Чоловіки і жінки...
| | |
Rain | Дата: Пт, 10.10.08, 17:36 | Повідомлення # 392 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| як на мене, як по-справжньму любити вчить релігія і зразок любов Ісус. andrew, мені сподобалося написане про Quote (andrew) дві частини одного цілого. тількі дві рівноцінні частини, одинакові, рівні шкода тільки, що завжди хтось хоче кимось керувати, казати як правильно жити і тд, а хтось хоче підкорятися.....?...... Quote (andrew) відчувати себе комусь потрібним це егоїстично? а як тоді та інша людина якій я припустимо потрібен? вона егоїстична теж? тут є суперечливість: зважте, людина, якій ти потрібен не може бути егоїстична, бо ця людина гіпотетично хоче приділяти увагу тобі, а не чекає уваги для себе, інакше, ти цій людині не потрібен. пояснюю свою думку ще так: нехай дві людини, які хочуть для себе уваги разом, але вони не можуть нічого дати одне одному, бо чекають, що хтось з них буде давати. таким чином вони взаємовідштовхуються. натомість. дві людини, які хочуть комусь тільки приділяти увагу і нічого не чекаають взамін, одне одному дарують себе і свою увагу, таким чином це вічний двигун - вони обоє дають і обоє отримують. це привильно (так каже Ісус і я це розумію) і це помоєму приємно і зручноі і вигідно, якщо казати іншими словами..от... буває, що хтось тільки дає, а хтось тільки бере - все одно не потрібно чекати нічого взамін і одного дня (через рік наприклад) ця людина відчує, скільки ви для неї робите. і тоді все буде як в другому варіанті. хоча може бути таке, що не зрозуміє, і тоді імовірно є сенс серйозно поговорити нарешті. крім того: закон збереження енергії - енергія нікуди не дівається, і нізвідки не виникає, вона просто переходить з одного стану в інший. що стається, те стається на добре. Бог милостивий і все бачить. Якщо сталося щось не так як ми собі хотіли, значить Бог нас вберіг від чогось поганого і в майбутньому нас чекає краще.
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 10.10.08, 20:27 | Повідомлення # 393 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| пробач, але ти знаєш моє відношення до релігії... це для мене не факт... а ось тобі мій варіант про двох людей. одна людина постійно дає другій, друга щаслива, і якийсь час і перша щаслива. сили не вічні, і першій людині теж потрібне тепло... перша людина перестає давати, друга йде геть... класно правда? в природі має бути баланс, дисбаланс так чи інакше призводить до краху
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 10.10.08, 21:22 | Повідомлення # 394 |
Нагороди:
| просто те, що дається другою людиною не цінується. Як кажеться люди тягнуться одне до одного не тільки по зовнішності, не тільки по внутрішньому світу, не тільки по грошовому статусу, але й по професіях... якщо прямо - кожен шукає собі рівню..і рівню не тільки у фінансах, але й всьому іншому... такі пари які знаходять себе є щасливими на справді! можна багато дискутувати на цю тему, казати він козел(літературне слово), вона д*ра... і так далі. Можна скандалити, але біля себе втримати нереально! Я не знаю чому так сталось.. не можу пояснити, в цьому задіяна тільки я, а я є безвідповідальною. Я не хочу приховувати нічого. Комусь буде цікаво знати. Це ж не є секрет!
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 15.10.08, 14:09 |
|
| |
andrew | Дата: Пт, 10.10.08, 21:51 | Повідомлення # 395 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Цікаво що стать не може бути "інша", а лише "протилежна". ніколи не помічав гри слів
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 15.10.08, 14:10 |
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 11.10.08, 01:54 | Повідомлення # 396 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) andrew, як я вас розумію... угу...уж хто б казав <_<
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 15.10.08, 14:14 |
|
| |
adrenalin | Дата: Сб, 11.10.08, 12:03 | Повідомлення # 397 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Я останнім часом розчарувався повністю в наявності в природі нормальних взаємних почуттів коли до дівчат відносишся як до найдорожчої і найкоханішої людини на світі вони цього не цінять і сприймають це як належне.А коли відносишся як до повії якоїсь яку згадуєш тільки тоді коли тобі потрібно то вони заради тебе готові гори знести як мені це надоїло невже вас жінок таке відношення більше приваблює невже не можна замість того щоб показувати свої понти просто бути собою і показати свої справжні почуття вони ж у вас є ато ви як правило їх стараєтесь приховати а коли доходить до проблем страждаєте , але подумайте хто зможе припинити ваші страждання якшо не знає їхнього джерела?? І до-речі не вважайте що чоловік завжди повинен йти першй на якись важливий крок у стосунках ми всі люди і якшо хочете шось зробити важливе у вашому житті то робіть а не чекайте поки це замість вас зробить хтось інший !
