Улюблені книги :)
|
|
Inga | Дата: Пт, 07.11.08, 23:45 | Повідомлення # 46 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| ні багато. Раджу "Чайку...."
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 07.11.08, 23:52 | Повідомлення # 47 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Раджу "Чайку...." маєш?
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 08.11.08, 00:40 | Повідомлення # 48 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) А в нього що тіки одна книга? Далеко не одна. Випадково згадала за книгу, яка лишила великий слід в моїй душі...Дуже сильна, сумна і правдива книга...А ім"я їй - "Поющие в терновнике" Колин Маккалоу. З фільмом, як на мене, не рівня... Раджу тим, хто хоче дізнатись більше про життя і про кохання....
Повідомлення відредагував lomza_t - Сб, 08.11.08, 00:48 |
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 08.11.08, 01:56 | Повідомлення # 49 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Раджу прочита ''Остров Тамбукту''
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 08.11.08, 11:59 | Повідомлення # 50 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) хто хоче дізнатись більше про життя і про кохання.... щоб взнати більше про життя і кохання треба жити і кохати але книженцію би прочитав, не маєш часом?
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Сб, 08.11.08, 12:08 | Повідомлення # 52 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| lomza_t, коли прочитаю
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 08.11.08, 12:12 | Повідомлення # 53 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Ну але менше року, надіюсь....
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 08.11.08, 12:19 | Повідомлення # 54 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| я набагато швидше читаю
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Сб, 08.11.08, 21:02 | Повідомлення # 55 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Что именно из Баха? smile Все =)
|
|
| |
julia | Дата: Нд, 09.11.08, 22:23 | Повідомлення # 56 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Val-Amart) "Черную Книгу" верстала и готовила к печати моя знакомая. читать, правда, не советовала. Кажется я знаю о ком ты
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
|
|
| |
Lew | Дата: Пн, 10.11.08, 21:13 | Повідомлення # 57 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (julia) "Черную Книгу" верстала и готовила к печати моя знакомая. читать, правда, не советовала. читати таку книжку треба виключно якщо ти цікавишся тим - але фактів там багато.... і гарно написано, більш-менш доступно.
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 06.01.09, 14:15 | Повідомлення # 58 |
Нагороди:
| З превеликим захопленням прочитала книжку Лук,яненка "Чорновик" нестільки цікаві розвернення подій.. нестільки несподівана кінцівка..заставила мене навіть просльозитись.. раджу усім прочитати.. дуже, дуже гарно! тепер підсіла і на другу частину "Чистовик" тепер думаю..от дочитаю..що ж далі читати?) є якісь подібні книжки з фантастики?) Гаррі Поттера і Дозори я вже прочитала :Р
|
|
| |
avar | Дата: Вт, 06.01.09, 14:59 | Повідомлення # 59 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| nastinka, Чистовик мені сподобався значно менше ніж чорновик. Радити щось Лукьяненка важко, тому що всі старі його твори і багото нових дуже цікаві. З кожного з них я щось виніс для себе. Якщо цікавить щось в стилі Чорновика, то можу порадити "Спектр". Якщо просто щось цікаве - "Осінні візити" Якщо щось концептуальне - "Звезды - холодные игрушки" і "Звездная Тень". Якщо цікавить дуже далека майбутнє галактики - "Тени снов", "Линия Грез", "Императоры иллюзий" Якщо хочеться розслабитися то можна почитати цикл "Остров Русь" (я поки що прочитав лише першу частину - "Сегодня, мама") і т.д. PS: Може не всі його твори - шедеври, але поки що я не пошкодував потраченого часу на жодну його книгу (а деякі по кілька разів)
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
Повідомлення відредагував avar - Вт, 06.01.09, 15:03 |
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 06.01.09, 22:44 | Повідомлення # 60 |
Нагороди:
| Quote (avar) Якщо цікавить щось в стилі Чорновика, то можу порадити "Спектр". Якщо просто щось цікаве - "Осінні візити" Якщо щось концептуальне - "Звезды - холодные игрушки" і "Звездная Тень". Якщо цікавить дуже далека майбутнє галактики - "Тени снов", "Линия Грез", "Императоры иллюзий" Якщо хочеться розслабитися то можна почитати цикл "Остров Русь" (я поки що прочитав лише першу частину - "Сегодня, мама") дуж дякую візьму до уваги... щось почну читати з цього списку
|
|
| |