Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Чоловіки і жінки...
RainДата: Пн, 13.10.08, 17:11 | Повідомлення # 406
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень
andrew, Mysterio, ви праві, звичайно не потрібно все спихати на себе, звичайно, в нас теж буває поганий настрій, ми втомлюємося, і навіть буває, коли нам хочеться сказати "я не можу" або "я не вмію"...
іноді я боюся навіть це сказати...
andrew, як ти і сказав,
Quote (andrew)
закоханий чоловік нічого не бачить навколо себе, і не здатен тверезо мислити

більш як у 80% випадків, хлопець "допридумує" собі якісь якості дівчини, хоча про них не знає, можливо їх і нема.
наприклад, коли запитатися в нього "яка вона?" він почне "о, вона така гарна, добра, щира, відверта, з почуттям гумору, ми з нею говоримо про все на світі"...
хоча насправді він дивився їй на груди весь час і думав, як йому класно буде з нею, самі розумієте, що...
тому важливо не допридумувати.. )))
ну а щодо твоєї цитати Mysterio,
Quote (Mysterio)
Rain, якщо чесно то якщо діяти так як ти радиш то піжиття требя якимось "самобичеванием" займатися cool тому що в проблемах які виникають в стосунках далеко не завжди винуватий чоловік.

як сказати...в основному нами керує одне з найсильніших почуттів - і це лінь (є ще страх. наприклад страх залишитися самотнім).
коли щось не так, значить я щось не так зробив, а нам робити треба багато і не лінуватися. працювати над собою постійно, вдосконалюватися.
наприклад, все просто, якщо буде вибір між стрункою ельфоподібною дівчинкою і курящою згорбленою матюкливою смердючою мавпоподібною істотою - то я виберу струнку ельфоподібну дівчинку.
навіть якщо вибір буде між стрункою ельфоподібною дівчинкою і просто стрункою дівчинкою, - я виберу струнку ельфоподібну дівчинку.
розумієте? всі виберають найкращу!
відповідно жінки (нехай на насутпне зверне увагу BoVVeR)
якщо буде вибір між
суперхлопцем, який все встигає, багато чого досягнув в житті власними силами, сам вміє все зробити своїми руками, має фігуру грецьоко півбога, знає 4 мови, відмінне почуття гумору, природжений лідер, і крім того умудряється достатньо уваги приділити дівчині
або
скрюченим чахликом, який просмердівся запахом поту вперемішку з цигарками і вчорашнім блювотинням, який при зустрічі з дівчиною розповідає "як ми з моїми дружочьками, раздавали тягла, васа, якому-та 14-лєтньому патлатому п!д@ру, вєріш, старий? гаггага" і який весь свій вільний час проводить "на кортачках з півасом в рукє", а його досягненнями і активними заняттями є "тусіть с пацанамі на районє"
думаю, ви вже здогадалися кого вибере будь-яка дівчина...
навіть якщо вибрі буде між суперхлопцем і звичайним хлопцем, який просто ходить на роботу і любить грати на гітарі,..
дівчина теж вибере найкращого - це просто логічно.
недостатньо бути хорошим, - потрібно бути найкращим.
я це все веду до того, чого ніяк не можу написати:
хлопці і дівчата вибирають найкраще. зверніть увагу, що тут пишуть тільки хлопці зараз. просто старайтеся дивитися на себе збоку, щоб визнати, що іноді є ваша вина в чомусь.
бо дівчата зраджують, і хлопці зраджують
бо дівчата бувають поганими і добрими, і хлопці бувають поганими і добрими - але ніхто не ідеальний.
іноді чоловіки самі не розуміють, чого хочуть: коли шукають жінку, то вірну і не зрадливу, коли мріють про об"єкт сексуальних фантазій, - то про погану дівчинку.
а жінки хочуть, щоб чоловік був вірний і ! "приносив додому зарплату" ! щоб на пиво не ходив і про друзів своїх забув, такими зазвичай є дряхлики занудні і скучні без друзів....
а коли про об"єкти своїх еротично-романтичних фантазій, то в них чомусь з"являються Бреди Піти, Джорджі Клуні і ще хто-зна-хто вплоть до продавців шаурмою (хоча би, бо вони "смахують на отих турків, з якими я відпочивала минулого літа на морі")
тому думайте головою і вибиирайте не тільки серцем а і розумом.
зважте пріоритети.

