IT-романтика
| |
Priess | Дата: Пт, 11.12.09, 22:48 | Повідомлення # 61 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Mysterio) але від цього спільних інтересів в нас не стало більше Так, не стало, якщо обмежуєтеся лише штудіюванням книг різної тематики. Та це може стати основою для спільних інтересів. Як от, наприклад, похід у книгарню кожної неділі. Або вечір вихідного дня, проведений за читанням книги. Так, ви досі обираєте різні книжки. Але, не звачаючи на це, ви проводите час разом і нікому не стає гірше від смаків партнера стосовно літератури.
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 11.12.09, 23:15 | Повідомлення # 62 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Priess) Так, не стало, якщо обмежуєтеся лише штудіюванням книг різної тематики. Та це може стати основою для спільних інтересів. Як от, наприклад, похід у книгарню кожної неділі. Або вечір вихідного дня, проведений за читанням книги. Так, ви досі обираєте різні книжки. Але, не звачаючи на це, ви проводите час разом і нікому не стає гірше від смаків партнера стосовно літератури. а це нормально,кол дві людини просто сидять один навпроти одного і читають?імхо є багато більш цікавих речей(кожен про себе...),тим більше,що читання було лише прикладом.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Priess | Дата: Пт, 11.12.09, 23:22 | Повідомлення # 63 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) а це нормально,кол дві людини просто сидять один навпроти одного і читають? Що для когось не є нормально, є нормально для іншого. Quote (BoVVeR) тим більше,що читання було лише прикладом Читання і було лише прикладом.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 12.12.09, 00:17 | Повідомлення # 64 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Priess) Що для когось не є нормально, є нормально для іншого. це само собою,але є і загальноприйняті норми,які ніхто не оспорює.цей випадок до таких правда не відноситься.але якщо взяти шось дуже банальне...наприклад їжу.вона вегетаріанка,але займається хатніми справами та готує,а він би тільки кєц м"яса захавав і буде задоволений.так,в них інтереси на даний момент в їжі,але вона не буде сидіти і втикати як він їсть м"ясо,тому що вона його не переносить,а він не буде їсти м"яса бо вона його не приготує.
|
|
| |
Priess | Дата: Сб, 12.12.09, 00:41 | Повідомлення # 65 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) це само собою,але є і загальноприйняті норми,які ніхто не оспорює.цей випадок до таких правда не відноситься.але якщо взяти шось дуже банальне...наприклад їжу.вона вегетаріанка,але займається хатніми справами та готує,а він би тільки кєц м"яса захавав і буде задоволений.так,в них інтереси на даний момент в їжі,але вона не буде сидіти і втикати як він їсть м"ясо,тому що вона його не переносить,а він не буде їсти м"яса бо вона його не приготує. Забавна ситуація Приготувати, то вона приготує. (Мені ж мама манку в дитинстві варила, хоча від одного запаху її нудило). А от чи зможе хлопець із задоволенням куштувати це м'ясце перед дівчиною, знаючи як вона його не переносить, ось це вже інша справа. Напевно, доведеться йому вночі вставати і лізти в холодильник Такий розклад стосунків може врятувати хіба що, якщо один з партнерів буде постійно йти на компроміси (або двоє О.о). Але чи надовго його (їх) вистарчить...
Повідомлення відредагував Priess - Сб, 12.12.09, 00:45 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 12.12.09, 00:43 | Повідомлення # 66 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| ось про що я і говорив...немає єдиної формули,яка б описувала стосунки та інтереси у різних аспектах життя.
|
|
| |
Priess | Дата: Сб, 12.12.09, 00:50 | Повідомлення # 67 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) ось про що я і говорив...немає єдиної формули,яка б описувала стосунки та інтереси у різних аспектах життя. +1
|
|
| |
Gestia | Дата: Сб, 12.12.09, 13:12 | Повідомлення # 68 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) це само собою,але є і загальноприйняті норми,які ніхто не оспорює.цей випадок до таких правда не відноситься.але якщо взяти шось дуже банальне...наприклад їжу.вона вегетаріанка,але займається хатніми справами та готує,а він би тільки кєц м"яса захавав і буде задоволений.так,в них інтереси на даний момент в їжі,але вона не буде сидіти і втикати як він їсть м"ясо,тому що вона його не переносить,а він не буде їсти м"яса бо вона його не приготує. Ну как по мне если женщина любит данного человека то спокойно будет готовить и мясо и что угодно, к тому же вегетарианство не подразумевает что тошнит от одного вида мяса, это мб единичные случаи... Просто если люди любят друга друга то готовы идти на уступки ради интересов другого. Та и ваще общие интересы далеко не самое главное.
