Чоловіки і жінки...
| |
adrenalin | Дата: Пн, 17.11.08, 15:40 | Повідомлення # 451 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Пацани забийте болт на жінок це не образа а моя думка а якшо детальніше то я мав наувазі шо коли чоловік старається постійно зробити жінці приємне і докладає до цього багато зусиль. А ви це все6 ине цінете і тому нема толку надриватись і старатись якшо ви цього не цінете. Цитую Misterio "купив квіти-підлизуєшся, не купив - знач не любиш говориш багато - знач не хоч її слухати, мовчиш - зануда не звониш - найшов іншу, звониш часто - знач дурний і не маєш чим занятися не хочеш гуляти - знач вона для тебе не важлива, тянеш сам її гуляти - замість серйозних справ тіки б гуляв".
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 16:09 | Повідомлення # 452 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (adrenalin) коли чоловік старається постійно зробити жінці приємне і докладає до цього багато зусиль. А ви це все6 ине цінете і тому нема толку надриватись і старатись якшо ви цього не цінете. Цитую Misterio "купив квіти-підлизуєшся, не купив - знач не любиш говориш багато - знач не хоч її слухати, мовчиш - зануда не звониш - найшов іншу, звониш часто - знач дурний і не маєш чим занятися не хочеш гуляти - знач вона для тебе не важлива, тянеш сам її гуляти - замість серйозних справ тіки б гуляв". але ж ми не всі такі!!! Я люблю квіти, слухати і коли мені дзвонять!!!!!!!! А взагалі то це як і у всьому іншому в житті, треба шукати золоту середину, або хочаб намагатись наблизитись до неї
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 17.11.08, 16:23 | Повідомлення # 453 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Повністю підтримую Inga... Не потрібно опускати руки, не потрібно падати духом, не потрібно казати "ніколи", не потрібно робитись "холодним" лише через те, що щось пішло зовсім не так, не потрібно жаліти себе настільки, щоб інші бачили в тобі тільки жертву, не потрібно бути жорстоким у відповідь, не потрібно ! Не робіть дурниць, про які потім жалітимете, згадуючи потім, сидячи біля каміна з дружиною і дітьми! Show must go on! І Quote (Val-Amart) Верь себе, верь в себя.
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 17.11.08, 16:54 | Повідомлення # 454 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Show must go on! класно підмітила
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 18.11.08, 15:04 | Повідомлення # 455 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) я тут на боці DarkAndrew, і adrenalin а мну чого забув Quote (adrenalin) Пацани забийте болт на жінок це не образа а моя думка а якшо детальніше то я мав наувазі шо коли чоловік старається постійно зробити жінці приємне і докладає до цього багато зусиль. А ви це все6 ине цінете і тому нема толку надриватись і старатись якшо ви цього не цінете. повністю погоджуюся з adrenalin’ом. Істина, що перевірена багатьма Quote (Inga) але ж ми не всі такі!!! Я люблю квіти, слухати і коли мені дзвонять!!!!!!!! ми всі любимо якісь речі, але тільки до тих пір поки не отримуємо їх в достатку. Після цього ми починаємо думати що так буде завжди і перестаємо цьому радіти і звертати на це увагу так як раніше. Це відноситься до всього, не тільки до любовних речей. В стосунках ми спочатку хочемо просто моральної уваги (дзвінки, спілкування), потім хочем там якихось квітів (ну це у випадку з дівчатами), потім хочем сексу і т.д. і т.п. Але коли ми це все отримуємо то вже вважаємо це нормою, а зря)))) П.С. ВСІ дівчата кажуть "ми ж не ВСІ такі" Quote (Inga) А взагалі то це як і у всьому іншому в житті, треба шукати золоту середину, або хочаб намагатись наблизитись до неї правда інколи виникає невелика трудність - ти то наближаєсся а "золота серединка" тікає Quote (lomza_t) Не потрібно опускати руки, не потрібно падати духом, не потрібно казати "ніколи", не потрібно робитись "холодним" лише через те, що щось пішло зовсім не так, не потрібно жаліти себе настільки, щоб інші бачили в тобі тільки жертву, не потрібно бути жорстоким у відповідь, не потрібно ! хмм....