Повідомлення відредагував Brand - Вт, 14.10.08, 16:24

BoVVeRДата: Пн, 13.10.08, 19:58 | Повідомлення # 407
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Rain)
якщо буде вибір між
суперхлопцем, який все встигає, багато чого досягнув в житті власними силами, сам вміє все зробити своїми руками, має фігуру грецьоко півбога, знає 4 мови, відмінне почуття гумору, природжений лідер, і крім того умудряється достатньо уваги приділити дівчині
або
скрюченим чахликом, який просмердівся запахом поту вперемішку з цигарками і вчорашнім блювотинням, який при зустрічі з дівчиною розповідає "як ми з моїми дружочьками, раздавали тягла, васа, якому-та 14-лєтньому патлатому п!д@ру, вєріш, старий? гаггага" і який весь свій вільний час проводить "на кортачках з півасом в рукє", а його досягненнями і активними заняттями є "тусіть с пацанамі на районє"
навіть якщо вибрі буде між суперхлопцем і звичайним хлопцем, який просто ходить на роботу і любить грати на гітарі,..

значить так.....по-перше,я не вважаю себе якимось ср@ним пациком який васа тягла валяє направо і наліво...
по-друге, ти мене не зовсім зрозумів....я мав на увазі шо в більшості жінок така природа що вони потягнуться до "богатєнького умєльца" і "генія" ніж до того кому все дається може і тяжче зате він над цим працює і вдосконалюється(див. Наруто),який насправді тій дівчині приділяє більше уваги і теплоти ніж той самий "умєлєц",якому сьодні одна а завтра друга,тому,що він вже до цього привик і знає шо закадрить він собі практично любу дівчину і коли таке станеться то та дівчина буде за ним бігати і благати його щоб не кидав...
по-третє....я вів до того що переважно коли є цей "вибір" то жінки чомусь дивляться на те що зовні а не те що в середині,і виберуть багатого красеня з пустою головою з яким впринципі немає про що поговорити і сам по-собі і без грошей чи наприклад тієї ж краси він нічого не вартий....а на іншого,хто може не може похвалитись такими "природніми даними" зате він є широкорозвинений сам по собі і має власну думку...
Quote (Rain)
я це все веду до того, чого ніяк не можу написати:
хлопці і дівчата вибирають найкраще.

найкраще ззовні,бо переважно не зважують людину всередині і роблять вибір майже не знаючи людей між якими вона вибирає
Quote (Rain)
іноді чоловіки самі не розуміють, чого хочуть: коли шукають жінку, то вірну і не зрадливу, коли мріють про об"єкт сексуальних фантазій, - то про погану дівчинку.
а жінки хочуть, щоб чоловік був вірний і ! "приносив додому зарплату" ! щоб на пиво не ходив і про друзів своїх забув, такими зазвичай є дряхлики занудні і скучні без друзів....
а коли про об"єкти своїх еротично-романтичних фантазій, то в них чомусь з"являються Бреди Піти, Джорджі Клуні і ще хто-зна-хто вплоть до продавців шаурмою (хоча би, бо вони "смахують на отих турків, з якими я відпочивала минулого літа на морі")
тому думайте головою і вибиирайте не тільки серцем а і розумом.
зважте пріоритети.

ну якщо говорити про так звані "фантазії" то це справа кожного....хтось може думати про топ-модель а хтось про очкасту сусідку параску,яку він в брутальній позі "це саме..."...
це ж саме стосується і жінок,тому це є справа кожного і я вважаю що саме тут не потрібно узагальнювати...

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

BrandДата: Вт, 14.10.08, 16:36 | Повідомлення # 408
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (Rain)
одумайте, можливо вам дійсно подобається просто один і той самий тип людей, до яких вас притягує?

