Цікаві хвільми
|
|
Priess | Дата: Чт, 24.12.09, 19:47 | Повідомлення # 46 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Inga) Brand, ну і де твої відгуки? +1 Ми в неділю з Ломзою йдемо...Хотілося би знати, як він.
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Inga | Дата: Чт, 24.12.09, 20:05 | Повідомлення # 47 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Priess) Ми в неділю з Ломзою йдемо...Хотілося би знати, як він. Моя подруга ходила, казала шо дуже класний, в неї непоганий смак
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 24.12.09, 22:26 | Повідомлення # 48 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| на правах адміністратора... на спойліть! майте совість, тут є люди які ще не бачили тих фільмів про які ви розмовляєте!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 24.12.09, 23:38 | Повідомлення # 49 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Як на мене то 60 - 70грн це занадто. Та ладно! Наближаємось до Європи, а там ціни ще вищі... Ой, не хочу я дивитись...В мене і так зараз радості не хватає, а тут ше й сльози, сум... Про кінець і без спойлера можна здогадатись...якось може й гляну, тим більше, що Річард Гір - чудовий актор Quote (Priess) Ми в неділю з Ломзою йдемо...Хотілося би знати, як він. Нє, не треба!!! Одним подобається, другим ні, так шо треба самому глянути та ще й Quote (andrew) на спойліть! майте совість, тут є люди які ще не бачили тих фільмів про які ви розмовляєте! , з чим я повністю згідна )))
|
|
| |
Gestia | Дата: Пт, 25.12.09, 00:25 | Повідомлення # 50 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| И я иду в понедельник на аватар в 3D, ура ура) А что у вас он стоит 60-70 гривен?О_О
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 25.12.09, 00:46 | Повідомлення # 51 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Gestia) А что у вас он стоит 60-70 гривен?О_О Вечірні сеанси, в обід 40-50. А у вас менше ???
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 25.12.09, 03:13 | Повідомлення # 52 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Inga, в понеділок?) а чому не на вихідні?))))
|
|
| |
Inga | Дата: Пт, 25.12.09, 08:13 | Повідомлення # 53 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Inga, в понеділок?) а чому не на вихідні?)))) А що? Дивилась місця на тиждень вперед і тільки в Пн на 18.00 були найблище до екрану...
|
|
| |
Gestia | Дата: Пт, 25.12.09, 11:27 | Повідомлення # 54 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Вечірні сеанси, в обід 40-50. А у вас менше ??? Хм... щас гляну... и правда, в выходные вечером 60 гривен. Ну да лан... я пойду на 3D а это в переводе на наши деньги обойдеться мне в гривен 150 -_-
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 25.12.09, 15:24 | Повідомлення # 55 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Gestia, у нас тоже 3Д <_< Інга ціни на 3дшний сеанс сказала
|
|
| |
Gestia | Дата: Пт, 25.12.09, 15:44 | Повідомлення # 56 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Gestia, у нас тоже 3Д Інга ціни на 3дшний сеанс сказала Ну я думала на обычный) Ибо у нас такие цены на обычный)
|
|
| |
Inga | Дата: Пт, 25.12.09, 16:03 | Повідомлення # 57 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Інга ціни на 3дшний сеанс сказала Вітя ти чо? я з тобою ціни не обсуждала Quote (Inga) Подивилась 2012, УЖОС fail оце так брєд, але Фонтан лишається на першому місці сорі, мала на увазі 2112 "MOON" А 2012, сподобався, жалію шо не попала на нього в кінотеатр
Повідомлення відредагував Inga - Пт, 25.12.09, 16:10 |
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 25.12.09, 16:34 | Повідомлення # 58 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Gestia) Ну я думала на обычный) Ибо у нас такие цены на обычный) Дорого у вас(( Ціни в 40-60 грн на 3D Quote (Inga) сорі, мала на увазі 2112 "MOON" Не сподобався ? Мені його Lew показав, і чесно кажучи, я ще довго думала за Moon. Музика неперевершена! Clint Mansell постарався на славу! Сам же ж Moon це по суті гра одного актора. І я не знаю чи можна було б зняти фільм з тією ж головною думкою краще. А головна думка для мене звучить "Where is the reality and who am I ?".
Повідомлення відредагував lomza_t - Пт, 25.12.09, 16:34 |
|
| |
Inga | Дата: Пн, 28.12.09, 22:28 | Повідомлення # 59 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Сходила на Аватара, позитивних вражень морре!!!! фільм - бомба, спецефекти - ващщє жесть!!! Правада апаратура дуже дешева в кінотеатрі, з Києвом нас не порівняти, але будем надіятись на краще, все ж таки це вже великий крок вперед )))
|
|
| |
|