Чоловіки і жінки...
|
|
Lew | Дата: Нд, 14.09.08, 22:51 | Повідомлення # 301 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) але коли це все виходить на зовні...ууххххх тоді тримайся!!! особисто я б такого обману не пробачив! але якби ти знав, що твоя жінка провела ніч з іншим, то ти б їй того також не пробачив.....чи пробачив?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Нд, 14.09.08, 23:23 | Повідомлення # 302 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| звичайно шо ні! але одна справа коли це приховують,а коли людину "совість замучила"і вона сама зізналась то це інше..... просто так вона про це не скаже,а значить спробує приховати,таке ч не пробачу,а якшо вона сама про це мені розкаже і буде шкодувати то я ше може подумаю...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 15.09.08, 10:58 | Повідомлення # 303 |
Нагороди:
| якщо любиш....пробачається все.... а так щоб жінка не ходила "на ліво" - треба задуматись, чи не винні в цьому ви... вона ж не просто так йде швеньдятись...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 15.09.08, 18:12 | Повідомлення # 304 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Ага, в мене причому ! дюже вибачаюсь тебе не було в асьці і я не міг запитатись Quote (BoVVeR) просто так вона про це не скаже,а значить спробує приховати,таке не пробачу,а якшо вона сама про це мені розкаже і буде шкодувати то я ше може подумаю... підтримую на 100%! але це не значить що точно пробачу, теж подумаю Quote (nastinka) якщо любиш....пробачається все.... повір далеко не все. зрада якраз відноситься до такого що не пробачають.Quote (nastinka) вона ж не просто так йде швеньдятись... ще й як іде...і не обовязково хтось винуватий...просто їй хочеться...
Повідомлення відредагував Mysterio - Пн, 15.09.08, 18:14 |
|
| |
Lew | Дата: Пн, 15.09.08, 18:18 | Повідомлення # 305 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) ще й як іде...і не обовязково хтось винуватий...просто їй хочеться... чиста чоловіча думка....на рахунок того, чи швеньдяється жінка чи ні - то тут вже постає питання особистості і виховання. це одна може ходити на ліво ,інша навіть в страшних снах собі такого не уявляє....але і чоловік за роки міняється.....ось і ходять на ліво...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 15.09.08, 18:31 | Повідомлення # 306 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Lew) чиста чоловіча думка.... а яка в мене має бути думка? жіноча? Quote (Lew) на рахунок того, чи швеньдяється жінка чи ні - то тут вже постає питання особистості і виховання. точно таке самісіньке питання постає і у випадку з чоловіком (не бачу якоїсь принципової різниці в даному випадку) Quote (Lew) це одна може ходити на ліво ,інша навіть в страшних снах собі такого не уявляє.... от не треба тут високих матерій я десь до 18 теж так думав Quote (Lew) але і чоловік за роки міняється.....ось і ходять на ліво... тут я суть не дуже зрозумів ну і що з того що міняється? всі ми міняємось з часом хто саме ходить наліво? чоловіки що міняються чи жінки про яких взагалі то йшла мова?
|
|
| |
Lew | Дата: Пн, 15.09.08, 19:04 | Повідомлення # 307 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) а яка в мене має бути думка? жіноча? ну, не подумай нічого такого.... коректна думка у тебе, все ок. Quote (Mysterio) тут я суть не дуже зрозумів wacko ну і що з того що міняється? всі ми міняємось з часом cool хто саме ходить наліво? чоловіки що міняються чи жінки про яких взагалі то йшла мова? wacko чоловіки з віком втрачають форму, і(і в тих випадках .коли жінка молода, а тепер таких багато) жінка втрачає симпатію до свого чоловіка. і ходить на ліво....
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 15.09.08, 19:08 | Повідомлення # 308 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) вона ж не просто так йде швеньдятись... може вона просто повія? Quote (Lew) чоловіки з віком втрачають форму чоловікові легше знайти жінку з віком, але не навпаки...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 15.09.08, 19:08 | Повідомлення # 309 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Lew) чоловіки з віком втрачають форму, і(і в тих випадках .коли жінка молода, а тепер таких багато) жінка втрачає симпатію до свого чоловіка. і ходить на ліво.... головне шоб вона не брехала,а краще хай сама відверто скаже шо де як і до чого і тоді робити висновки(чи самому виправлчтись чи її пускати...)
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Lew | Дата: Пн, 15.09.08, 19:19 | Повідомлення # 310 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (andrew) чоловікові легше знайти жінку з віком, але не навпаки... правда....але дійсно - краще сноуборд.....так жити будеш довше.....а то ще серце не витримає))))
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 15.09.08, 23:21 | Повідомлення # 311 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Lew) але дійсно - краще сноуборд а при чому тут сноуборд? краще дівчина  Додано (15.09.2008, 23:21) ---------------------------------------------
Quote (Lew) чоловіки з віком втрачають форму, і(і в тих випадках .коли жінка молода, а тепер таких багато) жінка втрачає симпатію до свого чоловіка. і ходить на ліво.... повір мені що 90% випадків коли жінка виходить за старшого чоловіка (старшого настільки що він скоро втрачає форму ), то виходить вона явно не за його "мужские способности", а за його гаманець. І приділяє він їй увагу чи не приділяє, значення великого не має, гуляти наліво вона все одно рано чи пізно почне. Чому припустімо дивуватися якщо йому 55 а їй 24? Звичайно, що тоді коли йому вже давно ці всі справи надоїли (плюс по віку вже не жеребець ), вона тільки входить в раж. А протів природи, братці не попреш
|
|
| |
Ramzis | Дата: Ср, 17.09.08, 15:13 | Повідомлення # 312 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) краще дівчина А що краще може бути Quote (Mysterio) повір мені що 90% випадків коли жінка виходить за старшого чоловіка неповюрю)) можу поспорити 100% Quote (Mysterio) але дійсно - краще сноуборд Я тож щось неможу зрозуміти до чого тут сноуборд
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 17.09.08, 15:41 | Повідомлення # 313 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote неповюрю)) можу поспорити 100% В шо не повюриш і з чим поспориш?
|
|
| |
Ramzis | Дата: Ср, 17.09.08, 20:49 | Повідомлення # 314 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Що всі 100% молодих жінок виходять за старших мужиків тільки за бабло
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 17.09.08, 22:35 | Повідомлення # 315 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| старший малось на увазі різницю у віці починаючи з 10 років. тобто припустімо йому 30 а їй 20. а якщо допустім їй 20 а йому 25 тоді я нічо і не спорю
|
|
| |