Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Чоловіки і жінки...
RamzisДата: Чт, 18.09.08, 19:03 | Повідомлення # 316
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (Mysterio)
20 а йому 25

це ще може бути happy Наприклад я б хотів мати жінку старшу за себе на 2-3 роки

BoVVeRДата: Чт, 18.09.08, 19:15 | Повідомлення # 317
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Ramzis)
я б хотів мати жінку старшу за себе на 2-3 роки

і шо це б тобі дало???розумію шо типу власна думка,але ти сам не можеш знати,"що,або точніше хто" тобі попадеться...можеш полюбити малечу,а можеш старшу від тебе на років вісім(хоча я особисто одобрюю в межах 5 років...)....

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

MysterioДата: Чт, 18.09.08, 20:26 | Повідомлення # 318
Впевнене

Нагороди:
да-да, любви все возрасты покорны cool і малеча погано і старші погано. малечі ще всякі хіхоньки-хахоньки в голові, а сташа вже всьо шибко сурйозно сприймає. так що зразу казати що старша краще не варто ІМХО smile

lomza_tДата: Пн, 22.09.08, 17:59 | Повідомлення # 319
Толкове

Нагороди:
Quote (nastinka)
якщо любиш....пробачається все....
а так щоб жінка не ходила "на ліво" - треба задуматись, чи не винні в цьому ви...
вона ж не просто так йде швеньдятись...

Я згідна з Настінькою...Дуже легко перекладати вину на когось, але ж в першу чергу, потрібно звертати увагу на себе, на свої вчинки...І походи "на ліво" - це ніщо інше, як слабкість: чи то слабкість сказати правду про почуття, чи про незадоволеність сексуальним життям чи про якісь бажання, на які партнер не звертає уваги, а хтось інший може задовільнити...Тому і ходять...
Quote (Mysterio)
дюже вибачаюсь тебе не було в асьці і я не міг запитатись

Я не злюсь smile
Quote (andrew)
чоловікові легше знайти жінку з віком, але не навпаки...

Так, це правда...
Що ж до різниці в віці...важко сказати...якщо кохаєш - вік не грає найважливішої ролі... wink

primaДата: Пн, 22.09.08, 18:08 | Повідомлення # 320
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (Mysterio)
да-да, любви все возрасты покорны cool і малеча погано і старші погано. малечі ще всякі хіхоньки-хахоньки в голові, а сташа вже всьо шибко сурйозно сприймає.

В дечому я з тобою згідний, але кожна людина має право на свій вибір. Комусь старша краще, а комусь молодша. Я наприклад зустрічаюся з дівчиною на рік старшою за мене і нічого, в нас дуже багато спільного, і ми рідко коли сваримось

Я вконтакті

andrewДата: Пн, 22.09.08, 18:49 | Повідомлення # 321
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (prima)
ми рідко коли сваримось

не поспішай з висновками smile хоча я бажаю лише всього найкращого...
Quote (lomza_t)
І походи "на ліво" - це ніщо інше, як слабкість: чи то слабкість сказати правду про почуття, чи про незадоволеність сексуальним життям чи про якісь бажання, на які партнер не звертає уваги, а хтось інший може задовільнити...Тому і ходять...

а є ще таке слово "повія"...

primaДата: Пн, 22.09.08, 18:52 | Повідомлення # 322
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (andrew)
хоча я бажаю лише всього найкращого...

Дякую...

Quote (andrew)
не поспішай з висновками

Це я і сам добре знаю...

Я вконтакті

BoVVeRДата: Пн, 22.09.08, 21:31 | Повідомлення # 323
Толкове

Нагороди:
Quote (prima)
Я наприклад зустрічаюся з дівчиною на рік старшою за мене і нічого

впринципі рік це не багато....при такій різниці у вас дійсно буде багато спільного....
інше діло коли різниця більша....

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

MysterioДата: Пн, 22.09.08, 23:48 | Повідомлення # 324
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Я згідна з Настінькою...Дуже легко перекладати вину на когось, але ж в першу чергу, потрібно звертати увагу на себе, на свої вчинки...І походи "на ліво" - це ніщо інше, як слабкість: чи то слабкість сказати правду про почуття, чи про незадоволеність сексуальним життям чи про якісь бажання, на які партнер не звертає уваги, а хтось інший може задовільнити...Тому і ходять...

