Цікаві хвільми
|
|
Inga | Дата: Вт, 29.12.09, 10:03 | Повідомлення # 61 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Думаю навіть скачати Аватар, щоб батькам показати =) Почекай місяць, бо в поганій якості то буде не то. Quote (lomza_t) Особливо лиця аватарів здались мені надзвичайно привабливими, а посмішки - ох, ці пошмішки! shy Краєвиди - краса неземна!!! А ще дуже сподобалась кінцівка...я думала, що все буде набагато гірше, а воно вийшло таким хорошим Та я сама непроти стати аватаром і жити в тому лісі
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 29.12.09, 14:34 | Повідомлення # 62 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Та я сама непроти стати аватаром і жити в тому лісі та й ти у вигляді аватара непогано виглядала на отому приколі в фотках))) особливо зла хДДД
|
|
| |
nastinka | Дата: Вт, 29.12.09, 15:36 | Повідомлення # 63 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| класний фільм Тіля Швайгера "Босиком по мостовой" бомба...дивилась декілька разів.
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
Priess | Дата: Вт, 29.12.09, 20:10 | Повідомлення # 64 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Сходила на Аватара, позитивних вражень морре!!!! фільм - бомба, спецефекти - ващщє жесть!!! +++ Навіть сльозу пустила...Кхм, і не одну. Ну так сталося Я думала, що плакати не буду. А ні, все ж таки пройняло мене Фільм дійсно цікавий. Море позитивних вражень. І непомітно пройшли три години...Обов'язково треба в колекцію)
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Gestia | Дата: Ср, 30.12.09, 18:44 | Повідомлення # 65 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Вот и я сходила на аватара... Шума вокруг него больше чем сам фильм того стоит. Хотя возможно я от него слишком многого ожидала. Да графика супер, ну как бы это не удивительно, с таким то бюджетом. Но как бы я шла смотреть не красивую картинку. А вот сюжет американская банальщина. Сначала эти солдатские реплики, затем предсказуемое развитие событий. Вообщем сюжет стандартный. Посмотреть можно, но скорее для галочки, типа я вот тоже была на аватаре 3D.
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
eAgle | Дата: Пт, 08.01.10, 00:58 | Повідомлення # 66 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Сьогодні подивився BloodRayne по мотивам однойменної комп'ютерної гри. А нічогенький фільм і навіть можна сказати старий все ж 2005 року Для тих хто любить хвільми про вампірчиків пропоную подивитись.
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 08.01.10, 01:11 | Повідомлення # 67 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Наскільки мені відомо, працював над ним Уве Болл, а він не викликає в мене довіри...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Inga | Дата: Сб, 06.03.10, 22:53 | Повідомлення # 68 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Передивилась "Соблазн" з Джолі і Бандерасом, трушний фільм, актори зіграли суперово!
|
|
| |
eAgle | Дата: Пн, 08.03.10, 14:40 | Повідомлення # 69 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Дивився на днях досить цікавий фільм заснований на реальних подіях - Кандагар
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
|
|
| |
Priess | Дата: Ср, 24.03.10, 20:33 | Повідомлення # 70 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Подивилася фільм "Дом из песка и тумана ". Сильна стрічка. Варто глянути. Дякс, Ломза-тян
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Inga | Дата: Чт, 25.03.10, 10:09 | Повідомлення # 71 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Ходила в кіно на "Аліса в країні чудес" (у форматі 3-D), дуже сподобався фільм, цікавий, трошки навіжений, має багато скритого змісту
|
|
| |
Inga | Дата: Ср, 05.05.10, 10:14 | Повідомлення # 72 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Шось ніхто нічого не пише... З останнього шо я подивилась і передивилась відмічу: * Куда приводят мечты (один з моїх улюблених) * Супруги Морган в бегах (бугагашенькі) * Orange Love (на любителя) * Битва Титанів у форматі 3-D (просто бомба, дуже гарно знято, спецефекти - тру!) * Как приучить дракона в 3D (прикольний мультик)
|
|
| |
eAgle | Дата: Нд, 09.05.10, 10:54 | Повідомлення # 73 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| А я от качаю старенький фільм - Легенда о пианисте. всім хто любить не просто гарні бойовики чи комедії а й фільми зі смисловим навантаженням раджу подивитись.
|
|
| |
Gestia | Дата: Сб, 15.05.10, 20:23 | Повідомлення # 74 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| А всем кто любит не просто смысловую нагрузку, а ещё и слезы и депрессии после просмотра, рекомендую фильм Чтец. Сильно, очень.
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
Повідомлення відредагував Gestia - Сб, 15.05.10, 20:24 |
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 15.05.10, 22:48 | Повідомлення # 75 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) "Босиком по мостовой" якраз качаю. після багатьох схвальних відгуків просто мушу глянути Quote (Priess) Подивилася фільм "Дом из песка и тумана ". Сильна стрічка. Варто глянути. Дякс, Ломза-тян ой,а я його так і не подивилась )) Quote (Inga) Битва Титанів у форматі 3-D (просто бомба, дуже гарно знято, спецефекти - тру!) "Битва Титанів" мені тільки завдяки спецефектам сподобався. а так - нічого особливого. надто передбачувано як на менею Quote (Gestia) рекомендую фильм Чтец. Сильно, очень. так значит ты его посмотрела ? а мне лично признаться, а? )) Згідна, фільм сильний. Кейт Вінслет була варта Оскара за гру в ньому. З останніх фільмів (не рахуючи "The Reader") сподобався "Тариф на лунный свет" - трішки божевільний, але щирий такий, цікаво знятий...
|
|
| |