Чоловіки і жінки...
| | |
BoVVeR | Дата: Чт, 20.11.08, 23:02 | Повідомлення # 467 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (DarkAndrew) більшість проблем люди створюють собі самі... а жаль, я б уже хотів заспокоїтись і відпочити душею... ехх...зара маю щось схоже...створив можна сказати проблему,парюсь...блын...тупо все...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
kib-tramp | Дата: Чт, 20.11.08, 23:08 | Повідомлення # 468 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Та що найкращий варіант це нічого не придумувати а використовувати те що маєм на даний момент. В принципі, я говорив про бажання, а не про придумування. Придумування - це з розряду еро-фантазій і якщо нічого не бажати/придумувати то висновок напрошується один - ніяких бажань втілювати в життя не треба... - якщо я Тебе правильно зрозумів)) Звідси випливає: навіщо бажати нову або першу роботу - "користуємось тим, що маєм"; для чого бажати і навіть "придумувати" як познайомитись із класною дівчиною (пацаном ), якщо можна і треба "використовувати те що маєм на даний момент", - а це: або нікого або якийсь "гібон", кращу за якого бажати - то най бог боронить бо як влучно було зазначено вище: "це набридає дуже швидко." - жарт, звичайно, але... Подумай сам, дівчина з якою Ти зустрічаєшся хоче бачити біля себе самодостатнього мужчину який номально заробляє, має голову на плечах з (бажано не від'ємним) рівнем IQ, який буде надійним партнером для сворення інституту сім'ї і не пасе задніх у вирішенні найвідповідальніших потреб жіночого начала. І якщо цього у Тобі нема - то що вона зробить? Вона забажає чувака з характеристиками адекватними власним поглядам і, повір, від моменту зародження цього бажання до втілення його у життєві реалії їй знадобиться менше часу, ніж Тобі задатися питанням на кшталт: "а шо сталось?". Тому, моя Тобі порада (або мораль этой басни): знайди собі максимальну кількість, скільки зможеш, дівчат, вибери ту яка найближче до душі і живи горя не знаючи... поки не забажаєш щось краще ... бо як ще вище зазначено: "життя надто коротке, щоб через обережність зволікати із втіленням бажань, набагато зручніше обирати кращий із варіантів..."
Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 20.11.08, 23:26 | Повідомлення # 469 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| kib-tramp, фігасє ти оказуєтсья АЦКІ вумний чел Quote (DarkAndrew) якщо засунути свої "мухи" в задницю, стало би реально простіше... але ця ідея утопічна, так як треба щоб всі зразу засунули в попу "мухи" а такого не буде ніколи <_< Quote (DarkAndrew) більшість проблем люди створюють собі самі... а жаль, я б уже хотів заспокоїтись і відпочити душею... просто не треба дозволяти комусь створювати проблеми тобі і влаштувати себе самого так щоб не створювати "більшість своїх проблем" собі самому...тоді і заспокоєння прийде Quote (BoVVeR) ехх...зара маю щось схоже...створив можна сказати проблему,парюсь...блын...тупо все... релакс енд тейк іт ізі в мене було серйозніше і то я вже майже відійшов
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 20.11.08, 23:27 | Повідомлення # 470 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (kib-tramp) знайди собі максимальну кількість, скільки зможеш, дівчат, вибери ту яка найближче до душі і живи горя не знаючи... поки не забажаєш щось краще почнем з того що ти мене не зрозумів. Під фразою користуватись тим що маєм я мав на увазі чимось реальним. Тобто не шукати собі ідеальну жінку, а вибирати серед тих хто знаходиться рядом з тобою. Ну і звичайно не забувати що твої потреби мають бути вищі за твої можливості, але тільки на трішки. Бо інакше не зможеш нічого досягнути і це тебе вжене в депресію і на цьому все закінчиться ( впаде самооцінка і тп. ) Quote (kib-tramp) "життя надто коротке, щоб через обережність зволікати із втіленням бажань, набагато зручніше обирати кращий із варіантів..." як я вже казав якщо тобі чогось\когось хочеться тобі треба цього досягнути. Своїм бажанням треба потакати, але й не втрачати при цьому здоровий глузд.
Йа Айтішко
|
|
| |
kib-tramp | Дата: Чт, 20.11.08, 23:59 | Повідомлення # 471 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Brand. Я тішуся з того, що ми так швидко дійшли консенсусу , але тобі не вистачає оптимізму. Додано (20.11.2008, 23:59) --------------------------------------------- Quote (Mysterio) фігасє ти оказуєтсья АЦКІ вумний чел фігасє , а ти, виявляється, все зрозумів
Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!
