Мобільні оператори України
|
|
|
|
Rain | Дата: Пт, 28.12.07, 13:50 | Повідомлення # 1 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| отже, мій вибір LIFE:), бо без плати за з"єднання і 0 коп. в мережі
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 28.12.07, 14:20 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| а мій вибір білайн колись він був най дешевшим, а зараз просто номер в мене класний багато хто його знає та й ціни мене теж влаштовують З.І. ти доречі Утел забув ( алеправда для цього зробив 9-ий пункт )
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 28.12.07, 15:10 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Мій вибір-ДіДжус. Багато друзів і батьки на ньому "сидять". Крім того, в мене пакет з низькими нічними тарифами і безплатними емемесками, а чуть не кожного місяця якась нова акція...(після Нового Року має "прийти" 10 грн. )
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Пт, 28.12.07, 16:30 | Повідомлення # 4 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| LIFE:) КАЙФ:) Мій вибір Лайф для бідних студентів ))))) Quote (lomza_t) (після Нового Року має "прийти" 10 грн. ) А мені до 5 січня 50грн
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 28.12.07, 16:37 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) А мені до 5 січня 50грн Супер! Я б теж перейшла на LIFE, якби не безплатне спілкування з деякими людьми...
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Пт, 28.12.07, 16:42 | Повідомлення # 6 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Супер! Я б теж перейшла на LIFE, якби не безплатне спілкування з деякими людьми... А і ше десь напочатку місяця має прийти 10 чи 15 грн + 50грн факт наступний місяць я живу на бонусах )))))
|
|
| |
STEP | Дата: Пт, 28.12.07, 19:03 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| користувався білайном, кажу "користувався" тому що сьогодні загубив телефон який оператор виберу коли куплю новий телефон покищо незнаю
Повідомлення відредагував STEP - Пт, 28.12.07, 19:04 |
|
| |
Lew | Дата: Пт, 28.12.07, 21:11 | Повідомлення # 8 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| I choose LIFE:)справді, оператор пречудовий, має прекрасні тарифи як і на умовах передоплаченого звязку, так і на контактних умовах. Звичайно, покриття досить слабке, але що скажеш - за такий короткий термін - це вже досягнення.
|
|
| |
|
Brand | Дата: Пт, 28.12.07, 22:21 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (tesljukvova) Я Київстар юзаю. По 7 по 10 коп. за хвилину. Хоча LIFE:) також має свой переваги І що з того на чужий оператор ?
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 28.12.07, 23:55 | Повідомлення # 11 |
Нагороди:
| Лайф))) кайф)))
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 29.12.07, 22:59 | Повідомлення # 12 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я теж користуюся LIFE:) другий рік!! В нього канешна все прикольна акції,тарифи,знижки, але один мінус покриття!!!
|
|
| |
Stranger | Дата: Нд, 06.01.08, 12:51 | Повідомлення # 13 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| я вибираю билайн ! т.к это оператор который известен не только в нашей стране, т.е я думаю будут большие перспективы !
Ученые установили факт! Что плохих женщин надо бить! Животом по попе.... :)
|
|
| |
yura | Дата: Нд, 06.01.08, 21:52 | Повідомлення # 14 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Мій вибір мобільного опреатора - Life :-). Оскільки мене повністю влаштовуюють їхні тарифи. І ще більше мене приваблюють їхні акції :). Плюс 0 між абонентами лайф - це просто супер. Ціни на всі остальні оператори України 0,50 грн. без плати за з"єднання )))))
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 13.01.08, 16:40 | Повідомлення # 15 |
Нагороди:
| Лайф кльовий).....говорити на шару в мережі...і дзвінки на інші оператори по 50 копійок...Лайф порівняно з МТС -відпочиває).... так як МТС дере гроші...навіть не приховуючи того, особливо на контрактах(в мене колись був контрактний номер тепер тато хариться зним тільки тому шо номер типу престижний, але всерівно не дивлячись на довготривале використання номера ніяких бонусів за 8 років вони не надали....а то на мою думкуу свинство)
|
|
| |