Чоловіки і жінки...
| |
wip2 | Дата: Пт, 26.09.08, 12:50 | Повідомлення # 346 |
Нагороди:
| Quote (Mysterio) andrew, не тре зразу так категорично. Зрада звичайно дуже тяжка провина, але навіть в цьому випадку є обставини за яких її можна пробачити cool Їх мало і вони дуууууууже рідко трапляються, але тим не менше вони є. ога ога... але чого то ви про жінок тільки.... мужики теж шляються і не менше ніж жінки... я би пробачила...але якщо ж він пішов у ліво, значить він мене не любить? значить я йому не потрібна, значить і нічого надалі будувати не потрібно.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 26.09.08, 15:09 | Повідомлення # 347 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| голова коли таке робить то вона вже ніфіга не знає і не соображає....зате потім шось таки починає розуміти,коли її і один і другий пошле в усім відомому напрямку...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 26.09.08, 18:58 | Повідомлення # 348 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) я би пробачила...але якщо ж він пішов у ліво, значить він мене не любить? значить я йому не потрібна, значить і нічого надалі будувати не потрібно. Тут далеко не факт, організм це дуже складна штука. Згідний те що ти описала це деколи трепляється ( але це частковий випадок ), переважно це просто ціла купа гормонів збуджена якимось зовнішніми чинниками ( наприклад алкоголь, наркотики ) Тут я погоджусь з BoVVeRом Quote (BoVVeR) голова коли таке робить то вона вже ніфіга не знає і не соображає....зате потім шось таки починає розуміти,коли її і один і другий пошле в усім відомому напрямку... Частіше за все вона починає розуміти раніше ніж її пошлють обоє. Моє ІМХО зраду можна вибачити, але тільки тоді якщо ця людина яка зрадила прийде і сама у всьому признається + це було вперше, і дійсно під впливом якихось зовнішніх чинників. Хоча довіра після цього впаде і то сильно. Тому як є 2-а варіанти: 1. Якщо хтось щось зробив один раз то він може це повторити © Не памятаю хто 2. Те що сталось 1-ин раз ніколи не повториться, а те що сталось 2-а рази завжди станеться 3-ій © Теж не памятаю хто
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 26.09.08, 19:51 | Повідомлення # 349 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) але якщо ж він пішов у ліво, значить він мене не любить? якщо він пішов наліво значить щось йому в тобі бракувало а якщо пішов направо значить нічого не бракувало але така спокуслива дівка попалась що не було сил встояти якщо серйозно то зраду ІМХО дійсно якщо і можна пробачити, але один-єдиний раз. тому що толку з того що сама признаватиметься, якщо це ставатиметься через день...типу хвастатиметься скіки пар рогових наростів тобі наставила А що стосується хлопців, то якщо у вас в сексуальному плані всьо люкс то повір що нікуда він не піде шлятись (якщо він звичайно він нормальний і дійсно тебе любить). А от якщо навіть дійсно любить але сидить на сухпайку, то тоді "сорі Майкл, бізнес" - фізіологію, гормони і інстинкти ще ніхто не відміняв
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 27.09.08, 10:04 | Повідомлення # 350 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) 2. Те що сталось 1-ин раз ніколи не повториться, а те що сталось 2-а рази завжди станеться 3-ій © Це одна з моїх найулюбленіших цитат...Перевірена життям Quote (Mysterio) А от якщо навіть дійсно любить але сидить на сухпайку, то тоді "сорі Майкл, бізнес" - фізіологію, гормони і інстинкти ще ніхто не відміняв Фєє...це все ТВАРИННІ ІНСТИНКТИ !
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 27.09.08, 10:08 | Повідомлення # 351 |
Нагороди:
| Так так.....мужики.....ви ж тільки про секс і думаєте.