я скажу що деяким людям вищенаведені речі потрібні в обовязковому порядку...щоб дещо переосмислити, обдумати і змінити в собі а нащот жорстокості у відповідь...хм...я думаю, lomza_t, це в першу чергу тобі слід подумати над тим, потрібна вона чи ні (а ще слідкувати що ти інколи кажеш і робиш) Quote (lomza_t) Не робіть дурниць, про які потім жалітимете, згадуючи потім, сидячи біля каміна з дружиною і дітьми! якщо я нароблю дурниць, які призведуть до власного особняка з камінои, коханої дружини і дітей то я навряд чи я про них сильно жалкуватиму Quote (lomza_t) Show must go on! AND SHOW WILL GO ON!! Quote (Val-Amart) Верь себе, верь в себя не удержусь чтобы немного не дополнить - "верь себе, потому что верить кому-то ещё кроме себя глупо, верь в себя, потому что без этого ти не сможешь верить себе"
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Вт, 18.11.08, 15:38 | Повідомлення # 456 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Mysterio, верно, я именно это имел ввиду
|
|
| |
Zu | Дата: Вт, 18.11.08, 17:17 | Повідомлення # 457 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Не верь никому и учись одиночеству.
Don't panic!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 18.11.08, 21:00 | Повідомлення # 458 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) верь себе, потому что верить кому-то ещё кроме себя глупо Так дуже важко жити...Ти будеш нещасливий все життя, якщо ніразу нікому не довіришся...Все тримати в собі - дуже і дуже важко...Щось вийде на зовні, і за законом підлості, в найнепідходящий момент... На рахунок другої половини речення, погоджусь, тому, що вважаю, що вірити в себе потрібно завжди... Quote (Mysterio) якщо я нароблю дурниць, які призведуть до власного особняка з камінои, коханої дружини і дітей то я навряд чи я про них сильно жалкуватиму Іменно це якраз не дурниці...ти все перекрутив!
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 18.11.08, 21:38 | Повідомлення # 459 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Іменно це якраз не дурниці...ти все перекрутив! як зрозумів так і написав і взагалі нащот дурниць, то "Лучше жалеть о том что сделано, чем о том что не сделано" я досі дуууууууже сильно жалкую про те що не зробив в дитинстві одну "дурницю" (ну це по тодішніх мірках друницю, а зараз я вже розумію що це була далеко не дурниця, а річ яка могла змінити все моє подальше життя) Quote (lomza_t) Так дуже важко жити...Ти будеш нещасливий все життя, якщо ніразу нікому не довіришся...Все тримати в собі - дуже і дуже важко...Щось вийде на зовні, і за законом підлості, в найнепідходящий момент... На рахунок другої половини речення, погоджусь, тому, що вважаю, що вірити в себе потрібно завжди... Я мав на увазі ВІРИТИ, а не ДОВІРЯТИ. Кожен з нас полюбому мусить комусь довіряти, з кимось інколи ділитися наболілим і відучувати чиюсь підтримку. А от вірити....вірити ІМХО якраз можна лише собі...тому що той хто знайде людину якій можна вірити так само як собі - той знайде скарб
Повідомлення відредагував Mysterio - Вт, 18.11.08, 21:46 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 18.11.08, 21:44 | Повідомлення # 460 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Я мав на увазі ВІРИТИ, а не ДОВІРЯТИ. wink Кожен з нас полюбому мусить комусь довіряти, з кимось інколи ділитися наболілим і відучувати чиюсь підтримку. А от вірити....вірити ІМХО якраз можна лише собі...тому що той хто знайде людину якій можна вірити так само як собі - той знайде скарб wink реально зараз можна лише з кимось чимось поділитись...не більше того...довіряти можна лише людям яких знаєш дуже тривалий час(іто не у всіх випадках...) Quote (Mysterio) тому що той хто знайде людину якій можна вірити так само як собі - той знайде скарб wink +1
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