Я думаю трішки інакше. Я погоджуюсь що фраза такй/така сама як всі інші через те що підсвідомо шукаємо один і той самий тип людей, але якщо всі рази закінчуються так само ( тобто розлученням/розставанням ) то чи не поміняти той тим на інший можливо подібний можливо кардинально протилежний ? Як ви думаєте ?
Quote (Rain)
більш як у 80% випадків, хлопець "допридумує" собі якісь якості дівчини, хоча про них не знає, можливо їх і нема. наприклад, коли запитатися в нього "яка вона?" він почне "о, вона така гарна, добра, щира, відверта, з почуттям гумору, ми з нею говоримо про все на світі"... хоча насправді він дивився їй на груди весь час і думав, як йому класно буде з нею, самі розумієте, що... тому важливо не допридумувати.. )))

Саме тому дуже важливо подивитись на ваші стосунки зі сторони. Я в такому випадку звертаюсь то своїх друзів( не знаймих, а найкращих друзів яких нажаль мало ) і запитую в них що вони думають про наші стосунки, і зокрема про мою дівчину. Тоді вибираю щось середнє з того всього що вони скажуть, а тоді вирішую як воно на справді
Quote (Rain)

...

Ну ти тут загнув. А якщо буде вибір між Напівбогом( за статурою), але який нічого особливого не досяг і простим хлопцем який в житті чогось досяг. То кого на твою думку вона вибере ? Судячи з того що ти писав вона вибере напівбога, але я думаю що можливо перших пару разів, а потім вона на таких навіть дивитись не буде, а буде вибирати простих які щось досягли
To BoVVeR Те що ти пишеш це перебыльшення. А по друге все залежить від тебе. Закадрити можна кого завгодно, головне це підхід. Почати зустрічатись че просто, набагато тяще втримати те що маєш. Стосунки це постійні конфлікти і примирення, питання стоїть тільки в тому чи готові ви заради іншого/ої іти на компроміси з самим собою, а деколи і поступатись, наступати на горло своїй гордості. І якщо такі 2-і людини зійдуться то все в них здійсниться. І взагалі життя це вічний пошук ідеалу який ніколи не завершиться. Щоб побудувати нормальні стосунки треба спочатку докінця розібратись в собі ( ІМХО )

Йа Айтішко

MysterioДата: Ср, 15.10.08, 00:13 | Повідомлення # 409
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (Rain)
навіть якщо вибір буде між стрункою ельфоподібною дівчинкою і просто стрункою дівчинкою, - я виберу струнку ельфоподібну дівчинку.
розумієте? всі виберають найкращу!

отут ти неправ happy ти кажеш про СЕБЕ - тому що я наприклад виберу просто струнку дівчину. в кожного свої вподобання.
Quote (Rain)

але згодься що даже в такої конченої гопоти як ти описав, тоже є дівчата, і скажу по своїх спостереженнях, далеко не найгірші cool
Quote (Rain)
недостатньо бути хорошим, - потрібно бути найкращим

поняття "найкращий" для кожної інше і тому вгадати що є найкращим для тої, що тобі треба, подекуди досить проблематично
Quote (Rain)
дівчина теж вибере найкращого

отут теж далеко не факт - одна вибере першого а інша вибере другого - це справа вподобань і інтересів
Quote (Rain)
старайтеся дивитися на себе збоку, щоб визнати, що іноді є ваша вина в чомусь

Rain, я б тобі розказав одну історію і, цікаво, чи ти керуючись своїми переконаннями, зміг би дати їй розумне пояснення - хто правий, а хто ні happy
Quote (Rain)
коли шукають жінку, то вірну і не зрадливу, коли мріють про об"єкт сексуальних фантазій, - то про погану дівчинку.

ну це як і вище мабуть твоє ІМХО, тому що мені особисто і моєї дівчини чи дружини вистачало б happy

Додано (15.10.2008, 00:13)
---------------------------------------------

Quote (Brand)
то чи не поміняти той тим на інший можливо подібний можливо кардинально протилежний ? Як ви думаєте ?

думаю що це неможливо, тому що якщо тобі подобаються дівчата зросту 2м і з довгим волоссям і не менш довгими ногами, то карлики з стрижкою а-ля Брюс Уілліс і ногами як в кавалериста тобі навряд чи припадуть до смаку happy
Quote (Brand)
Я в такому випадку звертаюсь то своїх друзів( не знаймих, а найкращих друзів яких нажаль мало ) і запитую в них що вони думають про наші стосунки, і зокрема про мою дівчину. Тоді вибираю щось середнє з того всього що вони скажуть, а тоді вирішую як воно на справді

