Вибір браузера
|
|
|
|
lomza_t | Дата: Ср, 03.09.08, 00:23 | Повідомлення # 106 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Вышел новый браузер - Google Chrome Поисковик Google вечером 2 сентября в корпоративном блоге объявил о выходе браузера Chrome, анонсированного накануне. Chrome спроектирован сотрудниками Google с нуля, а для обработки HTML использует движок Webkit, который уже применяет браузер Apple Safari. В отличие от других браузеров, Chrome для стабильности оформляет каждую вкладку как отдельный процесс. В случае, если содержимое вкладки зависнет, ее можно будет закрыть без риска потерять все данные в браузере. Как заявляют разработчики, в Chrome оптимизирован механизм JavaScript, что позволяет ему работать быстрее и стабильнее. Согласно тесту скорости JavaScript, скорость обработки скриптов в Chrome примерно соответствует скорости последних версий браузера Opera. Пока Chrome существует в виде бета-версии и работает только под Windows. Версии под Mac OS X и системы на базе ядра Linux появятся позже, пишет lenta.ru. Скачати новий браузер можна тут
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 04.09.08, 23:53 | Повідомлення # 107 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| хто яку думку має про Google Chrome? які +, які - і т.д.
|
|
| |
kib-tramp | Дата: Пт, 05.09.08, 14:42 | Повідомлення # 108 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Ви пробували переглядати сіско в хромі? При кожному завантаженні сторінки (Coursе Materials) потрібно переобирати кодування!!! (чи це хіба у мене???).
Якщо ти знаєш тільки те, що знають всі - ти не знаєш нічого!
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 05.09.08, 18:27 | Повідомлення # 109 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Да, з кодуванням у мене теж проблеми, рушій джава у нього теж не ахті! ергономіка не висший пілотаж... там ше є роботи
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 05.09.08, 18:42 | Повідомлення # 110 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| враховуючи що це бетка то це й не дивно джава як то кажуть "хромає"і проблеми з вище згаданим кодуванням... роботи в Гуглів ше дійсно багато,але навіть після фіналки я думаю проект буде е дуже вдалим(ІМХО) оскільки більшість юзерів користуються експлорером а решта файрфоксом та оперою,рідше сафарі,флок(обоє на базі движка файрфокса) тому пробитись хрому буде насправді важко...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 05.09.08, 22:56 | Повідомлення # 111 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Дуже багато юзерів перейдуть на цей бравзер....але роботи - непочатий край. хоча і є вої плюси з tabами!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 05.09.08, 23:27 | Повідомлення # 112 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| остаточно перейде мало....знати про нього будуть люди які більш-менш "просвітлені",а звичайні користувачі не звернуть уваги.....(ІМХО)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 05.09.08, 23:41 | Повідомлення # 113 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| 2 BoVVeR: а я якраз думаю навпаки. пересічному юзеру потрібен легкий, швидкий і простий браузер яким можна ритися в неті і щось скачувати. А всякі навороти і т.д. потрібні якраз не вельми великому колу "просвітлених"
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 06.09.08, 00:08 | Повідомлення # 114 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) пересічному юзеру потрібен легкий, швидкий і простий браузер яким можна ритися в неті і щось скачувати ДУЖЕ розумна думка... тим більше що коли юзерів Гуглу - саме таке - від нас з вами, до першачків.... і рекламувати їм його просто!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 06.09.08, 00:20 | Повідомлення # 115 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| на рахунок реклами спорити не буду,але корява джава і проблеми з кодуванням не будуть приваблювати більше користувачів,хоча до виходу фіналки Гугли можуть ще щось підправити.... я особисто ЗАВЖДИ використовую тільки файрфокс(і портабельний теж) і лише інколи пробиває на щось типу сафарі або флок(бо вони на базі ВогнеЛиса ) тому це справа особистих вподобань,і звички....
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 06.09.08, 00:53 | Повідомлення # 116 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) корява джава і проблеми з кодуванням я думаю в гуглі не ідіоти сидять і до виходу фіналки доопрацюють джаву і кодування. Quote (BoVVeR) я особисто ЗАВЖДИ використовую тільки файрфокс(і портабельний теж) і лише інколи пробиває на щось типу сафарі або флок(бо вони на базі ВогнеЛиса smile ) між іншим хром теж здається має відношення до вогнелиса. але на 100% не скажу
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Нд, 07.09.08, 18:08 | Повідомлення # 117 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) я думаю в гуглі не ідіоти сидять і до виходу фіналки доопрацюють джаву і кодування. я ж написав можливо... думаю основною проблемою Хрома буде в тому щоб його довести до нормального стану,і щоб не сталось так,як з оперою....
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 08.09.08, 08:48 | Повідомлення # 118 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Браузер Хром використовує надбання і фаєрфокса (рушій Gecko) і Сафарі (WebKit) одночасно, бо і те і те опен сорс... Наразі "вигодами" Хрома є його мінімалістичний дизайн, і те що кожна вкладка виступає окремим процесом, що дозволяє не закриваючи браузер (що веде до втрати даних) закрити вкладку, що повисла...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 08.09.08, 15:49 | Повідомлення # 119 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| оскільки кожна вкладка запускається як окремий процес то це повинно приводити до втрати продуктивності....(поправте якшо не правий...)
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 08.09.08, 16:07 | Повідомлення # 120 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (andrew) рушій джава у нього теж не ахті! а по конкретніше можна ? Запускалась страница с локального сервака с тупым JS циклом а ля: var t = new Date().getTime(); for(i = 0; i<10000000; i++){}; var t1 = new Date();.getTime(); document.write(«Time for executing: „+(t1-t)/1000 + sec.); Результаты для 1 страницы: IE — протестить не удалось, т.к. постоянно всплывает окошко с предложением заюлокировать сценарий (никак не нашел, как его отключить) FireFox — 3,6 сек Opera — 5,7 сек Chrome- 0,3 сек О_О Результаты для 5 одновременно открытых страницах: IE — опять же протестить не удалось FireFox — 18 сек (при выполнении js в одной из вкладок — весь интерфейс блокируется, запускал по очереди) Opera — 27 сек (полная мультипоточность) Chrome- 0,3 сек О_О(полная мультипоточность) як мінімум не потрібну стрічку циклу воно з коду оптимізувало
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Пн, 08.09.08, 16:14 |
|
| |