а я ІМХО не згоден. Одне діло коли дівчина відкрито каже тобі що їй хотілося б у тобі бачити або від тебе отримувати (ну звичайно не все, в дечому потрібно покластись на здогадливість і натяки happy ), а ти припустімо пропускаєш це все мимо вух і згодом дивуєсся і злисся "а чого це вона "наліво ходить"?" або "а чого вона мене кинула?". але інша справа коли дівчина нічого не каже, все таїть у собі, повністю поклавшись на твою "здогадливість", а потім спустя годину після чергових признань у коханні каже тобі "сорі, майкл, бувай, пройшла любов, завяли помідори", при цьому АБСОЛЮТНО не пояснюючи тобі якихось причин, які до цього призвели і АБСОЛЮТНО не думаючи про твої почуття і про те що з тобою буде. а таких випадків ой як багато...
Quote (lomza_t)
Що ж до різниці в віці...важко сказати...якщо кохаєш - вік не грає найважливішої ролі...

угу, що правда то не гріх. але різниця у віці досить інколи призводить до непорозуміння з цієї причини, тобто те що для одного звичайна справа, для іншого може бути ще чимось незрозумілим.
Quote (prima)
Я наприклад зустрічаюся з дівчиною на рік старшою за мене і нічого, в нас дуже багато спільного, і ми рідко коли сваримось

щастя вам і удачі, але ж не у всіх так як у тебе wink
Quote (andrew)
а є ще таке слово "повія"...

і є ще слово німфоманка
Quote (andrew)
не поспішай з висновками

угу, краще з ними запізнитися але НІКОЛИ не спішити dry

Додано (22.09.2008, 23:48)
---------------------------------------------

Quote (lomza_t)
ніщо інше, як слабкість: чи то слабкість сказати правду про почуття, чи про незадоволеність сексуальним життям чи про якісь бажання, на які партнер не звертає уваги

плюс як показує практика (особиста cool ), нагадування про почуття, незадоволення чи бажання часто призводить до повністю протилежних наслідків, ніж які ти очікуєш коли про щось нагадуєш sad

Повідомлення відредагував Mysterio - Пн, 22.09.08, 23:48

lomza_tДата: Вт, 23.09.08, 14:29 | Повідомлення # 325
Толкове

Нагороди:
Quote (Mysterio)
але інша справа коли дівчина нічого не каже, все таїть у собі, повністю поклавшись на твою "здогадливість", а потім спустя годину після чергових признань у коханні каже тобі "сорі, майкл, бувай, пройшла любов, завяли помідори", при цьому АБСОЛЮТНО не пояснюючи тобі якихось причин, які до цього призвели і АБСОЛЮТНО не думаючи про твої почуття і про те що з тобою буде. а таких випадків ой як багато...

Це теж слабкість...слабкість сказати правду одразу...Або дівчина просто не знає чого хоче...

MysterioДата: Вт, 23.09.08, 14:40 | Повідомлення # 326
Впевнене

Нагороди:
Quote (lomza_t)
Це теж слабкість...слабкість сказати правду одразу...Або дівчина просто не знає чого хоче...

а може спочатку дівчина уважно подумає що вона хоче, а потім щось робить, а не навпаки? cool
тим більше цікаво у дівчат це влаштовано...значить вирішити все нормально і постаратися якщо не поправити щось, то хоча б полюбовно розійтись, не дозволяє слабкість, а якщо розривати все по живому то вже слабкість кудись зникає?
дійсно важко зрозуміти дівчат якщо в них такі поняття слова слабкість happy wacko

lomza_tДата: Вт, 23.09.08, 17:59 | Повідомлення # 327
Толкове

Нагороди:
Quote (Mysterio)
а може спочатку дівчина уважно подумає що вона хоче, а потім щось робить, а не навпаки?

Так не завжди буває...на жаль...
І щодо слабкості...Це про всіх, не лише про дівчат! Таке в книгах по психології пише...я не придумую...

Повідомлення відредагував lomza_t - Вт, 23.09.08, 18:03

wip2Дата: Вт, 23.09.08, 18:30 | Повідомлення # 328
Група: Видалені

Нагороди:

Ми всі слабкі....

lomza_tДата: Вт, 23.09.08, 18:44 | Повідомлення # 329
Толкове

Нагороди:
Впринципі, так...ми з самого народження слабкі...Цю слабкість можна подолати, але лише при дуже великих зусиллях ...ІМХО

andrewДата: Вт, 23.09.08, 20:30 | Повідомлення # 330
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (lomza_t)
ми з самого народження слабкі...

ви з самого народження слабкі, але також з самого народження хитрі на рівні підсвідомості, вам подобається ненавязливий контроль над чоловіками, та коли доходить діло до відповідальності, задуєте лише про слабкість, а не про хитрість...

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478