IT-романтика
|
|
4ortyk | Дата: Чт, 24.09.09, 08:23 | Повідомлення # 16 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Inga) Повір, на перевиховання стільки нервів потрачено, що я вже з цього приводу не парюсь))) І не тре перевиховувати =) Ти ж його любиш за те, який він у тебе є =) В тому то й хитрість кохання Що до романтики: навіть якщо людина сама не схильна робити щось романтичне, але здатна правильно (грамотно, позитивно, чи навіть просто без дурниць) сприйняти і оцінити цю романтику з вашої сторони, то ВЕЛИЧЕЗНИЙ цій людині "+". Бо то дуже неприємно, коли стараєшся для коханого/коханої, а взімін навіть радості в очах не видно
Повідомлення відредагував 4ortyk - Чт, 24.09.09, 08:24 |
|
| |
Inga | Дата: Чт, 24.09.09, 14:54 | Повідомлення # 17 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (4ortyk) Бо то дуже неприємно, коли стараєшся для коханого/коханої, а взімін навіть радості в очах не видно Я би такій людині зразу б зацідила тою вечерею)))))
|
|
| |
avar | Дата: Пт, 25.09.09, 08:55 | Повідомлення # 18 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Я би такій людині зразу б зацідила тою вечерею))))) Не найкращий вихід. Для початку було б варто запитати що турбує кохану людину. Може він радий що ти для нього стараєшся і навіть щасливий, але в той момент його щось мучить. "Зацідивши вечерею" настрою йому не покращиш
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
hiys | Дата: Пн, 02.11.09, 15:46 | Повідомлення # 19 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Не можу погодитись що ІТшніки не романтичині люди.Іт-шники іноді могуть робити божевільні вчинки заради коханих... Ми з другом за ради коханахи: а) Вирізали картинки на руках б)Вистрибували з 3 поверху(преземлення удачне) І по собі занаю що ІТ -шники is a crazy people які за ради кохання здатні на багато...
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 02.11.09, 18:43 | Повідомлення # 20 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (hiys) а) Вирізали картинки на руках б)Вистрибували з 3 поверху(преземлення удачне) Особисто в мене ні перше, ні друге не викликає захоплення чи хоч найменшої асоціації з романтикою (ІМХО) Цікаво, а дівчата для яких це робилоось, такі вчинки зацінили?
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 03.11.09, 14:53 | Повідомлення # 21 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (hiys) Вирізали картинки на руках а мене цікавить чим? ножем? циркуляркою?
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 03.11.09, 15:27 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (hiys) а) Вирізали картинки на руках Ти мабуть мав на увазі "вимальовували" ? Було б дивно якби дівчатам сподобались частиночки вас в прямому значенні Ми з братом в дитинстві від нічого робити або ручкою, або виделкою малювали різні візерунки на внутрішній стороні руки..максимум за 3 дні "сходило".. Quote (hiys) б)Вистрибували з 3 поверху(преземлення удачне) Вау! Прям як моя кицька
|
|
| |
hiys | Дата: Вт, 10.11.09, 15:24 | Повідомлення # 23 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| lomza_t, я мав на у вазі вирізали!Лезом! От фотка:
|
|
| |
andrew | Дата: Вт, 10.11.09, 15:58 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| hiys, уоу... це бридко... Гріш ціна тій дівчині, яка захопиться вашими вчинками. Гріш Вам ціна, якщо Ви не знайшли інших способів сподобатись чи догодити коханій дівчині... П.С. Такого надивився і не тільки такого...
|
|
| |
Gestia | Дата: Вт, 10.11.09, 19:27 | Повідомлення # 25 |
|
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Какой ужс... баюсь крови -_- И это... а де там картинка то?оО
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 10.11.09, 19:47 | Повідомлення # 26 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) уоу... це бридко... Гріш ціна тій дівчині, яка захопиться вашими вчинками. Гріш Вам ціна, якщо Ви не знайшли інших способів сподобатись чи догодити коханій дівчині... П.С. Такого надивився і не тільки такого... +1,підтримую... hiys, це не романтика,а відсутність здорового глузду(без образ).а якщо кохання було таке аж "безответное",то плюнь і не парь собі голову,воно того не варте. і взагалі,забавки з лезами/бритвами/іншими катаноподібними,сокиросхожими чи гострозаточеними предметами через кохання це не розумно...особисто я таких людей зневажаю...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Ср, 11.11.09, 00:39 | Повідомлення # 28 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| andrew +1, BoVVeR +10, кромсати себе заради когось це настіки глупо, що нема слів <_< hiys, а дівчата хоч якось відреагували на ваші художньо-екстремальні пориви?
|
|
| |
hiys | Дата: Ср, 11.11.09, 13:42 | Повідомлення # 29 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Та я потім і саам зрозумів що я дебіл(((.І подумав на ... мені потрібна вона і всьо забив на неї. Додано (11.11.09, 13:42) --------------------------------------------- Проста тоді було так погано що то капець...(+ є одна погана звичка якщо з собою щось зробив випив пляшечку червоної рідини і все стало нормально(НР) але тут таке нажаль не працює
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 11.11.09, 14:00 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| в таких випадках пряцюють функції нажратись/потриндіти з друзями і нажратись/відволіктись кимось іншим.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |