|
Анекдоти, жарти...
| |
| osmos | Дата: Нд, 07.09.08, 14:13 | Повідомлення # 391 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Приходить дівчина під ранок з інтернет-тусовки вся в синяках, заплакана: - Мама! Мене хакнули! --------------------------------------------- Чому міліціонери часто ходять по-двоє та з собакою? Один міліціонер вміє читати, а писати не вміє, інший - писати вміє, а читати ні, а пес, що не вміє ані читати ані писати, має про всяк випадок стежити за цими інтеліґентами --------------------------------------------- — Тату, тату, а чому ти з мамою одружився, — запитує син. — От бачиш, — каже той до дружини, — навіть дитина дивується. --------------------------------------------- Дивлячись, як мати приміряє нову шубу з натурального хутра, Вовочка замітив: - Мамо, а ти розумієш, що ця шуба результат жахливих страждань бідної, нещасливої тварини? Мати подивилася на Вовочку строго і відповіла: - Як ти можеш так говорити про рідного батька?!! --------------------------------------------- А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів - козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії - святі, Нема московського терору, І злоте св’ястя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві. --------------------------------------------- Ловляь рибу українець та москаль. Зловили золоту рибку. От рибка і каже : - Відпустіть мене, я Вам виконаю любі три бажання. Москаль каже: - Я словіл рибку за губу, я буду загадивать два желанія, а ти за хвост словіл, ти одно. Добре каже українець, Москаль каже: - Хочу что би на всей русі небило ніодного хохла, і что би кругом всей русі била велікая огорожа! Рибка каже 1,2-все зроблено. Українець: - рибко, а правда що в москалів нема жодного українця - правда каже рибка; а правда що кругом москальляндії велика-превелика огорожа - правда каже рибка. Тоді українець і каже: - То заляй це все нах*й бетоном!
Повідомлення відредагував osmos - Нд, 07.09.08, 14:14 |
| |
| |
| lomza_t | Дата: Пн, 08.09.08, 12:45 | Повідомлення # 392 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| - Світло мій люстерко... - Чьо? - Що "чьо?"?!... Дослухай спершу! Світло мій люстерко скажи, та всю правду... - Не наривалася б ти на правду, бейбі. Моя тобі порада. - Та ти даси мені доказати чи не даси?! Та всю правду доложи - чи я на світі всіх біліша... - Всіх біліша фарба "Сніжка" польського виробництва. Гиги. - (зціпивши зуби) - Всіх румяніша і миліша?! - Ти точно правду зараз хочеш? - Так! Якою б гіркою вона не була! - Ти прекрас.... - Фуу-уух. Камінь з душі... - Ти прекрасно сама все знаєш! Чого питаєш, а? - (надувши губи) Ну скажиии!! - Не скажу! - Я витру тебе. Хочеш? - Звичайно витреш. Щоб відбитків не залишати. Щоб не подумали, що ти у дзеркала самостверджувалася. - А ось у мене колечко тут... - Поцупила десь? Поздоровляю. - Принц подарував! Хамло ти, а не дзеркало. - Та нуу? Фігассе. Принци у нас які щедрі. Кому потрапило... - Тихо!!! Я не доказала. Колечко з алмазом. Щас хтось від подряпин не врятується. Або розрізаним буде на маленькі квадратики! І на глобус поклеєний! І на дискотеці з під стелі проміннячка пускатиме!! Гиги. Око від лампи не відводити буде! Говоритимеш? - Буду. Шантажистка... Чого говорить-то? - Говори! Всю правду доповів! Я чи на світі... - Окей. Ти прекрасна. Суперечок немає. Не дивлячись на прищі. Хииии!! І вусики пробиваються! Бугагагааа.. А нафарбована-то як, нафарбована!! Село Малі Битюги - фарбуємо в три слоя, щоб дощем не пробивало і від сонця не вигоряло! Гаааааа!!! А зачіска... Хахаха! Тримаєте мене семеро - розіб'юся щас!! Лондон, дощ - зачіски немає! Нью-Йорк, вітер - зачіски немає! Париж, снігопад - капішон! А під капішоном - зачіски немає! Хииии. Ваш перукар кинув свою справу і заспівав "Аллааааа, що робиш, Аллааааааа." - Заткнися!!!!!!!! Ось він алмаз!!! Іншу правду говори!!!! - Баліїіннн. Ти прекрасна. Немає за тебе красивіших! Немає і все тут! Я в захваті!! І куди мужики дивляться?! - Спасибі тобі, люстерко. Спасибі. Лягай до мене в сумочку. Будеш там спати-почивати.. - Твої підборіддя рахувати. - Чьо? - Нічьо-нічьо! Я про своє. Тобі почулося. Краса ти негуманоїдна! - Яка? - Неземна краса, говорю. НЕ-ЗЕМ-НА-А! happy.gif
|
| |
| | |
| Guinnes | Дата: Пн, 15.09.08, 20:16 | Повідомлення # 394 |
Нагороди:
| Смеяться или плакать? -Мужикиииии!!! чёта мне надоела эта теория относительности, хоцца чёта новенького... -Да-да! У нас темы для докторских кончились, надоело одни и теже из тырнета переписывать. - Дык чё делать бум? - А давайте офигительную центрифугу построим! - Нафига? Белье отжимать? - Да не, протоны... - эта как? - а мы пучек протонов разгоним и в другой пучек влупим! - а чё будет? - а хрен его знает... но чёта будет
笑う門には福来る
|
| |
| |
| andrew | Дата: Вт, 16.09.08, 12:23 | Повідомлення # 395 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Высоко в горах мальчик спрашивает у грузинского дедушки: - Дедушка, а сколько тебе лет? - Сто пятдЭсят восЭм... - А пьешь, куришь?! - КонЭчно!!! А то я так никогда не здохну. Встречаются двое. - Как дела? - Да вот тещу убил. Не веришь, пошли покажу. Подходят к дому. Из свежевырытой земли торчит задница. - А чего зарыл-то не всю? - Зато как удобно велик ставить.
