повідомлення # 519
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Мені здається, що освідчення у коханні більш очікуваніше і приємне ніж освідчення "Виходь за мене". Коли люди кохають один одного і знають про почуття один одного, то помоєму краще просто обсудити це питання, а не кидатись банальними фразами. ІМХО

lomza_tДата: Чт, 10.06.10, 19:47 | Повідомлення # 520
Толкове

Нагороди:
Quote (Inga)
Мені здається, що освідчення у коханні більш очікуваніше і приємне ніж освідчення "Виходь за мене".

Згідна. Освідчення - це щось надзвичайно особливе, інтимне...
Але не згідна з наступним. Не обов"язково ж мають бути банальні слова, а може бути якийсь сюрприз. І потім буде приємно розповідати друзями, батьками... Набагато приємніше ніж просте "Ми вирішили поженитись."
От до чого хлопець додумався:

BoVVeRДата: Чт, 10.06.10, 22:46 | Повідомлення # 521
Толкове

Нагороди:
ІМХО, краще декілька звичних слів у підходящий момент.

GestiaДата: Пт, 11.06.10, 16:10 | Повідомлення # 522
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Ну не знаю, как девушка могу сказать что мы любим сюрпризы, а тем более в таком романтичном деле как предложение выйти замуж. Ну а для парня наверное и правда проще "несколько привычных слов в подходящий момент" =)

Неадекватная, высокомерная истеричка ^^

BoVVeRДата: Пт, 11.06.10, 18:05 | Повідомлення # 523
Толкове

Нагороди:
Справа в тому, що якісь фінти ушами переважно вилітають з голови в такі моменти, як я собі уявляю. ІМХО, багато романтики і викрутасів в такий момент виглядатимуть штучно і очікувано, бо буде відчуватися певна підготовка до цього.

GestiaДата: Пт, 11.06.10, 19:11 | Повідомлення # 524
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
В принципе, если так судить то и цветы на день рождения тоже искусственно и ожидаемо...
Недавно на паре по английскому, как раз обсуждали свадьбы. И препод рассказал интересную историю о том как делал предложение его сын. Пусть сына зовут Адриан. Так вот Адриан и его девушка поехали в путешествие в Венецию, девушка ни о каких планах естественно ничего не знала. И вот, когда они плыли по каналу на гондоле, Адриан попросил остановить лодку у моста и став на одно колено сделал предложение своей девушку. А в этот момент на мосту была группа американских туристов, которые польского не знали, но по происходящему поняли в чем же дело и начали кричать "Say, Yes" а когда она согласилась "Give her a kiss". Американцы слегка подкорректировали романтический момент на более юморной, но все же неплохо, по моему.
И я это все к тому, что и Венеция, и рестораны, и цветы - все это с одной стороны банально. Но наверное, банально только для тех, кто получает эти цветы по 20 раз за год. Для меня же, все это было бы классно и запомнилось бы на всю жизнь.
Вспомнилась еще одна история, которую рассказывал американец, с которым я занималась английским лет 5 назад. Он сделал предложение своей жене, положив кольцо в поп корн. Оригинально? - Да. Романтично? - Нет.
Так что пожалуй предпочитаю Венецию и рестораны и я буду рада если мой парень постарается и подготовиться к такому важному событию.

Неадекватная, высокомерная истеричка ^^

BoVVeRДата: Пт, 11.06.10, 22:17 | Повідомлення # 525
Толкове

Нагороди:
Значить говоримо ми про різне. Я особисто не побачив в цьому відео шоь справді цікаве і толкове. Розповідь про Венецію і гондоли, звичайно, цікава і ІМХО набагато краще ніж той варіант у відео. Це трохи різні речі: робити виставу і просто створювати романтичну обстановку.

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.217.10
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478