Улюблені книги :)
|
|
avar | Дата: Ср, 23.07.08, 20:38 | Повідомлення # 16 |
|
Невгамовне
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Волков - супер. А щодо Лукьяненка, то Дозори хоч і дуже класні, але не єдине хороше що в нього є. Мене вразила дилогія "Звезды - холодные игрушки" і "Звездная тень", романы - "Лорд с планеты земля", "Мальчик и тьма", "Рыцари сорока островов", "Спектр", "Чистовик-Черновик" і інші романи та оповідання. Практично кожна книжка в нього особлива і цікава по своєму. Є декілька речей з не дуже вдалим кінцем, але навіть вони ІМХО варті уваги. А ще мені сподобалася книга Дмитра Глуховского — «Метро 2033»
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 24.07.08, 00:18 | Повідомлення # 17 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| А хто читав твори А. Конан-Дойла які НЕ повязані з Ш.Холмсом?)))) Я недавно прочитав збірку його маловідомих творів і був у захваті)))
|
|
| |
avar | Дата: Чт, 24.07.08, 10:15 | Повідомлення # 18 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Він наукову фантастику непогану писав: потипу "Затерянный мир (The Lost World)", і інші книги з тої серї і історичні романи, але про них сказати нічого не можу
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 24.07.08, 13:09 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (avar) "Затерянный мир (The Lost World)" Мммм...читала...нічо так книжечка
|
|
| |
avar | Дата: Чт, 24.07.08, 22:47 | Повідомлення # 20 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| А хто читав "Трудно быть Богом" Стругацьких? Мені сподобалося, хоча знаю людей, яким не дуже
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 24.07.08, 22:59 | Повідомлення # 21 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (avar) А хто читав "Трудно быть Богом" Стругацьких? Мені сподобалося, хоча знаю людей, яким не дуже я пробував читати але мені воно щось не пішло.... Quote (avar) Він наукову фантастику непогану писав: потипу "Затерянный мир (The Lost World)", і інші книги з тої серї от якраз пригоди професора Челенджера я не читав... :(.....хоча це мабуть найвідоміший його твір після Ш.Холмса.... Quote (avar) і історичні романи, але про них сказати нічого не можу якраз їх я і мав на увазі Кому цікаво, почитайте "Небезпека!!! (Судновий журнал капітана Сайруса)", "Центуріон", "Маракотова безодня", "Лорд Темної Сторони", "Смарагдовий прапор", "Сеньйор Шато-Нуар" Мені особливо сподобались "Центуріон", "Небезпека!!! (Судновий журнал капітана Сайруса)" і "Сеньйор Шато-Нуар" класні твори
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пт, 25.07.08, 14:03 | Повідомлення # 22 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| andrew, Троха сплутав....иии трохи сильно сплутав)))
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Пт, 12.09.08, 18:09 | Повідомлення # 23 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| моя книга на всю жизнь - "Сильмариллион" ! про остальное написал в соседней теме... З.Ы. перечитывал НЕМЕРЯНО раз, явно больше 50. я даже делал свой собственный перевод [не хватает такого застенчивого смайлика, как в квипе...]
Повідомлення відредагував Val-Amart - Пт, 12.09.08, 18:11 |
|
| |
Lew | Дата: Сб, 13.09.08, 14:07 | Повідомлення # 24 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| захопився Азімовим..... Цікаво читати про міста під Землею, космонітів і проблеми з роботами...геніальна людина, той Азімов.
|
|
| |
|
Lew | Дата: Сб, 13.09.08, 19:59 | Повідомлення # 26 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я також собі такий купив.....!!!! а ще в мене є "Володар Перстнів" такого ж видання.... подібна обкладинка...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 13.09.08, 20:06 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Щиро за тебе рада Quote (Lew) а ще в мене є "Володар Перстнів" такого ж видання.... подібна обкладинка... Знаю, бачила А в мене трилогія "Володаря Перснів" і "Гоббіт" на російській, Петербузького видання, теж видатна книга, >1100 с.
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 13.09.08, 22:41 | Повідомлення # 28 |
Нагороди:
| а я не була на форумі. так як не було грошей :'( але думаю зможу придбати щось цікавеньке потім)
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 13.09.08, 22:51 | Повідомлення # 29 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) а я не була на форумі. так як не було грошей але думаю зможу придбати щось цікавеньке потім) раджу качнути або купити Азімов "Детектив Елайж Бейлі і робот Деніел Оліво". Прекрасна серія з чотирьох книжок......я в захваті.
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 14.09.08, 05:23 | Повідомлення # 30 |
Нагороди:
| ммм) я читаю тіко в паперовому вигляді... за компом читати книги - "не впрікол")
|
|
| |