Quote (Brand)
Яка різниця ? Якщо ти більш достойний бути з цією людиною то вперед, і яка різниця є в даний момент в цієї людини хтось чи немає ?А якщо чекати поки не буде, можна знайти і собі пару, і прогавити цей шанс, а якщо ви ідеально підходите один одному ? А ви так і не спробуєте цього дізнатись :(.
поправді кажучи АБсолютно не згідний з такого роду роздумами це мені нагадує фільм "Убий мене ніжно" - в дівчини був гарний настрій, вона переходила дорогу, побачила красавчика , вони одночасно нажали кнопку на переході...
і тут, дозвольте процитувати найстереотипніші фрази з жіночих романів, на зразок
..."і їхні руки зустрілися, Його очі дивилися в саму глибину Її єства, Він ввійшов в її життя так грубо, не питаючи дозволу - і Їй це подобалося, Вона віддалася Йому повністю"....тра-ля-ля-бла-бла-бла...
ненавиджу такого №"!;:?№(№"?"!)"% .....хух...
спорю, шо всі жінки, хто дивилися цей фільм, думали, "о як це романтично і сексуально"...але ніхто не згадав, шо в неї був чоловік, який забезпечував її, з яким вона мала стосунки - і була рада пожертвувати ними в будь-який хороший момент при доброму настрої...
моя позиція: можна все життя шукати...якшо не знаєш чого шукаєш...
ти можеж знайти найприкольнішу дівчину, яку ти будеш просто вважати богинею і ідеалом і вже після першого з нею сексу
почнеш помічати якісь дрібні її недоліки
після другого - почнеш заглядати на інших дівчат
третій буде вже не від страсті, а від потреби чи від обов"язку...
після того - почнеш бачити ідеалів у всіх інших крім неї....
...і взагалі ідеалу на землі не існує - інакше б дійсно були Боги на Землі...
стосунки будуються на любові, довірі, терпінні...треба полюбити недоліки своєї половинки - і тоді стосунки стануть наближеними до ідеалу...опиратися спокусі - бо це все тимчасово, а твоя половинка підтримає тебе завжди - така моя думка наразі...
я ше допишу потім!..