|
|
| |
julia | Дата: Сб, 11.10.08, 12:06 | Повідомлення # 398 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Мда, что творится! Только сегодня это все прочитала Действительно, не очень этично обговаривать личные отношения некоторых наших форумчан. От себя могу добавить только одно: в любви не бывает правых и виноватых, победителей и побежденных... Она дается нам как награда и испытание одновременно. Почему-то все воспринимают любовь только как награду и забывают о сложностях, которые обязательно ей сопутствуют. Давайте будем мудрее и ценить то что у нас есть в данный момент, и не жалеть о том, что потеряли
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 11.10.08, 12:49 | Повідомлення # 399 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (adrenalin) Я останнім часом розчарувався повністю в наявності в природі нормальних взаємних почуттів коли до дівчат відносишся як до найдорожчої і найкоханішої людини на світі вони цього не цінять і сприймають це як належне.А коли відносишся як до повії якоїсь яку згадуєш тільки тоді коли тобі потрібно то вони заради тебе готові гори знести як мені це надоїло невже вас жінок таке відношення більше приваблює невже не можна замість того щоб показувати свої понти просто бути собою і показати свої справжні почуття вони ж у вас є ато ви як правило їх стараєтесь приховати а коли доходить до проблем страждаєте , але подумайте хто зможе припинити ваші страждання якшо не знає їхнього джерела?? І до-речі не вважайте що чоловік завжди повинен йти першй на якись важливий крок у стосунках ми всі люди і якшо хочете шось зробити важливе у вашому житті то робіть а не чекайте поки це замість вас зробить хтось інший ! блін....в мене повністю те саме!!!!я роблю для людини навіть інколи більше ніж можна і ніж взагалі можливо,а вона того не цінить,і навіть не скаже нічого доброго......саме гірше коли ти розриваєшся на частини і вона вашше "галяк" ніфіга не розуміє і ше знаходить собі якогось ушльопка!!!і на тебе ноль уваги...ти далі стараєшся а тебе ,можна сказати зневажають....та зрозумійте ж накінець шо ви робите!!!!ви відштовхуєте від себе людину навіть не думаючи про наслідки!!!одумайтесь і подивіться навкруги,задумайтесь над тим шо робиться і зробіть висновки... Quote (julia) Давайте будем мудрее и ценить то что у нас есть в данный момент, и не жалеть о том, что потеряли smile шкода що ми розуміємо наскільки було добре щось тільки після того як ми це "щось" втратимо....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 15.10.08, 14:20 |
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 11.10.08, 14:08 | Повідомлення # 400 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (julia) Давайте будем мудрее и ценить то что у нас есть в данный момент, и не жалеть о том, что потеряли что имеем не храним, а потерявши плачем... Quote (adrenalin) коли до дівчат відносишся як до найдорожчої і найкоханішої людини на світі вони цього не цінять і сприймають це як належне.А коли відносишся як до повії якоїсь яку згадуєш тільки тоді коли тобі потрібно то вони заради тебе готові гори знести "Чем меньше женщину мы любим, тем больше нравимся мы ей..." А.С.Пушкин (реальна цитата, не вигадую)
|
|
| |
Rain | Дата: Нд, 12.10.08, 13:14 | Повідомлення # 401 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| думаю в стосунках з будь-ким, з людиною загалом потрібно бачити себе як джерело всяких дій. бачити у всьому своє відношення до всього, що сталося і чого не було. іноді коли любляча нам людина чогось не робить, або навпаки щось робить не так, нам як чоловікам потрібно звертати увагу на себе, отже ми щось робимо не так. можливо неправильно приділяємо увагу, можливо акцентуємо не на тому, що потрібно, можливо себе поводимо не правильно. щодо слів adrenalin, щось в цьому є, що ти написав, поділяю....частково )) ви ніколи не задумувалися, коли хлопець чи дівчина каже, "всі вони одинакові", що ви підсвідомо знаходите одинаковий тип хлопців/дівчат - тому вони і здаються схожими, - подумайте, можливо вам дійсно подобається просто один і той самий тип людей, до яких вас притягує?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Нд, 12.10.08, 13:23 | Повідомлення # 402 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) подумайте, можливо вам дійсно подобається просто один і той самий тип людей, до яких вас притягує? кожна людина собі підсвідомо створює ідеал з яким порівнює те що бачить і старається знайти таку людину яка б найбільше під цей ідеал підходила..... Quote (Rain) коли любляча нам людина чогось не робить, або навпаки щось робить не так, нам як чоловікам потрібно звертати увагу на себе, отже ми щось робимо не так. можливо неправильно приділяємо увагу, можливо акцентуємо не на тому, що потрібно, можливо себе поводимо не правильно. а якщо ми насправді робимо все правильно?якщо ми робимо все що від нас залежить і все що можливо?а може це навпаки та інша людина цього просто не розуміє і не цінить?
