|
Любов !!!
|
|
| Rain | Дата: Чт, 31.01.08, 10:39 | Повідомлення # 121 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| до речі, цікаво знати, як саме проходить таке виховання - нам теж світить правильно про це сказати своїм дітям...
|
| |
| |
| Brand | Дата: Чт, 31.01.08, 11:13 | Повідомлення # 122 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Rain) до речі, цікаво знати, як саме проходить таке виховання - нам теж світить правильно про це сказати своїм дітям... Десь так, я з тобою згідний. Я пригадую як це відбувалось в мене, коли батько мені про це все розказував. Так от як на мене то це було трішечки за пізно, але сам процес був толерантний і повчальний, так що я рахую що мій тато справився з цим на всі 100
Йа Айтішко
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Чт, 31.01.08, 14:53 | Повідомлення # 123 |
Нагороди:
| оу) ну це файно)
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Сб, 02.02.08, 18:28 | Повідомлення # 124 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Цікаві факти до Дня Валентина(зрештою, не тільки): Факт Перший: Якщо вірити соціологічним опитуванням, то в даний час в наший країні закоханий кожен другий! Теоретично це означає, що ми всі - парами. Мало того, виявилось, що закоханих чоловіків більше, ніж жінок.Особисто мене цей факт радує!!! Значить, море кохання не за горами! Факт Другий: Дослідження підтверджують: майже дві третини закоханих вважають за краще дарувати подарунки, а не отримувати їх. І це чудово! По-перше, неважливо, до якої категорії ти відносишся - до дарувальників або одержувачів, все одно задоволення забезпечене.А по-друге, просто приємно, що вірогідність отримати подарунок різко зростає. Факт Третій: Жінки посилають віртуальні листівки частіше за чоловіків. Не знаємо, наша емоційна розбещеність тому провиною чи навпаки, але нам зручніше сказати листівкою те, що при зустрічі сказати не завжди виходить... Як би там не було, тепер можна не соромитися своїй маленькій слабкості і відправляти поздоровлення за поздоровленням на радість близьким! Джерело: Cosmopolitan
Повідомлення відредагував lomza_t - Сб, 02.02.08, 18:28 |
| |
| |
| ejekk | Дата: Сб, 02.02.08, 20:05 | Повідомлення # 125 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ну мне всегда дарить подарки куда болеё приятней чем принимать(правда тут уже зависит от того кому даришь) ну и естесно принимать тоге люблю ...
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Нд, 03.02.08, 11:34 | Повідомлення # 126 |
Нагороди:
| головне не подарунок...головне увага...... як тобі дарують його з душею чи так типу "на тільки заткнись") це важливо)
|
| |
| |
| ejekk | Дата: Нд, 03.02.08, 11:46 | Повідомлення # 127 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) головне не подарунок...головне увага...... угу , типа пришол к кому-то на днюху и гришь вот он я !!! ПРИВЕТ!!! Вот тебе мое внимание
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Нд, 03.02.08, 13:08 | Повідомлення # 128 |
Нагороди:
| ну.......не так вже жорстоко)..... я про день Валентина.... в цей день квіточка це саме важливе) а крім неї більше нічого і не потрібно...це моя думка
|
| |
| |
| Brand | Дата: Нд, 03.02.08, 15:46 | Повідомлення # 129 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (ТолькоТРУ) угу , типа пришол к кому-то на днюху и гришь вот он я !!! ПРИВЕТ!!! Вот тебе мое внимание Ну наприклад з минулого року я нікого не запрошую на соє д.н., просто елегантно натякаю де воно буде. І хто прийде той прийде і мені не важливо з подарунком чи ні, головне що вони захотіли прийти і привітати мене, розділити зі мною цей урочистий для мене день.
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Brand | Дата: Нд, 03.02.08, 15:47 | Повідомлення # 130 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| и вообще 14го это огромное количество сердечек и валентинок меня всегда удручало. почему проявлять свою любовь нужно только один день в году?! Сказала мені не давно моя дівчина
Йа Айтішко
|
| |
| |
| ejekk | Дата: Нд, 03.02.08, 16:22 | Повідомлення # 131 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Ну наприклад з минулого року я нікого не запрошую на соє д.н., просто елегантно натякаю де воно буде. І хто прийде той прийде і мені не важливо з подарунком чи ні, головне що вони захотіли прийти і привітати мене, розділити зі мною цей урочистий для мене день. ну я просто пример подал,я согласен с тобой. Quote (Brand) и вообще 14го это огромное количество сердечек и валентинок меня всегда удручало.почему проявлять свою любовь нужно только один день в году?!Сказала мені не давно моя дівчина и твоя девушка тоже права
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Нд, 03.02.08, 20:30 | Повідомлення # 132 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Brand) и вообще 14го это огромное количество сердечек и валентинок меня всегда удручало.почему проявлять свою любовь нужно только один день в году?! Звичайно, ні ! Проявляти свою любов потрібно кожного дня,і зовсім не обов'язково чекати Дня Закоханих, Дня Обіймів, Дня Прояву Доброти, Дня Поцілунків і т.д. і т.п. В цьому я з тобою згідна))
|
| |
| |
| Rain | Дата: Пн, 04.02.08, 09:44 | Повідомлення # 133 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| ...ну тут напевно сумнівно ви це все кажете... я впевнений, якшо людину (дівчину/хлопця) обдаровувати кожного дня як на свято, і на Валентина теж, то все це стане буденністю... ...та й швидше за все на Валентина вона все одно буде чекати чогось особливого, яким би особливим не був кожен день така природа людини - не "вимагати більшого", а не вміти оцінити того, що маю... впевнений, що кожен знає, як це, мати краще, ніж в інших, але хотіти все одно ще кращого... захланність? ненаситність? невдячність? розбещеність? егоїзм?
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Пн, 04.02.08, 10:59 | Повідомлення # 134 |
Нагороди:
| треба свою любов проявляти щодня) до свої коханої людини))) і це не тільки слова "я тебе люблю"
|
| |
| |
| ejekk | Дата: Пн, 04.02.08, 12:35 | Повідомлення # 135 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) і це не тільки слова "я тебе люблю" угу мона исчо заменить их ( баян но ....) 0. Азербайджанский - Мэн сени севим 1. Абхазский - Сара бара бзия бзо 2. Арабский - Ана ахебеки 3. Адыгейский - Сэ оры плэгун 4. Алтайский - Мэн сэни турар 5. Албанский - Уне дуа ти 6. Амхарский - Афэггерэ антэ 7. Английский - Ай лав ю 8. Армянский - Эс кэс сирумэм 9. Афганский - Ма ди кавэл мина и т.д. и т.п. спимок большой)
|
| |
| |