Вибір браузера
|
|
|
|
Ramzis | Дата: Вт, 09.09.08, 22:59 | Повідомлення # 121 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Brand) Chrome- 0,3 сек Народ мені хтось пораде переходии з фаєрфоксу на хром чи ні
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 09.09.08, 23:10 | Повідомлення # 122 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| пока ні, поки що рекомендується потестити, глянути і т.д. а питання про перехід мона ставити як на мну не раніше як версія 0,6-0,8
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 09.09.08, 23:11 | Повідомлення # 123 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| to Brand,а файрфокс в тесті був 3-ої версії? Quote (Ramzis) Народ мені хтось пораде переходии з фаєрфоксу на хром чи ні це бетка....я особисто переходити не збираюсь,бо я фан ВогнеЛиса і мене ілком влаштовує його продуктивність.....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 10.09.08, 17:14 | Повідомлення # 124 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| в тесті Участвовали броузеры: голый IE7, голый FireFox3 и Opera 9.51 с моими настройками (т.к. я ей пользуюсь, из плагинов — самые базовые). Комп — athlonX2 64, 2Gb RAM, Vista 86x.
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 10.09.08, 20:23 | Повідомлення # 125 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| хмм....якшо чесно то для мене це несподівано... раз так,то на рахунок швидкодії спорити не буду,враховуючи результати....
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 13.09.08, 10:55 | Повідомлення # 126 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ну, хром дійсно швидкий.....але швидкість - це ще не все. тобто є ще ергономіка, завантаження машини, настроюваність(плагіни, наприклад) і ще дуже багато різних факторів
|
|
| |
Rain | Дата: Нд, 14.09.08, 08:30 | Повідомлення # 127 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| справді, я не відчув, що він швидший за Фаєрфокс - радше навпаки - чим більше сторінок завантажую - тим повільніше він думає. крім того, якась проблема із переглядом відео он-лайн, тобто як говорилося раніше, можливо проблеми з явою теж. дечого мені в ньому не вистачає - не так добре перекидати закачки в Download Master, як з Вогнелиса, наприклад. і іноді буває таке, що тисну на ссилку, а він не переходить, поки я не перейду на ссилку ще раз - в таких випадках не вистачає окремої кнопки "зупинити завантаження поточної сторінки", бо є тільки одна активна кнопка "оновити поточну сторінку". а ще, найважливіше він не запам"ятовує в мене паролі, так як Фаєрфокс, хоч опція увімкнена в налаштуваннях.
Повідомлення відредагував Rain - Нд, 14.09.08, 08:31 |
|
| |
andrew | Дата: Нд, 14.09.08, 09:42 | Повідомлення # 128 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) оскільки кожна вкладка запускається як окремий процес то це повинно приводити до втрати продуктивності....(поправте якшо не правий...) ? та ні... до появи стабільності це може призвести... кожен новий процес не включає в себе дані браузера, тобто якщо 15 вкладок, то 16 процесів - браузер і 15 вкладок. Rain, запуск майже миттєвий в хрома, робота з ним теж швидша... а от на рахунок проблем шо є то є. Як завжди спишем на бета'нутість продукту.
|
|
| |
Lew | Дата: Нд, 14.09.08, 11:05 | Повідомлення # 129 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (andrew) Як завжди спишем на бета'нутість продукту. Це єдине оправдання Гуглу.....хоча GMail сервіс функціонує ось уже чотири - п'ять років - він досі бета.... надіюсь, що Хром скоро перебіжить в норм. версію. але то того часу вийде ВогнеЛис 4.0.........))))))))))
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 15.09.08, 23:45 | Повідомлення # 130 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ну що ж значить нас чекає Battle of Giants: Mozilla vs Google. ІМХО Хром після доробки у фінальній версіїї візьме 15-20% ринку
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 17.09.08, 21:56 | Повідомлення # 131 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) ІМХО Хром після доробки у фінальній версіїї візьме 15-20% ринку cool хоть це і імхо та ти вже явно загнув... це буде означати що хром займе стільки,скільки ж Файрфокс,а як на мене то це впринципі трудомістка задача...
Повідомлення відредагував BoVVeR - Ср, 17.09.08, 22:40 |
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 17.09.08, 22:34 | Повідомлення # 132 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) а як на мене то це впринципі трудомістка задача... по моєму ніхто і не казав що буде легко але реально
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 17.09.08, 22:42 | Повідомлення # 133 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| опера і сафарі тоді матимуть приблизно по 0,5-1%,файрфокс-едак 25-30%,ІЕ-40% і хром-30%... не думаю що хромом будуть юзати так же ж часто як і ВогнеЛисом...
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 18.09.08, 00:21 | Повідомлення # 134 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) хромом будуть юзати Думаєте, у світі мало фанів Гуглу? Будуть юзати Хромом, ще й як будуть.....Хром трошки дороблять - ось тоді буде дійсно битва двох гігантів. звичайно ,якщо щось краще не випустять....до речі, досі багато юзерів користюються Осликом і навіть не підозрюють, що є щось швидше! )))))
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 18.09.08, 01:01 | Повідомлення # 135 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Lew) досі багато юзерів користюються Осликом і навіть не підозрюють, що є щось швидше! а якщо цим самим юзерам втикнути під ніс набагато легший, простіший і зручніший ХРОМ?))))) плюс серйозно його розрекламувати?
|
|
| |