Повідомлення відредагував kib-tramp - Пт, 21.11.08, 00:30 |
|
| |
kitpes | Дата: Сб, 13.12.08, 12:27 | Повідомлення # 472 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (kib-tramp) буде надійним партнером Quote (kib-tramp) самодостатнього мужчину Quote (kib-tramp) інституту сім'ї Quote (kib-tramp) з характеристиками адекватними власним поглядам --це я не зрозуміла про шо то, але тоже пре... Quote (kib-tramp) від моменту зародження цього бажання Quote (kib-tramp) втілення його Шановні, шойно я виділила фрази, з якими чоловіки легко можуть підкочувати самі знаєте шо до дівчат...Надійність і ефективність на 78%. п.с. я не зовсім зрозуміла про шо там казав kib-tramp, бо багато було написано.....Але "інститут сімї" мене попер АднАзначнА...Якщо сидіти в невимушеній атмосфері і таке слухати...то я напевне з дуже позитивним настроєм би залишилася шо скаже Ломза на таке??Чи ти б повелась??\просто цікаво\
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 14.12.08, 11:41 | Повідомлення # 473 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) Шановні, шойно я виділила фрази, з якими чоловіки легко можуть підкочувати самі знаєте шо до дівчат... kitpes, це зброя Обраних, бо далеко не всі вміють отак вумно шось глаголити))))) навіть якщо чувак так реально не думає, то навіть те, що він ващє знає такі слова і їхнє значення, має наштовхувати вас на певні роздуми
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 14.12.08, 12:32 | Повідомлення # 474 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) реально зараз можна лише з кимось чимось поділитись...не більше того...довіряти можна лише людям яких знаєш дуже тривалий час(іто не у всіх випадках...) Ти знаєш, недавно я в цьому переконалась на всі 100%! Свої найсокровенніші таємниці краще лишати при собі, бо потім нарікатимеш на язик і на друзів(( Quote (DarkAndrew) більшість проблем люди створюють собі самі... а жаль, я б уже хотів заспокоїтись і відпочити душею... сорі за частковий оффтоп... Моя бабця дуже любить повторювати:"Ніхто не зробить собі так погано як людина! Ніхто, тільки вона сама!" Quote (Brand) як я вже казав якщо тобі чогось\когось хочеться тобі треба цього досягнути. Своїм бажанням треба потакати, але й не втрачати при цьому здоровий глузд. Завжди потрібно йти до мети, навіть якщо це дуже важко... Quote (kib-tramp) Подумай сам, дівчина з якою Ти зустрічаєшся хоче бачити біля себе самодостатнього мужчину який номально заробляє, має голову на плечах з (бажано не від'ємним) рівнем IQ, який буде надійним партнером для сворення інституту сім'ї і не пасе задніх у вирішенні найвідповідальніших потреб жіночого начала. Еммм..це не зовсім так...З самодостатніми чоловіками важко: їм не знаєш, що подарувати, бо в них все є, не знаєш, чого вони хочуть, бо вони часто самі цього не знають і т.д. і т.п. Тому найчастіше з самодостатніми чоловіками поряд знаходяться розумні і винахідливі жінки, -такі, що зможуть приємно здивувати, коли здаватиметься, ніби це аж ніяк не можливо... Quote (kitpes) Надійність і ефективність на 78%. А я б дала 70%
Повідомлення відредагував lomza_t - Нд, 14.12.08, 12:33 |
|
| |
Brand | Дата: Нд, 14.12.08, 13:03 | Повідомлення # 475 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) З самодостатніми чоловіками важко: ... поряд знаходяться розумні і винахідливі жінки А я то думаю чому мені так важко в особистому житті
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 14.12.08, 13:59 | Повідомлення # 476 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) знаєш, недавно я в цьому переконалась на всі 100%! а я як недавно переконався...огого...не дай Бог комусь так в цій істині переконатися Quote (lomza_t) "Ніхто не зробить собі так погано як людина! Ніхто, тільки вона сама!" якщо чучуть точніше "Ніхто не зробить тобі так погано як ти сам" Quote (lomza_t) Завжди потрібно йти до мети, навіть якщо це дуже важко... 150% Quote (lomza_t) Еммм..це не зовсім так...З самодостатніми чоловіками важко: їм не знаєш, що подарувати, бо в них все є, не знаєш, чого вони хочуть, бо вони часто самі цього не знають і т.д. і т.п. Тому найчастіше з самодостатніми чоловіками поряд знаходяться розумні і винахідливі жінки, -такі, що зможуть приємно здивувати, коли здаватиметься, ніби це аж ніяк не можливо... нууууу....отут питання вельми і вельми спірне: 1) самодостатній чоловік не може вважатися таким без наявності коло нього жінки (ну в деяких випадках чоловіка ) 2) суть хорошого і приємного подарунка це не його ціна, а сам факт прояву уваги і бажання зробити приємне 3) чоловіки на відміну від жінок в 95% випадків тверезо і точно знають ЩО вони хочуть, а "самодостатні", як правило, в 100% випадків 4) приємно здивувати можна завжди і кожного))))
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Нд, 14.12.08, 22:43 | Повідомлення # 477 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Mysterio, наверное, у нас с тобой сильно различаются мнения о значении слова "самодостаточный". Мое ИМ(нсх)О, я понимаю этимологию этого слова так: самодостаточный, т.е. такой, которому достаточно его самого, это человек, которому нет нужды искать каких-либо дополнений, будь то забавы, книги, занятия или другие люди. Такой человек может существовать сам по себе, без абсолютно любого окружения, жить самим собой. To make things clear, i consider myself a self-sufficient person. Разумеется, это не означает, что окружение, действительность и действие являются для него нежеланными или даже нежелательными, но они, по крайней мере, не жизненно необходимы.