kib-tramp | Дата: Чт, 20.11.08, 12:32 | Повідомлення # 461 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| ...а я, якось, натрапив на цікаву добірочку фраз, які повинні лунати із уст ідеальної жінки: - Прости, я была неправа ! - Не волнуйся, я справлюсь со всеми тремя: у меня черный пояс по карате. - Милый, ты уверен, что выпил уже достаточно? - Я не слишком много разговариваю? - Пойду-ка я на фиг! - Я решила с сегодняшнего дня ходить дома голой. - Мы с подругами подготовили тебе небольшой сюрприз. Девочки, раздеваемся! - Моя сестра хочет переночевать у нас. Ты не против, если она ляжет с нами? - Я ненадолго на улицу, дом побелить. - Что мне сделать такого, чтобы загладить свою вину? - К родителям я съезжу сама, а ты пока сходи с друзьями на стриптиз... - Разве ты не должен сейчас сидеть с друзьями в пивнушке? - Меня так возбуждает, когда ты пьяный... - Послушай, я зарабатываю неплохо. Зачем тебе работать? Лучше научись играть в покер. - Мне скучно... давай побреем мою киску - Ты не мог бы сходить в бар с друзьями? - Нам везет! Ставь на черное снова! - Ты такой сексуальный с похмелья! - Давай лучше выпьем пива и посмотрим футбол, ну его на хер этот магазин! - Давай подпишемся на Хастлер? - Мне нравится, что ты играешь в гольф по субботам...я бы только хотела, чтобы у тебя оставалось время, чтобы играть и в воскресенье. - Дорогой, дочь наших новых соседей снова принимает солнечную ванну, иди зацени ее буфера! - Ты не мог бы снова шлепнуть меня по жопе? - Нет, нет, я сама поменяю масло в машине. - Твоя мама намного лучше моей. - Сделай одолжение, забудь ты про этот дурацкий день святого валентина, и купи наконец новые клюшки! - Конечно, сходи завтра на охоту с друзьями - в конце концов годовщину свадьбы можно отметить и в следующем году! - Да ладно, давай возьмем хорошую порнушку, ящик пива, пару косячков, и позовем мою подругу - потрахаемся. - Да ну, не пойдем сегодня гулять - рядом открылся отличный стрип-бар, зарулим туда? - Тебе надо отдыхать, а не вставать к холодильнику - я сама принесу тебе все, что ты хотел бы съесть этой ночью. - Я записалась на йогу, чтобы доставать пятками до головы. Специально для тебя! От такій - я б довірився як собі, на всі 100% 
Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!
|
|
| |
Inga | Дата: Чт, 20.11.08, 13:13 | Повідомлення # 462 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (kib-tramp) От такій - я б довірився як собі, на всі 100% Є такий фільм Реплікєйт, там хлопці створили таку дівчину, як ти описав, ти знаєш вони потім дуже сильно пожаліли, так що обережніше зі своїми бажаннями)))
Повідомлення відредагував Inga - Чт, 20.11.08, 13:14 |
|
| |
kib-tramp | Дата: Чт, 20.11.08, 13:50 | Повідомлення # 463 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Є такий фільм Реплікєйт, там хлопці створили таку дівчину, як ти описав, ти знаєш вони потім дуже сильно пожаліли, так що обережніше зі своїми бажаннями))) Воно може й так... але знаєш, як вище написано "краще шкодувати за тим, що зробив, ніж за тим, що не зробив" + життя надто коротке, щоб через обережність зволікати із втіленням бажань, набагато зручніше обирати кращий із варіантів...
Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!
Повідомлення відредагував kib-tramp - Чт, 20.11.08, 22:52 |
|
| |
Brand | Дата: Чт, 20.11.08, 21:05 | Повідомлення # 464 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| To kib-tramp Чесно кажучи це поганий варіант. Я думаю це тобі швидко набридне. Людина це така <вирізано цензурою>, яка хоче то що не має і як тільки вона це получає їй це набридає дуже швидко. Та що найкращий варіант це нічого не придумувати а використовувати те що маєм на даний момент. З жінками важко, але без них ще важче (с) Не памятаю хто говорив
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 20.11.08, 21:32 | Повідомлення # 465 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) З жінками важко, але без них ще важче (с) Є жінки відносно яких це правило не діє тобто ніж бути з ними то вже краще самому, бо з ними ще гірше
|
|
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|