Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Чоловіки і жінки...
lomza_tДата: Сб, 27.09.08, 17:48 | Повідомлення # 361
Толкове
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (adrenalin)
Твариннi iнстинкти як ти сказала невыдэмна частина життя кожного iз нас так що ненадо всеодно секс з життя не викенеш!!!

Ну да, згідна... smile

andrewДата: Сб, 27.09.08, 22:59 | Повідомлення # 362
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (lomza_t)
В жінок це не дуже виражене, тому їм себе в тому плані легше втримати...

ну да, сказала, скажи, що вам не хочеться? просто коли вам хочеться, чоловік вам не відмовить, а коли чоловікові хочется, що говорите ви?
Quote (lomza_t)
Для мене це не таємниця smile

значить кортить не менше ніж чоловікам?
Quote (lomza_t)
Ну але він не стримався!

перед змієм, чи перед жінкою? хто спокушав?
Quote (lomza_t)
Це не тваринні інстинкти, а жага всевладдя!

у кого саме? у чоловіків? чи жінок?
Quote (adrenalin)
Твариннi iнстинкти як ти сказала невыдэмна частина життя кожного iз нас так що ненадо всеодно секс з життя не викенеш!!!

ми всі, грубо кажучи тварини, тому не ігноруй природню потребу... секс потрібен.. і це нормально! чи ти вважаєш секс неприроднім? чимось пошлим?

MysterioДата: Нд, 28.09.08, 12:33 | Повідомлення # 363
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (lomza_t)
В жінок це не дуже виражене, тому їм себе в тому плані легше втримати...

Чоловік хоче завжди, через це і триматися може довго (типу звичка happy ), а жінка хоче час від часу, але проконтролювати їй себе в такий момент набагато важче smile
Quote (lomza_t)
Чому ?

ПО тому вислову 2-ий раз не станеться ніколи, і тут же пише що якщо буде 2 раз то буде і 3. Тобто 2 раз все таки може статися причому не одноразово happy де логіка?
Quote (lomza_t)
Для мене це не таємниця

То навіщо спорити з тим що сама знаєш? tongue
Quote (lomza_t)
Це рідко зустрічається...

Але зараз якраз це і зустрілось wink
Quote (lomza_t)
Ну але він не стримався!

А як називається чоловік який силоміць себе стримує перед жінкою, яка його спокушає і яку він сам хоче? правильно, або імпотент, або інфантильний happy сексуальний потяг однієї статі до іншої є одним з самих сильних в природі, тому протистояти йому по перше дуже важко по друге ІМХО безглуздо cool Це між іншим все одно що сказати що дихання чи харчування це тваринний інстинкт (фєє), тільки тому що чоловіки припустім потребують більше їжі чим жінки happy
Quote (lomza_t)
Це не тваринні інстинкти, а жага всевладдя!

Класно получилося - якщо хоче чоловік то це тваринний інстинкт, а якщо хоче жінка то це жага всевладдя happy

Додано (28.09.2008, 12:33)
---------------------------------------------

Quote (andrew)
значить кортить не менше ніж чоловікам?

скоріше не слабше ніж чоловікам, просто рідше
Quote (lomza_t)
Ну да, згідна...

ну якщо згідна то навіщо обзивати тваринними інстинктами навіть свої власні? happy

Повідомлення відредагував Mysterio - Нд, 28.09.08, 13:22

lomza_tДата: Нд, 28.09.08, 13:20 | Повідомлення # 364
Толкове

Нагороди:
Quote (Mysterio)
ПО тому вислову 2-ий раз не станеться ніколи, і тут же пише що якщо буде 2 раз то буде і 3. Тобто 2 раз все таки може статися причому не одноразово де логіка?

Це не до всього діє...
Quote (Mysterio)
А як називається чоловік який силоміць себе стримує перед жінкою, яка його спокушає? правильно, або імпотент, або інфантильний

Або він не хоче зрадити своїй коханій...

MysterioДата: Нд, 28.09.08, 14:06 | Повідомлення # 365
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Або він не хоче зрадити своїй коханій...

я якраз і мав на увазі кохану. якщо ти кохаєш дівчину і вона хоче тебе то який нормальний хлопець взагалі пробуватиме встояти?^_^ звичайно інше діло коли в тебе є дівчина і тут тебе починає хтось молодити...отут дійсно інша інша справа cool
П.С. Єва, якщо я не помиляюсь і була там коханою тому що альтернативи не було happy

lomza_tДата: Нд, 28.09.08, 14:31 | Повідомлення # 366
Толкове

Нагороди:
Quote (Brand)
2. Те що сталось 1-ин раз ніколи не повториться, а те що сталось 2-а рази завжди станеться 3-ій © Теж не памятаю хто

Я згадала правильну версію: "Те, що сталось один раз може більше й не повториться, але те, що сталось двічі, обов"язково повториться й втретє " smile

MysterioДата: Нд, 28.09.08, 15:52 | Повідомлення # 367
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Я згадала правильну версію: "Те, що сталось один раз може більше й не повториться, але те, що сталось двічі, обов"язково повториться й втретє "

ну то більше схоже на щось правильне happy

BrandДата: Нд, 28.09.08, 16:48 | Повідомлення # 368
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (Mysterio)
круто ти не погодилася зі мною, зате погодилася з бовером, який в тому пості мене підтримав і описав те саме своїми словами а де логіка?

