Вибір браузера
|
|
|
|
Brand | Дата: Сб, 12.07.08, 13:44 | Повідомлення # 76 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (andrew) самий швидкий після фаєрфокса го дивитись тести П.С. Кожному своє Цитата #397283 from Bash.Org.Ru Форумы » Флейм » Firefox vs. Opera [Тема закрыта] Страниц: «-- 1 2 3 4 … 99 --» Форумы » Флейм » Firefox VS Opera II: в поисках истины [Тема закрыта] Страниц: 1 2 3 … 100 --» Форумы » Флейм » Firefox vs Opera III: красно-оранжевая полемика [Тема закрыта] Страниц: 1 2 3 … 99 --» Форумы » Флейм » Firefox vs Opera IV: тотальное сравнение браузеров Страниц: 1 2 3 … 54 --»
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 16.07.08, 14:34 | Повідомлення # 77 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| andrew, я подивився в тестах - швидкість завантаження Опери - 5 сек, а Мозілли - 8 сек - непорядок. + кажуть, що встановлення купи плагінів на Мозіллу явно збільшує в ній же кількість "дир" ("отворів" перепрошую). Що скажете на це?
|
|
| |
andrew | Дата: Ср, 16.07.08, 18:14 | Повідомлення # 78 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| ссилочку на джерело не кинете? якщо плагін дірявий то так, для того завжди оновлення потрібно качати, зати як розширити можливості опери, якщо плагінів під неї немає?
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 18.07.08, 16:19 | Повідомлення # 79 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Файрфокс 3 найкращий....Мозілла рулить)
|
|
| |
Rain | Дата: Чт, 24.07.08, 08:32 | Повідомлення # 80 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| кожного разу, коли відкриті кілька вкладок в Мозіллі, переходячи на будь-яку - сторінка заново обновлюється - в кого таке було - в мене так постійно
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 24.07.08, 10:47 | Повідомлення # 81 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| немає у мене такого... посидів на опері 9.51. безсумнівно браузер працює швидше, втім фаєрфокс2 теж швидший за 3ій. Все у опері гуд для середнього користувача, та якщо ти хочеш щось змінити, тут і починаються проблеми... потішився і сввалив назад на Firefox3
|
|
| |
|
andrew | Дата: Чт, 24.07.08, 14:48 | Повідомлення # 83 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| мда, не всі йогурти одинаково корисні, крім тогоо ідеального браузера поки що не існує
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 24.07.08, 15:06 | Повідомлення # 84 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Це правда...в кожному потрошки чогось хорошого...
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 24.07.08, 15:19 | Повідомлення # 85 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (andrew) ідеального браузера поки що не існує Ну, навряд чи колись буде, але це двигун прогресу. ОСЕЛ - найближчий до ідеального! (жарт)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Чт, 24.07.08, 17:18 | Повідомлення # 86 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Поки що ні..............будемо чекати...............але поки що Мозіла рулить)))
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 24.07.08, 19:58 | Повідомлення # 87 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Мозіла рулить)) по опитуванню такого не скажеш... там Опера - з відривом!
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 24.07.08, 22:28 | Повідомлення # 88 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| тому що в обговоренні беруть участь в основному фаєрфоксники, а голосували в основному оперисти... я тут поколупався в мозілі, і повимикав, встроєні модулі... вимкнув все крім флеш плеєра, і полетіло.........
|
|
| |
остап | Дата: Сб, 26.07.08, 22:48 | Повідомлення # 89 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| наприклад я користуюсь довма бравзерами opera . enternet exploren enternet exploren - він гарніший opera більш функціо6нальна
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
|
| |
andrew | Дата: Сб, 26.07.08, 22:55 | Повідомлення # 90 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (остап) enternet exploren але ж ви неграмотні... хіба я відстав від життя і шось таке кумедне вийшло, а експлорер ніфіга не гарніший, неграмотно побудований браузер дальше нікуди
|
|
| |