Чоловіки і жінки...
|
|
wip2 | Дата: Пн, 12.05.08, 09:50 | Повідомлення # 271 |
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) 2 nastinka: любви все возрасты покорны, не має ні найменшого значення 15 років людині, чи 20, чи 25.....я думаю коли тобі було 15 ти тоже закохувалася і ця закоханість для тебе була такою ж важливою як і нинішня зараз.....чому ж тоді в 20 років кохання серйозне, а в 15 ні? можливо) можу признати свою поразку) справді в кожному віці кохання є серйозним. Просто ми на нього дивимось з іншої точки зору от і все)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 12.05.08, 10:36 | Повідомлення # 272 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (nastinka) можу признати свою поразку) нуууууу......поразку не поразку, скоріше невелику неточність))))
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 12.05.08, 11:33 | Повідомлення # 273 |
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) нуууууу......поразку не поразку, скоріше невелику неточність)))) happy просто це моя думка) не збираюсь нікого переконувати...правильно що ти так думаєш)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 12.05.08, 12:11 | Повідомлення # 274 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) не збираюсь нікого переконувати...правильно що ти так думаєш) хоть хтось "одобрямс" сказав
|
|
| |
|
Lew | Дата: Вт, 15.07.08, 22:14 | Повідомлення # 276 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) що 36 % надзвичайно велике значення надають парфумам.. як казав andrew, статистика розказує чиїсь інтереси, те, що комусь потрібно, в даному випадку - парфумерній промисловості.... ну, я навіть не знаю.... на стиль, можливо, дещо на зовнішність.... на те, як вона розмовляє.... це якесь таке, яке не піддається опису... )
|
|
| |
Rain | Дата: Вт, 15.07.08, 22:31 | Повідомлення # 277 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| 1) на тонкість тіла, 2) на обличчя, 3) на груди, 4) на попу, 5) на манеру говорити 6) на манеру рухатися 7) якщо вдастся підібратися близько - то на Запах дівчини (і це не обов"язково парфуми)... хочеться додати, що коли від дівчини несе парфумами, то наближатися до неї нема сексу, тобто сенсу, а запах повинен бути таким, щоб при наближенні, його було чути все краще і краще, і хотілося ним дихати.
|
|
| |
Lew | Дата: Вт, 15.07.08, 22:51 | Повідомлення # 278 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Rain) і хотілося ним дихати. дуже важливий фактор....
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 16.07.08, 18:36 | Повідомлення # 279 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| "Наприклад, в результаті опитувань 463 чоловіків виявилось, що 36 % надзвичайно велике значення надають парфумам..." Парфуми як на мене впливають не на загальне враження про людину, а скоріше працюють чимось на зразок каталізатора. Парфумами можна лише посилити приємне враження про себе, але аж ніяк не викликати його взагалі. І взагалі від людини має пахнути чистотою :-)
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 17.07.08, 09:56 | Повідомлення # 280 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| 1) на лице. Як взагальному так і на кількість штукатурки на лиці. Мені особисто не подобається якщо дівчина малює губи і повіки. 2) на фігуру в загальному 3) на груди 4) на попу 5) на ноги 5) на манеру говорити і на мову якою вона спілкується ( мається наувазі щоб це була чиста мова ) для більш близького знайомства 6) на те як вона сприймає жарти особливо якщо це пожартували з неї 7) як вона веде себе в не знайомих компаніях ( вміння пристосовуватись ) З.І. а на рахунок парфумів, мені більше подобається як пахне сама дівчина, її волосся і тд. Хоча звичайно якщо гарно підібрані парфуми то на дівчину будуть звертати увагу більше. Як сказав Mysterio99 це каталізатор.
Йа Айтішко
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 17.07.08, 09:57 | Повідомлення # 281 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Раз пішла така пянка то прошу дівчат написати "На що ви в першу чергу звертаєте увагу при знайомстві з хлопцем"
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 17.07.08, 12:56 | Повідомлення # 282 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Як сказав Mysterio99 це каталізатор. Містеріо знає що каже))) Quote (Brand) а на рахунок парфумів, мені більше подобається як пахне сама дівчина, її волосся і тд. + 10!!! Quote (Brand) Раз пішла така пянка то прошу дівчат написати "На що ви в першу чергу звертаєте увагу при знайомстві з хлопцем" да-да, приєднуюсь до запитання))
|
|
| |
vova63 | Дата: Ср, 30.07.08, 20:51 | Повідомлення # 283 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Алло !!!! Де ти, моя кохана половинка . Коли я вже її знайду Хто підскаже???????????
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Ср, 30.07.08, 22:25 | Повідомлення # 285 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (vova63) Алло !!!! Де ти, моя кохана половинка . Коли я вже її знайду Хто підскаже??????????? я підскажу тоді коли зовсім цього не чекатимеш а взагалі оглянись навколо, може вона вже десь коло тебе але ти просто її не помічаєш
|
|
| |