Brand, ти хочеш сказати що твої друзі (навіть найкращі) настільки втаємничені у всі подробиці твого особистого життя що можуть грамотно судити про доцільність чи правильність твоїх стосунків з кимось? Якщо припустімо дівчина мого КРАЩОГО друга мені не подобається це не значить що вона погана або що їм треба розійтися - це лише значить що ВОНА МЕНІ не подобається і все cool
Quote (Brand)
Закадрити можна кого завгодно, головне це підхід

Ой, не скажи.... happy
Quote (Brand)
Щоб побудувати нормальні стосунки треба спочатку докінця розібратись в собі

У стосунках вас двоє, і щоб нормально щось побудувати вдвох, треба щоб ви обоє розібралися в собі wink

RainДата: Ср, 15.10.08, 10:50 | Повідомлення # 410
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (Mysterio)
Brand, ти хочеш сказати що твої друзі (навіть найкращі) настільки втаємничені у всі подробиці твого особистого життя що можуть грамотно судити про доцільність чи правильність твоїх стосунків з кимось? Якщо припустімо дівчина мого КРАЩОГО друга мені не подобається це не значить що вона погана або що їм треба розійтися - це лише значить що ВОНА МЕНІ не подобається і все

дуже підтримую!
нікому не раджу прислухатися, що кажуть інші, бо так можна залежати від чиєїсь думки і стати підсідомо маріонеткою в руках суспільства "що про мене подумають, коли я це одягну, коли я це зроблю, коли я буду з нею зустрічатись" - розумієте, так?
тим більше, завдяки "друзям", які буває із заздрості, що ти з класною дівчиною, хочуть зіпсувати союз між вами, або найчастіше і найгірше, коли своїх 50cent вставляють батьки з однієї чи з двох сторін - бували випадки, коли одружені пари розлучалися, а конфліктом тому були батьки, які казали, "він поганий , вона погана", і тд.
стосунки - це закрита куля, нехай ніхто крайній в них не втручається, бо то вже виходить тоді швецька сім"я. ))
Quote (Brand)
підсвідомо шукаємо один і той самий тип людей, але якщо всі рази закінчуються так само ( тобто розлученням/розставанням ) то чи не поміняти той тим на інший можливо подібний можливо кардинально протилежний ?

нехай кожен пробує/вибирає, просто варто бути готовим, що інший тип несе за собою інші радості і інші проблеми - без того не обійтись. Але я мав на увазі, що мені от ззовні подобається один тип дівчат, і я на таки буває задивляюсь, а до інших ставлюся нейтрально.
Quote (Brand)
Судячи з того що ти писав вона вибере напівбога, але я думаю що можливо перших пару разів, а потім вона на таких навіть дивитись не буде, а буде вибирати простих які щось досягли

Brand, ти сам щойно написав слова, в яких і лежить вся настільки проста правда: дівчата - хитрі створіння. Всю молодість вони проведуть з напівбогами, навіть не дуже розумними, щоб отримати максимум від своєї молодості, а коли почне наставати той момент, коли їхня зовнішня краса не буде такою вартою уваги як раніше, - знайде просто багатого дядьку/дідуся, який навіть можливо крім того щось досяг в житті, але це вже не буде важливо, тоді вже головне - пригріте місце, і можливість їздити регулярно на курорт за його гроші.
Дівчата - самі за себе, хоч кажуть "ти мені потрібний", вони коти - ластяться, а насправді чекають, поки ти їх погладиш і даш їсти. А потім насититься і піде.

Додано (15.10.2008, 10:50)
---------------------------------------------

Quote (Mysterio)
але згодься що даже в такої конченої гопоти як ти описав, тоже є дівчата, і скажу по своїх спостереженнях, далеко не найгірші

старий, мушу з тобою дуже непогодитися.
звичайно, що ззовні - так. 100% є кралі хоч куди. ну але я не вірю, шо в описаного мною віртуального придурка розумна дівчина...
жодна, варта уваги хороша дівчина не буде триматися такого імбіцила.
хоча якщо як каже Brand,
Quote (Brand)
Закадрити можна кого завгодно

але закадрювання зачасту несе в собі 5% правди від людини, тому це буде настільки довго, поки дівчину не закадриш, тобто не досягнеш результату своїх дій - далі - все, пропадає спортивний інтерес у тебе і в неї - і ви розходитесь.
ну але якщо для стосунків, то
Quote (Brand)
чи готові ви заради іншого/ої іти на компроміси з самим собою, а деколи і поступатись, наступати на горло своїй гордості

