Цікаві хвільми
|
|
Mysterio | Дата: Вт, 11.11.08, 16:12 | Повідомлення # 1 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Ділимося враженнями від стрічок що справили на вас враження
|
|
| |
ejekk | Дата: Сб, 22.11.08, 03:36 | Повідомлення # 2 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Фільми які не похожі на массу інших,які мене шокували і не лишали байдужим...: "Класс" (фільм про підросткову жорстокість) "Американська історія Х" "Птаха" "Груз-200" "12" (сцена про сина в шафі з петльою просто жесть) "Граффіті" "Кен Парк" "Острів" (рос. стрічка не путати з америкоською) "На іглє" (читав книжку враження кращі ніж від фільму) p.s. Да і по суті таких фільмів багато...мій список дуже довгий))) p.s2. Ото я пост забабахав... о то людям нема шо по ночам робити
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
avar | Дата: Чт, 04.12.08, 13:47 | Повідомлення # 3 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| На першому місці в мене мабуть ще довго буде сага «Однажды в Америке» (англ. Once Upon A Time In America. Реж. Серджио Леоне. Комп. Енніо Морріконе) OldBoy Механічний апельсин (Заводной апельсин, A Clockwork Orange) - (читав книжку. Онаково хороші і книга і фільм, Мабуть завдяки режисурі Стенлі Кубріку.) Твин Пикс: Сквозь огонь иди со мной (реж. Девід Лінч) Страсті Христові (реж. Мел Гібсон) Хоробре серце (реж. Мел Гібсон) Зелена миля (за романом Стівена Кінга) Втеча з Шоушенка (за романом Стівена Кінга) The Shining (Сияние. Поеднання трьох геніїв триллерів: Стивен Кинг (Сценарій), Стэнли Кубрик (Режисура), Джек Ніколсон (Актор) - вибухонебезпечна суміш!!!) Та й багато інших хороших фільмів. Головне вміти шукати або мати з ким порадитися =)
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
Повідомлення відредагував avar - Чт, 04.12.08, 14:01 |
|
| |
avar | Дата: Чт, 04.12.08, 13:55 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| А загалом часто дивлюся на фільми як на витвори мистецтво і оцінюю їх з точки зору майстерності акторів та режисерів. З цієї точки зору дуже люблю фільми, в яких знімаються: - Роберт де Ніро - Аль Пачіно - Дастін Хоффман - Олег Янковський - Мел Гібсон - Джон Траволта - Ніколас Кейдж - Іван Миколайчук - Евгений Миронов - Владимир Машков І фільми таких режисерів як: - Серджио Леоне - Стенлі Кубрик - Девід Лінч - Марк Захаров - Акіра Куросава
Повідомлення відредагував avar - Чт, 04.12.08, 23:00 |
|
| |
kib-tramp | Дата: Вт, 09.12.08, 12:49 | Повідомлення # 5 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Хтось дивився Соляріс із Дж.Клуні в гол. ролі? Хочу знати чи щось толкове і чи варто качати.
Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 09.12.08, 15:14 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я дивився)) ну незнаю чи тобі сподобається но мені сподобався цей фільмец
|
|
| |
kib-tramp | Дата: Вт, 09.12.08, 16:13 | Повідомлення # 7 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Я дивився)) ну незнаю чи тобі сподобається но мені сподобався цей фільмец Тоді качну, + актор імпонує, хоча й говорять, що нуднуватий і недостойний носити гриф "детектив", тільки драма і фантастика... перегляну для власного ІМХО Дякую!
Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!
|
|
| |
avar | Дата: Вт, 16.12.08, 17:37 | Повідомлення # 8 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (kib-tramp) Хтось дивився Соляріс із Дж.Клуні в гол. ролі? Хочу знати чи щось толкове і чи варто качати. Я дивився. Мені фільм також сподобався. Його багато хто бакланить каже "То фігня, а от фільм Тарковського - супер". Як на мене ці фільми просто різні. Кожен хороший по своємо. І якщо вже говорити відверто, то самому Станіславу Лему фільм Тарковського не сподобався. Ну а його думку про голівудський нажаль ніхто не знає... Quote (kib-tramp) недостойний носити гриф "детектив" Вперше чую що "Солярис" - детектив. А що він "нудноватий", так в книзі теж трохи затягнуто... ЗІ: а якщо вже говорити про Тарковського, то варто ще глянути "Сталкер" (за романом Стругацьких "Пікнік на обочині")
Повідомлення відредагував avar - Вт, 16.12.08, 17:41 |
|
| |
Val-Amart | Дата: Вт, 16.12.08, 17:59 | Повідомлення # 9 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Тарковского следует "Андрея Рублева" смотреть. Это, по-моему, лучший его фильм. Еще стоит посмотреть "Бориса Годунова" и "Зеркало". Cовмесно со "Сталкером" и "Солярисом" - это однозначная лучшая пятерка его творчества.
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 16.12.08, 21:41 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Val-Amart) Сталкером А мені не сподобався ( це якщо ти про той старий фільм )
Йа Айтішко
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Ср, 17.12.08, 12:30 | Повідомлення # 11 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| да, про старый, Тарковского. а книга?
|
|
| |
wip2 | Дата: Чт, 08.01.09, 00:05 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| Останній цікавий фільм який я дивилась був : "Тренер Картер" раджу подивитись всім любителям спорту а також дивилась "Залізна людина" - гарна фантастика, залишилась задоволена.
|
|
| |
Inga | Дата: Вт, 14.04.09, 01:44 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Фільми, що справили на мене незабутнє враження: 1. Город ангелов / City of Angels (1998) 2. Шестое чувство / The Sixth Sense (1999) 3. Стигмата / Stigmata (1999) 4. Секрет / The Secret (2006) 5. Дух времени / Zeitgeist (2007)
|
|
| |
avar | Дата: Вт, 14.04.09, 11:56 | Повідомлення # 14 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Нещодавно подивився 3 класні фільми Чжана Имоу (Китай): 2002 — Герой 2004 — Дом летающих кинжалов 2006 — Проклятие золотого цветка Перші два позитивно вразили. Третій просто вбив. Красиво, видовищно, змістовно, філософськи Ще згадався офігінний фільм "Реквієм за мрією"
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 14.04.09, 14:38 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| класний фільм супер, згоджуюсь... Quote (avar) 2004 — Дом летающих кинжалов знятий красиво (ще б пак, 90% того що ми бачим у фільмі знімалось на території України), але в загальному мені не дуже сподобався.... Quote (avar) 2006 — Проклятие золотого цветка цього ще не бачив)))
|
|
| |