Вибір браузера
|
|
|
|
Lew | Дата: Сб, 26.07.08, 23:31 | Повідомлення # 91 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (andrew) експлорер ніфіга не гарніший, неграмотно побудований браузер дальше нікуди Він просто старий.... ну і цеж Microsoft - в них не було часу фігарити норм. бравзер, тим часом як Опера і Мозілла цим займаються професійно!
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 17.08.08, 17:32 | Повідомлення # 92 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| можна подумати нафігарити новий браузер - це робота для мегакорпорації на півроку.....з тим штатом який має майкрософт можна склєпати браузер не гірший за оперу з файрфоксом
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 17.08.08, 19:13 | Повідомлення # 93 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) з тим штатом який має майкрософт можна склєпати браузер не гірший за оперу з файрфоксом Річ не в штаті...було б бажання.Вони за інший софт думають, а розробка Експлорера - то далеко не основне для них.
Повідомлення відредагував lomza_t - Нд, 17.08.08, 19:14 |
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 17.08.08, 20:32 | Повідомлення # 94 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| експлорер взагалі-то точно не останній софт про який потрібно думати....а відношення майкрософта до нього досить прохолодне
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 18.08.08, 09:45 | Повідомлення # 95 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| їх і так європа щемить за медіаплеєр і експлорер... тому це дійсно далеко не головне для них, зараз всі сили кинуті на 7вінду
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 18.08.08, 11:20 | Повідомлення # 96 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ага.....якщо і у 7 вінді буде такий самий уй.....щний експлорер як і тута, то я думаю балів популярності 7 вінді це мало добавить Quote (andrew) їх і так європа щемить за медіаплеєр а між іншим нормульний медіаплеєр....нічого поганого сказати не можу ІМХО
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 18.08.08, 11:40 | Повідомлення # 97 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) а між іншим нормульний медіаплеєр....нічого поганого сказати не можу ІМХО Може він і нормальний, але за стільки років вони могли хоча б щось змінити\добавити крім дизайну...мені він НЕ ПІДХОДИТЬ... Quote (Mysterio99) ага.....якщо і у 7 вінді буде такий самий уй.....щний експлорер як і тута, то я думаю балів популярності 7 вінді це мало добавить Да ладно...хто там буде дивитись на той Експлорер, і так більшість поставить собі Файрфокс чи Оперу...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 18.08.08, 12:43 | Повідомлення # 98 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) мені він НЕ ПІДХОДИТЬ... і чим же якщо не секрет? Quote (lomza_t) так більшість поставить собі Файрфокс чи Оперу... от і нафіга козе баян?))) не лучче зробити нормульний експлорер чим надіятися на мозіллу чи оперу?)))
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 18.08.08, 13:55 | Повідомлення # 99 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) і чим же якщо не секрет? По-перше, я в свому АІМРі бачу скільки кожна пісня "важить" і всі її характеристики, по-друге, я досить часто користуюсь аудіо конвертером, по-третє, мені бібліотека АІМРа набагато більше подобається, по-четверте, він не так тормозить як Медіа Плеєр, по-п"яте, в АІМРі набагато більше тонких настройок ніж в МП...можу ше продовжувати, але чи є сенс ? (та й тема не відповідна) Quote (Mysterio99) от і нафіга козе баян?))) не лучче зробити нормульний експлорер чим надіятися на мозіллу чи оперу?))) Якщо вони зроблять "норм." Експлорер, то це буде ДИВО...
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 18.08.08, 14:40 | Повідомлення # 100 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| 8ий інтернет експлорер обіцяє бути кращим за попередній, але чи буде він кращим за фаєрфокс чи оперу, це питання... принаймні його конкурентами мають стати пера 10 і фаєрфокс 4, при чому останній, перед виходом 4ої версії буде мати ще потужне обновлення 3.1, куди має ввійти все що не зявилось у 3ому, по причині не достатьної протестованості
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 18.08.08, 14:51 | Повідомлення # 101 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| а коли приблизно то доповнення буде?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 18.08.08, 19:31 | Повідомлення # 102 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| на рахунок експлорера і МП можу сказати наступне- вони не мають часу робити і розвивати потужно експлорер бо х прижимає антимонопольний комітет за те що вони ці програми інтегрують в свої дистрибутиви
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 18.08.08, 23:35 | Повідомлення # 103 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) а коли приблизно то доповнення буде? обіцяли до кінця року
|