?
це те, про що я отут весь час пишу! в цьому погоджуюсь з Brand, на 100%
і взагалі останнім часом думаю, що жити можна з будь-якою дівчиною.
спочатку шукаєш високих ідеалів, потім красуню, потім шукаєш розумничку, потім господиню - потім розумієш, що все одно робиш щось не так і проблема в тобі. тоді просто знаходиш гарну дівчину - як наслідок, проблеми ті ж самі, що і від інших.
все одно весь день на роботі, приходиш додому робиш порядок, готуєш, особисті справи, сон. далі те ж саме - а де сенс? гроші.

MysterioДата: Ср, 15.10.08, 11:13 | Повідомлення # 411
Впевнене

Нагороди:
Quote (Rain)
звичайно, що ззовні - так. 100% є кралі хоч куди. ну але я не вірю, шо в описаного мною віртуального придурка розумна дівчина...
жодна, варта уваги хороша дівчина не буде триматися такого імбіцила.

им...ну ні...найкрутіша вдімінниця з паралельного класу, розумниця в якої і з зовнішніми даними проблем нема, у 18 років вийшла заміж за отакого класичного "пацика с півасам в рукє" в якого впридачу ходка на зону і який зовнішніми даними (а-ля напівбог) і тим більше наявністю чогось в голові явно не відрізняється. Одного разу балакав з нею і запитав "Мол, як так?"...як ти думаєш що вона мені сказала? (я чесно признаюся що з відповіді о%*%в) "Мені пофіг що він не красавєц, пофіг шо він сидів і пофіг що він не шибко розумний. Я його дуже люблю і все. Це чоловік який мені підходить." От і думай тут... wacko
Quote (Rain)
варто бути готовим, що інший тип несе за собою інші радості і інші проблеми - без того не обійтись.

Quote (Rain)
спочатку шукаєш високих ідеалів, потім красуню, потім шукаєш розумничку, потім господиню - потім розумієш, що все одно робиш щось не так і проблема в тобі. тоді просто знаходиш гарну дівчину - як наслідок, проблеми ті ж самі, що і від інших.

там одне, там інше wacko то інші проблеми в іншого типу дівчат, то однакові у всіх...де істина? wacko
Quote (Rain)
Всю молодість вони проведуть з напівбогами, навіть не дуже розумними, щоб отримати максимум від своєї молодості, а коли почне наставати той момент, коли їхня зовнішня краса не буде такою вартою уваги як раніше, - знайде просто багатого дядьку/дідуся, який навіть можливо крім того щось досяг в житті, але це вже не буде важливо, тоді вже головне - пригріте місце, і можливість їздити регулярно на курорт за його гроші.

як це не сумно і прискорбно, але це правда і я з нею погоджуюся... sad

adrenalinДата: Ср, 15.10.08, 11:43 | Повідомлення # 412
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (Rain)
якщо буде вибір між
або

Не згідний абсолютно!!!! Навіть на особистому прикладі можу сказати шо дівчата мають свої смаки і вподобання (переважно мотивуючись грошима і авторитетом хлопця і не тільки). Хоть я і не растаман якись не клеєдох зато мене часто кидали заради якогось абсолютного недоумка (не подумайте шо це просто заздрість я завжди поважаю гідну конкуренцію)
Quote (Rain)
більш як у 80% випадків, хлопець "допридумує" собі якісь якості дівчини, хоча про них не знає, можливо їх і нема.
наприклад, коли запитатися в нього "яка вона?" він почне "о, вона така гарна, добра, щира, відверта, з почуттям гумору, ми з нею говоримо про все на світі"...
хоча насправді він дивився їй на груди весь час і думав, як йому класно буде з нею, самі розумієте, що...

