Чоловіки і жінки...
|
|
wip2 | Дата: Сб, 24.11.07, 10:37 | Повідомлення # 61 |
Нагороди:
| А я вважаю що Рей абсолютно правий))) Ти подивись з другого боку - ну якшо б ти знайшов собі дівчину яка б гуляла на ліво і направо і коли б ти їй запропонував руку і серце вона б тобі сказала типу такої фрази _"сорі - я ще не нагулялась, хочу нових вражень нових задоволень" так само уяви дівчину на такому місці... і тепер подумай чи захоче твоя половинка знати про ті всі брудні речі і гуляння знати? Чи буде їй приємно? Чи ти думає вона тобі це пробачить? Мені деякі речі в серці дуже сильно засіли....Які мені розказував Андрій... Я йому про це не говорю, але насправді мене то гризе... і колись я не витримаю... але буду старатись... бо я його люблю.... і буду робити все для того щоб наші стосунки були ідеальні...
|
|
| |
Rain | Дата: Сб, 24.11.07, 15:07 | Повідомлення # 62 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Brand) треба до весілля нагулятись, щоб потім не хотілось нажаль хотітись буде завжди, бо така природа людини - "мати те, що не моє" і ні ти, ні я, ніхто взагалі не зможе нагулятись наперед...і навіть не зможе наїстись наперед....і навіть не зможе надихатись наперед це неможливо - спокуса буде переслідувати все життя у всіх її проявах можна тільки постановити для себе "чи хочу я опиратися спокусі чи хочу піддатися"... якщо хтось думає "сьогодні я класно відтягнусь, а через 3 роки одружусь і не буду спокушуватись" то це велика помилка, бо тренувати силу волі треба так само як м"язи - в один прекрасний день не прийде сила, з якою можна протистояти відразу усьому
|
|
| |
andrew | Дата: Сб, 24.11.07, 20:15 | Повідомлення # 63 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Мені деякі речі в серці дуже сильно засіли....Які мені розказував Андрій... Я йому про це не говорю, але насправді мене то гризе... Робіть люди висновок... Розказувати з минулого нічого не можна... Бо не дивлячись на те, що ти коханій людині повністю відкриваєшся, вона не зможе тобі пробачити твоїх минулих "подвигів". Краще змовчати!
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 24.11.07, 23:49 | Повідомлення # 64 |
Нагороди:
| чого? мені цікаво)))
|
|
| |
andrew | Дата: Нд, 25.11.07, 09:44 | Повідомлення # 65 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Мабуть щоб не ранити дорогу людину... і щоб потім не чути щось типу Quote (nastinka) Я йому про це не говорю, але насправді мене то гризе... і колись я не витримаю
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 25.11.07, 10:55 | Повідомлення # 66 |
Нагороди:
| може й так.... добре шо я не розказувала... ну але там нічого такого поганого нема.. ти не подумай)
|
|
| |
Brand | Дата: Нд, 25.11.07, 14:49 | Повідомлення # 67 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) і тепер подумайчи захоче твоя половинка знати про ті всі брудні речі і гуляння знати? Чи буде їй приємно? Чи ти думає вона тобі це пробачить? Я дуже противоречива людина для мене нормально приймати одночасно дві повністю протилежні речі. Минуле це минуле. В росіян є така приказка "Кто старое помянет, тому глаз вон". Тим більше всіми люди і кожен в свому житті робив якісь речі про які жалкує, і краще про них не згадувати, і тим більше не розказувати нікому
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 25.11.07, 19:20 | Повідомлення # 68 |
Нагороди:
| але ти можеш проговоритись)
|
|
| |
Rain | Дата: Пн, 26.11.07, 10:19 | Повідомлення # 69 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| я особисто підтримую думку, що потрібно спілкуватися разом і довіряти одне одному краще дізнатися про щось , іноді болюче і неприємне, саме від коханої людини, аніж це скаже хтось пересічний і тоді в душі засяде осад - "о, він хотів це від мене приховати"...як ти думаєш, nastinka ???
|
|
| |
kitpes | Дата: Пн, 26.11.07, 20:53 | Повідомлення # 70 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Мені деякі речі в серці дуже сильно засіли засіло багато напевне, бо він небайдужий, і в таких випадках все важливо... Надихнули ви мене...чи то наштовхнули...Ділюся з вами своїми думками - говорити йому, і йому це буде пекти і я це буду знати, або не говорити ....але все таємне стає явним, і знов його буде пекти чому я цього не сказала, "ти мене зрадила!!!ти обманом тримала мене біля себе,.." - через пару років скаже він мені...і піде до коханки... всьо....думки вголос закінчились.
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 26.11.07, 21:04 | Повідомлення # 71 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я думаю що треба виговоритись при любій ситуації а бо потім в тебе від цих думок дах зірве...! Що не так!
Повідомлення відредагував Ramzis - Пн, 26.11.07, 21:13 |
|
| |
andrew | Дата: Пн, 26.11.07, 23:23 | Повідомлення # 72 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я перед своєю дівчиною чистий... як би це її не мучило... цікаво чи вона про все розповіла мені?
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 27.11.07, 00:26 | Повідомлення # 73 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) цікаво чи вона про все розповіла мені? Я думаю що все і навіть якщо не все то в неї нема чого "такого" тобі розповісти А на рахунок тебе я дуже сумніваюсь що ти все розповів !!!
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Вт, 27.11.07, 09:12 | Повідомлення # 74 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| я особисто andrew вірю - я впевненний, що він відвертий зі своєю дівчиною, так шо попрошу не наганяти !!!
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 27.11.07, 10:39 | Повідомлення # 75 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) я особисто andrew вірю - я впевненний, що він відвертий зі своєю дівчиною, так шо попрошу не наганяти !!!
Йа Айтішко
|
|
| |