Це жіноча логіка, не звертай уваги. Нам її ніколи не зрозуміти sad
Quote (Mysterio)
що власним прикладом за тиждень можу показати як легко ця слабкість долається (курю два роки)

Не факт що кинеш на все життя. На власному прикладі бачив sad Курив 4-и роки кинув лише на 7 місяців sad
Доречі дівчатам ваще кидати пити і палити ніж чоловікам
Quote (lomza_t)
Я ніколи в це не повірю...В чоловіків є фізіологічні потреби, самі казали...Моменти, коли ну дуууже хочеться...В жінок це не дуже виражене, тому їм себе в тому плані легше втримати...

Не кажи гоп доки не перестрибнеш. Якщо вже дівчині приспічить ( наприклад довго не було ) но ховайся хто може, тому як кидатись буде на всіх кого бачить. Але як там хтось вище писав в них це появляється з часом ( не знаю напевно від кількості раз залежить, наприклад після 100-ого або щось таке smile ( ІМХО ) )

Нарахунок тваринних інстинктів то секс( інстинкт продовження роду ) є основним інстинктом, він навіть сильніший за інстинкт самозбереження ( як приклад самопожертва заради дитини )

Йа Айтішко

MysterioДата: Нд, 28.09.08, 17:20 | Повідомлення # 369
Впевнене

Нагороди:
Quote (Brand)
Це жіноча логіка, не звертай уваги. Нам її ніколи не зрозуміти

женская логика это отсутствие всякой логики happy
Quote (Brand)
Не факт що кинеш на все життя. На власному прикладі бачив sad Курив 4-и роки кинув лише на 7 місяців sad
Доречі дівчатам ваще кидати пити і палити ніж чоловікам

коли кидаєш курити то важливі два фактори - власна сила волі і підтримка зі сторони близьких і оточуючих. якщо є друге то навряд чи вже почнеш, тому що близькі не дадуть.
Quote (Brand)
Не кажи гоп доки не перестрибнеш. Якщо вже дівчині приспічить ( наприклад довго не було ) но ховайся хто може, тому як кидатись буде на всіх кого бачить.

вот-вот...і я о том же. Голодний до сексу хлопець то взагалі ніщо в порівнянні з голодною дівкою happy

adrenalinДата: Чт, 02.10.08, 00:31 | Повідомлення # 370
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
І так хто з жінок мені пояснить чому жінки так сохнуть за грошима(точніше хлопцями з грошима коли навіть він і безмозглий урод) (оскільки це уже дуже давня проблема)???

MysterioДата: Чт, 02.10.08, 00:36 | Повідомлення # 371
Впевнене

Нагороди:
да-да і мене тоже то вже давно цікавить cool

lomza_tДата: Чт, 02.10.08, 10:16 | Повідомлення # 372
Толкове

Нагороди:
Всі мабуть чули про Сашу Ніколаєнко і Філа Раффіна( йому 72, а їй 30 з чимось...) Так от, в одному зі своїх інтерв"ю Саша сказала, що в дитинстві їй і її сім"ї ніколи не хватало грошей, вони змушені були важко працювати, щоб прожити. А тепер, сповнилась її мрія - вона багата....Може собі дозволити відвідати любий куточок світу, купити що завгодно і де завгодно, а її сім"я ніколи не знатиме, що таке брак коштів...
Тобто за її версію - гроші - це ключ до сповнення мрій, тих мрій, які вона лелеїла ще з дитинства...

Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 02.10.08, 10:17

adrenalinДата: Чт, 02.10.08, 11:43 | Повідомлення # 373
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Тобто за її версію - гроші - це ключ до сповнення мрій, тих мрій, які вона лелеїла ще з дитинства...

І шо тепер всі мають для здійснення мрій спати і жити все життя з недоумками мотивуючи це шляхом до здійснення мрій????

andrewДата: Чт, 02.10.08, 15:06 | Повідомлення # 374
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
А як бути тим що вас люблять, пашуть на вас все життя, намагаються виконати будь-яку вашу мрію, але возити у кожен куточок світу вас не можуть... Так от вона жіноча мрія? Гроші, а любов доклеїм потім?

BoVVeRДата: Чт, 02.10.08, 15:22 | Повідомлення # 375
Толкове

Нагороди:
Quote (andrew)
А як бути тим що вас люблять, пашуть на вас все життя, намагаються виконати будь-яку вашу мрію, але возити у кожен куточок світу вас не можуть..

оце точно.....блін за вами і так і сяк дивляться зі всіх боків пробують якось підійти якось при потребі і можливості допомогти а ви....а ви ложили на то відверто кажучи....

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478