Тут я б сказав що ніхто нічого не допридумує а конкретніше буду говорити на прикладі своїх друзів.Вони абсолютно тверезо оцінюють дівчину і всі її якості а деколи навіть вказують такі недоліки що я зі сторони і не помічав, просто вони прекрасно розуміють що ідеальних нема у всіх є свої недоліки і ці недоліки це те з чим прийдеться миритись заради кохання.
Quote (Brand)
Саме тому дуже важливо подивитись на ваші стосунки зі сторони. Я в такому випадку звертаюсь то своїх друзів( не знаймих, а найкращих друзів яких нажаль мало ) і запитую в них що вони думають про наші стосунки, і зокрема про мою дівчину. Тоді вибираю щось середнє з того всього що вони скажуть, а тоді вирішую як воно на справді

А тут я просто наведу приклади з свого життя у мене за період мого існування дівчат старались відбити друзі яких я знав по 2-4 роки (і це були найближчі для мене люди) .І взагалі шо можуть сказати люди які дивляться зі сторони ?Розумні люди не виставляють свої почуття на показ тому тверезо судити стосунки друзям не можливо (Деколи пара ззовні виглядає щаслива а в душі у кожного пустеля)
Я 2 рази втрачав найблищих друзів через дівчат і чесно кажучи не жалію той період що я прозустрічався з останньою дівчиною був найкращим періодом мого життя. Якщо хочеш будувати своє життя не слід звертати увагу ні на кого крім себе і неї-бо друзі твоє життя не збудують!!!.

BrandДата: Ср, 15.10.08, 12:43 | Повідомлення # 413
Толкове

Нагороди:
Quote (Rain)
дуже підтримую! нікому не раджу прислухатися, що кажуть інші, бо так можна залежати від чиєїсь думки і стати підсідомо маріонеткою в руках суспільства "що про мене подумають, коли я це одягну, коли я це зроблю, коли я буду з нею зустрічатись" - розумієте, так?

Ви неправильно зрозуміли те що я написав, я не мав наувазі що я повністю покладаюсь на своїх друзів і їхні погляди на мою дівчину, я мав наувазі що мене цікавить думка зі сторони про нашу з нею пару. Тобто як ми дивимось разом і тп.
Quote (Rain)
але закадрювання зачасту несе в собі 5% правди від людини, тому це буде настільки довго, поки дівчину не закадриш, тобто не досягнеш результату своїх дій - далі - все, пропадає спортивний інтерес у тебе і в неї - і ви розходитесь.

+100
Quote (Rain)

ти забув про "з великими грудьми" biggrin
Quote (Mysterio)
... От і думай тут...

А що тут думати, їй просто подобається ним керувати от і все.
Quote (adrenalin)
друзі яких я знав по 2-4 роки

Своїх друзів я знаю по 18-20років а не по 2-4 і ми з ними пройшли "і вогонь, і воду, і мідні труби"© не памятаю звідки
Quote (adrenalin)
Якщо хочеш будувати своє життя не слід звертати увагу ні на кого крім себе і неї-бо друзі твоє життя не збудують!!!.

Тут я з тобою згідний на 100%. В більшості є своя особистість, і в декого є не просто голова на плечай, а й сіра речовина в ній. Кожен думає сам за себе і вибира шлях яким він буде іти пожитті.

З.І. Ящо розглянути наше життя як ріку, то є люди які пливуть проти течії, є такі які пливуть за течією, є ті кого просто несе течія, а нам треба якогомога швидше добрати до берега. Тому що по берегу ти будеш іти набагато швидше ніш всі інші хто знаходиться у ріці

Йа Айтішко

MysterioДата: Ср, 15.10.08, 22:04 | Повідомлення # 414
Впевнене

Нагороди:
Quote (Brand)
А що тут думати, їй просто подобається ним керувати от і все.

там такий чел що ним особо не покеруєш. в нього чуть шо зразу крик на всю хату, плюс і рукоприкладством не гнушається cool
Quote (Brand)
ти забув про "з великими грудьми"

wacko кому що wacko

RainДата: Чт, 16.10.08, 15:10 | Повідомлення # 415
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (adrenalin)
Розумні люди не виставляють свої почуття на показ тому тверезо судити стосунки друзям не можливо (Деколи пара ззовні виглядає щаслива а в душі у кожного пустеля)

