Чоловіки і жінки...
|
|
Mysterio | Дата: Нд, 09.11.08, 02:16 | Повідомлення # 436 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Ну ти ще питався, чи в них є кардинальна різниця, а тепер смієшся… Суть егоїзму однакова у обох статей (це я питав на рахунок кардинального поділу, бо там різниці як на мене нема), відрізняється лише його проявлення в жінок і чоловіків (а ось це я мав на увазі на рахунок поділу у природі)
|
|
| |
adrenalin | Дата: Пн, 17.11.08, 12:24 | Повідомлення # 437 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) 100% biggrin купив квіти-підлизуєшся, не купив - знач не любиш говориш багато - знач не хоч її слухати, мовчиш - зануда не звониш - найшов іншу, звониш часто - знач дурний і не маєш чим занятися не хочеш гуляти - знач вона для тебе не важлива, тянеш сам її гуляти - замість серйозних справ тіки б гуляв))) О це жесть!!! краще сказати просто не можливо!!!І взагалі я сьогодні ще один раз розчарувався в жінках, і взагалі від них тільки одні розбиті серця і постійні переживання, а потім об тебе витирають ноги і йдуть до першого кращого .Пацани забийте болт на жінок і йдем відмічати день студента !!!!
|
|
| |
yura | Дата: Пн, 17.11.08, 12:28 | Повідомлення # 438 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (adrenalin) йдем відмічати день студента !!! Хороша пропозиція
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 12:51 | Повідомлення # 439 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (adrenalin) Пацани забийте болт на жінок і йдем відмічати день студента !!!! "Дуже гарно!" Я побачу як далеко ти підеш без жінки
|
|
| |
adrenalin | Дата: Пн, 17.11.08, 12:59 | Повідомлення # 440 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (Inga) "Дуже гарно!" angry Я побачу як далеко ти підеш без жінки tongue ну покишо я якось досить далеко без жінки добрався і багато чого добився в свому житті так шо аргумент беззаперечний!
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 13:16 | Повідомлення # 441 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (adrenalin) ну покишо я якось досить далеко без жінки добрався і багато чого добився в свому житті так шо аргумент беззаперечний! Я не про те)) Чоловіки скільки б не гнали на жінок, всерівно їх шукають і я надіюсь коли ти знайдеш ту єдину, ти зміниш своє ставлення. І взагалі, хто казав, що кожен хто нам подобається має відповідати взаємністю? Якщо вона не та, то в майбутньому тебе чекає набагато краща. (ІМХО)
Повідомлення відредагував Inga - Пн, 17.11.08, 13:20 |
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 17.11.08, 13:39 | Повідомлення # 442 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Інга тобі вприницпі легко казати бо ти вже заміжня в тебе вже в тому плані всьо устроєно. А тут в багатьох всі стосунки розвалилися саме в той момент коли дуже були потрібні. В деяких вже не в перший раз так....віриш після такого просто руки опускаються шось дальше шукати і взагалі щось робити. І фраза "знайдеш ту єдину" особисто в мене викликає гірку іронічну посмішку... ______________________ замужем -> заміжня
Повідомлення відредагував Brand - Вт, 18.11.08, 21:24 |
|
| |
Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 13:56 | Повідомлення # 443 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Інга тобі вприницпі легко казати бо ти вже замужем в тебе вже в тому плані всьо устроєно. Ну це не означає, що раніше я не була на місці кожного із вас Quote (Mysterio) І фраза "знайдеш ту єдину" особисто в мене викликає гірку іронічну посмішку... Ну я ж знайшла (єдиного).
|
|
| |
adrenalin | Дата: Пн, 17.11.08, 14:01 | Повідомлення # 444 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Я не про те)) Чоловіки скільки б не гнали на жінок, всерівно їх шукають і я надіюсь коли ти знайдеш ту єдину, ти зміниш своє ставлення. І взагалі, хто казав, що кожен хто нам подобається має відповідати взаємністю? Якщо вона не та, то в майбутньому тебе чекає набагато краща. (ІМХО) Я на жінок не наганяю і не ображаю і не треба мене в цьому звинувачувати.А в тому шо десь є та єдина я вже не вірю. Я чесно кажучи взагалі нівщо не вірю.вірю тільки в те що залежить від мене.
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 14:09 | Повідомлення # 445 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (adrenalin) Я на жінок не наганяю і не ображаю і не треба мене в цьому звинувачувати. не ображааєш? а це хто сказав? Quote (adrenalin) Пацани забийте болт на жінок
Повідомлення відредагував Inga - Ср, 19.11.08, 09:00 |
|
| |
|
Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 14:25 | Повідомлення # 447 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (DarkAndrew) от не получилось... значить лох потрібно переконцентруватись на пянки гулянки і фаст секс ((С) Brand)... і нашо себе до такого доводити?
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Пн, 17.11.08, 14:27 | Повідомлення # 448 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Andrew, в крайности, все же, не стоит. Чтото уходит, чтото приходит. Чтото меняется. Верь себе, верь в себя.
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Пн, 17.11.08, 15:40 | Повідомлення # 450 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я тут на боці DarkAndrew, і adrenalin,....я забив на жінок,вроді все затихло....і правильно!!!не треба за ними бігати!собі ж гірше буде...повірте,та що потрібна сама знайде нас!!(на собі пересвідчився два дні назад...) Quote (DarkAndrew) "якось буде..." хоч теж не люблю цю фразу,але так сталось
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |