Мобільні оператори України
|
|
|
|
}{@Tske)R | Дата: Нд, 24.02.08, 15:47 | Повідомлення # 31 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (deniclub) Білайн Монстр Спілкування. Для мене вигідний тільки Інтернет 1 коп.за 1 МБ. +1 коп на всі оператори по Україні но з 2 -гої смски... ВИСНЕ ПО ПОВНІЙ ПРОГРАМІ ( Чесно а на комп можна нет настроїти. І яка швидкість.
Повідомлення відредагував }{@Tske)R - Нд, 24.02.08, 15:48 |
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 24.02.08, 20:17 | Повідомлення # 32 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Хоть в мене Life але він повне гамно!!!До когось дозвонитися тільки за 5 раз!!!
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 24.02.08, 20:22 | Повідомлення # 33 |
Нагороди:
| згодна лайф фігня але безкоштовні розмови змушують нас ним користуватись)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 24.02.08, 20:26 | Повідомлення # 34 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Знову буде така штука!!!Закінчиться він всі перейдуть на інші абоненти і вони звону будуть змушені зробити вільний лайф
|
|
| |
Life | Дата: Нд, 24.02.08, 23:10 | Повідомлення # 35 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Знову буде така штука!!!Закінчиться він всі перейдуть на інші абоненти і вони звону будуть змушені зробити вільний лайф Я тоже так думаю!!
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 26.02.08, 10:46 | Повідомлення # 36 |
Нагороди:
| ну просто вони заробляють на тому шо ми постійно попвнюємо собі рахунки і до того ж ми звонимо не тільки на лайф а ще й на інші оператори) так шо думаю вони не так сильно і програють)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 26.02.08, 15:04 | Повідомлення # 37 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Напевно найліпший і найякісніший є MTS!!! Тому що в нього теж багато різних акцій!!!А сєть просто ідеальна, всюди ловить!!!
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 26.02.08, 17:37 | Повідомлення # 38 |
Нагороди:
| ну так він на нашому ринку вже більше 10 років то раз, а до отго ж МТС - то Москальська Телефоння Связь)
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 26.02.08, 18:40 | Повідомлення # 39 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) ж МТС - то Москальська Телефоння Связь) І що ти пропунуєш ? Ну немає в Україні свого рідного мобільного оператору, так що вішатись ? чи не користуватись взагалі ? А Білайн і МТС дуже великі кантори, які просто так не загнуться і витримають конкуренцію, навіть таких вискочок як Лайф :), та і Києвстар теж в Україні не останнє місце займає. Коротше кажучи будуть вони ще як мінімум пару років перетягувати ковдру. Поки не дочекаються тут водафона.
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 26.02.08, 19:38 | Повідомлення # 40 |
Нагороди:
| ну так я не казала що я проти МТС! я просто сказала шо то не наша компанія...в мене батьки на МТСі і задоволені мені загалом всерівно чия то контора просто головне шоб люди були задоволені) Brand, не наїжай не мене! а то тобі боляче буде!коли буду тебе копати!)
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Ср, 27.02.08, 00:16 | Повідомлення # 41 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| В мене запитання (надіюсь це не оффтоп): Який оператор, на даний час, має найбільш доступні тарифи на нет (з телефону)? Можливо якісь акції?
|
|
| |
wip2 | Дата: Ср, 27.02.08, 17:20 | Повідомлення # 42 |
Нагороди:
| нуууу......більшість сидить з лайфу...то з моїх знайомих...але тре подивитись скільки то коштує в Київстар і МТС...
|
|
| |
Ramzis | Дата: Ср, 27.02.08, 20:09 | Повідомлення # 43 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Nik_Parker) Можливо якісь акції LIFE:)
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Ср, 27.02.08, 22:24 | Повідомлення # 44 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Ок, дякую. Єдине, якщо можна, в 2-ох словах: які перпективи? Що за акції? Був би дуже вдячний.
Повідомлення відредагував Nik_Parker - Ср, 27.02.08, 22:25 |
|
| |
Ramzis | Дата: Пт, 29.02.08, 14:02 | Повідомлення # 45 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Тарифы для абонентов, обслуживающихся на условиях предоплаты: Уникальные преимущества тарифного плана «Свободный life:)» — впервые на рынке! 0 коп/мин — круглосуточное общение со всеми абонентами life:); без платы за соединение; Звоните просто и выгодно по Украине и в Россию c тарифным планом «Простой life:)»: без платы за соединение при любых условиях; 0,50 грн./мин — звонки на все стационарные и мобильные номера в Украине и России (через 811)! Тарифы для абонентов, обслуживающихся на условиях договора: «Супер life:)» — наилучший тариф: 0 коп./мин. — на все номера life:)! 0,50 грн/мин. — на другие номера в Украине! Без платы за соединение и абонентской платы Дополнительные возможности при подключении на тариф «Супер life:)» в магазинах life:): Приобретите любой телефон в кредит без уплаты процентов и комиссии Получите бонус 360 гривен на счет, приобретя телефон наличными А про детальніші акції можна взнати звідси
|
|
| |