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 27.09.08, 10:23 | Повідомлення # 352 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) ви з самого народження слабкі, але також з самого народження хитрі на рівні підсвідомості, вам подобається ненавязливий контроль над чоловіками, та коли доходить діло до відповідальності, задуєте лише про слабкість, а не про хитрість... Якщо б ми з самого початку не були б хитрими, що б ви тоді з нами зробили ? Quote (BoVVeR) от шо правда то правда....в більшості випадків вам подобається керувати вашим чоловіком/хлопцем,а коли щось стається не так як ви собі задумали(йде від вас і т.д і т.п)то ви згадуєте про те шо ви "слабка половина людства" і шо за вами взагалі тре дивитись бо ви такі немічні... Я не це мала на увазі…Слабкість – це для кожного індивідуально…І від статі не залежить, бо слабкість на емоціональному рівні. Quote (BoVVeR) ти шо думаєш шо всі книжки психології праві і не придумані??це вже є на рівні індивідуальності і кожна людина в цьому плані вирізняється(стосується чоловіків) Всі ні, але якщо про це пишуть найвідоміші психологи світу, то вони мабуть знають, що кажуть… Quote (Mysterio) Тонь, якщо в книжці буде писати що люди є бічною гілкою розвитку австралійських сумчатих і правильне розмноження для них лише брунькуванням, то ти теж повіриш?..книжку пише автор...автор не господь бог і може помилятися...в психології взагалі точностей бути не може тому що саме гасло психології це те що кожен є індивідуальністю і не можна ніколи всіх міряти під одну гребінку. якщо хтось слабкий то це не значить що всі слабкі, якщо є книжка по психології де пишуть що існує слабкість, це не значить що РЕАЛЬНО всі слабкі (тому що книжка відображає погляд автора на цю проблему і нічого більше). Книга - не ствердження, а "пища для размышлений", особливо в такій непевній речі як психологія. Я не казазала, що ми всі немічні і взагалі, не можемо й кроку ступити, щоб шось не те зробити…Просто з самого початку йшлося про те, що зрада – слабкість. Гріх Адама – це хіба не слабкість ? Нетерпеливість по відношенню до дівчини – це хіба не слабкість ? Коли ти не можеш кинути курити врешті-решт це хіба не слабкість ?
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 27.09.08, 10:23 | Повідомлення # 353 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Слабкість - це лише невпевненість у власній силі...один падає і не встає, а інший 100 раз падає але на 101 його вже з ніг збити Аж ніяк не «лише»! Слабкість – це ще й не впевненість у своїх вчинках, особі , відсутність сили волі і неможливості прийняти вірне рішення, якщо воно важче дається порівняно з невірним… Quote (Mysterio) дівчата то взагалі хитро настроєні створіння, тому що коли ви щось хочете або вам щось треба, то від вищесказаної слабкості навіть сліду не лишається, зато коли щось не так то зразу "ми слабкі, ми тендітні, ми прекрасна половина людства, пожалійте, зігрійте, ну ви ж хлопці і т.д." Це каже ображена, а не розсудлива людина. Quote (BoVVeR) та то я так просто на мою думку,якшо людина наполегливо йде до своєї мети і того чого вона хоче то вона цього таки доб"ється....правда є такі,шо раз впадуть і скажуть "та ну його фтопку..." але є й такі які не збираються здаватись тільки після першої спроби....скромно таки чи ні,але я себе відношу саме до других... З цим погоджуюсь на всі 10000 %
Повідомлення відредагував lomza_t - Сб, 27.09.08, 10:25 |
|
| |
