Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Brand  
Чоловіки і жінки...
wip2Дата: Пт, 18.01.08, 21:41 | Повідомлення # 181
Група: Видалені

Нагороди:

дайте подивитись)

yuraДата: Пт, 18.01.08, 23:38 | Повідомлення # 182
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (kitpes)
Головним правилом шоб все не зіпсути є не казати жінці "я в тебе закоханий", " я без тебе не можу"..." я хочу з тобою зайнятися сексом"...

Є таке написане правило - і всі його знають: "Чим менше ми бігаємо за дівчиною/дівчиною - тим більше вона нас люблять".....

Все мы будем в аду, но я буду с вилами!

RainДата: Сб, 19.01.08, 09:06 | Повідомлення # 183
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
тим фільмом я хотів сказати, що при бажанні і вірі, можна закохати/зацікавити будь-яку дівчину - будь-яку
просто іноді це потребує дійсно Зусиль, а хтось не хоче приділяти ці зусилля - і тоді нічого не вдається...тоді шукають "легший шлях" , дівчину, яка легше піддається, на яку не треба затрачати зусиль.....розумієте...
Quote (lomza_t)
Якщо людина запрагне чогось дуже сильно, вона досягне своєї мети, і ніщо їй не помішає...Але ми інколи збиваємось зі свого шляху, шукаючи легший шлях...

все правильно Ломза пише - так і є - взагалі у всьому, у навчанні, у роботі - потрібно працювати над собою - приділяти зусиль, дуже хотіти шось зробити.......а не казати потім "ми не зійшлись характерами" - насправді, що є "я не хотів з нею мучитись - воно мені треба?"

kitpesДата: Сб, 19.01.08, 11:11 | Повідомлення # 184
Новеньке
Група: Користувачі

Нагороди:
Quote (yura)
Чим менше ми бігаємо за дівчиною/дівчиною - тим більше вона нас люблять

Ви є різні, і Ми є різні...;)

тож Дівчата є різні...І одним подобаються навязливі\наполегливі чоловіки, а іншим - ні...

Будь обережним Yura , бо можеш натрапити на таку дівчину для якої то неписане правило несправджується...

Кажуть є таке неписане правило де " у стосунках потрібна гнучкість"...розумійте двозначно cool

життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається

lomza_tДата: Сб, 19.01.08, 12:20 | Повідомлення # 185
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (yura)
"Чим менше ми бігаємо за дівчиною/дівчиною - тим більше вона нас люблять".....

Здебільшого так і є...а може бути і навпаки. Нав'язливі дівчата чоловікам теж не подобаються. dry Хто захоче, щоб йому кожні 5 хвилин дзвонили і питали:"А коли ти прийдеш? Я вже не можу дочекатись!"

Quote (Rain)
тим фільмом я хотів сказати, що при бажанні і вірі, можна закохати/зацікавити будь-яку дівчину - будь-яку просто іноді це потребує дійсно Зусиль, а хтось не хоче приділяти ці зусилля - і тоді нічого не вдається...тоді шукають "легший шлях" , дівчину, яка легше піддається, на яку не треба затрачати зусиль.....розумієте...

Rain, класно сказано! Одразу згадалось прислів'я(чи то приказка???): "Если захотеть, - можна и в космос полететь."

BrandДата: Сб, 19.01.08, 17:19 | Повідомлення # 186
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (kitpes)
" я хочу з тобою зайнятися сексом"

Хто сказав що не можна цього казати ?
Як на мене все геніальне просте і якщо ти цього хочеш то чому ти не можеш сказати цього своїй дівчині ?
Quote (lomza_t)
Здебільшого так і є...а може бути і навпаки. Нав'язливі дівчата чоловікам теж не подобаються.Хто захоче, щоб йому кожні 5 хвилин дзвонили і питали:"А коли ти прийдеш? Я вже не можу дочекатись!"

lomza_t, повністю згідний

Йа Айтішко

wip2Дата: Сб, 19.01.08, 23:43 | Повідомлення # 187

Нагороди:

Quote (Brand)
" я хочу з тобою зайнятися сексом"

я вважаю) що це цілком природньо)
таке казати нормально...але дивлячись як сказати.....який у кого настрій.....і як на це реагує він/вона.......

kitpesДата: Пн, 21.01.08, 10:18 | Повідомлення # 188
Новеньке

Нагороди:
ех...ви не правильно трактуєте мої слова!!! я вам про фільм розповідала...як чоловіки хочуть підчепити незнайомих жінок...ех.. no

життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається

BrandДата: Пн, 21.01.08, 12:36 | Повідомлення # 189
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Quote (nastinka)
я вважаю) що це цілком природньо)таке казати нормально...але дивлячись як сказати.....який у кого настрій.....і як на це реагує він/вона.......

