|
Любов !!!
|
|
| BoVVeR | Дата: Пн, 17.03.08, 21:18 | Повідомлення # 151 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (nastinka) але всерівно...любов то саме найвеличніше почуття) мені вдалось його відчути і саме головне я його відчуваю постійно) і я дуже щаслива) спробуйте й ви відкрити своє серце) і я гарантую ви не пошкодуєте) <_< <_< так то так я і сам це відчуваю але неможу сказати шо я дуже щасливий від того шо немає взаємності...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 19.03.08, 12:39 |
| |
| |
| Skydoll | Дата: Вт, 18.03.08, 15:03 | Повідомлення # 152 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) але всерівно...любов то саме найвеличніше почуття) мені вдалось його відчути і саме головне я його відчуваю постійно) і я дуже щаслива) спробуйте й ви відкрити своє серце) і я гарантую ви не пошкодуєте) <_< <_< Відкривав! Щей як відкривав! Чесно кажучи бувало і краще! Бувало... Хоча відчуття приємне! І незвичайне!
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 19.03.08, 12:40 |
| |
| |
| Mysterio | Дата: Нд, 11.05.08, 18:27 | Повідомлення # 153 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Любов це чудне відчуття але тіки коли вона взаємна...
|
| |
| |
| koshmaryk | Дата: Вт, 10.06.08, 19:39 | Повідомлення # 154 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Убивали любовь, Убивали в четыре руки... Били с разных сторон, Состязаясь в сноровке и силе. Им шептала любовь: - Ах, какие же вы дураки!.. - Но они ей в ответ За ударом удар наносили. Убивали любовь… И однажды любовь умерла. Им бы их обмануть: Притвориться убитой – и только. Но любовь, как любовь: Притворяться и лгать не могла. Да и им поначалу Не жаль ее было нисколько. Убивали любовь… На поминках его желваки Заходили на скулах, А взгляд ее слезы затмили. И тайком друг от друга – Все те же четыре руки – Поливают отныне цветы У любви на могиле. (Ю.Воронов)
Можливо сьогодні вранці хтось посміхнувся до тебе, хоча ти не зауважив цього. Можливо сьогодні вдень хтось чекає на твою посмішку
|
| |
| |
| Dream_of_Angel | Дата: Чт, 12.06.08, 15:23 | Повідомлення # 155 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Любов......Вічна тема для роздумів.Знаєте.... Вона може бути різною:щасливою,болісною,приємною,нещасною,гіркою,солодкою....Можна продовжити цей список багатьма словами...Тлумачення цього слова не знайдено досі...Але я можу смілтво сказати,що любов залишає на серці рани,які неможливо вилікувати..... Додано (12.06.2008, 15:23) --------------------------------------------- Любов......Вічна тема для роздумів.Знаєте.... Вона може бути різною:щасливою,болісною,приємною,нещасною,гіркою,солодкою....Можна продовжити цей список багатьма словами...Тлумачення цього слова не знайдено досі...Але я можу смілтво сказати,що любов залишає на серці рани,які неможливо вилікувати.....
Конец-это только начало...
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Ср, 16.07.08, 18:46 | Повідомлення # 156 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Dream_of_Angel) Любов......Вічна тема для роздумів.Знаєте.... Вона може бути різною:щасливою,болісною,приємною,нещасною,гіркою,солодкою....Можна продовжити цей список багатьма словами...Тлумачення цього слова не знайдено досі...Але я можу смілтво сказати,що любов залишає на серці рани,які неможливо вилікувати..... точніше які лікуються лише одним.....часом.....але дійсно далеко не завжди.....
|
| |
| |
| adrenalin | Дата: Пт, 26.09.08, 14:55 | Повідомлення # 157 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) спробуйте й ви відкрити своє серце У мене серце завжди відкрите але чомусь коли люди доходять до входу не входять туди а відступають у невідомому напрямку! (але я не спорю лююбов -це прекрасно!)
|
| |
| |
| Guinnes | Дата: Пн, 10.11.08, 17:28 | Повідомлення # 158 |
Нагороди:
| Я 100 раз задавался вопросом о любви, и 100 раз находился ответ...всегда разный, всегда такой размытый и в то же время не терпящий критики... сложный вопрос..что такое любовь... Так я думал до недавнего... Сейчас с недели на неделю я ожидаю появления сына Вот оно...вот то что я без минимальных колебаний назову любовью!!! Я люблю своего малыша так как не любил ещё никого! Єто ЛЮБОВЬ! А что говорить о жене, которая принесла новую жизнь в мир! Ради них я готов свернуть горы и обернуть время вспять! Это ЛЮБОВЬ!!!
笑う門には福来る
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Пн, 10.11.08, 23:47 | Повідомлення # 159 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Любовь - это когда хочешь дать человеку себя всего, будучи согласным получить взамен хотя бы половину отданого. Правда, к сожалению, такие варианты попадаются всё реже и реже...
Повідомлення відредагував Mysterio - Пн, 10.11.08, 23:50 |
| |
| |
|
| lomza_t | Дата: Вт, 11.11.08, 01:15 | Повідомлення # 161 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Guinnes, мої вітання! Щастя вам! Quote (Guinnes) Ради них я готов свернуть горы и обернуть время вспять! Это ЛЮБОВЬ!!! Ех...як прекрасно!
|
| |
| |
|
| Mysterio | Дата: Вт, 11.11.08, 01:20 | Повідомлення # 163 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Guinnes) Ради них я готов свернуть горы и обернуть время вспять! Это ЛЮБОВЬ!!! во время любви у всех так а счастье от любви начинается тогда когда видишь взаимность и что твоя половинка готова на такие же свершения ещё раз счастья тебе и ещё больше ЛЮБВИ
|
| |
| |
|
|