|
| |
| |
| adrenalin | Дата: Нд, 28.09.08, 04:23 | Повідомлення # 396 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Мені подобається надпис у маршрутках "культура мовлення!" -"А у зимній воді встає?
|
| |
| | |
| avar | Дата: Пт, 17.10.08, 20:24 | Повідомлення # 398 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Я бы изменил мир, но Бог не дает исходники... Я знаю каратэ, тыквандо, дзюдо и еще много страшных СЛОВ. Экономьте электричество! Выключайте Num Lock! Я не злой,отомщу и забуду,а когда забуду еще раз отомщу Спать на работе - грех, не для того Вам дан бесплатный интернет! Родители частенько вышибали из меня дурь, но я всегда знал где достать ещё
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
| |
| | |
| Mysterio | Дата: Пт, 07.11.08, 23:24 | Повідомлення # 400 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Дзвінок. Путін знімає слухавку. - Гальо, пане президенте, ту Місько зі Станіслава! Телефоную, жеби вам вповісти, же ми ту вам офіційно війну декляруємо. - Харашо Міша, ето действительно важная новость. А большая у вас армия? - Ну, зара... (щитає)... Я, Влодко, сусід Стефко і всі, шо ту в преферанс грали. То нас разом вісім. - Должен сказать тебе, Міша, что у меня в армії 100 тисяч людей, каториє только ждут маєво пріказа. - Холєра, я зара вам віддзвоню. .. (за якийсь час)... - Гальо, прошу пана президента, стан війни не скасовано! До нас приєдналося ше штири хлопаки з сусідньої кнайпи. - Должен сказать тебе, Міша, что со времені нашева последнєва разгавора я увеличил армию до 200 тисяч человек! - Най го холєра вхопе! Я ще зателефоную. (за якийсь час)... - Слава Йсу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся вицофати з тої войни. - Неужели? Очень жаль. А почему ето ви вдруг передумалі? - Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили, і вздріли, же аж ніяк не зможемо нагодувати 200 тисяч плєнних москалів...
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Нд, 09.11.08, 13:28 | Повідомлення # 401 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| В автобус зашла молодая мамаша лет 22-ух с шустрой дочкой годов 3х. Сели они на задние сиденья, ребенок сидеть спокойно на остановке не мог и поэтому постоянно бегала из конца в перед. А впереди сидел серьезный мужик, с бородой лопатой аккуратно подстриженной и абсолютно черной. Девочка пробегавшись мимо, останавливалась на секунду и приглядывалась к нему. Ну он не выдержал и спрашивает: - Я похож на твоего папу? - Неа! - А на кого же я похож? - НА МАМИНУ ПИСЮ! Мамаша переливалась всеми 16 миллионами цветов, а автобус так и не смог отъехать с остановки полчаса...
|
| |
| | |
| wip2 | Дата: Вт, 11.11.08, 20:30 | Повідомлення # 403 |
Нагороди:
|
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Сб, 15.11.08, 14:14 | Повідомлення # 404 |
Нагороди:
| Трафствуйтэ, я усбекский вирюс. Па причина ужасный бедность моей создателя и низкий уровне развитиё технология в наша страна я не способин причинять какая-либа уред Вашей компютеру. Поэтому ощень прашу Уас, пажальста, сами сатрите какая-нибут важная для Уас файлу, а патом разашлиты миня па почьта другой адрисатам. Зарания благадарная за панимании и сатрудничесва. Вирюсма - Джамшут.!!!!!
|
| |
| | |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.14
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
| Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|