Quote (adrenalin)
Якщо хочеш будувати своє життя не слід звертати увагу ні на кого крім себе і неї

adrenalin, читаю і аплодую тобі.
хочу додати, що, ...ну це дурня звичайно але..., в дівчатах є таке почуття жалю. іноді вони починають устрічатися/приділяти увагу якимсь хлопцям, яких вони бачуть жалюгідними, неповороткими, невмілими - з почуття жалю. звичайно потім покидають. реально їм подобаються інші, але вони звертають увагу на різних уродів, бо їм їх шкода....це як валяється на дворі брудне кошеня з глистами, а вони його піднімають і несуть додому годувати молочком, бо його шкода.
а далі вже знайомий сценарій: кошеня звикає, і не хоче, щоб його викидали назад в холодний двір, йому хочеться, щоб його отак все життя годували і гладили. Так само і з людьми буває - отака дівчина пожаліє хлопця, підпустить до себе, а коли хоче відкидати, він вже звик, тепер йому боляче, мав все і в нього тепер це забирають.
Brand, я мабуть невірно тебе зрозумів, але ти написав
Quote (Brand)
я мав наувазі що мене цікавить думка зі сторони про нашу з нею пару. Тобто як ми дивимось разом і тп.

це ти написав після
Quote (Brand)
запитую в них що вони думають про наші стосунки, і зокрема про мою дівчину. Тоді вибираю щось середнє з того всього що вони скажуть, а тоді вирішую як воно на справді

тобто по тому як ви дивитесь разом ти вирішуєш чи бути вам вдвох? о_О
думаю, мабуть ти щось не те хотів написати.

BrandДата: Чт, 16.10.08, 15:18 | Повідомлення # 416
Толкове

Нагороди:
Quote (Rain)
тобто по тому як ви дивитесь разом ти вирішуєш чи бути вам вдвох? о_О думаю, мабуть ти щось не те хотів написати.

Ні, спочатку я вирішую чи бути нам в 2-ох. А потім те як ми дивимось в двох потрібне щоб дещо корегувати зі свого боку, наприклад там всі поголовно зауважують що я постійно кричу на свою дівчину.
Як на мене це не правильно значить я буду старатись цього не робити, а вірішити причину цього інакшим методом і тп.

Йа Айтішко

MysterioДата: Пт, 17.10.08, 16:45 | Повідомлення # 417
Впевнене

Нагороди:
Quote (Brand)
я постійно кричу на свою дівчину.

типу якщо друзі тобі не скажуть що ти часто на неї кричиш, то ти сам цього не помітиш? happy
Quote (Brand)
Як на мене це не правильно

смішний ти чувак smile тіпа хоть кричати на дівчину неправильно але якщо друзі не скажуть що я забагато на неї підвищую голос то я навіть цього не зауважу happy Поправ може я щось не так зрозумів)

wip2Дата: Нд, 19.10.08, 10:53 | Повідомлення # 418
Група: Видалені

Нагороди:

Quote (Brand)
наприклад там всі поголовно зауважують що я постійно кричу на свою дівчину.

як можна кричати на свою дівчину о_0, чоловік має бути стриманим..на то він і чоловік....нда... sad

lomza_tДата: Пн, 20.10.08, 09:28 | Повідомлення # 419
Толкове

Нагороди:
Quote (Rain)
жінки звертають увагу на успішних чоловіків, які чого досягли в своєму житті самі - сам такі домінуючі самці потрібні для продовження роду і здорового, а далі успішного потомства - все природньо, природний відбір, бажання до здорового і життєздатного потомтства. чоловіки шукають жінок із класною фігурою... просто з класною фігурою, бо з ними приємно мати чудовий секс, і як не дивно природньо такі жінки (з класною фігурою) найбільше здатні до народження здорового потомства і чоловіки їх відбирають теж дуже природньо.

Не всі підходять під ці стереотипии…Є й такі дівчата, яких приваблюють «погані хлопці», і є такі хлопці, яких приваблюють дівчата з інтелектом, проте я згідна, що таких – меншість…
Quote (Brand)
Мене ще цікавить питання чому жінки так люблять і старають загнати чоловіка як то кажуть "під каблук" і дуже їм не подобається коли це не виходить ?

Ну тому, що жінки – хитрі створіння (с)…Інколи не знають, чого хочуть, а інколи хочуть забагато…
Quote (adrenalin)
Ага і це шо їм потрібно як правило зводится до грошей і до багатого тупого чоловіка якого можна розводити і ходити на ліво коли він буде купатись в ілюзії!