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 12.12.09, 15:04 | Повідомлення # 69 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| нікому не здалось що ми від ІТ-романтики мяко перейшли до "Чоловіки & Жінки" і "Любов і все про любов"? П.С. мяко намікаю що офтопим, ребята
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 12.12.09, 16:57 | Повідомлення # 70 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Gestia) Ну как по мне если женщина любит данного человека то спокойно будет готовить и мясо и что угодно, к тому же вегетарианство не подразумевает что тошнит от одного вида мяса, это мб единичные случаи... Просто если люди любят друга друга то готовы идти на уступки ради интересов другого. Та и ваще общие интересы далеко не самое главное. почнемо з того,шо про ІТ-шників говоримо...нас поєднує певний круг інтересів,але це не означає,що крім них у нас немає інших.весь прикол в тому,шо якщо вона вегетаріанка,а ти любиш м'ясо,то так цікавіше.можливо трохи вивернутий приклад,але суть саме в цьому і полягає,що інтереси зовсім не повинні бути у всьому однакові(тобто не повинні бути обов'язково спільні захоплення),а головне відчуття.І це стосується не тільки ІТ-шників а усіх. Quote (Mysterio) нікому не здалось що ми від ІТ-романтики мяко перейшли до "Чоловіки & Жінки" і "Любов і все про любов"? П.С. мяко намікаю що офтопим, ребята я це ще на минулій сторінці зауважив
|
|
| |
Gestia | Дата: Сб, 12.12.09, 22:23 | Повідомлення # 71 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) Quote (Mysterio) нікому не здалось що ми від ІТ-романтики мяко перейшли до "Чоловіки & Жінки" і "Любов і все про любов"? П.С. мяко намікаю що офтопим, ребята я це ще на минулій сторінці зауважив А я чё... я ничё. Я проснулась, не очень соображала, открыла последнюю страницу и решила что то написать. Название темы даже не читала xD И по теме про айтишников. Не вижу смысла вообще выносить айтишников в другую категорию людей. Все мы люди и поф какой профессии. Если уж разделять людей на категории, то по другому принципу. Мне вот интересно какая романтика у геев, никто не в курсе?
Повідомлення відредагував Gestia - Сб, 12.12.09, 22:24 |
|
| |
Shnaider | Дата: Нд, 13.12.09, 14:47 | Повідомлення # 72 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
|
NDH-I, das its mein.....
|
|
| |
Brand | Дата: Нд, 13.12.09, 22:09 | Повідомлення # 73 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) П.С. мяко намікаю що офтопим, ребята Quote (BoVVeR) я це ще на минулій сторінці зауважив а я не винен що ви цю тему створили в флуді, треба було в мене створювати я б за цим прослідкував. Quote (Gestia) Не вижу смысла вообще выносить айтишников в другую категорию людей. Все мы люди и поф какой профессии. ІТшніки це не професія, а стиль життя! Тому я вважаю що можна виносити нас в окрему групу. Gestia, мдя ...
Йа Айтішко
|
|
| |
Gestia | Дата: Пн, 14.12.09, 00:56 | Повідомлення # 74 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (Brand) ІТшніки це не професія, а стиль життя! Тому я вважаю що можна виносити нас в окрему групу. Gestia, мдя ... Ну знаете ли... во всех профессиях есть такое понятие как профессиональная деформация личности. Не плохо и не хорошо быть айтишником, либо поваром, либо учителем. Поэтому не соглашусь с твоим утверждением. Слишком уж много в нём эгоцентризма, не?
|
|
| |
Shnaider | Дата: Пн, 14.12.09, 23:03 | Повідомлення # 75 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Чота вы малёха не туда гнёте....я вас не могу понята по словам некоторый товарищей, "айтишко" - это диагноз??? да? я правильно понял?
NDH-I, das its mein.....
Повідомлення відредагував Shnaider - Пн, 14.12.09, 23:05 |
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.147.66.24
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|