|
Секс. Вподобання і поради
| |
| Brand | Дата: Вт, 25.08.09, 17:03 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Я за презервативи, "Contex Imperial" Quote (Inga) біля ліжка величезна шафа зі скляними дверцятами, я б ніколи не подумала, що так прикольно дивитись на все це з боку))) хм ... а прикольна ідея, я теж так хотю А на рахунок камери ніколи навіть ідеї не виникало Quote (Guinnes) я предпочитаю созерцать тело женщины.. +
Йа Айтішко
|
| |
| |
| andrew | Дата: Нд, 30.08.09, 11:38 | Повідомлення # 17 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| ну я уже багато пропустив, тому пройдусь по всіх постах по порядку - улюблена поза. їх очевидно не одна, залежить від степені збудження та настрою мабуть улюбленою є класична місіонерська (люблю контролювати процес, може це трохи егоїстично але я не лише для себе стараюсь), чи її варіанти, коли жінка ноги всередину... поза "підхід ззаду" мабуть всім подобається, крім того вона для жінки надзвичайно чутлива, і я себе чесно кажучи почуваю не зовсім нормально, немає чуттєвого контакту з жінкою, одним словом робота біля станка - а я люблю секс зранку коли ми всі ще мякенькі і трішки заспані, але звичайно під настрій я мабуть люблю секс в любу пору року і пору дня - на рахунок презервативів, то теж надаю перевагу дюрексам... в залежності від обставин або екстра сейф або елайт - камера... на разі мені це не світить, хоча я і не впевнений що мені би аж так цього хотілось, а от про дзеркало сподобалось... ----- а тепер я що можете сказати про секс під час місячних? так ні чому було не було
|
| |
| |
| Brand | Дата: Нд, 30.08.09, 12:48 | Повідомлення # 18 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| дам відповідь першим. Так якщо не дивитись в низ, і ні тому що дівчина\жінка після цього себе не добре почуває. Отже моє рішення спірне, все залежить від обопільного настрою. Було
Йа Айтішко
|
| |
| |
| andrew | Дата: Нд, 04.10.09, 17:45 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| коли збудження досягає апогею, ніщо не може стримати молоду пару так у мене це теж було, уже майже в кінці Днів... Поки голова свіжа - не дуже тягне, але коли, як я писав вище, збуджений, то немає жодних завад. Врешті-решт перед цим можна прийняти душ, а зробити це прямо у душі. Ну і не забуваймо про презервативи. Та і лікарі стверджують, що секс під час місячних полегшує у жінок менструальні болі... невже нікому більше немає що спитати? розказати?
|
| |
| |
| ejekk | Дата: Нд, 04.10.09, 20:35 | Повідомлення # 20 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Люблю ззаді Давайте краще поговорим про то що ми не любим під час сексу) Я наприклад не люблю коли звонить тел.,хтось стукає в двері і т.д.)
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
Повідомлення відредагував ejekk - Нд, 04.10.09, 20:37 |
| |
| |
| Brand | Дата: Пн, 05.10.09, 12:55 | Повідомлення # 21 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (ejekk) коли звонить тел.,хтось стукає в двері і т.д.) я думаю що це не любить ніхто. Не люблю на підлозі ( за надто коліна страждають )
Йа Айтішко
|
| |
| | |
| ejekk | Дата: Вт, 06.10.09, 11:50 | Повідомлення # 23 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (andrew) не люблю секс в яскраво освітленій кімнаті (темнота краще) хмммм...а я наоборот) не люблю в темноті) про підлогу не згоден,це круто,якшо дівчина зверху) а саме більше,не люблю коли під час сексу може захтітись в туалет...
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
| |
| |
| kitpes | Дата: Вт, 06.10.09, 18:28 | Повідомлення # 24 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| не люблю коли в кімнаті холодно... люблю коли щось фонить...музичка наприклад хочу поговорити про вік. секс і вік я проти сексу в літніх таборах...
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
Повідомлення відредагував kitpes - Вт, 06.10.09, 18:35 |
| |
| |
| Brand | Дата: Ср, 07.10.09, 13:13 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) я проти сексу в літніх таборах... не дуже зрозумів питання? Малось на увазі якщо партнерам ще нема 18? Quote (kitpes) не люблю коли в кімнаті холодно... +1000000 Quote (andrew) не люблю секс вимушений...