andrew | Дата: Сб, 27.09.08, 11:23 | Повідомлення # 354 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Так так.....мужики.....ви ж тільки про секс і думаєте. це гормони, фізіологічна потреба, зате ви не думаєте Quote (lomza_t) Якщо б ми з самого початку не були б хитрими, що б ви тоді з нами зробили ? що?Quote (lomza_t) Гріх Адама це ще треба довести Quote (lomza_t) Нетерпеливість по відношенню до дівчини нетерпеливість це можливо закоханість, а от фізичне насилля, неможливість себе стримати - це слабкість... Quote (lomza_t) кинути курити слабкість погоджуюсь, хоча так як ніколи не був залежним від цього, зрозуміти як не можна кинути не можу
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 27.09.08, 13:32 | Повідомлення # 355 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Фєє...це все ТВАРИННІ ІНСТИНКТИ а навіть якшо і так то їх ше ніхто не відміняв і вони присутні в кожному,просто хтось може їх більше контролювати,а хтось менше(слабкість) Quote (lomza_t) Я не це мала на увазі…Слабкість – це для кожного індивідуально…І від статі не залежить, бо слабкість на емоціональному рівні. повір,кожен чоловік,навіть самий немічний зможе себе стримати скоріше і на довше ніж жінка... Quote (lomza_t) Всі ні, але якщо про це пишуть найвідоміші психологи світу, то вони мабуть знають, що кажуть… та навіть якшо Бенедикт 16 напише книжку про психологію,я їй вірити не буду,тому,що психіка для кожного своя і розвинений кожен по-різному і стверджувати те,що там написано для всіх неможна... Quote (lomza_t) Я не казазала, що ми всі немічні і взагалі, не можемо й кроку ступити, щоб шось не те зробити… мені здається тут говорили про слабкість загальну....тому,що жінки більш емоціональні ніж чоловіки і поможуть скоріше ніж ми,але і гарячкують і спішать з висновками теж вони... Quote (lomza_t) Аж ніяк не «лише»! Слабкість – це ще й не впевненість у своїх вчинках, особі , відсутність сили волі і неможливості прийняти вірне рішення, якщо воно важче дається порівняно з невірним… думаю,містеріо мав це саме на увазі,бо впевненість у власній силі це основне,через шо ми можемо пройти випробування,а якшо ми вмієм тікі пускати соплі,то сорі,забудь про світле майбутнє... Quote (lomza_t) Це каже ображена, а не розсудлива людина ображена то може й ображена,але людина це говорить зі свого досвіду... Quote (andrew) це гормони, фізіологічна потреба, зате ви не думаєте smile погоджуюсь на всі 100%!!! і можна подумати шо ви ніколи про це не думаєте....просто ви це більше приховуєте...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 27.09.08, 14:14 | Повідомлення # 356 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) повір,кожен чоловік,навіть самий немічний зможе себе стримати скоріше і на довше ніж жінка... Та ну ! Досліди робив ? ))
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 27.09.08, 14:17 | Повідомлення # 357 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Досліди робив ? )) я то і так знаю бо бачив....
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 27.09.08, 14:19 | Повідомлення # 358 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Так-сс...як це казалось в шапці одної теми "Панєслась..." Ну що ж і я 5 копійок вставлю.... Quote (lomza_t) Це одна з моїх найулюбленіших цитат...Перевірена життям тільки якщо дехто не помітив ця фраза двічі сама себе заперечує... Quote (lomza_t) Фєє...це все ТВАРИННІ ІНСТИНКТИ ! ну-ну тоді попрошу якихось тез з приводу того що люди не відносяться до тваринного світу (+ відкрию таємницю що в дівчат ці інстинкти трошки пізніше прокидаються так що декому тут капельку зарано так категорично їх заперечувати ) Quote (nastinka) Так так.....мужики.....ви ж тільки про секс і думаєте. якщо б мужики про нього не думали то людство вимерло би навіть не зародившись, тому що "це ж тваринні інстинкти, який жах, як можна....*ЛЕЖУ В ОБМОРОКЕ*" Quote (lomza_t) Якщо б ми з самого початку не були б хитрими, що б ви тоді з нами зробили ? мда...оригінально задане питання...я б не проти взнати що автор мав на увазі... Quote (lomza_t) Всі ні, але якщо про це пишуть найвідоміші психологи світу, то вони мабуть знають, що кажуть… Психологія - наука про всіх в загальному, а не про окремо взяту людину або випадок...тому приміряти те що описав якийсь мужик з Квебеку чи Барселони (навіть якщо він дуже авторитетний психолог) до випадку що стався в Жмеринці як мінімум трохи не коректно, тому що тут ще має досить серйозний вплив таке поняття як менталітет Quote (lomza_t) Це каже ображена, а не розсудлива людина. те що людина ображена аж ніяк не значить що вона не розсудлива  Додано (27.09.2008, 14:18) ---------------------------------------------
Quote (lomza_t) Гріх Адама – це хіба не слабкість ? нууу... про адама краще не починати тому що всі знають хто його на ту слабкість підбив і кого там, до речі першого потягло на "тваринні інстинкти©", а? Quote (lomza_t) Аж ніяк не «лише»! Слабкість – це ще й не впевненість у своїх вчинках, особі , відсутність сили волі і неможливості прийняти вірне рішення, якщо воно важче дається порівняно з невірним… клас....а я не то саме написав, тільки іншими словами? ти просто ширше розшифрувала слово "слабкість", але ж смисл лишився той самий. Quote (lomza_t) З цим погоджуюсь на всі 10000 % круто ти не погодилася зі мною, зате погодилася з бовером, який в тому пості мене підтримав і описав те саме своїми словами а де логіка? Quote (andrew) це гормони, фізіологічна потреба +1, причому потреба дюже сурйозна... Quote (lomza_t) Коли ти не можеш кинути курити врешті-решт це хіба не слабкість ? звичайно слабкість...правда та "слабкість©" що описувалася вище і слабкість звички як на мене трошки різні речі...якщо хтось вважає це "одного поля ягодами" то (!!!ПРИ ВСІХ ПИШУ!!!) що власним прикладом за тиждень можу показати як легко ця слабкість долається (курю два роки) Quote (lomza_t) Нетерпеливість по відношенню до дівчини – це хіба не слабкість ? а терпеливість хіба не слабкість? а?  Додано (27.09.2008, 14:19) ---------------------------------------------
Quote (lomza_t) Та ну ! Досліди робив ? )) не знаю я к юра, а я особисто робив і він на 100% правий
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 27.09.08, 15:08 | Повідомлення # 359 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) я то і так знаю бо бачив.... Я ніколи в це не повірю...В чоловіків є фізіологічні потреби, самі казали...Моменти, коли ну дуууже хочеться...В жінок це не дуже виражене, тому їм себе в тому плані легше втримати... І якщо ти бачив "таке" 1-2, то це не означає, шо так у всіх... Quote (Mysterio) тільки якщо дехто не помітив ця фраза двічі сама себе заперечує... Чому ? Quote (Mysterio) + відкрию таємницю що в дівчат ці інстинкти трошки пізніше прокидаються так що декому тут капельку зарано так категорично їх заперечувати ) Для мене це не таємниця Quote (Mysterio) те що людина ображена аж ніяк не значить що вона не розсудлива Це рідко зустрічається.... Quote (Mysterio) нууу... про адама краще не починати тому що всі знають хто його на ту слабкість підбив Ну але він не стримався! Quote (Mysterio) і кого там, до речі першого потягло на "тваринні інстинкти©", а? Це не тваринні інстинкти, а жага всевладдя! Quote (Mysterio) звичайно слабкість...правда та "слабкість©" що описувалася вище і слабкість звички як на мене трошки різні речі... Слабкість - вона й в Африці слабкість (с)
|
|
| |
adrenalin | Дата: Сб, 27.09.08, 16:34 | Повідомлення # 360 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Фєє...це все ТВАРИННІ ІНСТИНКТИ ! Твариннi iнстинкти як ти сказала невыдэмна частина життя кожного iз нас так що ненадо всеодно секс з життя не викенеш!!!
|
|
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|