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
andrew | Дата: Нд, 12.10.08, 13:25 | Повідомлення # 403 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) думаю в стосунках з будь-ким, з людиною загалом потрібно бачити себе як джерело всяких дій. бачити у всьому своє відношення до всього, що сталося і чого не було. іноді коли любляча нам людина чогось не робить, або навпаки щось робить не так, нам як чоловікам потрібно звертати увагу на себе, отже ми щось робимо не так. можливо неправильно приділяємо увагу, можливо акцентуємо не на тому, що потрібно, можливо себе поводимо не правильно. чому так впевнено? "бачити своє відношення", "нам чоловікам потрібно", "ми щось робимо не так", "себе поводимо не правильно". тобі не приходила в голову думка, що чоловіки не за все відповідальні, що жінки теж здатні помилятись, робити щось неправильно. неможливо всім вгодити, є елементарне "набрид", з яким теж не завжди можливо боротись... ти ж не хлопчик на замовлення, твої думки не повинні зажди збігатись з її, ти не завжди можеш буди забавним і веселим тощо. ти плутаєш пріоритети у взаємовідносинах. я уже писав, що "парою" двох не зря назвали, пара це коли вас двоє, отже відповідальність несуть двоє...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 13.10.08, 10:08 | Повідомлення # 404 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Rain) подобається просто один і той самий тип людей, до яких вас притягує? ми до цього типу тянемся а він регулярно нас відштовхуєQuote (BoVVeR) кожна людина собі підсвідомо створює ідеал з яким порівнює те що бачить і старається знайти таку людину яка б найбільше під цей ідеал підходила..... деколи ще круче - робиш ідеал з певної людини, а вона як на зло потім виявляється повномю протилежністю тому що ти про неї собі думав Quote (Rain) нам як чоловікам потрібно звертати увагу на себе, отже ми щось робимо не так. можливо неправильно приділяємо увагу, можливо акцентуємо не на тому, що потрібно, можливо себе поводимо не правильно. 1. з твоїх слів виходить що тіки НАМ як ЧОЛОВІКАМ треба думати над своїми вчинками і поведінкою? а їм як жінкам взагалі думати над тим не треба, хай роблять що хочуть.... 2. Rain, якщо чесно то якщо діяти так як ти радиш то піжиття требя якимось "самобичеванием" займатися тому що в проблемах які виникають в стосунках далеко не завжди винуватий чоловік. Ти сам писав що жінка - створіння незрозуміле і нам, і навіть самій собі... _______________________ Те що виділено оранжевим не став виправляти, тому як не до кінця зрозумів чи там має бути: то пів життя треба
Повідомлення відредагував Brand - Вт, 14.10.08, 16:10 |
|
| |
andrew | Дата: Пн, 13.10.08, 11:09 | Повідомлення # 405 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| і взагалі чоловіки сліпі створіння. закоханий чоловік нічого не бачить навколо себе, і не здатен тверезо мислити. все-таки ми доволі різні... чоловіки і жінки, жінками в більшості керують емоції, чоловіками логічне мислення (знову ж таки в більшості)... чоловіки не помічають що ними користуються, що ставлення до них не таке як вони собі уявляють. створення ідеалу, призводить лише до розчарування в майбутньому, тому чоловіки будьте розумними, і не забувайте про голову на плечах...
|
|
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|