Якщо жінка закохана, то дуже малоймовірно, що вона розводитиме свого коханого…Тоді вона навпаки, схоче зробити йому приємне…А якщо вона використовує чоловіка, то такий чоловік повинен її покинути, бо вона просто-напросто його не варта ІМХО…
Quote (andrew)
а так хочеться думати, що десь є такі... які тебе ніколи ні на що не проміняють... насправді. хочеться інколи на когось покластись, а немає на кого. хочеться щоб тебе підтримали, а немає нiкого. хочеться відчувати себе потрібним комусь, а нікому не треба... але хочеться вірити що така людина є...

Я згідна з вами на всі 10000 %. Але дозволити собі розслабитись може дорого коштувати…..
Quote (BoVVeR)
хоч десь але такі люди я думаю є....просто часто ми можемо їх не зауважувати,і не сприймати серйозно коли вони в той самий момент віддаються наповну...

Хороші слова…

lomza_tДата: Пн, 20.10.08, 09:31 | Повідомлення # 420
Толкове

Нагороди:
Quote (adrenalin)
Я останнім часом розчарувався повністю в наявності в природі нормальних взаємних почуттів коли до дівчат відносишся як до найдорожчої і найкоханішої людини на світі вони цього не цінять і сприймають це як належне.А коли відносишся як до повії якоїсь яку згадуєш тільки тоді коли тобі потрібно то вони заради тебе готові гори знести як мені це надоїло невже вас жінок таке відношення більше приваблює невже не можна замість того щоб показувати свої понти просто бути собою і показати свої справжні почуття вони ж у вас є ато ви як правило їх стараєтесь приховати а коли доходить до проблем страждаєте , але подумайте хто зможе припинити ваші страждання якшо не знає їхнього джерела?? І до-речі не вважайте що чоловік завжди повинен йти першй на якись важливий крок у стосунках ми всі люди і якшо хочете шось зробити важливе у вашому житті то робіть а не чекайте поки це замість вас зробить хтось інший !

А взагалі-то це тому, що коли чоловік повністю відданий жінці, їй немає куди прагнути…Вона вважає, що він так завжди її оберігатиме…А коли чоловік її ігнорує, вона собі думає: «Хммм…що зі мною не так ? Може я погано одягаюсь чи в мене макіяж якийсь не такий, а може він вважає мене не достатньо розумною? Ні, треба стати кращою…Завтра я одягну супер сексі білизну…може хоч тоді він зверне на мене увагу…» Розумієш, до чого я веду ? От…хоч це і сумно…
Quote (andrew)
і взагалі чоловіки сліпі створіння. закоханий чоловік нічого не бачить навколо себе, і не здатен тверезо мислити. все-таки ми доволі різні... чоловіки і жінки, жінками в більшості керують емоції, чоловіками логічне мислення (знову ж таки в більшості)... чоловіки не помічають що ними користуються, що ставлення до них не таке як вони собі уявляють. створення ідеалу, призводить лише до розчарування в майбутньому, тому чоловіки будьте розумними, і не забувайте про голову на плечах...

Так воно і є…Не потрібно ідеалізовувати людей, а дивитись більш реально на речі, хоча це не так вже й просто, особливо коли ти закоханий(-а)…
Quote (Rain)
і навіть буває, коли нам хочеться сказати "я не можу" або "я не вмію"... іноді я боюся навіть це сказати...

Я теж…
Quote (Rain)
відповідно жінки (нехай на насутпне зверне увагу BoVVeR) якщо буде вибір між суперхлопцем, який все встигає, багато чого досягнув в житті власними силами, сам вміє все зробити своїми руками, має фігуру грецьоко півбога, знає 4 мови, відмінне почуття гумору, природжений лідер, і крім того умудряється достатньо уваги приділити дівчині або скрюченим чахликом, який просмердівся запахом поту вперемішку з цигарками і вчорашнім блювотинням, який при зустрічі з дівчиною розповідає "як ми з моїми дружочьками, раздавали тягла, васа, якому-та 14-лєтньому патлатому п!д@ру, вєріш, старий? гаггага" і який весь свій вільний час проводить "на кортачках з півасом в рукє", а його досягненнями і активними заняттями є "тусіть с пацанамі на районє" думаю, ви вже здогадалися кого вибере будь-яка дівчина... навіть якщо вибрі буде між суперхлопцем і звичайним хлопцем, який просто ходить на роботу і любить грати на гітарі,.. дівчина теж вибере найкращого - це просто логічно.

А тут я вже погоджусь з Mysterio…Не у всіх однакові смаки

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574