Чоловіки і жінки...
|
|
Rain | Дата: Чт, 27.12.07, 09:27 | Повідомлення # 166 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Lomza_t - тобі респект за статтю - дуже гарно, якраз саме те, чого я чекав - ну ти просто молодець ))) *** а щодо ідеалів, то я схиляюся до думки, що їх не існує - тру, АЛЕ я згідний, що прагнути до ідеалу НЕОбхідно, так як, чим вищу планку ми собі ставимо - тим вище досягаємо (хоч до самої планки зазвичай ні) *** і нагадую тим, хто забув... сімейна карма найкраще відпрацьовується в сім"ї, тоді, коли Чоловік і Жінка - РІЗНІ - тобто доповнюють одне одного, дають одне одному те, чого інше не має - аллелуя ))) і зовсім не має потреби на когось нарікати, шо "він не робить так як я люблю" - бо це Ідеально читстий прояв ЕГОїзму ))) ВЕДИ кажуть, що кожного треба любити саме таким яким він є в оригіналі, а самому прагнути до ідеалу і жити виключно заради інших
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 27.12.07, 11:47 | Повідомлення # 167 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Rain) Lomza_t - усмыхнуло, хоча з деякі пункти о.0 я не дуже розумію до чого вони там, але в загальному усміхнуло
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 28.12.07, 09:44 | Повідомлення # 168 |
Нагороди:
| Ідеалу нема...але наближені люди до цього є) мало таких знаю...
|
|
| |
yura | Дата: Пт, 28.12.07, 13:13 | Повідомлення # 169 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Ідеалу нема...але наближені люди до цього є) Настя, а що для тебе ідеал ????
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пт, 28.12.07, 13:33 | Повідомлення # 170 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (yura) Настя, а що для тебе ідеал ???? Якщо вона каже що немає ідалу то звідки вона може знати що таке ідеал!!! Л О Г І Ч Н О!!!
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 28.12.07, 14:51 | Повідомлення # 171 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Якщо вона каже що немає ідалу то звідки вона може знати що таке ідеал!!! Л О Г І Ч Н О!!! Не логічно
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 28.12.07, 23:50 | Повідомлення # 172 |
Нагороди:
| Ідеал....для мене ідеал...людина така яка є багата духовно...яка вміє розсудливо думати...добивається своєї мети.....це стосується тільки внутрішнього світу....зовнішність це додаток...це бонус)...важливо яка людина є....які вона вчинки робить..як вона себе поводить..чи заступиться вона за тебе коли тобі плюватимуть в спину....от тоді це ідеал...можливо чогось не вистачає...але все інше просто само собою додається..знаходиться.....
|
|
| |
Rain | Дата: Сб, 29.12.07, 09:39 | Повідомлення # 173 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Бог - ідеал, більше ніхто
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 29.12.07, 12:00 | Повідомлення # 174 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Rain) Бог - ідеал, більше ніхто Оце дійсно так. Ідеалом є тільки Бог, всі інші - тільки наближені до ідеалу: хтось ближче, а хтось- дальше, ще хтось- взагалі далекий від нього...
|
|
| |
yura | Дата: Пн, 31.12.07, 01:23 | Повідомлення # 175 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Оце дійсно так. Ідеалом є тільки Бог, всі інші - тільки наближені до ідеалу: хтось ближче, а хтось- дальше, ще хтось- взагалі далекий від нього... Таке життя. Під час нашого повсякденного життя на мою думку не потрібно "гнатися" за ідеалом, якщо твій ідеал є.....значить він сам знайдеться, і рано чи пізно - це всерівно станеться. ( Звичайно, що щим швидше - тим краще )
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 31.12.07, 13:57 | Повідомлення # 176 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Крім того що в нас є ідеал Бог я хочу ще дещо сказати:"Собі не треба шукати ідеала треба йти по своїй стежці"!!! Наприклад: В нього хист до медицини а він собі шукає ідеала в іншій сфері і виходить так що він в всьому пролетить!!!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 18.01.08, 11:17 | Повідомлення # 177 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) "Собі не треба шукати ідеала треба йти по своїй стежці"!!!Наприклад: В нього хист до медицини а він собі шукає ідеала в іншій сфері і виходить так що він в всьому пролетить!!! Про це дуже гарно написано в книзі Пауло Коельо "Алхімік". Може ти її читав? "...в якусь мить наше життя стає нам непідвладне, і ним починає керувати Доля. Чистісінька брехня." Якщо людина запрагне чогось дуже сильно, вона досягне своєї мети, і ніщо їй не помішає...Але ми інколи збиваємось зі свого шляху, шукаючи легший шлях... _______________________________ З.І. слово Судьба замінене на слово Доля, для чистоти мови
Повідомлення відредагував Brand - Сб, 19.01.08, 17:16 |
|
| |
Rain | Дата: Пт, 18.01.08, 14:02 | Повідомлення # 178 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| див. "Метод Хитча"
|
|
| |
|
kitpes | Дата: Пт, 18.01.08, 19:51 | Повідомлення # 180 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Чоловік який "постраждав" від жінки, намагається допомогти іншим чоловікам не попастися на "вудочку" і підчепити класну діваху.Головним правилом шоб все не зіпсути є не казати жінці "я в тебе закоханий", " я без тебе не можу"..." я хочу з тобою зайнятися сексом"... Метод Хітча Невдалося його докінця подивит\\\
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |