Чоловіки і жінки...
|
|
|
Brand | Дата: Вт, 27.11.07, 14:05 | Повідомлення # 77 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (andrew) Brand,... не рівняй всіх під себе та я взагаліто жартував А що я, я нічого не приховую, з таємницями важко жити, вони тепе постійно гризуть і з'їдають з середини
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 27.11.07, 14:26 | Повідомлення # 78 |
Нагороди:
| то точно) ьлму я від Андрія нічого не приховую) ну тільки.... наприклад шо я йому подарую..або шось в тому дусі <_<
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 27.11.07, 14:34 | Повідомлення # 79 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) ну тільки.... наприклад шо я йому подарую..або шось в тому дусі <_< потім всерівно він дізнається
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 27.11.07, 19:39 | Повідомлення # 80 |
Нагороди:
| це точно... зато це буде несподіванкою)
|
|
| |
kitpes | Дата: Ср, 28.11.07, 09:46 | Повідомлення # 81 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| давайте поговорим про подарунки...Чоловіки\жінки або Жінки\чоловіки....В кого краще виходить дарувати подарунки ?Які подарунки ви не любите отримувати?Про Які подарунки ви мрієте\макс к-сть балів 20хіхі\? От я з вашого дозволу розпочну.... почну з останнього...ні..передумала)) Звичайно зазвичай жінки дарують більш прикольніші подарунки ніж чоловіки?...чоловіки сенсорні\жінки інтуїти\неважно Я не люблю отримувати в подарунок косметику\парфумерію... ну і звиайно диск з дотою,вовом або ше якооюсь шпілялкою теж не хочу... також...урочисто обіцяю свому чоловікові не дарувати шкарпетки, труси, крем для гоління...
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 28.11.07, 14:07 | Повідомлення # 82 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) в подарунок косметику\парфумерію... Це індивідуальні/інтимні речіїх дарувати не можна Quote (kitpes) також...урочисто обіцяю свому чоловікові не дарувати шкарпетки, труси, крем для гоління... Чи це на тобі одружитись ?
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 28.11.07, 17:11 | Повідомлення # 83 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| я особисто дуже люблю коли мені дівчата дарують маленьку дозу... приємних парфумів ))) це ніби шось особисте, що говорить про смак, темперамент, погляди цієї дівчини...ммм...))) *** не люблю коли дарують абсолютно некорисні і непрактичні речі, наприклад: відкритки, талісмани, копілки, декоративні вази, всякі вісюльки на стіни, вазонки, ржаві пружини, помальовані в жовто-чорні барви ...%% )) а також шкарпетки і труси - винятком є тільки дуже гарні/особливі шкарпетки і труси ))) *** також не люблю подарунки типу: "я дарую тобі весь світ !!!" - фак зет шіт !!! - весь світ нікому не належить... "а давайте купим сємочок на 100 грн...ггг....прикол, да?!" "ой, через годину на День народження !!! - люба, в нас ще якісь непотрібні книжки залишились?" *** люблю коли дарують шось корисне і потрібне, чим буду користуватись і навіть з"юзаю - але буду постійно згадувати про того, хто дарував, про те, коли це було і тд...наприклад: парфуми, плеєр, годинник, тубус начинений чіпсами і ватманом, підтяжки ))) *** зі свого боку я б не дарував дівчині шпільки на дісках, годинник, оперативку на гіг, похід на футбол, крем для гоління %%
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 28.11.07, 17:12 | Повідомлення # 84 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| і ше б не дарував дівчині дуже прикольні супер 2 квитки які було дуже важко дістати на ультра-модну виставку пам"яток історії поліського села 19 століття...%%%
|
|
| |
wip2 | Дата: Ср, 28.11.07, 17:53 | Повідомлення # 85 |
Нагороди:
| ги)))) а я сьогодні отримала подарунок від Андрія він мені подарував дуже символічну річ)))))))))))))))))))))))))))) мене то так радує)))) то ж БУБЕН))) і ше багато інших дрібничок) взагалі я люблю різні дрібнички, але люблю їх отримувати типу того: верніса - од дивись яка штучка))) хочу таку штучку))) в мене є така штучка).... але й дуже приємно коли дарують такі маленькі дрібнички особливо коли мені вони перед тим дуже сподобались...смішно) я завжди дарую більш практичні речі додаючи до них різні дрібнички так як сама на них помішана))) а ше люблю коли дарують квіти) це так приємно) а ще) я) люблю більше дарувати ніж отримувати і бачити такі задоволені обличчя)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Ср, 28.11.07, 20:12 | Повідомлення # 86 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| БУБЕН це хороша штука....Андрій буде тебе будити зранку ним
|
|
| |
kitpes | Дата: Ср, 28.11.07, 21:06 | Повідомлення # 87 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Рейн.Зараз посміхаюся.так по-доброму.Твоїх останні два коменти сприймаю як відповідь на мій комент...Я прочуствовала...Все схвачено...і всі твої %% теж підмічено...Твоє послання дійшло до мене... Особливо мене копнуло в зад Quote (Rain) ржаві пружини, помальовані в жовто-чорні барви
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Ramzis | Дата: Ср, 28.11.07, 21:07 | Повідомлення # 88 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) ржаві пружини, помальовані в жовто-чорні барви Вгадав Білайн!!!Ги ги ги
|
|
| |
kitpes | Дата: Ср, 28.11.07, 21:10 | Повідомлення # 89 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| А от мені цікаво Шо і Кому дарує громадянин Lion.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Ср, 28.11.07, 21:21 | Повідомлення # 90 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) А от мені цікаво Шо і Кому дарує громадянин Lion. А шо він тобі вже шось подарував
|
|
| |