Йа Айтішко
|
| |
| |
| kitpes | Дата: Ср, 07.10.09, 20:53 | Повідомлення # 26 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Малось на увазі якщо партнерам ще нема 18? не хочу уточняти, не знаю віковий склад сайту Коли я вчилася в школі, десь в 7-8 класі) вчителька розповіла історію про дівчину, якій всі казали, мол Ти ще цим не займаєшся?, ти що, та в такому віці!!, ну як, це ж нормально!!, ти шо якась странна?... вона спробувала. виявилось що вона була перша серед інших... мораль: суспільна думка тисне. стережіться.будьте мудрими. а тепер про веселе... круто би було зібратися з близькими друзяками , з якими не бачився ще зі школи, і в темній кімнаті та приємній компанії розповідати якісь смішні історії про секс, вдалий і не дуже, за який соромно і про який лише мовчки і гордо посміхаєшся...кімната в старому великому особнячку зі свічками і купою шкідливої їжі..мням-мнях класно я придумала.тематична вечірка під назвою "секс історії". організуємо?!(ритор запит)
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
| |
| |
| Rain | Дата: Чт, 08.10.09, 08:46 | Повідомлення # 27 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| мене колись цікавили маленькі дівчатка... ну як маленькі... ну років 14, я ж не маньяк якийсь ) звичайно нічого не було - але бажання було... цікаво було би спробувати... * мені подобається довге волосся в дівчат - це якась сила, яка діє на мене сексуально збуджуюче. можливо це і не відіграє в сексі ніякої ролі, але я завжди уявляв, що я лягаю з дівчиною на шовкову постіль, а Її волосся вкриває півліжка і приємно Пахне - хочеться окунутися в це волосся, огорнутися ним.....це якийсь культ волосся в мене в голові, як каже моя дівчина, але ....... цікаво було би спробувати... * колись мене цікавили вампіри і інша фентезі тєма (зараз досі цікавить) і, можливо, в зв'язку з цим, я люблю рольові ігри! я б не проти спробувати попотіти ззаду такої дівчинки, в якої видовжені ельфійські вушка і довге волосся спадає на спину - як на мене - чим довші вушка, тим ерогенніші вони )) ну крім того, що цілувати, за них ще можна було б триматися - дуже зручно - лол. ну а волосся, яке спадає на спину чи груди - це просто щось з чимось - це як святковий торт - це естетично і еротично пречудовенько..... цікаво було би спробувати... * ще було би цікаво, коли б в дівчинки був би довгий пухнастий хвостик, і в момент Цього, вона б мене ним обіймала і гладила по спині....ммм.....рррр.... і якби легенько покусувати шийку зубками і легенько царапати кігтиками по спинці - це якраз те, чого б мені хотілося....... ну... цікаво було би спробувати... * ну а що стосується реальності, то люблю коли дівчина не оголена, а в білих коротких шкарпеточках чи панчішках, можливо якась гарна білизна, люблю кружева і сіточку - ну це все просто фантазії........ цікаво було би просто спробувати... )
Повідомлення відредагував Brand - Чт, 08.10.09, 11:27 |
| |
| |
| Gestia | Дата: Чт, 08.10.09, 17:48 | Повідомлення # 28 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (Rain) мені подобається довге волосся в дівчат - це якась сила, яка діє на мене сексуально збуджуюче. можливо це і не відіграє в сексі ніякої ролі, але я завжди уявляв, що я лягаю з дівчиною на шовкову постіль, а Її волосся вкриває півліжка і приємно Пахне - хочеться окунутися в це волосся, огорнутися ним.....це якийсь культ волосся в мене в голові, як каже моя дівчина, але ....... цікаво було би спробувати... Что интересно мне многие парни подобное рассказывали. Это у вас видно какое то общее чисто мужское. Так что мне можно радоватся что у меня длинные волосы) Вот что мне нравится перечислить сложно. Все под настроение. Единственное что я ненавижу когда мой парень буквально заставляет меня. Типа вот ему хочется меня, я говорю что нет, потом он целый день ходит такой весь несчастный и у меня как бы не остается выбора. С одним парнем была такая ситуация и это очень разозлило. О каком там удовольствии может идти речь?!
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
| |
| |
| kitpes | Дата: Чт, 08.10.09, 22:09 | Повідомлення # 29 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Rain) це якийсь культ волосся в мене в голові ...може ти сатаніст Quote (Gestia) С одним парнем была такая ситуация здається тобі невезло з чоловіками
Повідомлення відредагував kitpes - Чт, 08.10.09, 22:17 |
| |
| |
| andrew | Дата: Чт, 08.10.09, 22:53 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) мене колись цікавили маленькі дівчатка... дда, тема молодяка мене цікавить і зараз, вони класні але не більше до збочення один крок Quote (Rain) мені подобається довге волосся в дівчат згоден, це робить дівчину більш жіночною, або принаймні у мене стереотип Quote (Gestia) Типа вот ему хочется меня, я говорю что нет, потом он целый день ходит такой весь несчастный и у меня как бы не остается выбора а от моя колишня дівчина легко мені відмовляла, і її по ходу нічого не мучило, так що це залежить від людини. і цьому випадку ціню спілкування, порозмовляти про це.. я би зрозумів...
|
| |
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.223
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
| Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|