Чоловіки і жінки...
| |
wip2 | Дата: Пт, 18.01.08, 21:41 | Повідомлення # 181 |
Нагороди:
| дайте подивитись)
|
|
| |
yura | Дата: Пт, 18.01.08, 23:38 | Повідомлення # 182 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (kitpes) Головним правилом шоб все не зіпсути є не казати жінці "я в тебе закоханий", " я без тебе не можу"..." я хочу з тобою зайнятися сексом"... Є таке написане правило - і всі його знають: "Чим менше ми бігаємо за дівчиною/дівчиною - тим більше вона нас люблять".....
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Rain | Дата: Сб, 19.01.08, 09:06 | Повідомлення # 183 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| тим фільмом я хотів сказати, що при бажанні і вірі, можна закохати/зацікавити будь-яку дівчину - будь-яку просто іноді це потребує дійсно Зусиль, а хтось не хоче приділяти ці зусилля - і тоді нічого не вдається...тоді шукають "легший шлях" , дівчину, яка легше піддається, на яку не треба затрачати зусиль.....розумієте... Quote (lomza_t) Якщо людина запрагне чогось дуже сильно, вона досягне своєї мети, і ніщо їй не помішає...Але ми інколи збиваємось зі свого шляху, шукаючи легший шлях... все правильно Ломза пише - так і є - взагалі у всьому, у навчанні, у роботі - потрібно працювати над собою - приділяти зусиль, дуже хотіти шось зробити.......а не казати потім "ми не зійшлись характерами" - насправді, що є "я не хотів з нею мучитись - воно мені треба?"
|
|
| |
kitpes | Дата: Сб, 19.01.08, 11:11 | Повідомлення # 184 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (yura) Чим менше ми бігаємо за дівчиною/дівчиною - тим більше вона нас люблять Ви є різні, і Ми є різні...;) тож Дівчата є різні...І одним подобаються навязливі\наполегливі чоловіки, а іншим - ні... Будь обережним Yura , бо можеш натрапити на таку дівчину для якої то неписане правило несправджується... Кажуть є таке неписане правило де " у стосунках потрібна гнучкість"...розумійте двозначно 
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 19.01.08, 12:20 | Повідомлення # 185 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (yura) "Чим менше ми бігаємо за дівчиною/дівчиною - тим більше вона нас люблять"..... Здебільшого так і є...а може бути і навпаки. Нав'язливі дівчата чоловікам теж не подобаються. Хто захоче, щоб йому кожні 5 хвилин дзвонили і питали:"А коли ти прийдеш? Я вже не можу дочекатись!" Quote (Rain) тим фільмом я хотів сказати, що при бажанні і вірі, можна закохати/зацікавити будь-яку дівчину - будь-яку просто іноді це потребує дійсно Зусиль, а хтось не хоче приділяти ці зусилля - і тоді нічого не вдається...тоді шукають "легший шлях" , дівчину, яка легше піддається, на яку не треба затрачати зусиль.....розумієте... Rain, класно сказано! Одразу згадалось прислів'я(чи то приказка???): "Если захотеть, - можна и в космос полететь."
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 19.01.08, 17:19 | Повідомлення # 186 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) " я хочу з тобою зайнятися сексом" Хто сказав що не можна цього казати ? Як на мене все геніальне просте і якщо ти цього хочеш то чому ти не можеш сказати цього своїй дівчині ? Quote (lomza_t) Здебільшого так і є...а може бути і навпаки. Нав'язливі дівчата чоловікам теж не подобаються.Хто захоче, щоб йому кожні 5 хвилин дзвонили і питали:"А коли ти прийдеш? Я вже не можу дочекатись!" lomza_t, повністю згідний
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 19.01.08, 23:43 | Повідомлення # 187 |
Нагороди:
| Quote (Brand) " я хочу з тобою зайнятися сексом" я вважаю) що це цілком природньо) таке казати нормально...але дивлячись як сказати.....який у кого настрій.....і як на це реагує він/вона.......
|
|
| |
kitpes | Дата: Пн, 21.01.08, 10:18 | Повідомлення # 188 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| ех...ви не правильно трактуєте мої слова!!! я вам про фільм розповідала...як чоловіки хочуть підчепити незнайомих жінок...ех..
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 21.01.08, 12:36 | Повідомлення # 189 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) я вважаю) що це цілком природньо)таке казати нормально...але дивлячись як сказати.....який у кого настрій.....і як на це реагує він/вона....... 100%
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Вт, 22.01.08, 15:47 | Повідомлення # 190 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| дівчата і жінки взагалі, постійно грають в ігри - особливо в "партизанів"...завжди мовчать, тримають все шо їх хвилює/нервує/злить в чоловіках до останнього, аж поки вже не доходять до грані морального зриву і хронічних дипресій, звичайно, вони ж круті і гордяться тим, що Quote (lomza_t) - Болевой порог у женщин существенно выше, чем у мужчин. Так распорядилась природа. Кто рожал, тот знает. а потім як назбирають того всього десь так за місяць чи за два - отоді на тебе просто лиється все гагно підряд, як із бранзбойта, включно зі всіма деталями і дрібничками...і зазвичай закінчується монолог всім відомим "...і взагалі...", що є найнестерпнішим і найядовитішим... думається тоді...можливо "Може я і не правий, але нашо стільки тримати то в собі? тоді б це можна було вирішити на місці, без осаду в душі і систематичного подальшого самонакручування і нагнітання" ну кому потрібні підозрілі погляди, слова крізь зуби, цей нестерпний холод? я розумію, що дівчата і жінки не хочуть бути нам обузою, нитіками, Quote (lomza_t) Хто захоче, щоб йому кожні 5 хвилин дзвонили і питали:"А коли ти прийдеш? Я вже не можу дочекатись!" якшо не вони це будуть робити, то хто взагалі? я веду до висновку: НЕОбхідно говорити, спілкуватися ВЧАСНО !!! Вирішувати проблему обов"язково ще в "зародку" (не сприймати буквально), доки вона не осіла глибоко в душі так всім від того краще відкрийтесь одне одному - і всім стане легше
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 22.01.08, 22:12 | Повідомлення # 191 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Чоловіки теж можуть ховати свої емоції, але вони не беруть все так близько до серця і не "роблять з мухи слона". Ми ж, жінки, звикли шукати якийсь вищий сенс в речах чи що (не кажу за всіх)... Я довго думала і дійшла висновку, що виною є страх, який сковує наші дії...Ми настільки боїмося щось втратити, що воліємо все лишати так, як є, але це притаманне і чоловікам ! Адже набагато легше вирішити проблему нудьги, образи, незадоволеності своїм партнером, і набагато важче працювати над відносинами і утримувати один зв'язок. Але ти правильно замітив, що Quote (Rain) НЕОбхідно говорити, спілкуватися ВЧАСНО !!! Вирішувати проблему обов"язково ще в "зародку" (не сприймати буквально), доки вона не осіла глибоко в душі ... і доки не переросла в цілий клубок ще складніших проблем
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 23.01.08, 10:10 | Повідомлення # 192 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| так lomza_t, так - о, так - все так і є раніше мені завжди казали, що чоловіки помирають швидше, а жінки живуть довше, бо чоловіки триають все у собі, а жінки кричать, ЕМОційно висловлюються - вивільняють із себе енергію, яка накоплюється... зараз я сумніваюся чи не навпаки це все?
|
|
| |
kitpes | Дата: Пт, 25.01.08, 10:39 | Повідомлення # 193 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Ах, як відчувається досвід\болевий\ у ваших монологах... трішки%.вибач
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 25.01.08, 11:42 | Повідомлення # 194 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| kitpes, неначебто саме такий досвід міг би бути не больвим, і ти так це пишиш, ніби за це має бути соромно в мене є такий досвід і мені не соромно, шо я вчуся на своїх помилках... правда як сказав один мій друг (маю честь так називати - ти знаєш ) "на помилках вчаться тільки дурні"
Повідомлення відредагував Rain - Пт, 25.01.08, 11:43 |
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 25.01.08, 13:29 | Повідомлення # 195 |
Нагороди:
| ми всі вчимось на своїх помилках..в більшості нікого неслухаємо, а потім же ж і стаємо на свої граблі
|
|
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.0
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|