100%

Йа Айтішко

RainДата: Вт, 22.01.08, 15:47 | Повідомлення # 190
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
дівчата і жінки взагалі, постійно грають в ігри - особливо в "партизанів"...завжди мовчать, тримають все шо їх хвилює/нервує/злить в чоловіках до останнього, аж поки вже не доходять до грані морального зриву і хронічних дипресій, звичайно, вони ж круті і гордяться тим, що
Quote (lomza_t)
- Болевой порог у женщин существенно выше, чем у мужчин. Так распорядилась природа. Кто рожал, тот знает.

а потім як назбирають того всього десь так за місяць чи за два - отоді на тебе просто лиється все гагно підряд, як із бранзбойта, включно зі всіма деталями і дрібничками...і зазвичай закінчується монолог всім відомим "...і взагалі...", що є найнестерпнішим і найядовитішим...
думається тоді...можливо "Може я і не правий, але нашо стільки тримати то в собі? тоді б це можна було вирішити на місці, без осаду в душі і систематичного подальшого самонакручування і нагнітання"
ну кому потрібні підозрілі погляди, слова крізь зуби, цей нестерпний холод?
я розумію, що дівчата і жінки не хочуть бути нам обузою, нитіками,
Quote (lomza_t)
Хто захоче, щоб йому кожні 5 хвилин дзвонили і питали:"А коли ти прийдеш? Я вже не можу дочекатись!"

якшо не вони це будуть робити, то хто взагалі?
я веду до висновку: НЕОбхідно говорити, спілкуватися ВЧАСНО !!! Вирішувати проблему обов"язково ще в "зародку" (не сприймати буквально), доки вона не осіла глибоко в душі
так всім від того краще
відкрийтесь одне одному - і всім стане легше

lomza_tДата: Вт, 22.01.08, 22:12 | Повідомлення # 191
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
Чоловіки теж можуть ховати свої емоції, але вони не беруть все так близько до серця і не "роблять з мухи слона". Ми ж, жінки, звикли шукати якийсь вищий сенс в речах чи що (не кажу за всіх)...
Я довго думала і дійшла висновку, що виною є страх, який сковує наші дії...Ми настільки боїмося щось втратити, що воліємо все лишати так, як є, але це притаманне і чоловікам ! Адже набагато легше вирішити проблему нудьги, образи, незадоволеності своїм партнером, і набагато важче працювати над відносинами і утримувати один зв'язок.
Але ти правильно замітив, що
Quote (Rain)
НЕОбхідно говорити, спілкуватися ВЧАСНО !!! Вирішувати проблему обов"язково ще в "зародку" (не сприймати буквально), доки вона не осіла глибоко в душі

... і доки не переросла в цілий клубок ще складніших проблем wacko

RainДата: Ср, 23.01.08, 10:10 | Повідомлення # 192
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
так lomza_t, так - о, так - все так і є
раніше мені завжди казали, що чоловіки помирають швидше, а жінки живуть довше, бо чоловіки триають все у собі, а жінки кричать, ЕМОційно висловлюються - вивільняють із себе енергію, яка накоплюється...
зараз я сумніваюся чи не навпаки це все? wacko

kitpesДата: Пт, 25.01.08, 10:39 | Повідомлення # 193
Новеньке

Нагороди:
Ах, як відчувається досвід\болевий\ у ваших монологах...
трішки%.вибач

RainДата: Пт, 25.01.08, 11:42 | Повідомлення # 194
Невгамовне

Нагороди:
За 100 повідомлень
kitpes, неначебто саме такий досвід міг би бути не больвим, і ти так це пишиш, ніби за це має бути соромно
в мене є такий досвід і мені не соромно, шо я вчуся на своїх помилках...
правда як сказав один мій друг (маю честь так називати - ти знаєш hello ) "на помилках вчаться тільки дурні"

Повідомлення відредагував Rain - Пт, 25.01.08, 11:43

wip2Дата: Пт, 25.01.08, 13:29 | Повідомлення # 195

Нагороди:

ми всі вчимось на своїх помилках..в більшості нікого неслухаємо, а потім же ж і стаємо на свої граблі

Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.0
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478