IT-романтика
|
|
Zu | Дата: Вт, 08.12.09, 01:36 | Повідомлення # 46 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Priess) А чем не подарок А то Це я до того, що у айтішників ще й своя специфічна романтика може бути.
Don't panic!
|
|
| |
4ortyk | Дата: Вт, 08.12.09, 07:30 | Повідомлення # 47 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Доречі, а ще ми вміємо робити дуже корисні подарунки, навідміну від людей інших професій (материнка, відеокарта коли комп згорів, нові якісні навушники, щоб у коханого(ї) вушка не боліли від незручних старих і щоб слух не псувся неякісним звуком і т.д.). Ми вміємо дарувати не лише радість, кохання і романтику!. От такі ми - ІТ-шники - корисні, дуже корисні, найкорисніші у світі
|
|
| |
Zu | Дата: Вт, 08.12.09, 18:17 | Повідомлення # 48 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Просто мегакорисні Але корисні, то вже прагматика, а не романтика...
Don't panic!
|
|
| |
4ortyk | Дата: Ср, 09.12.09, 08:18 | Повідомлення # 49 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Ну тут не варто плутати корисність з корисливістю =) Нам ж головне, щоб людина не просто потішилася і викинула подарунок, а хочеться для коханих зробити щось спавді достойне, щось подарувати таке, щоб запамяталося і було придатним для використання (тут вже воля фантазії у кожного своя)
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 10.12.09, 00:07 | Повідомлення # 50 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| я підтримую Zu ІТшніки дійсно дарують дуже часто корисні подарунки. А ще повністю не потрібні. І як на мене це не романтичні, а прагматичні.
Йа Айтішко
|
|
| |
4ortyk | Дата: Чт, 10.12.09, 08:24 | Повідомлення # 51 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Все залежить від того, як це робити: якщо ти вибираєш подарунок свідомо з користю - прагматика, а якщо просто з душею і твій мозок більше нічого придумати не може (а як правило мозок звихнутий в сторону професійного покликання, хобі чи ще чогось) - то тут нічого прагматичного нема, адже свідомо ти не керуєш вибором. Але якщо подумати, то кожна людина (будь-якого покликання) при виборі подарунку робить це з точки зору проекції на самого себе, навіть підсвідомо. Навіть якщо зробити безглузди подарунок, але романтичний (!!!) всерівно частка твого бажання і свідомості у ній присутня, а відтак бажання власного задоволення, а звідси випливає, що всі-всі-всі подарунки і вчинки на світі прагматичні. Сумно!
Повідомлення відредагував 4ortyk - Чт, 10.12.09, 08:25 |
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 10.12.09, 12:57 | Повідомлення # 52 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| 4ortyk, повністю згідна Але тут нема чого сумувати. Така вже наша природа. Ми б просто розгубились з вибором, якби підсвідомо не вибирали щось для себе. Можливо й подарунки були б не такі хороші... Але є от люди, як можуть подарувати дівчині кулер, тоді, коли він сам їм потрібен, а дівчині ні...Ясно, що дівчина віддасть кулер хлопцю (можливо навіть тоді, коли і вона іт-шник). В такому випадку це вже більше на корисливість схоже... А є такі, що дарують щось "від себе" чисто підсвідомо. І здебільшого в цьому немає нічого поганого. Хочеться вірити, що не все в цьому світі йде від голови, але й від серця теж...
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 10.12.09, 15:50 | Повідомлення # 53 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (4ortyk) адже свідомо ти не керуєш вибором. тут 100% мною керує мій маленький друг, тому моя свідомість відпочиває Quote (lomza_t) що не все в цьому світі йде від голови, але й від серця теж... а я про що ну принаймні в чоловіків серце і голова (принаймні та що думає ) мислять схоже
Йа Айтішко
|
|
| |
4ortyk | Дата: Чт, 10.12.09, 15:51 | Повідомлення # 54 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Просто не хочеться, щоб хороші і корисні подарунки вважали прагматичними, а романтичними - лише безглузді. Адже романтики в 2-чі більше, якщо порадунок приносить користь. Мені пощастило, що інтереси з коханим у нас однакові, а якщо інтереси в людей різні, то як тоді романтику і кохання підтримувати?
|
|
| |
Zu | Дата: Чт, 10.12.09, 21:51 | Повідомлення # 55 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (4ortyk) а якщо інтереси в людей різні, то як тоді романтику і кохання підтримувати? А тут, швидше, від людей залежить і їхнього відношення один до одного. Бо буває так, що інтереси у людей абсолютно різні, а як потішити один одного все-одно знають. А може бути, що люди, які супер розуміють один одного в професійній сфері, зовсім не можуть порозумітись у питанні романтики.
Don't panic!
|
|
| |
4ortyk | Дата: Пт, 11.12.09, 08:40 | Повідомлення # 56 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Zu) А може бути, що люди, які супер розуміють один одного в професійній сфері, зовсім не можуть порозумітись у питанні романтики. Спільні інтересе це, як на мене, необхідна але недостатня умова. Але не можу зрозуміти, як можуть бути люди разом, якщо в них ВЗАГАЛІ нічого спільного? Хіба секс. Але ж ним все життя ситим не будеш.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 11.12.09, 16:27 | Повідомлення # 57 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| а що цікавого коли в вас все спільне?це взагалі нецікаво.партнер стає передбачуваним і жодного задоволення від перебування разом з ним не отримуєш.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
4ortyk | Дата: Пт, 11.12.09, 17:22 | Повідомлення # 58 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) партнер стає передбачуваним Спільні інтереси і спільні думки - не одне і теж. Можна любити читати і читати зовсім різні книги, можна читати одні і ті ж книги і мати різну думку щодо них ну і т.д.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 11.12.09, 18:46 | Повідомлення # 59 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (4ortyk) Спільні інтересе це, як на мене, необхідна але недостатня умова. Але не можу зрозуміти, як можуть бути люди разом, якщо в них ВЗАГАЛІ нічого спільного? Quote (4ortyk) Спільні інтереси і спільні думки - не одне і теж. Можна любити читати і читати зовсім різні книги, можна читати одні і ті ж книги і мати різну думку щодо них ну і т.д. імхо,але мені здається шо друге заперечує перше)) читати книжки це не те шо я мав на увазі.проблема коли ви читаєте одне й те ж. всі люди так чи інакше читають,але це не значить шо в них багато спільного.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 11.12.09, 20:14 | Повідомлення # 60 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| BoVVeR, +1 Всі так чи інакше читають. Це не є схожістю і як на мене спільним інтересом вважатись не може. Якщо наприклад я штудірую тільки наукові історичні книжки, а моя дівчина любовні романи - де в нас схожість?))) Хіба в занятті читанням, але від цього спільних інтересів в нас не стало більше, а навіть навпаки - зразу видно що цікавимось ми різними речами
|
|
| |