Quote (Mysterio) 1) самодостатній чоловік не може вважатися таким без наявності коло нього жінки Самодостаточный человек прекрасно может обходиться без женщины, как и без всего прочего. Женщина, особенно любимая и умная, тем не менее, это очень ценная вещь, пожалуй, много ценнее и значимее всего прочего. Quote (Mysterio) 2) суть хорошого і приємного подарунка це не його ціна, а сам факт прояву уваги і бажання зробити приємне smile Но ты же не будешь возражать, что вдвойне приятно, когда дарят то, чего мы открыто или тайно желаем? Quote (Mysterio) 3) чоловіки на відміну від жінок в 95% випадків тверезо і точно знають ЩО вони хочуть, а "самодостатні", як правило, в 100% випадків 4.2 это не зависит от пола, а от склада ума, или, если угодно, души. Самодостаточные же, скорее, не то что не знают, чего они хотят, но ничего не хотят, или даже хотят "ничто". Quote (Mysterio) 4) приємно здивувати можна завжди і кожного)))) Согласен ^_^
Повідомлення відредагував Val-Amart - Нд, 14.12.08, 22:45 |
|
| |
kitpes | Дата: Нд, 14.12.08, 23:06 | Повідомлення # 478 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| а я думаю шо біля "дуже крутих" чоловіків стоять прості жінки, з якими їм буде затишно, і відверто, без всяких вимахонів. так само і біля успішних жінок - звичайні чоловіки, часто без нічого шоб кидалося в очі. на мою думку, в цьому секрет гармонії.доповнюють одне одного.як розбита ваза.
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 15.12.08, 01:00 | Повідомлення # 479 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Val-Amart) у нас с тобой сильно различаются мнения о значении слова "самодостаточный" блін))) після твого поста зрозумів що писав трохи не про то зранку спросоння трохи поплутав поняття self-made man, тобто "чоловік, що зробив себе сам" і самодостатній чоловік ака "self-sufficient man" в загальному на рахунок опису самодостатності згодний, але не втримаюсь щоб не втиснути своє ІМ(снсаврх)О: Quote (Val-Amart) Но ты же не будешь возражать, что вдвойне приятно, когда дарят то, чего мы открыто или тайно желаем? Так само я думаю ти погодишся з тим що те, що ми бажаємо (неважливо відкрито чи ні), далеко не завжди має захмарну ціну. Цінність деяких речей полягає якраз в їх, так би сказати, "подарунковості" Класичний приклад - квіти для дівчини. Кожна дівчина може купляти собі букет сама хоч щодня, але не знаю ні одної, яка б так робила. Адже квіти - це подарунок, причому я думаю наші милі дами згодяться що подарунок досить приємний Quote (Val-Amart) это не зависит от пола Ще й як залежить як не крути, а в більшості своїй дівчата емоційніші за чоловіків і емоційність в них стоїть щабелем вище (а в деяких взагалі на першому місці) за тверезе мислення. Чоловік як правило тверезо усвідомлює, що він хоче, що він має і що він може, в той час як жінка перед тим як обдумати три вищевказані речі, пропускає їх через "фільтр емоцій", в результаті чого вона навіть до мозку це все доходить вже добряче приправлене емоціями Хоча не спорю, багато хто з жінок старається оцю емоційність в собі приглушувати і багатьом це вдається))) але жінка без емоційності ІМХО вже якась...не зовсім жінка...у всякому випадку люблю в жінках оцю їхню емоційність Quote (Val-Amart) Самодостаточные же, скорее, не то что не знают, чего они хотят, но ничего не хотят, или даже хотят "ничто". Им...можна якось точніше або зрозуміліше? Quote (Val-Amart) Самодостаточный человек прекрасно может обходиться без женщины, как и без всего прочего. Женщина, особенно любимая и умная, тем не менее, это очень ценная вещь, пожалуй, много ценнее и значимее всего прочего. якось не дуже сходиться, не помічаєш?))) то прекрасно може обходитися, то вона важливіша за все інше))))
Повідомлення відредагував Mysterio - Пн, 15.12.08, 01:25 |
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 15.12.08, 01:29 | Повідомлення # 480 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) в цьому секрет гармонії.доповнюють одне одного згодний, що суть гармонії якраз в доповненні один одного таким чином створюється єдине ціле, чого я особисто в свому житті дуже хотів би досягти
|
|
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|